52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • I73770K
    Úgy mész ahogy szeretnél.
    Most 6-an konvolyoztunk nem mentünk 100 fölé.
    De ha nyomni akarjuk akkor meg nyomjuk ennyi.
  • Csomagrízs
    Annyit elárulok, hogy van egy trükk a büntetések kikapcsolására. Egy fájlban kell átírni egy számot. Sokan használják ezt a megoldást, azért robognak ennyire és mennek át a piroson.
  • Penge88
    Kipróbáltam limiter nélkül, egy magyar sráccal mentem MIlano felé, Calaisban futottunk össze, Veronaba ment, szuper, akkor menjünk. Félúton mondta, hogy lőjjem ki a limitert, mentünk 100-110-eket. Hát, a rák tudja, de nekem nem adta annyira. Folyton jött a gyorshajtás bünti, meg nem csúcsgépen vagyok, feltoloma lámpát már szaggat picit, kormány sem csúcs, aztán úgy döntöttem, inkább visszakapcsolom. Ha 120e km-t letoltam limiterrel, és eddig sem hiányzott, akkor ezek után sem fog. Jó nekem az a 90. Ha száguldozni akarok, ott az rFactor.

Lejöttem Milano-ba, szóval közép-európa közelségbe kerültem, estefelé lehetne valahonnan egy limiteres gurulás. Már aki még tart igényt ilyen "unalmas"döcögésre :P
  • Misuka963
    Menne az 150-el,ha a mai gépek nem lennének leszabályozva 85-90 km/h-ra ;)
  • Dévid112
    Én nem 80-90-el szoktam menni, hanem néha 60-70-es tempót tartom a sor "végén"
    150-et meg semmi értelme menni, hisz egy igazi kamion sem megy 150-el tudtommal
  • Bowie
    Fele hozzám szólt
    Ill.akár nekem is...
  • Ördögpalanta62
    igazad van,dadogott a szemem és a kezem.

Bocsi

Neki szántam a HSZ et.: ˆ I73770K

• Tirdi
    Én is Frankfurtban találkoztam valakikkel, és Genévéig kísérem őket üresen.
  • Csomagrízs
    Ez a cégesdi akkor működne főleg, ha megoldanák a pótok uticélját, mert sokszor nehéz a konvoj, mert nem lehet összeegyeztetni a pótok célállomását.
    Én például Lille-ból teljesen üresen megyek fel Prágába 2 haverral, mert egyik útbaeső városból nem megy fuvar Prágába vagy környékére
  • BhityHD
    Én inkább alkalmazott lennék. A valóságban sem mindenki a maga ura. Az meg a másik, hogy amelyik ló húz, azt ütik. Jobb néha háttérbe vonulni.
  • SimaSuna #39314
    mivel Steam-es, ezért mehet a VAC ban :)
    így nem csak az ETS2, hanem esetleg más játékok is mennek a levesbe :)
  • Bowie
    Akkor nem figyeltél mit írtam,azt írtam "ne lehessen kikapcsolni a sebesség limitert",az igaz hogy szoktam 100-al menni de az fölé nem megyek.
    Egyébként teljesen mindegy mert egy olyan útszakaszon ahol sok éles kanyar van,egy épeszű ember kb. 50-el megy de akár ott is lehet száguldozni 90-el.
    Mert nem hinném hogy bevenné a kanyart sávelhagyás nélkül.
    Hogy van óránként betöltési lehetőség?
    Nem hinném hogy hosszútávon ne unná meg hogy csak ebből álljon a játéka,betölt,összezúz,betölt.
    Ha pedig a 0-ról kellene kezdeni a játékot,főleg nem érné meg hogy csak ebből álljon a játéka.
    Jahh és akkor még ott vannak az adminok is,akik biztos felfigyelnének rá és dobnák az illetőt,igaz ez ellen is van védekezés más profillal.
  • Ördögpalanta62
    elfelejtetted a reloadot.:)addig amíg kb 1 óránként van automatikus mentés addig nem ér semmit a 60000 eu os büntetés a károkozásért.:(.a való életbe nem tudsz menni 90km/h nál többet(ha csak nincs valami buhera a vezérlésbe ami tiltja a sebesség határt)ami nálam az 50 70 90 km/h.én ezt be is tartom.
  • Misuka963
  • Bowie
    Nem hiszem,hisz mindenki arra törekedne hogy ő legyen a főnök.
    Nem sok alkalmazottat lehetne "összekaparni" így.
    Nem úgy néz ki hogy a SCS-nek lennének ilyen tervei,de ha mégis akkor talán komolyabban megcsinálnák azt,hogy free lenne e..................?
  • Csomagrízs
    "Ez a multi fejlesztés különben teljesen független a SCS-től?"
    Nem. Úgy hallottam, hogy aki a multit csinálta, azt a SCS támogatja. Ezért is Steam-es a multiplayer
  • Tom Polsky
    Szerintetek majd lesz a multiban idővel olyan, hogy egymást tudjuk alkalmazni mint sofőr a saját cégnél?

Ez a multi fejlesztés különben teljesen független a SCS-től? SCS-nek vannak multis tervei?
  • Bowie
    Személy szerint már egyszer felvázoltam hogy,ne lehessen kikapcsolni a sebesség limitert,legyen kötelező előröl egy új profillal kezdeni a játékot ,és a baleset okozásáért nagyon nagyon vastagon fogjon a cerka a büntető cetlin,no és persze kizárni hogy cheat enginével,vagy más progival pénzhez jussanak az emberkék.
    Azt hiszem a sok notórius száguldozónak így már nem érné meg a játékot ha állandóan mínuszban lenne a számlája...
  • Bowie
    Nos.. sajnos az "agyilag rokkantakat" soha nem lehet kiiktatni egy multis játékból sem,vagy elkopnak vagy feladja az a játékot aki "okosabb"
    Áll.-ban az utóbbi szokott lenni,majd idővel változik a helyzet.
    Mivel még nagyon csak Alfa cipőben jár az Ets2 multi,remélem majd a jobbik formában fog fejlődni.
  • Tom Polsky
    Szerintem a sofőr tapasztalati értékéhez lehetne rendelni ilyen sebesség limitereket, meg motortípusokat például, hogy ne tudjön rögtön száguldozni. Vagy vezetett kilométerek számához.
    Én most egy Reanult Premmiummal szaladgálok, abban nem sok erő van. De bírom a kis jószágot. :D
  • Norby646
    Többnyire 90-100 körüli tempót tartok autópályán és 80 körülit főúton, városban 60 körül, de van hogy már kicsit ráunok és csak be akarom fejezni az adott fuvart, ilyenkor megküldöm 140-150-el de nem szoktam senkit leszorítani, ha valakit utolérek akkor kicsit visszább veszek, be a belsőbe és ennyi. Sokkal nagyobb gondnak tartom, hogy menet közben megy a chat és 2 kamion össze-vissza szlalomozik a sávokon előttem, eközben hol 60-al hol 100-al mennek. Aztán ritka de akad, aki szándékosan leszorít bár ez a legritkább, legalábbis az én eddigi tapasztalataim szerint. Aztán jön az a réteg, aki figyelmetlen, tükör és/vagy index nélkül megy a sávváltás, elsőbbségadást nem adja meg stb. Ezen kívül meg a ügye vannak még azok, akik megállnak az autópálya belső sávjában, 2 sávon mennek egyszerre... Ami nagyon bosszant engem még az a városi közlekedés, hogy szándékosan átmennek rajtam, a le/felrakónál képtelenek megvárni, amíg nagyjából 15mp alatt beállok a póttal, ezért inkább átmegy rajtam. A pihenőhelyen állok a 3 szálkából az egyikben, egyedül, hát hova áll be a marha? Még szép, hogy oda, ahol én állok. A lényeg, hogy a játékos közösségnek kéne változtatnia a hozzáállásán, és akkor nem kellene sebesség limiter meg "non-collision zone" stb, de igazság szerint ez szinte az összes online játéknál elmondható.
  • Bowie
    Mindenkinek úgy megy ahogy tetszik neki.
    Nekem sincs bekapcsolva a limiter és rengeteget nyomom,de mégis elég a 100-as tempó.
    Addig nincs is ezzel semmi gond hogy száguldoznak,csak akkor amikor tönkre vágják a játékod.
    Volt olyan napom hogy 1ó-n keresztül nem haladtam 1m-sem mert,ilyen "ökrök" miatt az utolsó mentésemtől számított 50km-en belül hazavágták a játékom ,legalább 20x.
    Na akkor szakad el a cérna,és lépek a multiról.
    Azzal meg nem tudsz mit kezdeni hogy laggolnak előtted,max hagysz 70-100m helyet,én is így csinálom.
  • I73770K
    Napi 15000km-nél picit unalmas lenne a 80-90. Természetesen szoktunk úgy is menni.
    Azért próbáld ki,hogy a lengyel szakaszon jobb szélétől végig körbe felfelé ameddig megy az egysávos végig végigmenni ilyen tempóval refi és törés nélkül:) (sötétbe) Ráadásul bármikor jöhetnek szembe.
    Aki tud azért had mehessen, akinek kell a limiter az kapcsolja be a menübe.
  • Hungarykum
    Ennek sem látni sok értelmét, hogy 150-el mentek.
  • I73770K
    Azért a limiter erős tulzás lenne, mert én pl sötétbe az egysávoson refi nélkül megyek 140-150-et és 0-os sérüléssel szoktam szállítani és karambolt sem szoktam okozni, az sokkal veszélyesebb aki megy az autópályán valamelyik sávba utoléred és rád húzza az egész szerelvényt. Ráadásul konvolyba megyünk így :)
  • Csomagrízs
    Nekem bármilyen találkahely megfelel. Mi egyenlőre ketten toljuk rissard-al. Ha gondolod csatlakozz hozzánk. Épp Prága felé tartottunk tegnap. Azt hiszem az nem DLC-s város.
  • Tikudvar
    Nekem azzal nincs bajom ha valaki gyorsan megy, azzal van hogy nekem jön.Én is zoktam menni 150-nel és nem megyek neki senkinek.
  • Penge88
    Hali. Na toltam ma reggel egy jó 2 órát online, szerver nem volt tele, gyakorlatilag 1 perc után már bent is voltam. Viszonylag értelmes userekkel találkoztam, még a non coll zonában is volt hogy kiengedett a telephelyről a befelé tartó user. Hogy őszinte legyek, remélem kötelezővé teszik a limitert (vagy csinálnak egy másik szerót, ahol csak úgy lehet felmenni), mert egyesek 140 alatt aligha közlekednek. Azzal nincs is gond, csak cikáznak. A másik, hogy 200 fölötti pingekkel nyomulnak emberek. Utolértem egy csávót, na mondom majd konvojozunk egyet, amíg együtt megyünk, olyat lagolt, hogy ha nem kapom el a kormányt, lenullázom a gépeinket.

Este lesz valami konvoj? Jó volna már egyet menni páran, meg hogy legyen idő estig odaérni a találkahelyre. :) Valami alap várost támogatnék (DLC nélkülit). Legjobbakat!
  • SimaSuna #39296
    pedig látnia kellene..

PNG és BMP képeket NE tölts fel!

de...no comment.
  • Kudawudashuda
    Legalább ne png-ben raknád fel a képeket....
  • XxXcsabi1987XxX
    szintén :) bár nem túl jó a minőség :/
  • XxXcsabi1987XxX
    majd kipróbálom csak az a gáz h a multi folyamatosan OFFLINE -.-"
    bár 2-3 mp-re ONLINE aztán megint OFFLINE jó sokáig
  • tutuhawer #39292
    na, örülök. Most próbáld megoldani, hogy a multiplayerben is ragyogjanak a csillagok! Az az igazi.
  • XxXcsabi1987XxX
    és újra ragyognak :) hát gyönyörűek?:D
  • 94Patrik94
  • XxXcsabi1987XxX
    előtte vmi Steam-es szarság volt ott (mellesleg azért dobott le mert saját Scania-val akartam elindulni) ilyet még NEM csinált a game
  • XxXcsabi1987XxX
    ets2
  • maujuri #39287
    Haverral anglia felé tartunk. Mára megpihenünk. Holnap folytatjuk
    .[IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • Misuka963
    Tőlünk vagy 20 km-re van a cég,de XXL nincs náluk koma csak XLX,amúgy szép próbálkozás
  • szgabe
    Nekem ezt csak egyszer kérdezte meg, akkor hülye fejemmel az igenre kattintottam. Azóta nem tudok rájönni, hogy lehetne ezt visszaállítani.