Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RPG Assassin
Szép estét!

Elsõnek is megjegyezném azok számára, akik kedvelik a sablonnal leütni az esetleges gondok felhozását. A README/OLVASSEL fájt egyértelmû használatát fizikailag képtelenség mellõzni! És igen, van külön profilom, Robi néven fut.

Elsõ:
Alap szabály hogy bármiféle program/eszköz vagy akármi felhasználási cikk mellé kötelezõ egy ilyet mellékelni, kivéve abban az esetben nem, ha ez a felhasználási útmutató más módon elérhetõ!

Második:
Bármiféle szellemi mû alkotója, megkreálója azzal a kizárólagos joggal bír hogy saját mûvét ott és akkor a személyi tulajdon mindenféle védelmével ellátva módosíthatja úgy ahogy akarja. Ebbe beletartozik, ingó és ingatlan, kézzel vagy kézzel nem fogható fogalom/eszköz.

Ezt kiegészíti az is hogy ha ez közszórakoztatás célját képviseli, az esetleges problémákat õ/õk maga/maguk kell kijavítsa/kijavítsák attól függõen hogy egy vagy több személyrõl van-e szó.

Namár most. Az eddig felfedezett hibák a következõk.
Ezek a hibák több okból is létre jöhetnek.

1.
A térkép totális szétesése. Egy gigantikus méretû Magyarország térkép töltõdik a komplett, az az teljes EU térkép helyére, MO kivételével az össze város és helység nevet törölve!

2.
Néhol a Fõváros területén épületek tûnnek el vagy fel a semmibõl. Ez bár mûködési hibát nem eredményez, érdekes látvány egy 8 emeletes lakóház mikor eltûnik vagy épp emgjelenik.

3.
Töltés közbeni kifagyás, .exe hibára való hivatkozással a tálcára dobás.

4.
Indokolatlan lassulás a Fõváros és egyébb városok területén, például Debrecen.

Ez eddig 4. De még tesztelem a mapot. Bár volt még egy olyan hogy pár, ismétlem PÁR! Úton valamiben elakadtam, amit nem láttam. Egyszer a kerék beesett az útba. Ezeket az utakat nem írtam fel mert másodszor nem történt meg. Ez nem a mód hibája lehetett.

A kirohanás teljességében megérthetõ, minden alkotó szellemi termékét megvédi, és ez a helyes mert azt jelzi hogy foglalkozik vele.
Viszont a kritika azért van hogy ha valami még nem tökéletes akkor jelezze annak hibáit. Ha valamirõl nem lehet kritikát írni, abba belekötni is képtelenség.

Példa a Half Life 2 mint játék, vagy a Transformers mint film. Az meg hogy pár kisgyerek miért nyikorog, teljességében hidegen hagy, ugyanis ez nem tartozik bele abba ami egy cseppet is érdekel.

Viszont kinézetileg, és megvalósításilag bizony meg kell mondjam hogy a MO térkép mód Jobb eddig bárminél a TSM-en kívül amit épp az imént próbáltam ki. Környezetileg talán még jobb is mint a TSM. Mivel ott nincs sok egyedi modul a rendszer elemek között, legalbáb is amit eddig láttam.

Szóval a hangualt 10/10, kinézet 10/10 a pár hiba miatt a játék menet 10/9.

I, am, the, Banshee... Let my cries chill the livings!

Vegre egy hetvege othol <#pias>

Es indulas de most nem lesz unalmas mert a fiam is csatlakozot <#boxer>
hotwheels

Szép gépek/képek srácok! 😊 <#eljen>

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Szep estet! 😊
na atalakitotam a kamiont!

Kisfusi <#eljen>
A hónap kommentje!
Ekkora badarságot ilyen bugyután megfogalmazva rég láttam. No meg ha valóban "kritikus" vagy, nem árt elõbb tájékozódni, hogy mit is kell negatív színben feltüntetni.
A másik pedig, hogy azoknak a felhasználóknak, akik csak játszanak és nem alkotnak semmiféle kiegészítõket, amikkel szebbé és jobbá teszik a játékot, nem lehet kritizálni valójuk, max véleményük. Ugyanis csak az tud kritizálni, aki tudja mit kell és hogyan. A többi csak okoskodás és hülyeség.
Feldobtad az estém! 😊 Ez jó volt <#eljen>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

valaki probalta mar ezt a kamiont? http://ets2.lt/en/daf-xf95-interior-2/ es metn? 1.8.2.5
Szia!
Pontosan milyen hibákkal és mûködési gondokkal van "tele" a térképem??? Az a gondod, hogy nem tudod egyszerre használni az Európa-mapot és a magyar térképet? Ez most vicc??? Egyáltalán ez hogy jutott eszedbe? Ez egy teljesen külön map! Európa HELYETT lehet az országban vezetni, nem mellette, azt kiegészítve! Sok térkép van a neten, ami ugyanígy LECSERÉLI Európát egy adott országra! (pl a román map) Ha ettõl számodra "másodosztályú" egy map, akkor inkább nem mondok semmit! Új profillal, követve a leírást, nem vág szét semilyen térképet, ahogy te írtad! Bocs a kirohanásomért, de teljesen értelmetlen, értelmezhetetlen, amit írtál! <#wow1>
Koszonom sikerult! <#wow1><#taps>
norbee46
<#worship>

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Lerakótól kifelé 😊
Nem derült ki még, hogy a magyar map mellé csatolt fontos.txt (vagy nem tudom melyik verzióban mi a neve) fájlt elolvastad-e, ami a telepítés/beállítás menetét leírja. Általában az aki, azt pár lépést megcsinálja, és a megadott települések között fuvarozik, nem szokott panaszkodni fagyásra.

Ha eddig elkerülte a leírás a figyelmedet, akkor annyit elõre közlök, hogy ehhez a modhoz mindenképpen egy új profilt kell legelõször létrehozni a játékban, és a a profil szerkesztésekor a leírásban lévõ lépéseket rögtön meg kell csinálni!

Misuka963
Csak az volt a baj anno,hogy szerencsétlen frank-et basztatták,hogy ezt ígérted,hogy ilyenkor jön ki a map,aztán mégsem jött ki mert talált valamilyen hibát,azt javította,csak volt itt pár apró kis hülyegyerek akik itt virnyogtak érte amikor meg kiadta akkor meg azért nyavajogtak,hogy tele van hibával a map elsõ része.De épp olyanok sírtak érte akik játszottak a játékon 2 napot és kész 😞
Azért a második része már fényévekkel jobb lett nemde? 😄

RPG Assassin
Nos, amennyiben a textúrákra és a kinézetre érted, tehát, ha ezeket veszem számba, akkor szó ne essék, number 1, no de. Egy mód kinézete minden szempontból csak másodlagos. Amennyiben a mûködése sajnos nem megfelelõ, bármíly szép is lehet, másod osztály mert hibásan dolgozik. Ergo hibát teremt, amibõl a játék élményt rontja, így törlésre kerül, és nem használják.

Sajnos a külsõ rég nem elsõdleges szempont egy mód esetében. Lásd Exnem munkáit vagy BaB kiegjeit, de esetlegesen ott van a méltán neves MorroHUN csapat.
Az õ módjaik tökéletesen mûködnek, hiba esetén van alternatív megoldás és foltozásra kész mappa, ráadásul szem szájnak ingere a kidolgozás, a lehetõségek és a mód módolásának lehetõségei. Ezek Tökéletes és 10/10-es munkák, tehát elsõ osztály. Sajnos a MO térkép tele hibákkal, mûködési gondokkal és egyebekkel. És bár az ötlet és a kinézeti megvalósítás tényleg 10/9-es de a hibák miatt és a kompatibilitási lehetetlenség miatt háttérbe szorul és fölöslegessé válik.

Több munka és figyelmesség esetén, no és a tesztek esetén ezek könnyedén javíthatóan lennének. Ilyen szempontok a Nexus-on már pár éve kötelezõ szempontok. Ezrével vann ilyen módok amik bár nem volnának rosszak, a lehetetlen mûködés miatt hamar pápá-t kapnak.

Tudom hogy van akit zavar hogy a hibákra hívom fel a figyelmet, de kritikus vagyok, ez a dolgom. És amiben nem találok hibát, még kész akarva sem, az tényleg jó. Viszont az MO térképpel kapcsoaltban sok sikert kívánok a készítõnek, millió szám van még dolga.

Misuka963
Várjál csak barátom,szerintem az MO térkép készítõje (frank007) rohadt jó munkát végzett,folyamatosan csiszolgatja,javítgatja a térképet,olvass visszább :I

RPG Assassin
Üdv megint.

1 meglátás, 1 reakció és egy-két mellékes. 😊

1.
kisfüsinek szól a meglátás. Ha nem tudsz valakinek segíteni, inkább ne reagolj rá, vagy ha mindenképp válaszolni akarsz, keress neki megoldást, vagy irányítsd egy olyan oldalra ahol megoldást találhat.

Mert a reagod nem csak hogy lealacsonyító de burkoltan degradáló is volt.
Ezzel a hozzáállással igen hamar felépíted a negatív hangulatot magad körül. Nem hiszem hogy szeretnéd.

Tudod a bunkó magatartást nem csípik az emberek.

Reakció.
Feltettem a TSM-et. Nagyon tetszik, nagyon tetszetõs és dekoratív. Kifejezetten jó.

Megjegyzés.
A MO térképnél nem votl semmilyen térképet módosító objektum feltelepítve, így a mûködésének negatív mellékhatásai kifejezetten irritálóak voltak. Fõleg hogy indokuk sem volt rá. Természetesen eredeti játék, teljes patch és DLC-vel kitoldva. Ergo a készítõje még fabrikálhatna rajta, mert a térképet ezekszerint haza tudja vágni, és ezt a hibát már több helyen is jelentették de természetesen a készítõ nem javította ki.

Helyette inkább minden mást belehajigál de nem foltozza. Nos, majd talán valaha a jövõben megtörténik, addig is csak másodrangú minõség. MO egyébként is fölösleges a játékban, hiszen az áraik nevetségesek. Hát igen, élethû lett. 😄

Megjegyzés.
A rózsaszínre váltó textúrára mi is a gyógyír? Lemaradt a hsz vége. Nem a pótkocsi a kamion maga csinál ilyet.
Másik. Nem ez de kapcsolódik hozzá. Van egy ilyen Mega Tuning mod nevû extrábbik módosítás amivel a kamionokat igazán át lehet dolgozni.
Ebben viszont találtam pár objektumot amik élénk piros színnel jelennek meg és nincs vagy hiányos a textúrájuk. Ez mirért van? Mi hiányzik belõle?

Ez után végig néztem eddig vagy 50 oldalt de nem találtam megoldást. Talán itt valaki tud.

Misuka963
<#eljen><#eljen><#eljen>

Sziasztok! 😊 Az mitõl lehet,hogy beraktam a TSM 3.5-öt 1.4.8 patch alá (igen,én még itt tartok,fikázzatok😄 ) és amikor tölti be a játékállást,tehát már a profilt betöltötte,és rámegyek h indítás,akkor kicrashel. Ez mitõl lehet?
Ha valaki tud megoldást,hálás lennék neki. + Még annyi,hogy ugye a 3.5-ben benne van MO?
Csak úgy :3 devid13 vedd meg rakd "magad alá" lépj ki, majd vissza és jó lesz! devid13-Gábor55 <#eljen>
ja es lattam viedokat aki 1.8.2.5 on hasznalta es neki nem volt ilyen problemaja 😞
Sziasztok!
Lenne egy kerdesem ez miert van es hogyan tudnam orvosolni koszonoom a valaszokat eloore is!
urfika

<#nevetes1><#eljen>
sure
Mindegy, nem ezeket a droidokat keresik...<#miaz>

Isten nem bottal, hanem VMware.

?
sure
Jobb is, mer vajo lenyel keresztben a png miatt...

norbee46
Bocsi! Tévedtem 4.5.6-os az aktuális.

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

norbee46
Hogy melyik a legjobb azt nem tudom de, talán a 4.5.7-es a legújabb.

Áh, nem tudok képet feltenni.
Nem túl szépek, de nekem ilyen van:

sure
Hello,

Nem, a legújabb (0.9.1 illetve 0.9.1H) verzió gond nélkül kell hogy menjen, ha az olvass_el.txt-ben leírtaknak megfelelõen teszi be az ember, 1.8.5-ös eredeti játékba. Ha van esetleg más, mapet módosító mod aktiválva, az okozhat vicces dolgokat.

1. ha a pótkocsi rózsaszínre vált, akkor a nem eredeti játék a hiba forrása, a gyógyír pedig...
2. Truck Sim Map rövidítése, "lelkes amatõrök" által készített térkép mod, berak még egy rakás országot pluszba az alap térképhez képest. A magyar mappel együtt nem megy.

RPG Assassin
Hello.

Legutóbb én a Hun mapot tettem be az ETS 2 -be de szétvágta az egséz térképet egy MO térképpel a háttérben és minden jelölés törlõdött mindenhonnét kivéve MO-t, így töröltem is rögtön. Ez normális?

Két kérdésem viszont lenne még.
1. Mitõl vált néha színt a kamoin tex-e? Mi a hiba forrása?

2. Mi a TSM? Valami extra dolog, vagy szimplán a szimulátor nevének rövidítése?

Hali melyik a legjobb tsm map?

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Szep napot !
It egy kis ujdonsag 😄
Meg alagitkatom de mar szep szerintem

Kisfusi,Gabor,norbi,punky,vajo<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#taps>
Norby646
Szép képek! <#eljen>

Beraktam a magnum-hoz egy hang modot, de nem tetszett az indítás hang. Csináltam egy sajátot, de amikor elindítom a játékban a kamion-t akkor az eredeti (a játék eredeti magnum indítási hangja) índítási hangot lehet hallani. A def fájlban jó az elérési útvonal, a hang típusa/adatai megegyeznek, mégsem mûködik. Kicseréltem az játék mappájában lévõt de így sincs változás. Nem tudja valaki, hogy mivel lehet a gond?

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Micsoda paripák!<#eljen>
Vagány és dögös!!<#taps>
Sziasztok.

Meg tudnátok mondani miért van az hogy,ha berakok kamion modokat elég soknál leesik az FPS 10-14-re.
Jó napot! Vajo- Punky- fs9pilot <#taps>
norbee46
Nagyon szép képek srácok!

vajo mi történt a scania-val?

hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Üdvözlet! 😊 Pár kép!

///M I Love BMW. :)

urfika

urfika
<#nevetes1> Le maradt a kep

urfika

Sziasztok, szep estet mindenkinek!
Hoztam uj jarganyt. Kicsit nehez a kozlekedes vele..<#wave>

koszi <#worship>
Valamiért nem jelenítette meg.😊