Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Nem, a legújabb (0.9.1 illetve 0.9.1H) verzió gond nélkül kell hogy menjen, ha az olvass_el.txt-ben leírtaknak megfelelõen teszi be az ember, 1.8.5-ös eredeti játékba. Ha van esetleg más, mapet módosító mod aktiválva, az okozhat vicces dolgokat.
1. ha a pótkocsi rózsaszínre vált, akkor a nem eredeti játék a hiba forrása, a gyógyír pedig...
2. Truck Sim Map rövidítése, "lelkes amatõrök" által készített térkép mod, berak még egy rakás országot pluszba az alap térképhez képest. A magyar mappel együtt nem megy.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Legutóbb én a Hun mapot tettem be az ETS 2 -be de szétvágta az egséz térképet egy MO térképpel a háttérben és minden jelölés törlõdött mindenhonnét kivéve MO-t, így töröltem is rögtön. Ez normális?
Két kérdésem viszont lenne még.
1. Mitõl vált néha színt a kamoin tex-e? Mi a hiba forrása?
2. Mi a TSM? Valami extra dolog, vagy szimplán a szimulátor nevének rövidítése?
I, am, the, Banshee... Let my cries chill the livings!
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
It egy kis ujdonsag 😄
Meg alagitkatom de mar szep szerintem
Kisfusi,Gabor,norbi,punky,vajo<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Beraktam a magnum-hoz egy hang modot, de nem tetszett az indítás hang. Csináltam egy sajátot, de amikor elindítom a játékban a kamion-t akkor az eredeti (a játék eredeti magnum indítási hangja) índítási hangot lehet hallani. A def fájlban jó az elérési útvonal, a hang típusa/adatai megegyeznek, mégsem mûködik. Kicseréltem az játék mappájában lévõt de így sincs változás. Nem tudja valaki, hogy mivel lehet a gond?
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Micsoda paripák!<#eljen>#eljen>
Meg tudnátok mondani miért van az hogy,ha berakok kamion modokat elég soknál leesik az FPS 10-14-re.

vajo mi történt a scania-val?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

///M I Love BMW. :)
Sziasztok, szep estet mindenkinek!
Hoztam uj jarganyt. Kicsit nehez a kozlekedes vele..<#wave>#wave>

Szép gépek! <#eljen>#eljen>
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Misuka963 - neked is köszi! 😊 <#worship>#worship>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Ööö.. Hogyha szeretnék egy mapot készíteni, akkor hogy kéne nekiállnom? Tehát, milyen programmal, vagy hasonlóval lehet csinálni? Pl. TrainSimulatorban a játékon belül van egy Editor rész, de náunk ETS2be nincs ilyen, ...
Hasznos válaszokat elõre is köszönöm!
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Félre ne érts, nem bántásból véleményezem a képedet, pusztán jobbító szándékkal egy észrevételt szeretnék tenni.
A fórumon írt hozzászólásaidból / képeidbõl ítélve, arra lehet következtetni, hogy vélhetõleg igen fiatal korod ellenére próbálsz realisztikusan játszani a program nyújtotta virtuális fuvarozás világában, ami dicséretes.
A szélvédõ mögötti vásári céllövöldére emlékeztetõ látványelemeket még megértem, hiszen ízlések, és pofonok.....
Ellenben a realisztikus játékmenethez méltatlan egy olyan kép, amin az látszik, hogy egy rendszám nélküli szerelvénnyel, a belvárosban, féloldalasan a díszburkolaton, abszolút szabálytalanul parkolva várod a visszfuvart. 😊
Oké, oké, tudom, hogy fiatal vagy, nincs még jogsid, se tapasztalatod, stb, ezért is írtam, hogy nem bántásból írtam ezeket a dolgokat.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Jó a bedõlõs kép!
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb