52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Tirdi
    Igen, joy/kormánynál van a gond. Nekem is ez volt, közbe csak nyomta a gázt. :P
  • Ulvar
    A játék indítása után feljön az üzenet, hogy joy vagy kormánnyal szeretnéd e a kurzort mozgatni a menüben? Itt NEMre menj, különben ha bármely bedugott joy vagy kormányt megmozgatod, a kurzor lefele fog húzni folyamatosan.
  • Bazsio
    Jó estét!

Mandoki,Sure

Esti baktatás

Pihenés vége és vissza az útvonalra

Holnap folytatás

• Penge88
    Üdv . Találkozott valaki olyan problémával, hogy a menüben az egér folyamatosan lefele megy? Egyszerűen képtelenség bármire is kattintani és kurv@ra idegesít. Már a gépet is újraindítottam.
  • Mandoki72
    Szép estét.

Sure, Bazsio,

Sok reményt nem fűzök hozzá amíg ezt az ősrégi motort használják a játékban, ami képtelen az erőforrások felét kihasználni.
  • tutuhawer #39278
    elkelt a hely
  • tutuhawer #39277
    A steamben beírod a kódot, az letölti magától és az a része rendben is van, az friss. A steam fusson a háttérben, legyél belépve, ez is OK. Ha letöltötted a multiplayer telepítőjét, akkor az egy külön mappába megy, eltér a sima ETS2 mappádtól, ez is rendben. A multiplayer indítóját kell indítanod, és akkor mindennek rendben kell lennie. Ha belépsz, és próbál csatlakozni, de csak nem sikerül, az is rendben van, mert tele a szerver. Engem most kidobott, máris van egy hely mondjuk.
  • tutuhawer #39276
    Én a restacaros teamspeakbe léptem be, de küzdök a mikrofonommal, és emiatt a tesómmal is, idővel megoldom és akkor ott leszek. Ti is nézegessétek, mi a helyzet
  • Bowie
    több mint fél órája próbálok csatlakozni de nem megy,fullon van a szeró.
    Megyek inkább a Magyar mapon....
  • XxXcsabi1987XxX
    én az imént vettem egy Scaniat (1.9.24.1es) peccsel nyomom
    a lényeg,hogy jól feltuningoltam,festegettem utána az indulásnál mi történt? "kidobott" << ez mii? -.-"
  • Tikudvar
    A játék kétszer van telepítve,az egyik a steames változat, a legújabb, a másik a régi 1.9.22-es
  • Tikudvar
    Sziasztok!Miért nem indul el a játék ha a legújabb a verzió?
    Azt a Steamet hogy kell közbe futtatni?
    És még mindig ezt írja ki:Unsoported game version delected!To play ets2mp you need to have ETS2 1.19.24.1s(Steam relase)
    Pedig a legújabb verzió van fenn!
  • Patagonia
    azt irja ki hogy hozzáférés meg tagadva miért?
  • Ulvar
    Hát mi ketten is lennénk, később akár többen is. Van egy TS amit kaptam egy két napja, ahol magyarok szoktak lenni egy szobában és nyomják: 85.236.100.96:10737

A probléma az, hogy nem tudunk csatlakozni a szerverhez.
  • Tirdi
    2 perce küldtem neki.
    Más: Fölteszem ez időpontban is a kérdést, nem jön-e valaki multizni ? De szerintem kéne egy hely, ahol magyarok szervezhetnek konvojt, hogy ne legyen ezzel tele a topik. (Igaz én írogatom folyton a pofátlan fejemmel. ) :D
  • Ulvar
    Hejho. Ti most feltudtok lépni a szerverre?
  • Ördögpalanta62
    http://data.hu/get/7684569/ets2mp_0_1_0_2_40520141749_5565.zip
    innen le tudod tölteni
  • Ördögpalanta62
    a sebességre van két ötletem

1. visszaállítani a sebesség határt egy skrip segítségével,
    2. 560 Le motor vásárlása.ez feletti motorok kivétele a szervizből.
  • Bowie
    Tegnap este egy enyhe jobbos kanyarban jöttek belém 1000-el,nem tudom mennyivel jöhetett a csávó de én 95-100-as tempóval szoktam araszolni a pályán.De a lényeg az hogy csak egy "enyhe" koccot éreztem hátulról,nézem is a tükröt és láss csodát,egy kék kamion kék póttal hömbölög a hátam mögött vagy 3x megfordulva a tengelye körül.Tuti totálkára csapta magát,de a mi meglepett nekem csak 1%-ot sérült a pótom.
  • tutuhawer #39264
    volt szerencsém... YOUTUBE-videó
    A sok seggfej mellett küzdeni kell az amatőrökkel is, közel se biztos, hogy a videómon a csávó direkt csinálta. Sokan mennek egérrel, és nem is érzi (én sose éreztem),hogy gyorsan megy, kisodródik, egérrel még ránt egyet, és baleset van máris... Ma egy hajszállal lógott ki az egyik városi szerviz bejárata a szellem zónából, és jöttek be a srácok 70-80-nal, ahogy szoktak, én meg 15-tel, max. Képzelheted...
    A szellem zóna hátránya meg mondjuk az, hogy a lerakónál nem tudsz tolatni, külső nézet az halál, a belsőben meg 3 szerelvényt látok keresztbe állva. Gondolkodjatok, mi lehet a megoldás, én meg vezsem a fáradságot, hogy megkeressem, hova kell írni. Este munkában sokszor ráérek.
  • Patagonia
    Vagy Valaki Bárki El Tudná Küldeni Nekem A MultiPlayer Telepitöjét Mert Én Nem Tudom Letölteni! Akár Skypon Akár Facen! pm aki el tudná küldeni!
  • Patagonia
    Sziasztok! Botto irj választ a privát üzenetre pls
  • botto0604
    Jajj, a kis huncut.
  • sure
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Természetesen rossz az, aki rosszra gondol, én megkérdeztem őket: opera, balett és színházi előadásokra árulnak jegyeket! Mondták az árakat is:

Varázsfuvola - 2000 Ft
    Diótörő - 4000 Ft
    Vízkereszt, vagy amit akartok - 5000 Ft

• Bowie
    Valszeg nem az új gurulós három forintost keresik
  • norbee46
  • sure
    Vajon mit keresnek a nénik a pihenőhelyen?

• Norby646
    Na ez biztos a kedvenceim között lesz!
  • Hungarykum
    Kenworth T680 belső render:

• Tikudvar
    van eredetim,csak nemtom hogy kell frissíteni
  • szotyi12
    Bocsi nem neked akart menni :S
  • szotyi12
    Most merre vagytok? :)
  • Tirdi
    Frissítsd Steamen. Ha meg nincs eredetid, eleve nem tudsz jönni.
  • Tikudvar
    Mennék ha megadnád a letöltési linket
  • Tirdi
    Szép estét! Valaki konvoj?
  • Tikudvar
    valaki erről az 1.9.24.1s frissítésről egy letöltési linket tutna adni?
  • Bazsio
    Sziasztok!
    Előz a kolléga

Cseh gurulás éjjel

Javították a Ai kamion betérését lehet nektek nem fura de nekem igen de így jobb mert nem húzza rám

Kompra szállás

Majd holnap vissza valahova keletre mert a kell telephely

• Tikudvar
    Unsoported game version delected!To play ets2mp you need to have ETS2 1.19.24.1s(Steam relase)
  • Norby646
    Indítsd el a steam-et előbb. Ha beléptél, azután indítsd csak a multiplayer-t.