Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punky, kisfüsi, HosszúGabi <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
punky: Karaj lett bátyja 😉 <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>

kisfüsi, Patrik, HosszúGabi - <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
fazer - ment pm <#idiota>#idiota>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Már van néhány ötletem is, hogy mit festenék szívesen,
De ez még változhat .. <#gonosz1>#gonosz1>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

<#nezze>#nezze><#violent>#violent><#idiota>#idiota>
Hívom a Spetsnazosokat.<#help>#help>
Ugyanis atomjaira szedtem a RED-edet és nem hinném hogy szeretnéd ha ITT ecsetelném mibõl is állt milyen kamu dolgokkal is szórtad tele.
Szóval a mostani megszólalásom is kedves VAJO fejlesztõ testvér, nem indokolatlan és nem alaptalan.
Két végcél vagy ha úgy tetszik Konklúziós kimenetel történhet elõzetes elhatározásom szerint és mind a 2 esetben én gyõzök!
1. A Hozzászólásom miatt lemondasz a RED fejlesztésrõl és befejezed, ergó: Gyõztem.
2. A Hozzászólásom miatt még jobban oda teszed magad és alkotsz egy nagy dobást Pl a RED 3-at amirõl rebesgettél már pár elejtett infót itt-ott. ergó: akkor is ÉN gyõztem mert szándékom szerint sikeresen kihozom belõled a maximumot, és az hogy melyik a jobb meg majd a kedves Játékosok eldöntik.
Szóval nincs itt semmi ocsmányság, ez csak a sértett Önérzeted, ugyan is amit fejlesztünk az nem a MI hanem az SCS tulajdona.
ergó? senki sem vett el tõled semmit.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Random fényképeztem pár helyet, ezek nagyjából teljesen készen vannak, persze még "jóval" több terület van meg, csak azokat már nem volt türelmem fényképezgetni...
A lentebb említett problémám viszont még mindig fennáll, szóval aki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Remelem sikerul
Gyonyoru gepek/kepek<#wave>#wave>

ETS2 jatek fenykepei mind PMG-t fenykepez, es vannak oldalak ahol nem nagyon orulnek a haziak ha ezt a kepformatumot rakjuk fel. Mi lehet a megoldas, hogy ne PMG-be fenykepezzen a jatek? Mar probaltam ugyis, hogy PMG-t atkonvertaltam JPEG -re es ugy sem volt jo Segitsetek a megoldason! Koszonom. <#guluszem1>#guluszem1>
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Készítgetek egy mapot, már egész jól haladok vele, "csak" annyi gondom van, hogy valamiért nem jó a mentés-betöltés... Így hiába csinálok bármit is, valahogy nem sikerül folytatnom. Egy ideje úgy csinálom, hogy nem kapcsolom le a gépet, hanem alvó állapotba hagyom, hogy másnap tudjam folytatni a mapot, de ezt nem tudom sokáig csinálni, mert .....
Beírom, hogy edit (europe nélkül, mert ugye teljesen új a map), csinálom, készítem, van autosave, stb, én magam is szoktam menteni, játék mappáján belül base mappa, azon belül map nevû mappa, oda mentem, becsomagolom, kiterjesztést .scs-re átírom, meg még 1-2 dolgot, amit kell, azt átállítom, berakom a mod mappába, és legközelebbi alkalommal sehogysem sikerül behozni...
Ha a load mapra megyek, kiválasztom a map mappába levõ .mdb fájlt, de azzal se tölti be... :S
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Szépek a masinák/képek srácok! <#eljen>#eljen>
Jó hétvégét mindenkinek!
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Szép gépek!<#eljen>#eljen>
#36090 (Sure)
"Minél hamarabb kijön a "faceliftes" verzió, a modderek annál hamarabb rá tudnak hasalni a régebbi cuccok kompatibilissé tételére, vagy nulláról újak készítésére. "
ÁMEN! :-)
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Miondjuk valami "realistic physics modot" is beintegrálhatnának, ha már lesz fejlett AI közlekedés, a KacaK-féle pl. elég jó már (hogy valóságosabb-e vagy nem, mint az alapjátéké, ezt a kamionsofõrök tudják csak megmondani)
Az add-ont természetesen ingyenesnek gondoltam én is 😊
Tulajdonképpen most is benne van a pakliban, hogy valami mod összeférhetetlenség átmenetileg, vagy végleg hazavágja a profilt, ez az "XYZ mod nélkül már nem is hajlandó játszani"- típusú felhasználók miatt esetleg hónapokkal csúsztatni az újabb release-t picit a lekvár teszi el a nagymamát jelenség, mert ez igencsak hátráltatja a fejlesztést, miközben valószínûleg legalább annyi régi felhasználó van, aki inkább szeretné az újdonságokat mielõbb látni, + az új fícsörök vonzhatnak új vásárlókat is. És hát ahogy írtad, elõbb-utóbb úgyis elkerülhetetlenné válna a "döntés" ezeknek a régi modos játékosoknak is. Minél hamarabb kijön a "faceliftes" verzió, a modderek annál hamarabb rá tudnak hasalni a régebbi cuccok kompatibilissé tételére, vagy nulláról újak készítésére.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Az általad említett verzió upgrade patch folyamatosan tartalmazza az újításokat, vagyis ahhoz, hogy a fejlesztéseket viszontlásd a játékban, fel kell tenned az adott frissítést.
Tételezzük fel, hogy az új folt, már egy teljesen új irányításra bízza az AI mûködését, ami a jelenlegi példa kedvéjért visszafelé nem kompatibilis.
Ebben az esetben két lehetõséged lenne....
1, Telepíted az újdonságot tartalmazó módosítást, lemondasz az eddig megjelent AI-kat érintõ kiegészítõkrõl, és játszol egy, az eddiginél valóban intelligensebb AI-k általi virtuális világban, és türelmesen kivárod, míg az új verzióhoz is készülnek, vagy konvertálásra kerülnek a régebbi kiegészítõk.
2, Nem telepíted fel az új patch-et, így megmarad minden a régiben, majd amikor már lesz elég módosítás az új, a példa kedvéjért visszafelé még mindig nem kompatibilis frissítéshez, akkor váltasz.
Tipikusan a melyik ujjamat harapjam meg...típusú választás elé állítaná a felhasználót, ami üzletpolitikai szempontból minden, csak nem jó.
Ellenben ha alapból visszafelé is kompatibilis a frissített verzió, akkor......
Mennyivel egyszerûbb, ha alapból úgy jön ki az upgrade, hogy visszafelé is kompatibilis, így anélkül, hogy bármirõl is le kellene mondanod azonnal folytathatod a játékot a frissítés után, úgy, hogy az újításokat is zavartalanul élvezheted a régi bevált módok mellett.
Amennyiben külön kiegészítõként jelenne meg, akkor az hatalmas zúgolódást váltana / válthatna ki, hiszen az általa javítani szándékozott hiba az alapjátékot érinti, és nem egy fizetõs tartalmat lenne hivatott korrigálni.
Ez a kivitelezési mód szvsz. nem járható, legalábbis nem egy felhasználóbarát megoldás.
Két különbözõ verzió természetesen egy installáción belül nem létezhet.
Egyébként Én is csak annyit tudok a fejlesztésekrõl, várható újdonságokról, kompatibilitásokról, amit az SCS vezetõje megemlít a korábbi hozzászólásomban linkelt cikkben, illetve ami kikerült a hivatalos blogra, és társalgási témát képez a hivatalos fórumon.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
<#wave>#wave>
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Persze, a programozóknak ez úgy jön fel, mint korábbi verzióval kompatibilitás-probléma, de inkább töltsenek vele több idõt, mint hogy félkészen, bughalmazként jöjjön ki... tényleg kár lenne elqrjantani azt, ami már jól mûködik.
Isten nem bottal, hanem VMware.