52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • BhityHD
    1. Letöltöd innen.
    2. Telepíted
    3. Beírod a keresőbe, amit meg akarsz venni(jobb fölül van).
    4. Rámész, majd vásárlás gomb.
  • Bazsio
    De ha megvan a multi akkor ha külön profilt kezdek akkor az úgy jó és nekem megmarad offline-ba??
  • XxXcsabi1987XxX
    na mindegy viszont steamen kezdő vagyok ezért a kérdésem az lenne,hogy ott hogy vásárolom meg a Goint East játékot?
  • Redapple
    A chat-ről volt szó. Én is arra írtam. Szóval teljesen igaz:)
  • BhityHD
    Ez nem teljesen igaz, a fórum részt még használhatja(tudtommal).
  • Redapple
    Me' onnan má' kib@... akarom mondani, kirakták a szűröd a warezes nyünyörgésed miatt. Itt is ideje volna már ennek!
  • BhityHD
    Letiltottak, mert úgy ítélték meg, hogy negatív irányúak a megnyilvánulásaid.
  • XxXcsabi1987XxX
    amúgy restacar-on miért nem tudok chatelni? nincs nekem ott a chat funkció valamiért
  • Bowie
    Április 7.én 5,93 Euróért vettem meg az unokaöcsémnek a Steamen cakk-pakk az Ets2 és a Going East-et.
    Szal. volt nem egészen 2000-kemény magyar forintocska is,sőt asszem karácsonykor is volt hogy jó olcsó volt.
    Csak oda kéne figyelni mikor mennyi a Steamen pl.
    Igaz hogy most drága de biztos leviszik majd megint valamilyen ünnep miatt.
  • BhityHD
    Olvasgasd picit a BTK -t!
  • Bazsio
    Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmm akkor nem multizok!!Nem akarom a Scania-m eltünjön!
  • PDes
    Hol 3 ezer forint?? :D Steam-en alap+going = 30 euró az meg ugyebár olyan 9 ezer ft :)
  • Misuka963
    Vedd meg bazdmeg,már 100-szor kérted már,nem kell lopni,más is megvette,és tőle meg elvennéd ingyen.Na álljon már meg a menet .
  • fs9pilot
    VEDD MEG! Komolyan, ennyire fukarok ne legyünk már könyörgöm, 3.000 Forint...
  • botto0604
    Ugyanúgy tudod folytatni, csak kiveszi a modokat.
  • Bazsio
    És ha leszedem a multit akkor a karimmal mi lesz vagy hogy van??
  • botto0604
    Ha így folytatod akkor bann lesz a vége... Szerintem...
  • Bazsio
    Én is most vettem meg 15 évesen Romániában átszámítva 10.000Ft-ért!És szüleim nem adtak pénzt hanem valahogy meglett!!Ja és ha átküldi kell Serial és azt neked nem fogja SENKI....SENKI odaadni mert akkor nála letiltják!
  • Ördögpalanta62
    már legalább 1 féléve,hogy itt kunyerál CD kulcsot.az nálam 180 nap.ha napi 100 ft ot félre rak akkor 18000 ft ja lenne mára.szerinted mennyi ets2 + going east jönne ki belőle
  • Biczike
    Le szedtem ahogy montad a háromból csak eggyet lehet ki csomagolni a többi kettő üres
  • SimaSuna #39384
    ezzel az a nagy probléma, hogy hiába küldené át, már a CD kulcs aktiválva van, tehát Te mint csabi1987 (-ugye ez nem a születési éved?) már NEM fogod tudni használni.

Jön a nyár, tessék szépen elmenni dolgozni, akár újságot kihordani, kutyát sétáltatni, füvet nyírni. 1-2 hét alatt megveheted.
    Ha játszani szeretnél, VEDD meg. 3000ft.
  • XxXcsabi1987XxX
    nekem lenne egy olyan kérdésem,hogy akinek megvan az eredeti ETS2 és átküldené nekem valahogy,én pedig azt telepíteném és az úgy működne? (azért kérdem,hogy ne keljen megvenni) remélem értitek mire gondolok...
  • Carl Davies
    Helló! Promods-hoz melyik patch kell?
  • Szabi #39381
    naja, így multizgatva nekem egyre jobban kezd tetszeni az alap grafika :DD
  • Bowie
    Nem hinném hogy itt valakit is megbántanál ezzel.Egyébként ezt a fajta túlerőltetett mese módod én sem díjazom.
    Mivel MAN-al tolom ezért Roni készítette módot lekaptam hozzá a http://restacar.hu ról: MAN Sound by. Tényleg közel áll a valósághoz.
    De nem ilyen hmmmm... inkább hadjuk...
  • fs9pilot
    Nem akarok megbántani senki, isten őrizz! De ezek a halálra szaturált sz*rok, kiknek realisztikusak?

MOD
  • Szabi #39378
    három egyszerű lépéssel.. letöltöd, telepíted, elindítod :D
  • roli02
    Sziasztok a multiplayert hogyan tudom használni????
  • Szabi #39376
    naja, megyünk 5en konvojba, majd belefutunk egy másik 3-4es konvojba, aztán jön szemből is egy 4-5ös konvoj.. milenne ha még civil autók is lennének, így is gyakran vannak dugók :D

miután kiléptél még Toby-val és Voodooval mászkáltunk, tanitgattuk a játékra meg összeszedtünk néhány kilométert, szóval Tobyval tegnap mentünk vagy 10órát multyba :DD
  • tutuhawer #39375
    ma frissítés, mindenkinek frissülnie kell, a MP telepítése új lesz, ha jól megadod az útvonalat, meg kell találnia a fájlokat, olyan nincs, hogy nincs meg
  • Ubi52 #39374
    Biztos, hogy nagy bevételt hoz majd az SCS-nek, mert én csak a multi miatt vettem a GoingEast-et. :)
  • tutuhawer #39373
    másik PROMO videó, aztán befejeztem, mert sok lesz...
    youtube
  • tutuhawer #39372
    abszolút, szerintem is megveszi az is, aki eddig nem tette és "moddolgatta", játszogatta a játékot. Ma ugyebár frissítés, Szabi tolja az infot, és máris látni fogjuk, ki mellett megyünk el, mutatja a nevét a kamion felett.
    A hétvégén videóztam azért, hogy aki single playerben megy a gépi ellenfelekkel, az lássa, miként néz ki a Csalagút, amikor nem is csúcsforgalom van:
    Youtube
    Nekem jobban tetszik, ha az ellenfél hirtelen szembe jön Angliában, mert nem figyel oda. :) A gépi ellenfél túl mű, ez sokkal élettel telibb, még ha az autópálya néha üresnek tűnik is. Erre jó a konvoj, ahogy írod, annak van feelingje. Én mondjuk nem mentem még magyarokkal nagyobb gruppettoban...
  • Gilb3rto
    Első élmények:

Tegnap tudtam először multizni és egy jó páran elindultunk konvojban Ulvar,Toby,Szabi,Zoci,és Én így iszonyat nagy feeling volt sztem közel 6 órát nyomtuk bejártuk fél európát :) Ha így halad a fejlesztés sztem több bevételt fog hozni az SCS-nek mint multi létezése elött!!
  • tutuhawer #39370
    Kösz az infot!
    ezt a launcher.exe sort kérném magyarra fordítani, hogy a papucsállatkák is megértsék. Hogyan kell futtatnom, hova írjak be még valamit?
  • Szabi #39369
    0.1.0.3 Multi

* Command line support (run launcher.exe with eurotruck2.exe commandline for example launcher.exe -oculus)
    * Added nametags.
    * Interface improvements.
    * Sound synchronization improvements - from now we are using proper sounds in interior.
    * And some more changes :-)

• Carl Davies
    Helló! A Promods berakásában szeretném a segítségetek kérni. Néztem egy videót, az alapján megcsináltam, de kidob, hogy az ETS működése leáll.
  • macleody
    Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • sure
    16+ !!!

• Gyurma77
    Sziasztok!
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Bazsio, Xaxoimi, Patrik, Mandoki72, Kristóf: