Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
skin készítés
Lehet valahogy feliratot elhelyezni a vontatón? A játékban nem találtam erre lehetőséget, pedig jó lenne a saját kamionomat feliratozni, esetleg logóval ellátni. Tudtok erre megoldást?
Nekem viszont olyan kérdésem volna, hogy modok nelkül lehet Ai-t növelni? (Fájlokba értéket megpiszkálni, vagy valami. 😄) Válaszokat előre is köszönöm. 😊
Egy olyan kérdésem lenne, hogy érdemes-e túlsúlyos rakományra tuningolnom a kamionom, amíg nincs meg a hozzá tartozó DLC (heavy cargo, special transport) ?
Mert alapból vannak a játékban pl kotrógépek, autók, amik szállításához elég a normál súlyra tuningolnom?
A válaszokat előre is köszönöm!
For the greater good
Egy kis retro modernizálva<#nyes>#nyes>

van egy olyan kérdésem,hogy azt ott mivel lehet előhozni? milyen billentyűzetkombinációval? tudja valaki? többször előhoztam,csak már sajnos nem emlékszem rá 😞
nagyon szépen megköszönöm,ha valaki megmondja
mertezilyen
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
SimaSuna, cxaxoxc <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Kipróbáltam az 1.31 es verziót ,hát a félpótbogis kerék helyett egy vezetési és pihenőidős frissítésnek több értelme lett volna.
De bízzunk benne hogy a hozzáértők rajta vannak a projekten.
addig csak játékon kívűl veszem ki 45 percest.<#rolleyes>#rolleyes>
Most meg látom újra a Daf-odon....<#wow1>#wow1>
Na szóval hogyan lehet ily gps-t elővarázsolni? 😄
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

egy csávónál láttam ezt és nem tudom ő hogyan tudta be rakni multiba...
én is be raknám,csak a gond az,hogy nem tudom h kell
mertezilyen
1.18 Hun Map
1.18 TSM
1.25 Hun Map
1.25 TSM

De hát az igénytelenségnek nincs határa 😄
Ha neki tetszik, hát....kinek a pap, kinek a paplan 😄
Utoljára szerkesztette: ets2mpHUN0519, 2018.06.18. 19:34:25
mertezilyen
Abban szeretnék egy kis segítséget kérni, hogy a Truck Sim Mapnak a játék mostani (1. 31. 2. 2.) verziójával kompatibilis verziót honnan tudok leszedni ha van már.
A válaszokat előre is köszönöm.
Email: [email protected]

Teljesen zöldfülű vagyok a játékban,egy használt "gamer"gép vásárlásával jutottam hozzá és nagyon megtetszett.
Problémám az lenne hogy Magyarországon szeretnék furikázni,le is töltöttem a Hungary map ot bemásoltam a mod könyvtárba a játék mod kezelőben engedélyeztem szép ződ lett az összes kocka de az új profilnál még sem ajánlja fel Magyarországot csak Európát....mit szúrtam el?

Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
nyomom.
#51134, SimaSuna: jogos, "szerencsémre" nem sok időm van a játékra, marad a festegetés.
Hűtős szerelvény is lett:
MAN TGX + Schwarzmüller Quehenberger by bullseye9.ets, on Flickr
hangacsi.blog.hu
mikor vállalok el fuvart vagyis mielőtt venném fel,előtte a rögzitőfék automatikusan működésbe lép és ez zavaró szóval azt hogy lehet kikapcsolni?
a válaszokat előre is KÖSZÖNÖM.
mertezilyen
bullseye9 <#eljen>#eljen>
F4T4L_3ERROR : Mindenre kell idő,de a végeredmény visszaadja az elvesztegetett időt.
Én is végig mentem ezen, jelenleg négy verzióval játszok.1.18 Hun és EU, 1.25 Hun és EU
általam letesztelt módokkal.<#nyes>#nyes>
Rendben uraim, itt vagyok már nem kell parázni<#hehe>#hehe>
Gigabyte B760M-D3HP | Intel Core i7 14700 @5,4GHz | CM MasterAir MA612 | Gigabyte RTX4070 12GB | 32GB Fury Beast DDR5 5600MHz | 1+2TB Fury Renegade M.2 SSD | CM MWE Gold V2 850W | CM Masterbox MB400L
Nagy meglepődésemre sok újdonság
Magyarországot külön kell telepíteni hozzá? Kicsit kaka a laptopon (tudom hülye kérdés) valami tippet trükköt tudtok mondani hogy smooth-abb legyen a játék, teljesen sem akarom azért levenni a grafikát mert akkor a kamiont is alig látni 😄
Köszi előre is.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Hosszú szünet után foglalkoztam kicsit a játékkal (remélem, működik még a Flickr képbeszúrás):
Az biztos, hogy sokkal többet kell keresni egy normális, összeillő szerelvényt, mint régen, nyilván az elképesztő mennyiségű modifikáció miatt...
Utoljára szerkesztette: bullseye9, 2018.05.23. 22:18:47