Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bajuszati
Nem tudom, hogy másnál miért lép ki a játék...
Rég jártam erre, gondoltam hozok egy képet:
Ami 1.32-t illeti, amikor feldobtam, modok nélkül próbáltam először és nálam alvásnál fagyott ki a játék... Mióta beállítottam a modjaimat
1.32-re, és elkezdtem használni őket, gond nélkül megy... Csak még nem jöttem rá melyik javította ki a hibát... :-)
Ádám - HRF1RT.hu
DFGT kormányom van, és nem érzékeli a fékpedált a játékban. Legalább is a gombkiosztásnál.. irányitásnál érzékeli, és megy a sárga csík is, ha nyomom... Rákerestem neten nem egyedi hiba.. de valahogy nem jön össze a megoldás sehogy sem. Ötlet?
köszi.
Ádám - HRF1RT.hu
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Azt jól gondolom, hogy az éppen aktuális Promods map csak .31-el működik?
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
Olyan mint neked, "változás történt a játékban..." a szokásos szöveg, ha fuvarközben voltál..
Nekik is elveszett az a fuvar, ezért újbóli nekifutásra mennek.
Következőleg már nem lesznek mínuszban.
A legutóbbi frissítéssel minden rendben van? Mert nálam fuvar közben jönnek az üzenetek egyfolytában, hogy ez a sofőr meg az a sofőr nem talál munkát és így levonás a vége, illetve a bevételek jó része mínuszos (milliós tétel)! A játék eredeti. Mód csak kettő van.

A játék bétáját senkinek nem kötelező tolni, sőt a frissítési lehetőségeket is ki lehet kapcsolni, és manuálisan megoldani, amikor nem visz az ember fuvart. Nálam automatikusan frissít, bétákra is, nem volt még soha gondom a játékkal, béta alatt sem, igaz nekem nincs is telehányva moddal. A promods szokott fent lenni, és ha van normális korabeli kamion akkor az (de nem nagyon szokott lenni, bár most van egy öreg Volvom, de ez sem tökéletes). Illetve egy grafikát javító mód.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Majd a hivatalos 1.32 nem lesz...addig vagy vele élsz, vagy vissza állsz 1.31-re...
Jó újra látni téged is.
Ritkán, de előfordulok, sajnos nincs már annyi időm a játékra, mint a régi időkben.
Kinek volt már olyan hogy a banki kölcsönt levonta, de a bankban nem látszik, hogy fizettem volna 1 részletet is.?
Amúgy mi a véleményetek az beta-ról?
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Mármint majd kijavítják és nem kell új profilt kezdenem, ugye?
Ahelyett, hogy a motor optimalizálásán ügyködnének, feltétlen fontos apró fas.ságokkal tökölnek...
Lehúzható ablak...Akkor mi lesz? hangosabb lesz a motorhang, vagy hallani fogom az emberek hangját a városban?..