Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.eurotrucksimulator2.com/index.php
Bárki viheti most megelõlegeztem a bizalmat magamnak az 1 hetes folytonos Free camera teszteléssel 😊
Kellemes játékot.
Amúgy meg tudom érteni, dehát ilyen ez a popszakma. 😊 Viszont így tényleg mindenki magának alakítgathatja, és keveseben nyaggatnak ilyen faszságokkal mint én. 😊 Én a Test Drive Unlimited-hez kovertálgatok lassan 2 éve autókat, sok macera van azzal, hogy az ember minél több variációt tegyen elérhetõvé, pl carbon paneles beltér/fekte bõr-el, vagy fa paneles beltér, bézs színû bõrrel...stb. Egy jó ideje már én is úgy csinálom, hogy berakom a textúrákat minden szükséges variációhoz aztán kombinálgassa mindenki úgy ahogy akarja. Nyilván ez teljesen más kategória.
Na mind1, köszönöm a segítséget, további sok sikert az elkövetkezõ verziókhoz, amennyiben lesz. <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Nos ha nem kell a korlátban a piros, sárga és fehér fényvisszaverõ akkor a model-railing-crash_barrier - eket töröld le.
Kivenni nem fogom, mert a piros, sárga és fehér világító kis kocka nem véletlenül került oda, folyamatosan kontrasztol a zöld tájjal és növényzettel, jó a szemnek, ahogyan a kék ég is a sárga csíkokkal. Nem akarok senkivel sem vitatkozni a szinharmonia táblázatról, akit érdekel keressen rá és nézze meg hogy mi az.
Grafikus alaptan.
Én a saját verziómat teszem fel és mivel le sem védtem mindenki úgy alakítgatja ahogyan akarja, már láttam a youtubeon olyan Brutál engines videókat is ahol a jól beállított fényeket felülírták a saját jó homályos orbitális fényudvaru szarabnál szarabb verzióikkal,,, 😊
ergó : mindenki azt csinál amit akar, csak ezzel pl hamis képet ad az enginemrõl mert az nem "olyan"
dehát ez van, ezt kell szeretni, végül is mi a gyári progit hackeljük a MOD-jainkal akkor mit is várhatunk ? 😊
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Akit érdekel link priviben...
Javasolt nézet vezetés közben 6-os gomb mert a fülkében a külsõ zajokat nem hallani.
Amiket tartalmaz :
Sok új hang effekt régiek javarészt, cserélve feljavítva, + behelyezve a 20.000 LE enginem Level 10 tõl kinyitva, ( én ezzel teszteltem hogy lehessen haladni ) most már hozzáférhetõ 😊
Napkelte 5.00 Napnyugta 21.00

"Nulla tenaci invia est via"
Készülõ Brutal Environment 3.1 Hangjavítások (Róma REpülõtér)
SOsem jövök rá miért nekem kell ezzel vacakolni, és miért nem lehetett a játék alapból ilyen...
ebben a távolságban némaság van a Gaméban és csak jönnek mennek a repccsik és a hang is hurka ha közelebb megy valaki....
AttilaRO, Punky, Gabor55<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Gábor, Mandoki72 - <#eljen>#eljen>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
<#kacsint>#kacsint>
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Mandoki72 , punky <#eljen>#eljen>
20/yqx3xz9e34jgoeogqxv.png)
Ha van valaki,aki tud skinezni és lenne egykis ideje,azt megkérhetném,hogy összedobjon nekem egy Hungarocamionos festést egy Mercedes Actros MP4-re?
Erre a Merci modellre szeretnék egy ilyen hungarocamionos festést:
Elõre is köszönöm!
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Egyedül zmod2 höz értek avalmit,de azzal nemtudom megnyitni sem a pmg sem a pmd filekat.
Esetleg 3ds max al is lehet?az menyire nehéz?
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
"Nulla tenaci invia est via"
Gumikacsa!
Én is sokat szenvedtem vele és a legfontosabb, hogy valimit be kellet írnom a config.cfg-be, hogy egyáltalán engedélyezve legyen a gaméban. Aztán jött a tökölés a tengelyek beállításával, meg a kamera elhelyezésével, ja és az arcom megfelelõ megvilágításával.
Ezt a skint te csináltad erre a kamionra?Mert ha jól emlékszek ezen a modellen nem fekete lökhárító volt.Ha te csináltad tudnál segíteni? 😊
Mandoki72 , punky, Gabor55 , Szabi gyönyörû gépek/képek! <#wave>#wave>

Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
A videón látható kormány + fejmozgás valóban inkább bosszantó, mint élvezetes.
Ennek az az oka, hogy nincs összehangolva a fej, illetve a törzs elfordulásának érzékenysége / mértéke a kormány elforgatásának érzékenységével.
Erre szeretnék most egy rendkívül egyszerû megoldást mutatni.
A controls.sii fájlban a script 133. sora tartalmazza a fej mozgásának intenzitásáért felelõs értékeket.
Konkrétan errõl a sorról van szó:
config_lines<133>133>: "mix trackiryaw ` normalize(pow(abs(joy.x),pow(6.00 - abs(joy.x),0.50)),0.000070037753395,2.777902289339370) * sign(-joy.x)`"
Ugyanebben a fájlban a script 135. sora pedig a virtuális jármûvezetõ törzse elfordulásának mértékét / érzékenységét definiálja.
Ezt is mutatom:
config_lines<135>135>: "mix trackirx ` normalize(pow(abs(joy.x),pow(10.00-abs(joy.x),0.50)),0.000070037753395,2.777902289339370) * sign(-joy.x)`"
A sárgával kiemelt részben lévõ számot változtatva tudod személyre szabni az elmozdulások érzékenységét / intenzitását.
Minél nagyobb a szám, annál "óvatosabban" reagál, vagyis annál nagyobb kormánymozgás szükséges az elmozduláshoz.
Ezáltal könnyen elkerülhetõ a videódban látott túl intenzív, és sokszor fölösleges nézetelmozdulás.
Arra érdemes figyelni, hogy a sárgával jelölt részben lévõ számok csak egész számok lehetnek.
Amennyiben a gázadáskor, illetve fékezéskor fellépõ erõhatásokból eredõ mozgásokat is szeretnéd szimulálni, akkor a script 136, és 137-es soraiban lévõ, eredetileg 0-ra beállított értékeket kell átírnod a neked megfelelõre.
Érdemes kipróbálni a beállítások személyre szabhatóságban rejlõ lehetõségeket, mert nagyjából 3-4 próbálkozás után remek szórakozást tud nyújtani.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Renault magnum http://kamionszim.hu

Gábor, norbee46, Patrik, Szabi - <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Nagy guruk segítsége kellene. Szeretném megnyitni a tobj, a pmd, a pmc és ilyesmi filékat a játékban. Milyen prgrammal tehetem ezt meg?
Tudnátok segíteni?
Elõre is köszönöm..
Downhill!!
Szép képek/gépek!<#eljen>#eljen>
A vitának induló, de a végére jó kis elemzõ hozzászólásaitok miatt én is kedvet kaptam a kanyarbanézés eme változatának a kipróbálására. Sajnos én joy-t használok a vezetésre és 5 perc játék után így majdnem epilesziás rohamot kaptam a képernyõ ugrálásától. Úgyhogy marad a jól bevált Face Track NoIR.