52658
-
#39649 hát én se találkoztam ilyennel Angliába,mert ott a másik oldalon kell közlekedni:( -
#39648 köszönöm -
#39647 Értem, köszi. -
Carl Davies #39646 Betettem a TSM map 4.7.1-es verzióját, de kidob a játék, amikor tölteném be. A going east van fent. Melyik patch kellene hozzá? -
#39645 az indexet és elakadásjelzőt látni, a fények közül csak a helyzetjelzőt látni, még a lámpák fénycsóváját se, a kürtöt sima dudálásnak lehet hallani
később valószínű ezek még változnak, amint megoldják őket, de az elsődleges cél az volt hogy lehessen multizni, na azt már lehet.. minden más meg majd egyszer elkészül :) -
Nem messze onnan ,ahol seftelek
-
Mandoki72 #39643 Hali.Ez az, én már használtam.
http://ets2.lt/en/scania-v4/
-
#39642 Sziasztok!
Multiban látják az indexet, látják ha villogok fénykürttel, a légkürtöt hallják?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Merre jártok multiban, nincs-e kedve valakinek konvojozni, most fogok felmenni. -
#39641 Tegnap Birminghamba menet volt nagy dugó Angliában, kamionos69-el mentünk, átértünk a komppal, aztán még a kétsávoson valaki percelhetett. Én nekem már át kellet mennem a másik sávba mert nem bírtam megállni kollega mögött. Álltunk ott egy jó 5-6 percet, mire kitisztult, szépen megindult. 1-2 tolakodón kívül mindenki kultúráltan kivárta a sorát. :) -
lenhoffer #39640 Tsm mapnak mikor lesz új. Frisitese segítséget előre. Is köszönöm
-
#39639 Helló tud valaki egy olyan módot ahol pirossal van bekeretezve (1) ott festés legyen mit ennél a skinnél (2) ?
1
2
-
Bowie #39638 Tegnap esti eszmecsere a kollégával.
Ma reggeli dugó,érdekes hogy Angliában ilyennel még nem találkoztam.
-
fbalfonso #39637 Ha jól tévedek, belekódolja a játék a serial-t a mentésbe, ergo az eredeti játékkal nem fogod tudni használni a warezos mentésedet. -
Bowie #39636 Hali.Unokaöcsém is warezossal játszott,amíg nem kapta meg tőlem a Steames játékot.
Felrakta elkezdett egy új profilt,elmentette majd kicserélte a warezos mentéssel és működik neki.
De nem árt ha újat kezdesz,biztos bug és egyéb nyalákság mentes lesz a játékod.
Am. múltiban mindegy milyen profilt használsz,én az 55-ös szintű profilomat használom ott. -
#39635 az új profil a tuti. Igazából mit ér a régi profil? Nem mindegy, itt is vezetni kell, hitelből is ugyanolyan érzés, csak vezetni kell, kész. Sokkal jobb az új profil, amiben nincs trükközés, ki tudja, hátha kiszúrják. Kezdj újat. -
XxXcsabi1987XxX #39634 illetve most az a helyzet,hogy warezos game-el nyomtam legalábbis eddig :) elnézést kérek a warezos téma miatt csak azért hoztam fel,mert elkezdtem néhány profilt na már most ha eredetiben meg lesz a játék,akkor majd "esetleg" tudom a profiljaimat ugyan úgy folytatni? netán újat kell kezdjek? mivel eredeti játékkal folytatnám tovább KÖSZÖNÖM előre is a válaszokat... -
XxXcsabi1987XxX #39633 én ma innen veszem meg:
Going East!
remélem a vétel után le is tölthető...
vagy gondolom automatikusan a vétel után már le fog töltődni illetve a kulcs is ami hozzá tartozik,valaki azt tanácsolta onnan szerezzem be -
#39632 én is cd galaxisból rendeltem, kicsit vicces, hogy vettem 2 cd-t és soha ki sem bontottam :) -
XxXcsabi1987XxX #39631 :/ -
XxXcsabi1987XxX #39630 most akarok gyorsan regelni Steam-en erre az oldal be se töltődik -
XxXcsabi1987XxX #39629 amúgy van egy oldal,ahol meg tudom venni (elvileg utána le is tudom tölteni) nos a kérdés az,hogy Steamen tudom aktíválni? attól függetlenül,hogy melyik oldalon akarom megvenni -
Hungarykum #39628 Most néztem, hogy a Steamen 9000Ft a Gold változat.
Szerintem érdemesebb DVD-s változatot venni.
Ahogy nézem a Gold változat mindenhol 5000 Ft, szóval mindegy hol veszed.
Én CD Galaxis oldaláról szoktam rendelni Pick Pack Point-ra, így csak 500 Ft a kiszállítás.
Ha megjött, akkor jön egy SMS és csak el kell menni érte. -
#39627 megveszed a boltban, és szinte kész is vagy. Csak vennéd már meg... :D Szóval amint a kezedben a kulcs, sínen vagy. A steamen beírod, már megy is a letöltés, minden OK, és a fórumban is minden OK lesz. Ha megveszed, máris nyomok neked egy zöld gombot -
Hungarykum #39626 Az lenne az érdekes, ha nem tudnád -
XxXcsabi1987XxX #39625 ha Steam-en vásárolom meg,akkor utána onnan le is tudom tölteni? -
Hungarykum #39624 Ahol a legolcsóbb. CD Galaxis, 576 Kbyte, Steamen esetleg Tesco vagy más hasonló boltban. -
XxXcsabi1987XxX #39623 skacok
gyorsan tudtok segíteni? hol érdemes megvenni az ETS2 Going East játékot? ez most NAGYON FONTOS
KÖSZÖNÖM előre is a válaszokat -
Dévid112 #39622 Sziasztok!
Rég jártam erre, rég raktam képet...Most hoztam a tarsolyomban egyet! :)
Spanyolban veretünk francia fele!
Szép gépek/képek srácok! -
kamionos dzsó #39621 Heló!
Meg kéne venni a játékot és nem kéregetni másoktól termékkulcsokat! -
Patagonia #39620 miért kér széria számot amikor akarok regisztrálni a játékra? :O irtam be párat de nem fogad el egyett sem! mit tegyek? valaki pm vagy ide irja le! meg köszönném :! :) :D -
Mandoki72 #39619 Szép estét.
Punky, 94Patrik94,
AudiQuattro:köszi, rég dobtál képet.
Csak pihenek, és hallgatom a madarak csicsergését.
-
Patagonia #39618 szia örülnék ha kapnék választ a privát üzenetemre! :D -
Patrik - -
vajo #39616 Az új töréshangok is jöhetnének lassan... :D -
#39615 Köszi szépen. A DAF-ról tudok, a Renault meglepi. Merciből az MP4-et vizsgálták, viszont direkt rákérdeztem a "forrásomnál" hogy MP4-es kerül-e be következő patchben és azt mondta, hogy a jövőben igen, de nem biztos, hogy már a következőben. Végülis az MP3 majdnem teljesen készen benne van már, csak emblémákat kell cserélni szinte, ha meg az engedély rá, és akkor jöhet az is következő patchben. 2.0-ás patchhez passzolna amúgy 3 új kamion, de majd meglátjuk mi lesz belőle. -
#39614 az SCS hivatalos twitter oldalára került ki márciusban egy poszt amihez ezt a képet csatolták
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ugyanaznap tették ki ezt a képet is, és írták hozzá hogy körbefotózták és rögzítették a hangokat hozzá :)
viszont még márciusban körbefotózták ezt is és rögzítették a hangokat is hozzá
a DAF-ot meg Novemberben fotózták körbe és rögzítették a hangokat, szóval elméletileg először az fog majd megjelenni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
94Patrik94 #39613 Amig muszakin van a MAN, a Mercimel hajnali indulas
-
#39612 Üdv! Van olyan oldal ahol meg lehet nézni mi lesz a következő patchben? Kaptam egy olyan információt, hogy hamarosan hivatalosan is benne lesz az ETS2-ben a Mercedes, és erről kéne valami infó. Állítólag még csak az MP3-as, és a jövőben jöhet majd az MP4, de így is örülök neki, mert multiban azért jó lenne rendes mercivel menni. -
Ubi52 #39611 Hali! Nekem is ilyen kormányom van, de nálam nem jelentkezik ilyen probléma. -
94Patrik94 #39610