52658
-
Hungarykum #39861 3 kép az új DLC térképről:
-
Mandoki72 #39860 Hali. Még egy kis figyelmeztető jelzés, és király a verda. -
#39859 menjél aludj egyet és akkor lesz fuvarod -
#39858 -
#39857 Üdv :) Még új vagyok erre és ez az első skinem :) mit gondoltok? :)
-
#39856 Szép napot!
AXIÁL!
-
hodusu #39855 Üdv
Sikerült telepítenem a multi modot el is indult,de sajna a gyors fuvaroknál nem találok egyetlen melót sem!:(:(
Azért köszönöm mindenkinek a segítséget és válaszokat! -
#39854 Szóljál Gyurinak,hogy adja az euro-6-os XF106-ot -
Hungarykum #39853 -
#39852 Multiban Leigénél a szervizben nincs szellemzóna. Keréken álló kamion se.
KÉP -
#39851 Szia. A steam valószínű frissítette a legújabb patchre a gamet. Na azzal nem működik, viszont egyel visszaállítod akkor megy.
Steamban klikk jobb gombal a játék ikonra, majt tulajdonságok, fent a Béták fül alatt válaszd ki az
1924 et. Ha lefrissítette, és fel van telepítve a multi akkor klikk a multi ikonra és megy. Ha nincs feltelepítve a multi akkor telepítsd. privátba azért átküldöm a fájlt.
Ennyi -
Bazsio #39850 Sziasztok!
Kicsit beépitették a BMW-t
Másik fuvar az megy a szalonból Kosice-be
Patrik,Bott -
hodusu #39849 Sziasztok
Valaki esetleg tudna segíteni akár itt akár privátba hogy hogyan tuok multi módba játszani??
STEAM en megvettem a játékot de azóta elakadtam picit!
Előre is köszönöm -
94Patrik94 #39848
Bazsio, Punky, Gyurma, botto, Norby, Madonki -
#39847 -
Norby, Mandoki, Patrik -
Bazsio #39845 Ilyen Daf-ot láttam!Én pl. tegnap is! -
#39844 Köszönöm! Szép járgányod! Sajnos igazad van. -
Mandoki72 #39843 Szép napot
Jó utat.
Bazsio, 94Patrik94, Gyurma77, botto0604, Norby 646
Norby646:mindig lesz aki belerondít a játékodba,azoknak valami hiányzik a fejükben,talán az agyuk.
-
#39842 Hajnali menetel, immár offline...:
A multit szüneteltetem egyelőre. Unom, hogy egy fuvart nem lehet végigcsinálni normálisan mert mindig jön egy debil, aki rommá tör. -
#39841 Na míg nem csatlakozik szerverhez, gondoltam megcsinálom a céges kamionom. Míg nem kerül be hivatalosan a Mercedes addig egy MAN-el járok:
Mudatruckers-es vagyok, ezért ez a szín, bár nem a szívem csücske a lila. Majd keresek valami magyar VTC-t is, mert ez a nemzetközi szép és jó, csak az anyanyelv használata mégis más. -
#39840 Szia!!!!44
Hogy van-e rá eséj????,
nincs... -
szilveszter86 #39839 Helo mindenkinek!!!!! Megnéztem a Kótai Zoltán videót, jó kis kanyar volt. Első sorban nekem ez a beszélő gps nagyon bejött, jó lenne ha valahogy be lehetne varázsolni ezt a ets2-be. Szerintetek lehetne erre eséj????????? -
#39838 Én nem támogatom a külön szervert, az csak megosztottságot szül. A közös szerverek pont azért jók mert tömve vannak és így van forgalom. Persze a hülyéket ki kell rúgni vagy bannolni, ez hamarosan a jelenleginél még egyszerűbb rendszeren keresztül fog működni. -
cxaxoxc #39837 Csak legyen elég admin... Úgy fognak az ilyen barmok repkedni le a szerverről, hogy csak na Meg hát az sem lenne rossz, ha hamarosan lehetne külön szervereket csinálni. Mert nekem is meggyűlt már a bajom néhány idióta orosszal és törökkel... -
#39836 vannak retardált noob játékosok...
-
#39834 Szóval a config mappát törölve nem laggol?
Hát jó, majd kipróbálom, viszont most mintha javult volna. Mindenesetre köszi. -
Bazsio #39832 De neked szólt!
Másik fuvar ami már megy Calais-ba
Botto
N3Suten Kösz és szép! -
#39831 Ez nem nekem szólt ugye? -
#39830 Steam-en lehet hogy már 2 napja kint van. -
#39829 ez remek hír így két nappal a frissítés megjelenése után :DDDDD -
#39828 Szevasztok!
Bazsio, Vajo, Patrik: Köszi srácok.
Németországban az 5-ön valahol Mannheim mellett:
Bazsi, Gyurma, Patrik: Szép gépek!
-
Robert24 #39827 Köszi, így már megy remélem sokáig problémamentesen! -
Bazsio #39826 Első probálkozás nekem is ez volt!Menj C/Documentumok/USER vagy a neved/ETS2/ és van ott egy config mappa azt töröld ki!Szerintem ez a baja lehet én is pont így voltam a multi előtt ment és utána nem addig míg egy éjjel nem gondolkoztam át és akkor rájöttem erre a megoldásra! -
#39825 Üdv!
Steam könyvtárba ETS2-re jobb klikk, béták fül és kiválasztod az 1.9.24.1s-t. :)
Nekem meg egy olyan problémám lenne, hogy hétfő óta akadozik a játék, néha elviselhetőbb, néha többet áll mint megy . Városokba többet akad, ezt néha lehet észlelni, általában a városba belépéskor. Hétfő előtt még tökéletesen hibátlanul ment, de ez nem csak nekem, hanem a multizóknak is idegesítő. Singlebe nem próbáltam.
Válaszokat előre is köszönöm! -
Robert24 #39824 Sziasztok!
2 napja kezdtem multizni ma viszont játék közben lefagyott és kidobott a rendszer és a következő írja ki amikor vissza akarok lépni. Unsoported game version detected. To play ets2mp you need to have ets2 1.9.24.1s. Steam relese. Na most nekem automatikusan frissitette így 1.10-esem van. De ha jól értelmezem akkor 1.9.24.1s verzió kellene. Szóval az 1.10s verzióval már nem fog menni? Töröljem le az egészet és régi verziót rakjak fel?
Köszi!
-
#39823 Szívesen! ;-) -
peta19901010 #39822 kösz a válasz -
#39821 Nincs. Egyszerre ketten egy steam fiókba nem lehet bejelentkezni. -
peta19901010 #39820 Üdv mindenkinek. Egy olyan fura kérdésem lenne, hogy van-e arra lehetőség a játékban, hogy ketten egy steames játékkal egyszerre multizzunk. Válaszotokat előre is köszönöm.