Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát igen vagy keresel hozzá illõ pótot vagy ZModdal kivágod a sárvédõ középsõ részét 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Attila Ro Jó <#eljen>#eljen>
Mándoki <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen> Szépecske
Megyek szanaszét Európában
Megelõztem a Volvo-t pedig jól nyomta
Pihenés <#vigyor2>#vigyor2>
Hollandoknál régebb nem is tudom itt volt-e de ez egy cucc!!<#confused>#confused><#idiota>#idiota>
Új fuvar Gröningen-Prága
varok rakodni.
11 pihi.vajo: ez a betöltõkép valamivel jobb <#taps>#taps> ez pedig a volvoért <#eljen>#eljen>
Gábor55, Bazsió, Kisfüsi, CsiziTrucker, punky<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
punky látom neked is a Hûtõs és a rolós félpótkocsi a kedvenced.<#nevetes1>#nevetes1>
Még mindíg volvo.

Bámulatos gépek/képek!<#eljen>#eljen> Vajo, minden elismerésem, ütõs lesz ez a RED3!<#eljen>#eljen>
Én vállalom, 10-20 ezer Ft egy egyszerûbb, 50-60 ezer Ft egy komolyabb.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Nem baj!
Valaki vállal Zmodelezést? Egy kamion kellene, elõre is köszönöm, aki vállalja, az íírjon privátot, hálás lennék! 😊
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Jó képek srácok <#eljen>#eljen>
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
Mit kell átírni (ha jól tudom a def. fájlban), hogy a letöltött pót ne csak az aerodynamic-ot, hanem az összes dobozos (ponyvás, hûtõs) trélert is helyetessítse?
Bocsánat az offtopicért, de sajnos új témát nem tudtam nyitni. A segítségeteket szeretném kérni. Szakdolgozatomban a számítógépes játékokkal játszó személyek viselkedését tanulmányozom. Kérlek benneteket, töltsétek ki az alábbi kérdõívet és cserébe három szerencsés kitöltõ egy általa választott számítógépes játékot kap az alábbi listából: http://goo.gl/HneIhk .
A kérdõívhez kattints ide: http://pszichologia-kutatas.pte.hu/
A kérdõív kitöltése 15-20 percet vesz igénybe, 5 oldalból áll. A kitöltés teljesen anonim, az adatokat statisztikai elemzés után tudományos dolgozat megírásához használom. A kapott adatokat harmadik személynek nem adom ki.
Köszönöm szépen!
Jók a vasak!<#eljen>#eljen>

Csak úgy viccbõl írtam mert GáborRenaultja uán az van és neki írtam!
Következõleg nézd meg kinek irom!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Megjöttek a kollégák!
Megcsináltam egy olyan mod csinálta amelyikrõl nem is gondoltam volna!Egy Streamline tunning mod!
4 Hete nem esett az esõ de most igazán.......
Vagány lesz rakodni!
Elsõ kolléga!
Itatás van!
Punky Mi leszel ha nagy leszel?
Gábor Vagány <#taps>#taps>
Kontinerezz csak......
Nincs multiplayer lehetõség a játékban.
Valaki tudna nekem arról tájékoztatást nyujtani hogy hogyan lehet egy ismerõsömmel játszani?
Vagy lehet e egyáltalán, ha igen mi kell hozzá?
Elõre is köszi 😊

Srácok lenne 1 rakat kérdésem,ha valaki ráérne azt nagyon megköszönném!
Nem tudom itt mi hogy mûködik de vegyen fel barátnak vagy valami és privátban
kifaggatnám 😊
elõre is köszi a helpet!!

Magyar kollegaval jol elbeszelgettunk
Gabor55, Kisfusi, Punky, Bazsio, CsiziTrucker<#eljen>#eljen><#taps>#taps><#szeret>#szeret>
Nagyon franko gepek sracok
Szép képek!<#eljen>#eljen>
Valaki tud Zmodelezni, és vállal az írjon privátot. Nagyon hálás lennék, ha valaki vállalná. Iveco EuroCargo Tector lenne, de van róla képem is. Interior is kellene bele. Elõre is köszönöm!!! 😊
Újra Német-Lengyel útvonal
Kiel fele
Két Merci<#hawaii>#hawaii>
Varsó fele
Valakinél volt már?
Nincs AI kamion!!Betettem a Mega Store modot és berakott kb,13 fájlt és nem tudom miért de nincs Ai kamion!
Valaki tudja mi a baj az írjon.Elõre is köszönöm!<#help>#help>
Pihenõ
Punky A Scania mehet kiállításra<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
irhatok privátot?
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4