52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Hungarykum
    3 kép az új DLC térképről:

• Mandoki72
    Hali. Még egy kis figyelmeztető jelzés, és király a verda.
  • Ördögpalanta62
    menjél aludj egyet és akkor lesz fuvarod
  • dawenine25
  • dawenine25
    Üdv :) Még új vagyok erre és ez az első skinem :) mit gondoltok? :)
  • kis kindertojás
    Szép napot!
    AXIÁL!
  • hodusu
    Üdv
    Sikerült telepítenem a multi modot el is indult,de sajna a gyors fuvaroknál nem találok egyetlen melót sem!:(:(
    Azért köszönöm mindenkinek a segítséget és válaszokat!
  • Misuka963
    Szóljál Gyurinak,hogy adja az euro-6-os XF106-ot
  • Hungarykum
  • Tirdi
    Multiban Leigénél a szervizben nincs szellemzóna. Keréken álló kamion se.
    KÉP
  • maujuri #39851
    Szia. A steam valószínű frissítette a legújabb patchre a gamet. Na azzal nem működik, viszont egyel visszaállítod akkor megy.
    Steamban klikk jobb gombal a játék ikonra, majt tulajdonságok, fent a Béták fül alatt válaszd ki az
    1924 et. Ha lefrissítette, és fel van telepítve a multi akkor klikk a multi ikonra és megy. Ha nincs feltelepítve a multi akkor telepítsd. privátba azért átküldöm a fájlt.
    Ennyi
  • Bazsio
    Sziasztok!

Kicsit beépitették a BMW-t

Másik fuvar az megy a szalonból Kosice-be

Patrik,Bott
  • hodusu
    Sziasztok
    Valaki esetleg tudna segíteni akár itt akár privátba hogy hogyan tuok multi módba játszani??
    STEAM en megvettem a játékot de azóta elakadtam picit!
    Előre is köszönöm
  • 94Patrik94

Bazsio, Punky, Gyurma, botto, Norby, Madonki
  • Norby646
  • hotwheels

Norby, Mandoki, Patrik
  • Bazsio
    Ilyen Daf-ot láttam!Én pl. tegnap is!
  • Norby646
    Köszönöm! Szép járgányod! Sajnos igazad van.
  • Mandoki72
    Szép napot

Jó utat.

Bazsio, 94Patrik94, Gyurma77, botto0604, Norby 646

Norby646:mindig lesz aki belerondít a játékodba,azoknak valami hiányzik a fejükben,talán az agyuk.

• Norby646
    Hajnali menetel, immár offline...:

A multit szüneteltetem egyelőre. Unom, hogy egy fuvart nem lehet végigcsinálni normálisan mert mindig jön egy debil, aki rommá tör.
  • Sordoran
    Na míg nem csatlakozik szerverhez, gondoltam megcsinálom a céges kamionom. Míg nem kerül be hivatalosan a Mercedes addig egy MAN-el járok:

Mudatruckers-es vagyok, ezért ez a szín, bár nem a szívem csücske a lila. Majd keresek valami magyar VTC-t is, mert ez a nemzetközi szép és jó, csak az anyanyelv használata mégis más.
  • Szabi #39840
    Szia!!!!44

Hogy van-e rá eséj????,

nincs...
  • szilveszter86
    Helo mindenkinek!!!!! Megnéztem a Kótai Zoltán videót, jó kis kanyar volt. Első sorban nekem ez a beszélő gps nagyon bejött, jó lenne ha valahogy be lehetne varázsolni ezt a ets2-be. Szerintetek lehetne erre eséj?????????
  • Ulvar
    Én nem támogatom a külön szervert, az csak megosztottságot szül. A közös szerverek pont azért jók mert tömve vannak és így van forgalom. Persze a hülyéket ki kell rúgni vagy bannolni, ez hamarosan a jelenleginél még egyszerűbb rendszeren keresztül fog működni.
  • cxaxoxc
    Csak legyen elég admin... Úgy fognak az ilyen barmok repkedni le a szerverről, hogy csak na Meg hát az sem lenne rossz, ha hamarosan lehetne külön szervereket csinálni. Mert nekem is meggyűlt már a bajom néhány idióta orosszal és törökkel...
  • SimaSuna #39836
    vannak retardált noob játékosok...

• Tirdi
    Szóval a config mappát törölve nem laggol?
    Hát jó, majd kipróbálom, viszont most mintha javult volna. Mindenesetre köszi.
  • Bazsio
    De neked szólt!

Másik fuvar ami már megy Calais-ba

Botto
    N3Suten Kösz és szép!
  • Tirdi
    Ez nem nekem szólt ugye?
  • norbee46
    Steam-en lehet hogy már 2 napja kint van.
  • Szabi #39829
    ez remek hír így két nappal a frissítés megjelenése után :DDDDD
  • botto0604
    Szevasztok!

Bazsio, Vajo, Patrik: Köszi srácok.

Németországban az 5-ön valahol Mannheim mellett:

Bazsi, Gyurma, Patrik: Szép gépek!
  • Robert24
    Köszi, így már megy remélem sokáig problémamentesen!
  • Bazsio
    Első probálkozás nekem is ez volt!Menj C/Documentumok/USER vagy a neved/ETS2/ és van ott egy config mappa azt töröld ki!Szerintem ez a baja lehet én is pont így voltam a multi előtt ment és utána nem addig míg egy éjjel nem gondolkoztam át és akkor rájöttem erre a megoldásra!
  • Tirdi
    Üdv!
    Steam könyvtárba ETS2-re jobb klikk, béták fül és kiválasztod az 1.9.24.1s-t. :)

Nekem meg egy olyan problémám lenne, hogy hétfő óta akadozik a játék, néha elviselhetőbb, néha többet áll mint megy . Városokba többet akad, ezt néha lehet észlelni, általában a városba belépéskor. Hétfő előtt még tökéletesen hibátlanul ment, de ez nem csak nekem, hanem a multizóknak is idegesítő. Singlebe nem próbáltam.
    Válaszokat előre is köszönöm!
  • Robert24
    Sziasztok!

2 napja kezdtem multizni ma viszont játék közben lefagyott és kidobott a rendszer és a következő írja ki amikor vissza akarok lépni. Unsoported game version detected. To play ets2mp you need to have ets2 1.9.24.1s. Steam relese. Na most nekem automatikusan frissitette így 1.10-esem van. De ha jól értelmezem akkor 1.9.24.1s verzió kellene. Szóval az 1.10s verzióval már nem fog menni? Töröljem le az egészet és régi verziót rakjak fel?
    Köszi!
  • norbee46
    Szívesen! ;-)
  • peta19901010
    kösz a válasz
  • botto0604
    Nincs. Egyszerre ketten egy steam fiókba nem lehet bejelentkezni.
  • peta19901010
    Üdv mindenkinek. Egy olyan fura kérdésem lenne, hogy van-e arra lehetőség a játékban, hogy ketten egy steames játékkal egyszerre multizzunk. Válaszotokat előre is köszönöm.