52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • peta19901010
    igen
  • Tirdi
    TSM map DLC nélkül is megy, ugye?
  • peta19901010
    Sziasztok!
    Tudnátok segíteni a multi telepítésénél? Mert bármit csinálok nem indítja el.

Telepítési hely: C:Program Files (x86)Euro Truck Simulator 2 Multiplayer
    innen indít (vagy is a következő lépésnél): C:Program Files (x86)SteamSteamAppscommonEuro Truck Simulator 2
    játék jelenlegi verziója: 1.10.1.7, de próbáltam az 1.10.1-el is
    server: Europe #1
    és ezt írja ki mikor indítanám: Unsuported game version detected! To play ETS2MP you need to have ETS2 1.10.1s (Steam release)!

Mit rontok el? Kérlek segítsetek. Válaszotokat előre is köszönöm.
  • SimaSuna #40158
    semmit.
  • peta19901010
    A multi indításakor felugró panelen a command line sorba mit kell írni?
    A válaszokat előre is köszönöm.
  • botto0604
    Az első képet nagyon eltaláltad. Grat.
  • Tirdi
    "* Added saving of command line."
    Melyik command line? A chat, vagy ami indításkor kijön? És mire jó ez, mit is csinál?
  • Robert24
    Hali!

Kellett valamit a mai nap folyamán frissíteni?
    Mert offline-ra rak holott elvileg működik 2 szerver.
    A játékom automatikus frissitésen van steamen tehát az frissül elvileg magától.
  • Szabi #40153
    0.1.0.4.2 Alpha

* Added support for the new DLCs available
    * Added saving of command line.
    * Other optimizations and improvements.
  • Bazsio
    Sziasztok!
    Haza Debrecenbe

Otthonjába*

Megálltam Budapesten

Dave Az első nagyon pöpec
    PAtrik
  • Mandoki72
    Szép estét

Végre kialudtam magam.Így reggeli 8 óra környékén indulok Polgárdiba.

• Tirdi
    Sziasztok!
    Van ez a nagy akció, ha megveszem azt a csomagot, de az alapjáték megvan akkor mi van?
  • dawenine25
    Irány Liége!

Egy "rajongó" lekapott :)

Süt ránk a Napsugár :D
  • BhityHD
    Mi ez a tuning mod? Megadnád?
  • zbalazs2
    Sziasztok.Valaki itt vállal skinezést?
  • tutuhawer #40146
    szerk: én vagyok a hülye, nem a multiplayer lett friss, hanem a játékunk, a steam automatikusan frissíti, vagy ahogy a készítők ajánlották, érdemes kikapcsolni,hogy ne basztassa a multiplayert. Most nem basztatja, lehet frissíttetni a STEAM-ben.
  • tutuhawer #40145
    Ha jól olvasom, újra érdemes letölteni a hivatalos oldalról, alpha.ets2mp.com a friss fájlt a multiplayerhez. Javítottak ahogy látom, a status oldalon is zöld az eu1 és az US1 szerver.
  • Bal0924
    Azt akkor töltöttem ki mikor regisztráltam, Sok-sok éve, azóta rá sem néztem.
  • 94Patrik94
    Reggel koran megerkeztem ezert lerakodasra varakozom
  • Axtros
    "Iskola (elvégzett / jelenlegi): ha akarod tudni, kérd!"

Köszi de nem kérem, kitaláltam magamtól is.
  • tutuhawer #40141
    Értettük elsőre is

A viccet félretéve: kell saját kamion, aztán lássuk, mit mutat akkor. A hivatalos fórumban is naponta megy a panaszkodás/okoskodás, miért nincs fuvar egyeseknek. Próbálni kell aludni, utazni, offline-ban simán menni, stb stb
  • Axtros
    "Nem tudok pihenni, nincs saját kamionom."

Miért alvászavarod van? :)
    Az alváshoz nem is kell saját kocsi. Elég ha parkolókban állsz meg, és annak is azokon a részein, ahol felajánlja, hogy pihenhetsz. Rendszerint olyan részek, ahol már állnak más kocsik, vagy ez külön fel van festve, jól észrevehetően.

"Most csináltam egy profilt. 0szintű vagyok."

Valahogy azért a többiek is megoldották. Lásd fent! :)
  • Bal0924
    Nem tudok pihenni, nincs saját kamionom.
    Most csináltam egy profilt. 0szintű vagyok.
  • Bal0924
    Köszi, kipróbálom.
  • maujuri #40137
    Aludj egyet. Elvileg utana lesz fuvarod
  • Bal0924
    Sziasztok!

Segítség kellene!
    Nem tudok játszani a multival.
    Az első fuvarom késéssel indul és nem kapok semmit vagy keveset a leszállításáért.
    és utána nem kapok több szállítmányt.
    Megálltam a játékban.

Valaki tud segíteni ebben?
  • Bal0924
    Sziasztok
  • Bal0924
    Sziasztok!

Segítség!

1. Mikor csinálok egy új profilt, megkapom az első fuvaromat. Az eleve késéssel indul, és mikor leszállítom utána nem kapok semmit. Ez rendben, de...
    2. Miután elvittem a rakományt, utána nem kapok több szállítmányt, így megakadtam a játékban.

Valaki tud megoldást? (kiinduló városom Budapest lenne)
  • Bal0924
    Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem!

1. Mikor csinálok egy új profilt, megkapom az első fuvaromat. Az eleve késéssel indul, és mikor leszállítom utána nem kapok semmit. Ez rendben, de...
    2. Miután elvittem a rakományt, utána nem kapok több szállítmányt, így megakadtam a játékban.

• Bal0924
    Sziasztok!

Segítség kellene!

• Bal0924
    Sziasztok!

Segítség kellene!

• Bal0924
    Sziasztok!

Segítség kellene!

• Bal0924
    Sziasztok!

Segítség kellene!

• Bal0924
    Sziasztok!

Segítség kellene!

• Bal0924
    Sziasztok!

Segítség kellene!

• Bal0924
    Sziasztok!

Segítség kéne.
    1. Mikor csinálok egy új profilt és elkezdeném a fuvart, már késéssel indulok, és mikor leszállítom nem kapok érte semmit. ez nem gond,de...
    2. Miután elvittem az első rakományt, utána nincs több elvinni való sehová, így megakadtam a játékban.

Valami megoldás? (kiinduló városom Budapest lenne.)
  • sztanko15
    Sziasztok!

Az mitől van, hogy nem működik az egér a játékban ?
    Tegnap este még működött amikor játszottam.
    Próbáltam hogy vissza állítom korábbi frissítésre a játékot aztán vissza az újabbra de így sem működik.
    Mit lehet ez ellen tenni?
    Válaszaitokat előre is köszönöm!
  • tutuhawer #40124
    gyenge poén. Egész éjjjel offline-t mutatott, és írták többen, írta a főnök is, hogy gondjaik vannak.
    csabinak is jár a fekete pont, mert ő többet tud a játék minden hibájáról, mint a fórumózók összessége, és tudnia kéne, hogy szerver állapota:
    http://status.ets2mp.com/
    fórum:
    http://forum.ets2mp.com/
  • Bazsio
    Igen, ha kihuzom a modemet!
  • XxXcsabi1987XxX
    gyerekek nektek is OFFLINE a multi?