Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép képek/gépek! 😊
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
///M I Love BMW. :)

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Utána megálltam pihenni
Ez meg még Debrecen-Lublin között van, katonai cuccok vannak kiállítva egymás után

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
"Nulla tenaci invia est via"
Mikor Just Cause 2-vel játszottam, nem tudtam 1x mert nem mûködöt a Steam. Mikor éppen volt rá idõm azzal játszani.
Hosszú...hosszú fuvar ez hé!De az ilyeneket szeretem!<#idiota>#idiota>
Parizs-Lodz
Párizsban már pihhenni kell
Németben valahol reggelibe
Ezt is kiszámitottam de rendesen!<#merges2>#merges2>
Lengyelországban megyek a következõ pihenõhöz
Szép képek és Botto Kösz és <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Németországban valahol Nürnberg közelében. Nemsokára szakad az esõ.
devid13, Szabi, smog15, xaxoimi <#eljen>#eljen> Szép gépek!
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Bár õszintén heróton van a sok sok ugyan olyan kamion + pici módosítások kombójából.
Sehol semmi "egyedi"...Sisu, Zil, Mack...oké, EU játék, meg tényleg, csak nincs értelme 66féle Volvo-t / Scaniát kiadni, amiben minden ugyan olyan, csak egy függönnyel vagy egy ablaktörlõlapáttal lett több..
ETS2.lt-n 100-ra jönnek a gagyi, igénytelen pótok..nincs olyan amire ÉN magamnak azt mondanám, hogy adok érte 1 eurót, vagy 1 $-t, vagy 1000ft-ot. Ha csak 1eurót vagy 1 $-t fizetne mindenki a moddernek..másképpen állnának a dolgok..
Gomba módjára szaporodnak a "lopott" modellek, az engedély nélküli konverziók, valamint az SCS engedélye nélküli, védett fájlokból kinyert -információk- alapján készült módosítások.
(pl.: virtuális szervermotor integráció a multi érdekében.)
Ennek elõbb - utóbb az lesz a vége, hogy szépen lassan besokallnak majd azok az igényes modderek, akik nyilván nem szeretnék, hogy a jó minõségben elkészített modelljeik különbözõ "Z" osztályos, sokszor hibásan mûködõ, rosszul bekonvertált, pontatlanul szerkesztett kiegészítõk elemeiként végezzék.
Egyszerûen nem értem, hogy milyen érdek, vagy szemléletmód vezérelheti az ilyen suttyó férgeket, akik azon élvezkednek, hogy indokolatlanul megpróbálnak másokat lejáratni. Ráadásul még anyagi elõnye sem származhat belõle, hiszen egy free kiegészítõrõl beszélünk!
(Most néztem, szerencsére törölték az oldalról, így nem okoz majd további félreértéseket.)
Ahelyett, hogy minél több szerkesztéssel, saját festés készítéssel, módok kompatibilitásáról szóló összeállításokkal, verzióinformációkkal, beállítási trükkök, tippek megosztásával, stb népszerûsítenék az új játékosok felé a programot, és ezáltal építenék a közösséget, egyesek inkább mindent megtesznek azért, hogy lejárassák azokat, akik szabadidejükbõl, ráadásul ingyen valamit szeretnének tenni a játék iránt érdeklõdõkért. Hihetetlen....
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
A jelen:
És a múlt:
Frankók a képek! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>

Mai fuvar Dijon-Debrecen, 15t üveglap, 600hp
Itt már Budapestnél járok 😊
És a végére 26.9 literes átlagfogyasztás 😊
https://plus.google.com/photos/108144582790863140455/albums/5989575351611809697/5990014833639919970?banner=pwa&pid=5990014833639919970&oid=108144582790863140455
@Botto- igaz, nemsoká hozok képeket-rég voltak.
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
"FAKE!!!
A legutolsó helyes verzió "H" azaz Hotfix-es jelölésû, a linkelt oldalon pedig pont a hotfix verzió elõtti verzió van posztolva."
Magyarán valaki feltöltött egy korábbi verziót, vagy figyelmetlenségbõl, vagy merõ szívatásból. Nincs egyelõre újabb verzió, Frank jelenleg az 1.9-es ETS2 peccsre készül, az új verzió arra lesz majd konvertálva.

BhityHD: Köszönöm. Te nem raksz fel képeket?
Amszterdam után:
Bazsio, Gábor55, xaxoimi, Patrik , barni1122 <#eljen>#eljen>
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Három kép, ha már a PS-nél tartunk... A Mobiloson nincs!

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Szép képek srácok!<#eljen>#eljen>
Megjelent Frank Magyar térképének legfrissebb, 0.9.1 NEW névre hallgató verziója 😊
Akit érdekel itt éri el:
Hungary Map V0.9.1 NEW
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Az lenne a kérdésem, hogy valaki tud-e olyan modról, ami megengedi, hogy esetleg pótkocsit is vegyek, vagy hozzácsatoljak a vontatóhoz úgy, hogy üres (nincs fuvarom - mint pl. a jó öreg Haulin'-ban). Ezt látom a játék egyik legnagyobb hiányosságának...
Csak a döglött halak úsznak az árral!
-Hol tudom a fülke mozgékonyságát lejjebb venni? Mint egy hullámvasúton lennék úgy imbolyog.
-A kocsik mikor fogják tudomásul venni hogyha indekszelek reagáljanak rá?
De legalább most már nem fogyaszt mikor csak gurul a kocsi! 😊

Barni, Bazsio, Botto, AttilaRO, Punky, Gabor55 <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>

kalee, punky, Gábor55, Ördögpalanta62, smog15 <#eljen>#eljen>
bocs a sok kepert
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4