52658
-
Axtros #40241 Itt multiban hogy történik az idő számolása? Mert én úgy veszem észre, hogy mindenkinek van saját ideje, de amúgy a napszak változása jóval lassabban - és gondolom egységesen - megy végbe, mint single-ben. -
#40240 Bazsio, MSI GTX770-es VGA-m van :) -
#40239 volt szerencsém lengyel pályához nekem is, tényleg kevesebb a gyökér. Érdekesség, hogy a városokban ott lehet, ütközni,kivéve a telephelyeket, cégekt, szervizt stb. Mondták a főnökök, meg írta is egy játékostárs, hogy tervezik, naná,hogy tervezik a szellemzónák eltörlését, de ... lesznek faszságok még ebből. Az autópálya elég széles, hát akkor bemegy a városba balhézni a paraszt, majd figyeljük meg. DE! Reméljük, halad a letiltások sora tovább és már most naponta egyre több reklamáció van a róumban a letiltott játékosoktól. -
Robert24 #40238 Keleten Lengyel illetve Szlovák pályán nem voltak trollok legalábbis ahol mentünk másodmagammal gurulgattunk. Az egy kicsit csendesebb környék is nincs is annyi forgalom de troll se gondolom azért mert nem vették meg a dlc-t. Amúgy meg admin volt 21 óra fele dolgozgatott is de ezek szerint nem győzte kirakni a renitenseket. -
#40237 nincs mit, nyomd a zöldet :D -
Tom Polsky #40236 Köszi a garázsinfót, valahogy sikerült átsiklanom a "Vissza a garázsba" feliratú gombon.
-
#40235 egyszer levideózom, hogy lelassítok és betöltöm és megindulok és nekimegyek annak, aki elállja az utat. A youtube szerintem megbasztatja kicsit a videót, szebben néz ki, mint amikor élőben nézem a képet... :D Tuti jól mutat rajta valami seggfej. Vannak sokan, szerintem nem kell sokat mennem, hogy találjak valami gyökért. Hazaérek melóból reggel, aztán lehet, nekilátok, valakinek nekimegyek direkt :) :) :) -
Tom Polsky #40234 Belgium környéke tényleg kész káosz, ma egy fuvarban, csak ötször kellett a sok idióta miatt korábbi állást betöltenem. :P
-
#40233 idővel talán javítják. Szerintema sok gyökér jönne szembe velem és direkt kibaszná a szemem a fénnyel, nekem jönne és aztán meg dunálna, feljelentene engem. Tuti ez lenne. -
#40232 a garázsok menedzselése menüben lehet ugrálni a garázsok közt, gépet váltani nem kell. -
Tom Polsky #40231 Realisztikus akkor lenne szerintem, ha a másik fényszoróját már messziről észrevenném éjjel vak sötétben. Erre kapunk ilyen halvány pislákolást. :) -
Tom Polsky #40230 "a sok garázs miatt lehet gyorsan közlekedni ha messze tőled van konvoj amibe csatlakoznál"
Ezt hogy érted, mert nekem is egy rakás garázsom van, de nem tudok odaugrálni. Ha egy garázsban lévő kamiont akarok vezetni, akkor mindig visszadob az elején választott város garázsába.
Vagy ez nálatok nem így megy? -
#40229 épp ma gondolkodtam, amikor megvettem a DAF-ot magamnak, hogy legyen, hogy milyen lehet például 3 monitoron. Jó nagy.A Premiumnál naná, hogy nagyobb, a Magnum egész fülkéje belefér a DAFba, belepróbálták, és nagynak is éreztem, mikor mentem vele. És mégis kicsi a képernyőn az egész, mert ha most meg beleülök, baromi nagy, tök furcsa érzés - nekem legalábbis. A képekre nyomom a zöldet. -
Vártam a magyar konvojt de 21:30kor meguntam Amsterdam utána az A61-es-en a benzinkútnál lőttem a képet:) -
#40227 lecseréltem, kövi a MAN amit kipróbálok:) -
Bazsio #40226 Viszem a palletát!
Amsterdamból Linzbe
Éjjel Németben
Dawe Milyen videókártyád van?GT740Ti? -
#40225 Gilbertóóó menj haza, részeg vagy.
3 monitor, Maszim festés..Scania? Hol a Volvo? : D -
#40224 Enteriőr :D:D:D
Várakozás a kollégára :)
Tolassunk:)
-
Tikudvar #40223 -
#40222 zöld gomb nyomi nyomi ismét
Ködben még annyit se látni, nagyon kemény. 70-nel mentem, így is majdnem elnéztem a lehajtót... -
#40221 Hát akkor irány Itália :D Prágából Milánóba hosszú az út :)
Ausztria egész szép hely :)
-
#40220 Irány Prága :)
-
Bazsio #40219 Csak a kép erejéig voltam úgy rögtön be az index, és jobbra! -
#40218 Mindenkinél sötét van, így realisztikus a játék. Ha előre nem látsz, akkor kapcsolj távolsági fényszórókra. Mindig szélső sávban közlekedj, és így lesz helye annak aki előz, ha meg sávot váltasz és nem elég a visszapillantó tükör, akkor az 5-össel válts kamerát, és nézz magad mögé. Nálam nem szokott gondot jelenteni ha előznek engem, az kissé szar, hogy előre alig látok távolsági nélkül, de kellő figyelemmel az se gond, és mint mondtam, így realisztikus. -
#40217 Az a gondom, hogy nálam annyira sötét van éjjel és annyira nem látszik, ha valaki jön néha problémás amikor valaki megérkezik mögém és előzni akar, mert nem látszik. -
#40216 Akkor azért mész a középső sávba,mert nem lát senki.Ejnye-bejnye,szépen tarts egy kicsit jobbra ;D -
#40215 3 monájtor, királyság, jó képek. Persze a kép tartalma sajnálatos :( Tény, hogy Amsterdam-Rotterdam meg esetleg a Ruhr-vidék életveszély tud lenni. Mindig nézek alternatív útvonalakat, ha arrafele megyek.
A 3 monitorhoz teszem hozzá, hogy biztos nagy élmény, sőt én párszor átkapcsolhattam a lakásban 5.1-es hangra, az is dob az élményen nem is kicsit. -
#40214 "Pont olyan mint a multi "
-
Bazsio #40213 Folytatom a fuvart
Esti baktatás, jobban szeretek azért este menni vagy éjjel
Pont olyan mint a multi
Közel Amsterdam-hoz
Azt hittem ilyen csak nálunk van (Romániába)
Luspy
Mit pattogtok 17-es monitorom van!!
-
#40212 -
Carl Davies #40211 Akinek jól megy :D Örülök az egy 22"-nak XD -
Belső meg ilyen csak most már semmi virtuális tükröt nem használok, és SCANIA-t hajtok:) -
#40209 F10 :) ilyen felbontásban játszom 3 monitoron:) 5760*1080 -
#40208 Mivel csináltál ilyen képet? -
Robert24 #40207 Ne is mond!
Tegnap este Rotterdam alatt volt meg is fogadtam csak akkor fogok multizni ha adminok lesznek, mert így nincs értelme. Este 9 fele elszabadultak az indulatok engem 3-szor tettek gallyra (total damage) ott megfogadtam soha többé csak ha admin van... -
#40206 Sajnos nem az volt, csak egy map mód. Egyszerűbb, kevesebb terület és város mint a Promods-ban, így azt hittem ez már a DLC (kb. ilyennek képzelem el, SCS stílusú kihaltság). Sorry. -
itya #40205 Sziasztok segitég kellene valaki gépcsodáján láttam magyar zászlot vagy sálat.Honnan lehet letölteni vagy hogyan lehet csinálni? -
Amikor az idióták dugót csinálnak..... -
#40203 -
#40202 Ha jól láttam, már tesztelik az új DLC-t, legalábbis egy twitch streamban azon játszottak. Új utakat és táblákat már láttam, kíváncsi leszek milyen lesz. Ha felkerül felvétel majd linkelem videót.