52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • dawenine25
    A "Sárga Rém" úton Angliába :D (Egy kis textúra hibába, mert nehogy már tökéletes képet tudjak csinálni -.-)
  • kigyi
    Ok, de G25-ön van 2 azaz 2 gomb a kormányon. Elég nehéz rá elosztani azt a pár dolgot amit kezelni kellene. Sajnos a bajuszkapcsoló hiányzik így marad a pillangó ami amúgy is haszontalan lenne bármi másra.
    De kell még villogó, kürt, ablaktörlő, tempomat, vészvillogó és még azért biztosan akad más is ami kellene, de gombszűkében nincs módunk nagyon másra rakni az indexet.
  • tutuhawer #40279
    féreérthetően írtam. Nyilván semmi baj, hogy kényelmes, hogy tetszik, milyen lehetőségeid vannak a gombokra ide-oda tenni. Azt nem értettem, hogy jön a youtube-os ember, aztán jól megmondja, megmutatja, kommentálja a tutit. Mondom, nyomkodtam, kerestem reggel, de normális videót nem találtam a multiplayerből, csak a bohóckodósakat
  • tutuhawer #40278
    Bal kézre teszem mindkét irányjelzőt. Szerencsés vagyok, mert sok gombom van, a fel-le POV gombokra tettem. De a kerékpáros megoldásnál sokkal jobb.
    A pillangóra ablaktörlőt rakok, attól függ, melyik oldalra kell: Premiumban jobbra, a DAF viszont bal oldalt kapcsolja. Csak fogom a fejem, amikor az ember ott a tube-on mutogatja magát meg a cuccait és bénázik a gombokkal.
    Egy darab értelmes videót se találtam, azért akadtam ki hirtelen. Most már vállat rándítok, bocs a hőbörgésésrt
  • Tom Polsky
    Én notebookról játszom és rászoktam kötni az otthoni nagyobb monitorra. Nézve ezt az embert, például én is megtudom azt csinálni, hogy a térképet mutassaa mondjuk a notebook, a többit meg a nagy monitor?

Hol lehet ilyen beállításokat eszközölni?
  • Dévid112
    Jó képek! :D (y)
  • Szabi #40275
    nekem is úgy van, TDU 1-2-ben is úgy volt.. :D
  • Carl Davies
    Talán a balt kellene oda tenni? Nekem a jobb és bal egérgombon vannak, és? Így legalább lehet nézelődni is közbe, stb.
  • Fokker
    igen, a biciklin pont így van az index :D :D :D
  • kigyi
    Elég nehéz bajuszkapcsoló nélkül elhelyezni az indexet a kormány mögé :D
  • Norby646
    Nekem a g25-ön a pillangón van az irányjelző. Most akkor baromállat balfasz vagyok? :) Másik kérdésem, hogy bajusz kapcsoló híján mire állítsam, mester? Mondjuk a váltó egység gombjaira, vagy a billentyűzetre? Mennyivel jobb folyton oda nyúlkálni, amikor indexelni akarok... Megértem ha valamivel nem értesz egyet, de azért kicsit normálisabb stílusban is kinyilváníthatnád ezt. Megjegyzem nem egészen értem a problémád ezzel egyébként, bár lehet nem is akarom megérteni.
  • Fokker
    miért, hová kéne rakni az indexet? nálam speciel a fülekre a retarder van belőve.
  • Bazsio
    Te!
  • Misuka963
    Ez valami brutálisan szép
  • tutuhawer #40267
    szerk:
    http://www.youtube.com/watch?v=uPkUBOKrr4I
  • tutuhawer #40266
    itt ez a baromállat 20 monitorral meg mindennel és a jobb pillangó a jobb irányjelző. Csak szerintem béna?
  • tutuhawer #40265
    Néztem videókat tube-on ma a munkaidőm végén végre lett idő, és: ki az az őrült, aki jobbra teszi a kormányon a jobb irányjelzőt, bal oldalra pedig a balt??? A kerékpáron működik így kb, de ritkán használom, mégis tudom. Hogy tesz fel ilyen videót az, aki ekkora balfasz? Akármilyen nyelven...
  • dawenine25
    Köszi :)
  • vajo
    RED2 vagy hamarosan R3D ;)
  • dawenine25
    Neem :D csak a HD mod elb*ssza és próbálom photoshoppal korrigálni, de csak még rosszabb lesz, de majd keresek valami értelmesebb modot :) és amúgy köszi majd töltögetem fel a többit :D
  • gumikacsa
    Baromi jó fotókat készítesz, csak valahogy olyan, mintha csodaországban fotóznád. A környezet és az ég színe elég rettenetes. Vagy pont az a cél?
  • dawenine25
  • NagyiBMX
    Az a volvo de komoly!
  • kamionos dzsó
    Sziasztok!
    Indulás az 'új' szerelvénnyel
  • tutuhawer #40257
    ez már élesben meg
    Arlberg Strassentunnel bejáratánál fényképeztem

Meg videóztam is:
    Youtube
  • tutuhawer #40256
    teszt:
  • Hungarykum
    Ha nagyon unatkoznál próbáld ki
  • tutuhawer #40254
    zöld gomb nyomi nyomi
    tök jó barikádot lehetne építeni ezen a szűk hídon, Amsterdamnál túl széles a pálya
  • Hungarykum
    Ismét néhány új kép a Skandináv DLC-ből:

• tutuhawer #40252
    Sajnos teljesen természetes dolog a multiban a baleset, a seggfejek stb stb. Én ma mentem elég sokat, semmi gondom nem volt mondjuk. Dolgoznak a kitiltásokon, ma a német fórum megbízottja takarított, amikor kiléptem. Dobálják ki az embereket, aztán amikor esetleg előrébb tudunk lépni mint multiplayer játék, értsd: stabilabb, kiforrottabb felhasznláói felület stb stb, akkor még komolyabban odafigyelnek a tiltásokra. Addig csak menni kell erőre, kész.
    A gyökerekről ennyit, a másik probléma a 120-szal száguldozó nagyképű billentyűs-egeres játékos. Semmi baj nincs azzal, ha valakinek nem kemény a PC-je, ahogy nekem se, meg semmi baj, ha nincs 900 fokot forduló kormánya valakinek, elvégre gazd. válság van meg nem mindenki felnőtt, ez OK, de aki nem profi cuccal megy, az ne akarjon 120-szal repeszteni és aztán reklamálni. A nemzetközi terepen meg meg a mutogatás, hogy ki a hülye.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én vagyok én, te vagy te, melyikünk a hülye, én vagy te?
  • Bazsio

Közel Linz-hez

Új fuvar gurulás Lengyelbe

Mavjuri,Mandoki
  • maujuri #40250
    [IMG][/IMG]
  • Tirdi
    Sziasztok!
    Találtam egy DLC magyar részét egy úttal kiegészítő modot.
    Kérdés, két AI forgalom mod működik egyben?
  • TopGun
    Sziasztok! Jelenlegi szerelvenyem:

Remelem latszanak a kepek?
  • Bazsio
    Hát én ezért nem multizok!
  • Mandoki72
    a létező legújabbat
  • Robertoo21
    az új magyar map-ot használod?
  • Mandoki72
    Szép napot

Bazsio, Gilbert, dawe,

Kicsit elbujtattam a magasnyomású tartályt

• kigyi
    Ennyi a véleményem a tegnapi multizásomról.... Hát még lenne mit csiszolni a játékosok modorán... Katasztrófa néha amit csinálnak.

Ha direktben nem látszik akkor itt a link youtube-ra
  • Sordoran
    Szerver határozza meg egységesen az időt, egy nap 4 óra, de az időjárás az mindenkinél különbözhet még, az nincs szinkronizálva.

Tom Polsky: Aláírom, hogy lehetne kicsit jobban látható, de sajnos ennyire futja jelenleg. Most a távolsági fényszóró még nem látható más játékosoktól, ahogy a légkürt helyett is sima duda hallatszik (ezek jövőben változnak remélhetőleg). A multinál ugye hozott anyagból dolgoznak, és jelenleg az eredeti játékban ilyenek a fényszórók láthatóságai, nem hiába van rá külön mód, hogy valóságosabb legyen.