Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Misuka963
Hollandiából tartasz Anglia felé vagy fordítva ?😊
Csodás szerelvény pajtás 😉 <#eljen><#eljen><#eljen>

hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Sziasztok!
Hozom a képeket!
Hollandoknál hajnalodik

Közel Felixstowehoz

Pokmike<#taps>

Norby646
Lesz ebbõl egyáltalán végleges változat? 😄

Amúgy viccet félretéve, sokkalta jobban preferálom ezt a fajta munkát, mint hogy kidobjanak egy összecsapott javítást.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Szabi
Build 1.9.20
AI: Decreased safe speed for actors moving in wrong way
AI: Reduced hard braking during lane change or overtaking
AI: Disabled overtaking if there is not enough space ahead of the overtaken actor
AI: Fixed handling of horn
AI: Spacing handling tweaks
AI: Fixed collision time computation for zero distance
AI: Tweaked lane merging
AI: Only use 'zip merging' for common end intersection
AI: Fixed use of negative speed as target speed
Fixed possible hang on some modded maps.

"Nulla tenaci invia est via"

Hali.

Sok érdekes utólagos fény és egyéb mod-okkal felûlírt kiherélt Brutal Environment Screen shottot láttam minden felé.
Talán pár embert érdekelhet milyen is az igazi külömbség, a gyári Grafika És az 1.9.X es végleges patch-el egyidõben kikerûlõ következõ Igazi "Brutal Environment HD + Sound engine 6.1 Reloaded" verziója között.
Nem egy nagy szám, de a lényeg szerintem benne van, a hangok kipofozása meg majd meglepetés lesz azok számára akik majd akkor a magukévá fogják tenni.

legjobbakat és üdv:

Stewen

Sziasztok!

Én letöltöttem egy új európai térkép módot. El lehet jutni Dánia, Szlovénia, Horvátország, Spanyolország, Portugália, Albánia, Görögország, Ciprus, Marokkó, Algéria, Tunézia, Líbia, Egyiptom. Egész jól mûködik. Vannak plusz városok országokban.
Megyegetek!
Xaxomimi Patrik Gábor Botto <#eljen><#eljen>Csak így tovább!

Pihenek Hannover elõtt

kis kindertojás
Sziasztok! Mostantól ezen a felhasználón vagyok elérhetõ! <#awink>

Sziasztok!
Kozák-Trans!
Szép gépek!<#eljen>

Punky <#worship><#eljen><#eljen><#eljen>
hotwheels

Botto, Gábor, Patrik, pokmike, bazsio, xaxoimi - Nagyon baba gépek/képek! 😊 <#eljen>

botto0604
Sziasztok!

Rég nem raktam képet, mert nem volt idõm játszani, de most itt van egy:

Szép képek/gépek <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

Az általad írt problémát több dolog is okozhatja.

(Megpróbálom minél részletesebben leírni, hogy azoknak is segítséget nyújtson, akik még nem ismerõsek ezeken a vizeken, de érdekli õket a dolog, vagy netán hasonló problémájuk van, mint neked.)
Emiatt egy kicsit hosszabb lesz a poszt....

Elsõ körben nézd meg, hogy mit ír, illetve egyáltalán ír-e hibát, vagy figyelmeztet-e elavult fájlformátumra a log fájl.
Ha igen, akkor az ott leírtak alapján könnyen orvosolható a probléma.

Második körben gyõzõdj meg róla, hogy kompatibilis-e a mód a jelenlegi játékverzióddal. Könnyen elõfordul, hogy egy régebbi mód bár mûködik, de nem helyesen egy, a kiadás óta akár többször is frissített játék esetén. Ez fõleg a DLC integráció elõtti módokra igaz.
(Lásd MAN F90)

Amennyiben az elõbb leírtakon túl vagy, és nem sikerült zöld ágra vergõdnöd a móddal, akkor célszerû egy kicsit beleturkálni a fájlokba.

Lássuk a medvét....

Azt, hogy melyik "gyári" vontatót írja felül a betett módosítás az alábbi elérési útvonalon találod:
mod neve\def\vehicle\truck_dealer\vontató neve\vontató neve.sii

Máris mutatom egy Scania példával illusztrálva:

Ennek az sii fájlnak az elsõ sora így néz ki:
vehicle: .tdealer.scania_1
Ez azt jelzi számodra, hogy a Scania kereskedésekben a gyárilag "1"-es sorszámmal definiált vontató kerül lecserélésre arra a modellre, amit újonnan raktál be a játékba.

Amennyiben az általad használt mod ezen sora egyszerre több számot, illetve a játékban szereplõ adott márka típusából létezõ darabszámnál nagyobb számot (vagyis 7-tõl nagyobbat) tartalmaz, akkor az összes azonos márkájú kamiont felülírja. Ilyenkor a legtöbb esetben fagyás, vagy random kilépés a vége a dolognak.

Ez alól kivétel az IVECO Hi-Way, és az új Volvo, mert ezek külön elérési útvonalon vannak definiálva, és külön sii fájlokkal vannak integrálva a játékba, vagyis nem a Stralis, illetve Volvo 2012 mappájában vannak a hozzájuk tartozó .sii fájlok, hanem a saját mappájukban.

Tehát, ha a szóban forgó sii fájl elsõ sorában több szám van, vagy a szám nagyobb mint a játékban lévõ típus darabszáma, akkor egyszerûen írd át 0-7 között valamire.
(A 2009-es Volvoból összesen 8 különbözõ verzió van, ezért 0-7 közötti a választási lehetõség.)

Amennyiben tudni szeretnéd, hogy a számok mögött melyik vontató "rejtõzik" (nehogy olyat cserélj le, amivel egyébként játszanál akár a móddal párhuzamosan), akkor a telepítés helyén, tehát NEM a Dokumentumok\Euro Truck Simulator 2\..., hanem a telepítés mappájában a kicsomagolt
def mappában találod meg.
Ennek az elérési útvonala a következõ:
Meghajtód jele\Euro Truck Simulator 2\def\vehicle\truck_dealer\vontató nevének mappája\vontató neve.sii
Ezekben a fájlokban minden információ benne van, ami az adott márka, adott típusára vonatkozik.

Természetesen megtudod nézni képileg is a jármûveket, hogy valóban a számodra "feleslegeset" cseréld le.
Ehhez nincs más dolgod, mint az elõbbi elérési útvonalon megnézni a vontatók mappája alatti márkanévre nevezett pl.: volvo.sii egyedi fájlt.
Ebben a következõket találod:

Az elsõ blokkban lévõ felsorolás elsõ sora a Volvo esetében így néz ki:
showcase_vehicles<0>: .tdealer.volvo_0
Ez azt jelenti, hogy a bemutatóterem elsõ jármûve a "0." sorszámú modell. Vagyis, ha "bemész" a szalonba, ezzel találkozol elõször.
Amennyiben ezt cseréled le az új módosítással, akkor értelem szerûen az elsõ jármû, amit megmutat majd a játék, az az általad berakott új vontató lesz.
(Persze csak abban az esetben, ha nem hibás a mód, az átírások pontosak, és valamennyi leírt módosítás megtörtént.)

Természetesen célszerû a módosításokat az angol kereskedések esetén is elvégezni. Az elérési útvonal ugyanaz, csak a truck_dealer_uk mappát kell megnyitni. Az eljárás a fentiekkel azonos.

Most pedig jöjjenek a további hibalehetõségek.
Amennyiben az elõzõekben leírtak nem hozzá meg a sikert, akkor érdemes a módot egy kicsit jobban szemügyre venni, mert nagyon könnyen elképzelhetõ, hogy valamelyik egyéb kiegészítõvel akad.

Ezek közül leggyakrabban az önálló physics mod, a "mega-giga-ultra giga" tuning módok, illetve a helytelenül konvertált kiegészítõk a felelõsek.

Érdemes megnézni, hogy a berakni kívánt FH 12 eredetileg milyen motort, váltót, világítás csomagot, kerékpakkot, skint , és interiort használ.
Ha netán van külön módként azonos elnevezésû betéve, akkor célszerû vagy átnevezni, vagy kikapcsolni a teszt idejére.
(Átnevezés esetén természetesen a leírókban is át kell írni a hivatkozásokat, mert különben nem fogja látni a játék, csak ráolvassa a helyesen meghívott adatokra, és összeomlik a játék.)

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Udv mindenkinek. Az lenne a gondom hogy, beteszek egy Volvo fh12es kamiont es az az osszes tobbi eredeti kamiont felulirja. Nincs ra valami megoldas hogy csak egyet irjon felul? A tobbi maradjon meg a jatekbol ahogy van? Koszonom.
Ördögpalanta62
game log file,itt kiírja mi hiányzik pl (erorr.....................................automat 54 f002334567891236128)

Norby646
<#eljen>

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Végre visszakaptam a Legendámat.<#taps>

Szép képek srácok!<#eljen>

Szabi: Nagyon várós ez a T.<#szeret>
<#idiota><#idiota><#idiota><#eljen> Star Wars VII hamarabb kijön 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

AudiQuattro
2016 Q4,a 12.9.24s patchel.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Budapest-Salzburg volt a mai irány, Salzburgban lecseréltem a Scania-t egy DAF-ra <#idiota> egészen München-ig ahol vettem egy MAN-t 😊

Salzburg

München

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Hol hiányzik mat fájl, és ha igen, honnan tudjam melyik hiányzik?

"Improved handling and spacing"

Ehhez annyit fûznék, hogy 200 km alatt 2x húzták rám a kormányt... <#falbav>

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Bocs vajo a pofátlankodásért, hogy így betettem a hsz-t!<#worship>
Sziasztok!<#integet2>
Punky <#eljen><#eljen>
Patrik<#eljen><#eljen>
Folytassuk a fuvart

Új fuvar megyek Felixstowe-ba

Tudom, hogy ríkít de ha kiveszem a HDR-t akkor olyan lesz mint a Marionak!!

Már pihenõ a Lengyeleknél!

Még a DAF se jött ki, hát akkor ez mikor fog. 😄 xD

Ördögpalanta62
keresd meg melyik mat file hiányzik és azt potold

Szevasztok!<#wave>
Szépek vagytok! <#eljen>

Szabi

Szabi
Build 1.9.13
AI: Fixed wrong way actors crashing into other actors in some cases
AI: Tweaked obstacle handling
AI: Fixed abrupt braking during overtaking in some cases
AI: Vehicles stop before item end when overtaking in a wrong way lane
AI: Tweaked safety calculation
AI: Tweaked lane merging
AI: Does not use high acceleration/deceleration when no obstacle is nearby
AI: Fixed blinker flags on some prefabs
AI: Fixed curves on some prefabs
Disabled panel transporter in traffic, the AI can not currently handle it
Editor: Added support for prefab presets

Build 1.9.14
AI: Patience bonus for trucks with trailers
AI: Tweaked deceleration
AI: Improved handling of spacing
AI: Fixed computation of safety of lane changes
AI: Improved handling of actors moving in a wrong way

Szabi
az még nekem sincs már meg 😄

próbáltad azt kikapcsolni ? majd aludni 1-2-t ? 😊

Nagyon sokáig tartott míg idáig eljutottam, nem fogom újrakezdeni.
Most van 20kamionom és 19 sofõröm +én.

hotwheels

Szép gépek/képek! 😉

jetblack
Elso kamion de vegre elerte vegleges formajat 😊 Amugy Carlisle-Koln utvonal.

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Lengyel orszag

Nem tudom miert ilyen villagos a belso (szerintem az oldal ahova feltoltom valamit csinal vele 😛)

Bazsio <#worship>, Gyurma, Gabor, Pokmike <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
Gyurma77: Igen a Volvo szebb sõt... nem szeretem túlcsicsázni de ott egy kicsit elkattant az agyam <#idiota> amint olyan városba érek ahol lesz MAN lecserélem 😄

Ilyen se volt még mióta játszok, hogy nem tudok lekanyarodni 😄

Szlovákiában

Itt meg már Budapest itt kell lerakni az árut

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Misuka963
Pfhuuu,akkor majd jön valaki hozzáértõ és elmondja vagy hozz létre egy új mentést 😉

Megvan, és az elsõ része is! (2.rész kiegészítõje is)

Azóta rikító piros mióta kipróbáltam a katonai árukat...
Kiszedtem de úgy maradt.

Misuka963
Jelszó : Játék megvétele 😊

Hogyan lehet visszacsinálni a Rikító Piros kerekeket?
Csak 1 mod-ot használok, a valódi_mod-ot.

A 3.képnél.
Én is centiztem így, de durvábban. Pont akkor lett 1perc mikor leparkoltam a pihenõnél. 😊

Ja akkor jó!
Lengyelországban a Szlovák határ közelében.
Sziasztok!!<#integet2>
Gyurma Hol van?Nem a Szlovákoknál?
<#eljen><#eljen>
Peti <#worship><#worship>Kösz!
Patrik <#eljen>
Gábor <#eljen><#eljen>
Kinek hogy!
Reimsbe alig jöttem meg már megyek vissza Szlovákiába!

Kicentiztem újra!

Németeknél hallgatom a Francia rádiót már nem sokáig mert közeledik a Cseh határ
Sziasztok!
Két kép a mai naporól:

Gábor55, Patrik, devid13, Punky, xaxoimi, Bazsio, bmwcrush: <#eljen>
smog15: Nekem a Vovod jobban tetszett.
Szabi
hali, szerintem 1.9hez nem kell fizika mód, szépen billeg ez már alapból is 😄

Sziasztok! A jelenlegi public beta patches gamehez, melyik real physics mód jó ? Mert a legújabb amit találtam az max 1.8ashoz való 😞 Valaki tud valamit ? Illetve melyik map modot ajánlanátok? Értem ezalatt pl TSM és tsai..
A válaszokat köszönöm szépen elõre is 😊