52658
-
#40361 Remek! :D :D
Norby - köszi! :)
Dawe - rePü.! :) -
#40360 punky írtam neked majd várom a válaszodat :D -
#40359 Holnap felérek Pestre és összedobjuk .. :-D
-
#40358 Egyet kell értenem. :) Jó lett a gép Punky! -
#40357 hali, az első 3-4 fuvart érdemes offline elvinni -
ToMM23 #40356 Sziasztok ! A multiba belépve, a legelső fuvar után, miért nincsen "gyorsfuvar" ? Egyetlen egyet sem látok :S -
#40355 Köszönöm! :D :) -
#40354 Beszarok,na mondtam,gyönyörű
Nem szebb mint egy vagina de így is csodálatos :D -
-
#40352 Vagy Versteinen skin is rohadt jól állna neki :) -
Dawe, kisfüsi - -
#40350 Belga túra és idióta AI sok balesettel :D
-
#40349 Köszi, az biztos! :DD
Misuka, Mandoki - köszi! :) -
kisfüsi #40348 Üdv! Rég hoztam már képet :) Retoucher jó képeket csinálsz :3 -
retoucher #40347 Nincs még egy ilyen élethű map mint a magyar!!!
-
Magyar Map :) -
#40345 Kurva jó, semmi csicsa, fasza szín, leszitsztultság.. na jó Heinsterkamposban fasza lenne, az új dizjánnal :P -
kamionos dzsó #40344 Sziasztok!
Tegnapi fuvarból egy kép
-
XxXcsabi1987XxX #40343 ja jóó akkor ezt mondjátok nekem... -
#40342 nagyon érdekes, azon még nem gondolkodtál, hogy talán azért, mert nem béta frissítés?..
állítsd sima "egyik sem"-re hogy a normál publikus verziód legyen -
XxXcsabi1987XxX #40341 érdekes nálam a játék nem frissült le 1.10.1.9-re (steam-en) még csak nem is mutatja a bétáknál az újabb game frissítést... -
Deviome #40340 Te olvasod amit írok? :D Már nem azért.
Nem írom le megint a gondom. Ha nem érted akkor nem tudok mit csinálni vele. A lényeg, hogy törölhetem. Telepíthetem megint. Annyira izgii!!! -
Mandoki72 #40339 Szép estét
punky,Bazsio, Maujuri,
Végre rátaláltam egy coolliner by news félpótkocsira aminek nem a földön világít a lámpája.
Akinek kell itt a linkje:
http://www.ets2-mods.me/5245/magnit-trailer-v-1-0.html
Előtte
És most
-
#40338 a legfrissebb multi és a legfrissebb Steames játékfrissítés működik együtt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
hamarabb betölt a szerver mint a játék.. és nincs semmi hibaüzenet... tehát nem a multival és nem is a Steam-el van a hiba... na akkor vajon hol lehet a hiba ?
azt ugye tudod, hogy a multinak semmi köze a játék fejlesztőihez ? rajongói mód..
ennyit erről...
buta vagy, de tényleg :D
én se haragszom rád, sőt semmi bajom nincs veled, azontúl hogy fullba nyomod a kretént.. sose nyomjál full kretént... :D
a multi letöltéshez azért kell belépni a Steambe böngészőből is, mert NEM A JÁTÉK KÉSZÍTŐI CSINÁLJÁK A MULTIT!
így nem lehet a játék része egy rajongói mód.. viszont illik úgy megcsinálni a módot, hogy ellenőrizze hogy akik multizni akarnak, azoknak eredeti játéka van-e.. ezt a legegyszerűbb a steam profilból kiolvasni -
Deviome #40337 A másik dolog, hogyha egyszer be vagyok jelentkezve a Steam-be. Akkor minek kell nekem a külön honlapra felmenni. Megint bejelentkezni. Majd letölteni. Ennek így kéne kinézni. Belépés Steam-be. Frissítés. Majd play.
Persze én vagyok szerintem a naív. :D
Bocs a dupláért. :) -
Deviome #40336 Jah! Innen szedtem le a 4.2.2 vagy mifélét. Ami most a legújabb. Telepítettem és aztán írta ki, hogy neki kell a rohadt 1.10. mittom mi. Ha meg annyira rohadtul automatikus. Akkor az MP mért kúrjongat, hogy kuss van, mert más a verzió szám. Nah?!
Ennyit erről.
Hulladék egy valami, de tényleg.
Mindegy nem rád haragszom. Csak bosszantó, hogy 2 hete még toltam. Most meg ki vagyok rá éhezve és cseszik elindulni. Most megint töröljem le. Szedjem le az a kibaszott steam-es szart. Állítgassak be mindent.
Befejezem. :D Nem rád haragszom ez a lényeg, de nagyon felhúz az ilyen. -
#40335 Maradjon,ez brutálisan szép szerelvény
dawenine : Gyur basztatott a cégnél gondolom :D
Gyönyörű szerelvény -
#40334 [IMG][/IMG] -
XxXcsabi1987XxX #40333 skacok segítsetek ha tudtok
-
#40332 biztos nálam van a hiba, de sokévalatt én nem találkoztam ilyen hibával -
Pelsodriver #40331 Hát én megértem a kolléga indulatait. Számtalanszor előfordult már velem, hogy ,,adatkezelési hiba" miatt nem tudom a Steam-ot használni. Abszolút barátságtalan alkalmazásnak élem meg. -
#40330 Új gép, új cég :D (saját vállalkozást indítottam, már untam a wabis fizut :D)
Irány Bari :)
-
#40329 Üdv.
A legújabb MP verziót a bármilyen meglepő, a MP oldaláról lehet letölteni.
A rohadt idegesítő nyomorék steam automatikusan frissíti a játékot a legfrissebb játékverzióra. Tehát nincs szükség frissítés gombra.
Ha az 1.10.1s játékverziót szeretné a MP akkor érdemes Steam-ben kiválasztani, hogy azt a játékverziót töltse le neked és ne frissítsen az újabb verzióra.
Nem, nem kell minden kibaszott frissétésnél újratelepíteni erről a retek steam-ről, azért ezt a fost választottál, mert jelenleg a legjobb megoldás a játék frisséseinek a kiadáshoz és a legnépszerűbb tartalomtovábbító és kezelő rendszer.
A kommentek alapján, igen.
Nyilván a játék a hibás mert néhány felhasználó nem tudja az anyanyelvén írt szövegeket elolvasni és értelmezni, esetleg egy kis önállósággal átnézni a program lehetőségeit.
-
Deviome #40328 Most ez mi a szar???
Leszedem az új MP patch-et. Erre ugat nekem, hogy kell az ETS2 1.10.1s verzió.
Minden kibaszott frissétésnél újra kell telepíteni erről a retek steam-ről? Mért ezt a fost választottál?
Persze lehet én vagyok a nyomorék.
Csak akkor azt nem értem, hogy mért az anyámért nem lehet abba a retek kezelőfelületbe beletni az a kúrva ETS2 MP FRISSÍTÉS gombot.
Nah ennyit a játszásról! Pusztuljon meg. -
Deviome #40327 Hello!
Hol lehet leszedni az új MP verziót?
Rohadt idegesítő ez a nyomorék steam! Hogy lehet benne frissíteni az ETS2-t? Mert ki iírja, hgoy frissités kellene, de egy kibaszott Frissítés gombot már nehéz volt mellé baszni. -
#40326 Start - Vyazma [RUS] - Milano [ITA] - 2575km - 41h 35min :)
-
XxXcsabi1987XxX #40325 van új MP.verzió? -
#40324 azért az ETS is egy hulladék volt.. volt honnan fejlödni.. :D -
#40323 -
fs9pilot #40322 A steamen szokás, hogy minden ilyen hulladék agyon van árazva. Biztos kasszasiker lesz, 12 euróért eladni. Ez ugyanolyan mint a Goat Simulator idiótaság, vicces, meg lehet vele hülyülni, de azért 3.100 Forintot elkérni érte kicsit röhejes, és tömérdek ilyen gagyi - túlárazott "játék" van rajta. Azért valami szűrést igazán rápakolhatnának, mert már elkorcsosul, minden kezdő középiskolás programozó ide tolja fel a sz*rjait 5000 euróért.