Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Downhill!!
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Az a gondom, hogy ha megpörgetem a motort mondjuk üresbe, akkor a fordulat annyin marad ameddig pörgettem azt, szerintetek miért lehet? eléggé idegesitõ.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Nulla tenaci invia est via"
és
Az új Volvo hoz van-e olyan mod hogy ne vajszínû legyen az interior hanem szürke?
Link plz <#worship>#worship>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
teljes mértékû az egyetértás, akinek tetszik használja, akinek nem meg le se töltse! 😊
ezért is készült összehasonlító videó, abban minden szépen látszik.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Nekem speciel az eredeti jobban tetszik, de akinek ez bejön töltse.
Még egyszer Gratula!
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Nagyon baba amit a hangokkal csináltál, de nekem kicsit hangosak a külsõ zajok. Melyik fájlban tudnám egy kicsit lejjebb venni, hogy halljam a saját motorzajt is a forgalomtól?
Megszületett.
Kompatibilis ETS2 1.9.X + 1.8.5.2 + ALL TSM Map (4.X) igen a 4.6-is.
Akinek kell viheti is:
White:
https://mega.co.nz/#!vY5BhbyJ!lC-atjdMkEnIFy2H5BMm0ome5444C92FQpKY2eXOTj8
Yellow:
https://mega.co.nz/#!LEgxSCbZ!sxoURvdEda-IygQ2tFA_qonZ_Ior8ntb8RtvcRfEemQ
Új videó is van:
Fontos Javaslat:
A Brutal environment optimális beállítása a játék grafikai beállításánál a szinkorrekciót kapcsoljátok ki!
Legjobbakat és kellemes játékot
Stewen
aztán játékba be, állíts minden FFB-t maxra, próbáld ki, aztán kezd lejjebb venni azokat, amelyek túl erõsek. ha minden OK, akkor a kormány sebességfüggõen ellen fog tartani, a záróvonalra lépve berezonál, ütközéskor ránt egyet, stb... a motor effektet teljesen le szoktam venni, mert zavar hogy a motor fordulatot érzem végig a kormányon.

Valaki el tudná küldeni az a FDT trans-os Euro 6-os DAF-ot?
Nagyon hálás lennék érte!
Hozok én is egyet,bécsi púp

Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
viszont Steam-re beregisztrálni és letölteni újra játékot nem egy nagy kaland
"Nulla tenaci invia est via"

Gondoltam hozok néhány képet én is <#vigyor2>#vigyor2>
Bele kellett húzni, a következõ pihenõig már csak perceim voltak <#crazya>#crazya>
Angliából hazafelé szállító kompra várva:

#37264: <#worship>#worship>
köszi 😊
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*