52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • hotwheels
    Remek! :D :D

Norby - köszi! :)

Dawe - rePü.! :)
  • dawenine25
    punky írtam neked majd várom a válaszodat :D
  • V43 1105
    Holnap felérek Pestre és összedobjuk .. :-D

• Norby646
    Egyet kell értenem. :) Jó lett a gép Punky!
  • Szabi #40357
    hali, az első 3-4 fuvart érdemes offline elvinni
  • ToMM23
    Sziasztok ! A multiba belépve, a legelső fuvar után, miért nincsen "gyorsfuvar" ? Egyetlen egyet sem látok :S
  • hotwheels
    Köszönöm! :D :)
  • Misuka963
    Beszarok,na mondtam,gyönyörű
    Nem szebb mint egy vagina de így is csodálatos :D
  • hotwheels

• Misuka963
    Vagy Versteinen skin is rohadt jól állna neki :)
  • hotwheels

Dawe, kisfüsi -
  • dawenine25
    Belga túra és idióta AI sok balesettel :D
  • hotwheels
    Köszi, az biztos! :DD

Misuka, Mandoki - köszi! :)
  • kisfüsi
    Üdv! Rég hoztam már képet :) Retoucher jó képeket csinálsz :3
  • retoucher
    Nincs még egy ilyen élethű map mint a magyar!!!

• Gilb3rto

Magyar Map :)
  • V43 1105
    Kurva jó, semmi csicsa, fasza szín, leszitsztultság.. na jó Heinsterkamposban fasza lenne, az új dizjánnal :P
  • kamionos dzsó
    Sziasztok!
    Tegnapi fuvarból egy kép
  • XxXcsabi1987XxX
    ja jóó akkor ezt mondjátok nekem...
  • Szabi #40342
    nagyon érdekes, azon még nem gondolkodtál, hogy talán azért, mert nem béta frissítés?..

állítsd sima "egyik sem"-re hogy a normál publikus verziód legyen
  • XxXcsabi1987XxX
    érdekes nálam a játék nem frissült le 1.10.1.9-re (steam-en) még csak nem is mutatja a bétáknál az újabb game frissítést...
  • Deviome
    Te olvasod amit írok? :D Már nem azért.
    Nem írom le megint a gondom. Ha nem érted akkor nem tudok mit csinálni vele. A lényeg, hogy törölhetem. Telepíthetem megint. Annyira izgii!!!
  • Mandoki72
    Szép estét

punky,Bazsio, Maujuri,

Végre rátaláltam egy coolliner by news félpótkocsira aminek nem a földön világít a lámpája.

Akinek kell itt a linkje:

http://www.ets2-mods.me/5245/magnit-trailer-v-1-0.html

Előtte

És most

• Szabi #40338
    a legfrissebb multi és a legfrissebb Steames játékfrissítés működik együtt

hamarabb betölt a szerver mint a játék.. és nincs semmi hibaüzenet... tehát nem a multival és nem is a Steam-el van a hiba... na akkor vajon hol lehet a hiba ?

azt ugye tudod, hogy a multinak semmi köze a játék fejlesztőihez ? rajongói mód..

ennyit erről...

buta vagy, de tényleg :D

én se haragszom rád, sőt semmi bajom nincs veled, azontúl hogy fullba nyomod a kretént.. sose nyomjál full kretént... :D

a multi letöltéshez azért kell belépni a Steambe böngészőből is, mert NEM A JÁTÉK KÉSZÍTŐI CSINÁLJÁK A MULTIT!
    így nem lehet a játék része egy rajongói mód.. viszont illik úgy megcsinálni a módot, hogy ellenőrizze hogy akik multizni akarnak, azoknak eredeti játéka van-e.. ezt a legegyszerűbb a steam profilból kiolvasni
  • Deviome
    A másik dolog, hogyha egyszer be vagyok jelentkezve a Steam-be. Akkor minek kell nekem a külön honlapra felmenni. Megint bejelentkezni. Majd letölteni. Ennek így kéne kinézni. Belépés Steam-be. Frissítés. Majd play.

Persze én vagyok szerintem a naív. :D

Bocs a dupláért. :)
  • Deviome
    Jah! Innen szedtem le a 4.2.2 vagy mifélét. Ami most a legújabb. Telepítettem és aztán írta ki, hogy neki kell a rohadt 1.10. mittom mi. Ha meg annyira rohadtul automatikus. Akkor az MP mért kúrjongat, hogy kuss van, mert más a verzió szám. Nah?!

Ennyit erről.

Hulladék egy valami, de tényleg.

Mindegy nem rád haragszom. Csak bosszantó, hogy 2 hete még toltam. Most meg ki vagyok rá éhezve és cseszik elindulni. Most megint töröljem le. Szedjem le az a kibaszott steam-es szart. Állítgassak be mindent.
    Befejezem. :D Nem rád haragszom ez a lényeg, de nagyon felhúz az ilyen.
  • Misuka963
    Maradjon,ez brutálisan szép szerelvény

dawenine : Gyur basztatott a cégnél gondolom :D
    Gyönyörű szerelvény
  • maujuri #40334
    [IMG][/IMG]
  • XxXcsabi1987XxX
    skacok segítsetek ha tudtok

• Szabi #40332
    biztos nálam van a hiba, de sokévalatt én nem találkoztam ilyen hibával
  • Pelsodriver
    Hát én megértem a kolléga indulatait. Számtalanszor előfordult már velem, hogy ,,adatkezelési hiba" miatt nem tudom a Steam-ot használni. Abszolút barátságtalan alkalmazásnak élem meg.
  • dawenine25
    Új gép, új cég :D (saját vállalkozást indítottam, már untam a wabis fizut :D)

Irány Bari :)
  • Szabi #40329
    Üdv.

A legújabb MP verziót a bármilyen meglepő, a MP oldaláról lehet letölteni.

A rohadt idegesítő nyomorék steam automatikusan frissíti a játékot a legfrissebb játékverzióra. Tehát nincs szükség frissítés gombra.

Ha az 1.10.1s játékverziót szeretné a MP akkor érdemes Steam-ben kiválasztani, hogy azt a játékverziót töltse le neked és ne frissítsen az újabb verzióra.

Nem, nem kell minden kibaszott frissétésnél újratelepíteni erről a retek steam-ről, azért ezt a fost választottál, mert jelenleg a legjobb megoldás a játék frisséseinek a kiadáshoz és a legnépszerűbb tartalomtovábbító és kezelő rendszer.

A kommentek alapján, igen.

Nyilván a játék a hibás mert néhány felhasználó nem tudja az anyanyelvén írt szövegeket elolvasni és értelmezni, esetleg egy kis önállósággal átnézni a program lehetőségeit.

• Deviome
    Most ez mi a szar???

Leszedem az új MP patch-et. Erre ugat nekem, hogy kell az ETS2 1.10.1s verzió.
    Minden kibaszott frissétésnél újra kell telepíteni erről a retek steam-ről? Mért ezt a fost választottál?

Persze lehet én vagyok a nyomorék.
    Csak akkor azt nem értem, hogy mért az anyámért nem lehet abba a retek kezelőfelületbe beletni az a kúrva ETS2 MP FRISSÍTÉS gombot.

Nah ennyit a játszásról! Pusztuljon meg.
  • Deviome
    Hello!

Hol lehet leszedni az új MP verziót?

Rohadt idegesítő ez a nyomorék steam! Hogy lehet benne frissíteni az ETS2-t? Mert ki iírja, hgoy frissités kellene, de egy kibaszott Frissítés gombot már nehéz volt mellé baszni.
  • hotwheels
    Start - Vyazma [RUS] - Milano [ITA] - 2575km - 41h 35min :)
  • XxXcsabi1987XxX
    van új MP.verzió?
  • Szabi #40324
    azért az ETS is egy hulladék volt.. volt honnan fejlödni.. :D
  • N3suten
  • fs9pilot
    A steamen szokás, hogy minden ilyen hulladék agyon van árazva. Biztos kasszasiker lesz, 12 euróért eladni. Ez ugyanolyan mint a Goat Simulator idiótaság, vicces, meg lehet vele hülyülni, de azért 3.100 Forintot elkérni érte kicsit röhejes, és tömérdek ilyen gagyi - túlárazott "játék" van rajta. Azért valami szűrést igazán rápakolhatnának, mert már elkorcsosul, minden kezdő középiskolás programozó ide tolja fel a sz*rjait 5000 euróért.