52658
-
adamtrucker #40401 Mandoki72 ez a belső mindent visz ha nem privát, tudsz egy linket küldeni honnan szedhetem le?:D -
#40400 Mióta várok már erre a mod-ra!
http://www.ets2hub.com/truck-tires-sound-v1-0/ -
miholka #40399 Tsm MAP módba ott ki van egészítve térkép Európa déli részével. A legfrissebb TSM Map mód 4.7.2v. -
Mandoki72 #40398 EnvironmentSimulatingStudio_RED_Expert2_2013S.scs
Én ezt használom pedig már láttam jó pár ídőjárásmódot is de nekem ez a vajo mód
jött be eddig. Ettől szép kék az ég.
A kártyám 1Gb így maxra van állítva a grafika.Felbontás 1440x900 -
Bazsio #40397 Mindenkinek nincs photoshopja és 2..3...4 Gb-s videókártyája!!De attól szép!Én pl nem is tudom milyen a felbontás mert a monitorom 6 éves LCD és akkoriba még a videókártyák nem voltak ennyire erősek és mindenki kérdezi, hogy milyen grafikai modót használok.Pedig semmilyent nem használok!!! -
94Patrik94 #40396 Koszi szepen mindenkinek
Kisfusi -
kisfüsi #40395 ÁH, ilyen helyen rakodni, ahol még a gaz is kinő az aszfalton.... :D 97Patrik94, Mandoki72 -
#40394 kösz az infót, nyomom a gombot: /jó erősen nyomom :D / -
#40393 Mi nem szép ezeken a képeken ? :D
Mandoki : Fasza a francia cég -
Mandoki72 #40392
Ez nem képszépségverseny,ne így nézd.
A technikától is függ a kép.
-
Mandoki72 #40391 Köszi -
vajo #40390 -
vajo #40389 -
94Patrik94 #40388 Regen raktam mar kepet, igaz az en kepeim nem olyan szepek mit Madonki, Kisfusi, Bazsio, Dawe, Punky es a tobbiek-e de hat ez van
-
XxXcsabi1987XxX #40387 vagy ez lehetetlen? -
XxXcsabi1987XxX #40386 gyerekek
nekem lenne egy olyan kérdésem,hogy aki belép a steam-embe (persze csak akkor,ha az illető is tudja a jelszót) akkor vszínűleg már neki is ki tárul elé az eredeti játék? anélkül,hogy megvette volna -
Mandoki72 #40385
-
Bazsio #40384 Jó volna már a Dél-Eu rész megcsinálják!! -
Tikudvar #40383 Bocs a helyesírásért 'mutogatnám
'útmutatást
-
Tikudvar #40382 Én meg a játék megjelenése óta játszok az eredeti mappon és én rohadtul meguntam.
pár hónapja frissítettem először a játékot, és azóta használok különféle térképeket meg modokat.
Addig semmi mod semmi frissítés csak alapjáték(nem tudtam a frissítésekről).
De jó lenne megtudnom hogy hogy kell ide képeket tenni, mert én is mutagátnom szép vasaim :D
Te hogy teszed fel?
Részletes útmutarást ha adna valaki megköszönném.
Balasetmentes gurigázást mindenkinek. -
fs9pilot #40381 Jó éjt! :)
-
kisfüsi #40380 Estét! Szabályokat betartva, durván negyed óra és indulás :3 Mondjuk én csak holnap reggel indulok :P Olyan kérdésem lenne, hogy még mindig a Hungary map v0.9.21 a "legújabb"? :) -
#40379 De mivel a multiban nincs TSM, így inkább Francia- Spanyol rész fele haladhattak volna.
Tikudvar #40376 : Szerintem is nagyon egyhangú. TSM-be annyi jó dolgot csináltak, eltanulhatnák. -
Axtros #40378 Ez főleg azért gáz, mert a TSM Map által már megvalósított városokat tetszik be. Ez azért gáz, mert megint úgy járunk, mint anno Győr - St. Pölten esetében. Azért megnézhetnék, hogy a nem hivatalos - de igen sokak által használt kiegészítők - mégis mit tartalmaznak. A TSM fejlesztők épp azért nem mentek még el a Skandináv országokba, mivel tudták, hogy a következő hivatalos DLC arra fogja bővíteni a térképet.
Inkább tényleg Magyarországot bővíthették volna, vagy csinálták volna meg Írországot. -
Bazsio #40377 Nekem fog tetszeni az űlésbeállítás meg a többi!!Végre valami ingyenes is!!
Kiismertem a 3 nap alatt Torinót rendesen!!
De végre megyek Berlinbe
Hogy utálom amikor hegyi utakon valaki jól belassít, mert a hágón nem a gázt nyomja hanem a féket!!!
Németben pihenő után készülődés indulni
Gurulok Berlinbe
Még egy letérő és ott vagyok
Tikudvar Én már lassan 10 hónapja játszok EREDETI mapon és nem untam meg, és jó bár ez a pár város ingyen lesz!!
-
Tikudvar #40376 Sajnos az új utak is ugyanolyan egyhangúak lesznek mint eddig a többi. Annyi hogy másfele visz :(
Csinálhatnának többféle parkolót, helyenként szűkös utakat.
Innen könnyen osztom az észt, mert én még egy pöttyöt se tudnék tervezni, de ők értenek ehhez, és nagyot dobnának vele a játékélményen. -
#40375 mármint az ingyenes dlc áráért ? -
#40374 Ok, de egy teljes áru DLC-ért ezt a tartalmat kicsit kevesellem :( -
#40373 Akkor már hozzátehetnének pár magyar várost és utat is, de az a belsőkamerás állítás ez tetszik :P -
Hungarykum #40372 Hamarosan megjelenő javítás tartalma:
Belsőkamera állítás:
Kis ingyenes térképbővítés és pár kép róla:
-
retoucher #40371 Custom Metallic Paintjob...
(fekete/arany metál fénnyel)
-
#40370 Új fülke,régi festés és egy kis vihar utáni csend az osztrák hegyek között :)
-
szotyi12 #40369 Köszönöm :) -
#40368 Steam-es nicknevedet kell megváltoztatni, és akkor azt dobja ki majd multiba. -
szotyi12 #40367 Üdv :) Valaki meg tudja mondani hogy kell multiba nevet változtatni? :) -
#40366 4X2-es Waberer's-est belőle ;) -
Bazsio #40365 Nagyon régi szeker hééé!!Vajon hány éves?...Talán 8 hónapos! -
retoucher #40364 Kisfüsi, Bazsio köszi!
Elővettem a régi szekeret...
-
Bazsio #40363 Beütött a Daf örűlet vagy mi van??
Retucher Legelsőre ránéztem azt hittem, hogy valódi kép!!
Punky Szép mint mindig
-
retoucher #40362