52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • adamtrucker
    Mandoki72 ez a belső mindent visz ha nem privát, tudsz egy linket küldeni honnan szedhetem le?:D
  • Frequency
    Mióta várok már erre a mod-ra!
    http://www.ets2hub.com/truck-tires-sound-v1-0/
  • miholka
    Tsm MAP módba ott ki van egészítve térkép Európa déli részével. A legfrissebb TSM Map mód 4.7.2v.
  • Mandoki72
    EnvironmentSimulatingStudio_RED_Expert2_2013S.scs

Én ezt használom pedig már láttam jó pár ídőjárásmódot is de nekem ez a vajo mód
    jött be eddig. Ettől szép kék az ég.

A kártyám 1Gb így maxra van állítva a grafika.Felbontás 1440x900
  • Bazsio
    Mindenkinek nincs photoshopja és 2..3...4 Gb-s videókártyája!!De attól szép!Én pl nem is tudom milyen a felbontás mert a monitorom 6 éves LCD és akkoriba még a videókártyák nem voltak ennyire erősek és mindenki kérdezi, hogy milyen grafikai modót használok.Pedig semmilyent nem használok!!!
  • 94Patrik94
    Koszi szepen mindenkinek
    Kisfusi
  • kisfüsi
    ÁH, ilyen helyen rakodni, ahol még a gaz is kinő az aszfalton.... :D 97Patrik94, Mandoki72
  • tutuhawer #40394
    kösz az infót, nyomom a gombot: /jó erősen nyomom :D /
  • Misuka963
    Mi nem szép ezeken a képeken ? :D

Mandoki : Fasza a francia cég
  • Mandoki72

Ez nem képszépségverseny,ne így nézd.
    A technikától is függ a kép.
  • Mandoki72
    Köszi
  • vajo
  • vajo
  • 94Patrik94
    Regen raktam mar kepet, igaz az en kepeim nem olyan szepek mit Madonki, Kisfusi, Bazsio, Dawe, Punky es a tobbiek-e de hat ez van
  • XxXcsabi1987XxX
    vagy ez lehetetlen?
  • XxXcsabi1987XxX
    gyerekek
    nekem lenne egy olyan kérdésem,hogy aki belép a steam-embe (persze csak akkor,ha az illető is tudja a jelszót) akkor vszínűleg már neki is ki tárul elé az eredeti játék? anélkül,hogy megvette volna
  • Mandoki72

• Bazsio
    Jó volna már a Dél-Eu rész megcsinálják!!
  • Tikudvar
    Bocs a helyesírásért 'mutogatnám
    'útmutatást
  • Tikudvar
    Én meg a játék megjelenése óta játszok az eredeti mappon és én rohadtul meguntam.
    pár hónapja frissítettem először a játékot, és azóta használok különféle térképeket meg modokat.
    Addig semmi mod semmi frissítés csak alapjáték(nem tudtam a frissítésekről).
    De jó lenne megtudnom hogy hogy kell ide képeket tenni, mert én is mutagátnom szép vasaim :D
    Te hogy teszed fel?
    Részletes útmutarást ha adna valaki megköszönném.
    Balasetmentes gurigázást mindenkinek.
  • fs9pilot
    Jó éjt! :)

• kisfüsi
    Estét! Szabályokat betartva, durván negyed óra és indulás :3 Mondjuk én csak holnap reggel indulok :P Olyan kérdésem lenne, hogy még mindig a Hungary map v0.9.21 a "legújabb"? :)
  • Tirdi
    De mivel a multiban nincs TSM, így inkább Francia- Spanyol rész fele haladhattak volna.
    Tikudvar #40376 : Szerintem is nagyon egyhangú. TSM-be annyi jó dolgot csináltak, eltanulhatnák.
  • Axtros
    Ez főleg azért gáz, mert a TSM Map által már megvalósított városokat tetszik be. Ez azért gáz, mert megint úgy járunk, mint anno Győr - St. Pölten esetében. Azért megnézhetnék, hogy a nem hivatalos - de igen sokak által használt kiegészítők - mégis mit tartalmaznak. A TSM fejlesztők épp azért nem mentek még el a Skandináv országokba, mivel tudták, hogy a következő hivatalos DLC arra fogja bővíteni a térképet.
    Inkább tényleg Magyarországot bővíthették volna, vagy csinálták volna meg Írországot.
  • Bazsio
    Nekem fog tetszeni az űlésbeállítás meg a többi!!Végre valami ingyenes is!!
    Kiismertem a 3 nap alatt Torinót rendesen!!
    De végre megyek Berlinbe

Hogy utálom amikor hegyi utakon valaki jól belassít, mert a hágón nem a gázt nyomja hanem a féket!!!

Németben pihenő után készülődés indulni

Gurulok Berlinbe

Még egy letérő és ott vagyok

Tikudvar Én már lassan 10 hónapja játszok EREDETI mapon és nem untam meg, és jó bár ez a pár város ingyen lesz!!
  • Tikudvar
    Sajnos az új utak is ugyanolyan egyhangúak lesznek mint eddig a többi. Annyi hogy másfele visz :(
    Csinálhatnának többféle parkolót, helyenként szűkös utakat.
    Innen könnyen osztom az észt, mert én még egy pöttyöt se tudnék tervezni, de ők értenek ehhez, és nagyot dobnának vele a játékélményen.
  • Szabi #40375
    mármint az ingyenes dlc áráért ?
  • kigyi
    Ok, de egy teljes áru DLC-ért ezt a tartalmat kicsit kevesellem :(
  • dawenine25
    Akkor már hozzátehetnének pár magyar várost és utat is, de az a belsőkamerás állítás ez tetszik :P
  • Hungarykum
    Hamarosan megjelenő javítás tartalma:

Belsőkamera állítás:

Kis ingyenes térképbővítés és pár kép róla:

• retoucher
    Custom Metallic Paintjob...

(fekete/arany metál fénnyel)

• dawenine25
    Új fülke,régi festés és egy kis vihar utáni csend az osztrák hegyek között :)
  • szotyi12
    Köszönöm :)
  • Ulvar
    Steam-es nicknevedet kell megváltoztatni, és akkor azt dobja ki majd multiba.
  • szotyi12
    Üdv :) Valaki meg tudja mondani hogy kell multiba nevet változtatni? :)
  • Misuka963
    4X2-es Waberer's-est belőle ;)
  • Bazsio
    Nagyon régi szeker hééé!!Vajon hány éves?...Talán 8 hónapos!
  • retoucher
    Kisfüsi, Bazsio köszi!

Elővettem a régi szekeret...

• Bazsio
    Beütött a Daf örűlet vagy mi van??
    Retucher Legelsőre ránéztem azt hittem, hogy valódi kép!!
    Punky Szép mint mindig
  • retoucher