52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Bazsio
    Jó estét!!
    Indulok Salzburg-ba

Már Hollandiába

Dawe
    Patrik Jó lesz az
    Adamtrucker Van ott tapadás hééééé!De attól jó
    Szerintem tégedet és a pótót csak az Ige és a Szentlélek tartott!!
    Lewyty Volt nekem is kösz, hogy felidéztet a gépet!!!
  • PetiM44
    Sziasztok!

A World of Trucks-os regisztrációval kapcsolatban merült fel bennem egy kérdés. Ugyebár azt írja, hogy külön kell regisztrálni, ha boltban vettem meg a játékot, illetve ha Steamen keresztül. Szerintetek ha boltban veszem meg, de a kóddal beaktiválom Steamen, akkor melyik változatra érdemes rámenni?
  • Tikudvar
    Egy régi és szeretett gépem:(azért kellett otthagynom mert túlságosan is elvan csúszva felfele a nyerge,és így elég csúnya majd ha javítják újra vele járok)

És a mostani gép magyar mapon:
  • tutuhawer #40438
    hát én nagyot küzdöttem esőben, de jó volt, megoldottam valahogy :)
  • Carl Davies
    Én is most indultam Portugáliából, pontosabban Porto-ból. Megyek Franciába.
  • Tikudvar
    Köszi, akkor most elvileg ez jó lesz.

• dawenine25
    A hegyekbe fönn :) Ausztria - Svájc :)

Erről a képről valamiért a TIR című sorozat jut eszembe :D
  • Mandoki72
    Szivesen, örülök hogy tetszik.
  • Mandoki72
  • peta19901010
    Szia mindenkinek.
    Nem is tudom mikor hoztam utoljára képet. Emiatt most hoztam egy párat ú.
    Az aktuális gépem.

Nemsokkal az indulás után Debrecenben.

Kis hazánk autópályáján.

Lerakodás Tirana városában.

Szép kis út volt keresztül a hegyeken.
  • Carl Davies
    Azt euro trucknakminek kellene steam? De m1 kiprobálom azt kész.
  • LeWyTy
    Én a random senki itten....
  • Misuka963
  • 94Patrik94
  • kigyi
    Gondolom fel lehet rakni simán cd-ről, nem ismerem a játékot, de amennyiben nem igényel mindenképpen steam-et és telepíthető külön is akkor mennie kell.
  • Carl Davies
    De a másik gépen nem steam-el játszanák.
  • kigyi
    Akár 10 gépre is, de egyszerre csak 1 gépen játszhatsz vele :) Persze van family Share is a világon.
  • Carl Davies
    Ha megvettem dobozosba a játékot, és steam-en aktiváltam ,akkor egy másik gépen fel tudom rakni a cd-vel?
    Jó lesz a kód.
  • koppi2
    Sziasztok ! :) Mára nekem is vége :) Manchesterben parkol a kicsike :)

• adamtrucker
    bocsánat, új belsővel megáldott*
  • adamtrucker
    Gyorsan el is vittem az új külsővel megáldott Renault-ot egy gyors fuvarra

Kicsit vadnak tűnik, de miután valós időben mért 5 percet várakoztam, úgy döntöttem nem érdekel.

Aztán a rövid fuvar elhúzódott, és lám mire szállnék le a hajóról este van

A belsőért ezer köszönet Mandoki72-nek
  • ToMM23
    Sajnos Én is emiatt hanyagolom a kormányt és kényszerültem a billentyűzethez.. :(
  • adamtrucker
    ez az, köszönöm szépen
  • Bazsio
    Ja és bocsánat de és Tutuhawer a Scania-val esőbe is jól látok igaz a kicsikének a tükre nagyobb!!
  • Bazsio
    Csessze meg Jazzycat a tudományát...
    Csapó 1 nem férek be a nyereggel a pót alá!!

Csapó 2 A pót túl hosszú és éless ebb kanyarodásnál a spoilerrel ütközik

Három az Isten igaza végre valami értelmes pót

Megyek Edinbourgh-ba

Majd onnan Salzburgba
    Kisfüsi, Patrik, Mandoki
  • AThomas
    Sziasztok!

A cég építés kellős közepén vagyok már jó kis távolsági vállalkozói fuvarokkal, eddig. Beraktam a TSM map-ot és azóta nincs távolsági ajánlat csak rövid, városon belüli. Ok, csináltam azt is egy darabig, de most már unom és a cégem sem fejlődik.
    Mit rontottam el? Vagy ez lenne a normális? Ha igen, meddig? Mert már szintet is léptem azóta
  • Mandoki72
    Ja

http://ets2downloads.com/interiors/interior-renault-magnum

Erre gondoltál
  • TopGun
    Sziasztok! Van egy problemam: Logitech Formula Force EX FFB-s kormannyal tolom a jatekot. A felbontas 1280x1024, + meg feltettem Ultra-ra a beallitasoknal. Viszont vagy egy olyan gaz, hogy ha 40 kmh-folott mennek, a szerelveny ugy megy mint a szamar amikor bogancsot lat az ut ket oldalan, egyik oldalrol a masikra kovalyog es nem tudom mi lehet az oka? Az FFB nincs bekapcsolva, mert akkor nagyon zug es rezeg a kormany, ugy meg rosszabb menni. A kormany beallitasoknal minden alaphelyzetben van.Barmilyen beallitast is probaltam, ugyanolyan rossz volt az iranyitas. Ha esetleg valaki szinten ilyen kormannyal tolja mint En, akkor kuldje mar el a beallitasait legyen szives.
  • tutuhawer #40413
    Videót csináltam hirtelen. Egy rakás videót látok a neten, és a többség használja a jobb oldali tükröt. Arra akarok kilyukadni, hogy amikor én nézem, ki tolat meg ki hogy megy a pályán, akkor számolok azzal, hogy a jobb oldali tükörben szart se látni. Esőben annyit se. Szar felbontással annyit se. A Youtube kicsit megbasztatja a videómat, de ennél én szarabb körülmények közt dolgozom:
    http://youtu.be/wfQYva0JytE
  • Hungarykum
    Arra a frissítésre még várni kellesz pár hetet.
  • Tirdi
    Ez már az üléses update?
  • Tirdi
    Remélem nem vagyok túl OFF, hogy erre válaszolok.
    Én képet úgy rakok be, hogy átkonvertálom a játékban lementett képet (F10 vagy F12, hirtelen nem tudom) .png-ről .jpg-re (mivel ide .png-t nem lehet feltölteni). Kephost.com -ra feltöltöm, alatta a kis listában a direkt linkre kattintok, és kimásolom a kapott linket. Itt, SG-n rákattintok a kép beszúrása gombra, beillesztem a linket, és kész, el lehet küldeni.
    Csabi #40386 : Lehet több helyről, ha tudja a jelszót másnak belépni, és tud játszani. (Ha nincs telepítve arra a gépre, telepítenie kell.) De több gépről, vagyis több ember egy Steam fiókról EGYSZERRE NEM tud játszani.
  • Hungarykum
    Akkor lehet offline volt a szerver, mert beléptem vele, de nem tudott csatlakozni. Na mindegy.
  • tutuhawer #40408
    nálam is megy, csak épp gondok voltak az EU serverrel , és trükközni kellett. De most már jó.
  • maujuri #40407
    Nálam megy...
  • Bazsio
    Csak nekem a TSM vesz az FPS-ből rendesen!!
  • kisfüsi
  • Suba1993
    Mit tartalmaz?
  • Hungarykum
    Multival nem megy. Steambe vissza kell tenni 1.10.1.7-re a multihoz.
  • Fdm019
    ETS 2 új verzió: 1.10.1.12s.