Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most hogy kijött a hivatalos patch, eltûnt nektek az "s" az 1.9.22 utánról?
Ami pedig a patchet illeti letöltöttem leszedtem jó pár módot inaktiválnom kellett, de ez legyen a legkevesebb, köztük legyen mondva a TSM map is, de hát ez legyen a legkisebb gond.
Utána minden módot egyesével kapcsolgattam vissza egyesével ahol kilépett értelemszerûen az a módot kiszedtem.
Attól függetlenül jó kis patch lett az SCS-tõl. <#taps>#taps>
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
///M I Love BMW. :)
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Jó éjt!

///M I Love BMW. :)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Másrészt meg tényleg kemény munka lehet és dicséret, de szerintem borzalmasan néz ki(már bocsánat, egyéni vélemény). Olyan szinten steril meg élénk, hogy csak na. Meg értem, hogy a sárga csík meg a kék éghez de mutass már egy olyan helyet a valóságban ahol ilyenek alapján építik az utat vagy ahol úgy alakult ki a táj hogy menjenek egymáshoz a színek...na ennyit az élethûségrõl.(ez persze semmit nem vesz el a készítõ érdemeibõl csak nekem nagyon nem tetszik).
Harmadrészt meg szakavatott szemed lehet ha a RED-ben csak a más ég tûnt fel....
A Brutal a színek terén szép, de szerintem kicsit túlzás, de szerencsére nem vagyunk egyformák.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Maximum az ég kékebb aztán kész is..A TSM ugyan annyi ha nem több ÚJ textúrát tartalmaz, mint maga az alapjáték. Nem véletlenül lettek beemelve és átdolgozva a Brutálba. Enélkül a Brutál is max 2-300 mega lett volna csak.És akkor hogy ne szaporítsam tovább a szót JÖN EGY PÁR KÉP IS.
Brutal nélkül:
Brutal-al:
Egy pár kép a Brutal-ról:
Meg egy videó is.
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

"Nulla tenaci invia est via"
Ez nagyszerû hír!
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

"Nulla tenaci invia est via"