52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • ets2mpHUN0519
    Üdv mindenkinek!
    Valaki segítene nekem?
    Az a helyzet illetve az a baj, hogy ets2 ben a beállítások amiket beállítottam magamnak, az valamiért elállítódott. Próbáltam visszaállítani ahogy beállítottam magamnak de egyszerűen nem sikerül visszaállítani és nem tudom miért nem.
    Kontrollerrel szoktam játszani az ets2vel, és ott a beállításoknál minden elállítódott amit én magamnak beállítottam kontrollerre. Azt próbáltam visszaállítani de valamiért nem sikerült.
    Billentyűzeten sikerült visszaállítani de kontrolleren egyszerűen nem sikerül És nem értem miért nem.
    A segítséget előre is megköszönöm.
    ATS-ben is ugyan az a helyzet...
  • komiki
    Holnap vagy holnapután jön állítólag ,és csak neked.Lőjj róla pár képet majd ha megkaptad.Előre is köszi.
  • SimaSuna #52576
    scs blogon, twitteren minden fontos infó fent van.
    MAJD jön.
  • ets2mpHUN0519
    Mikor jön az ÚJ man etsbe?
  • Stormbird
    :D
  • Toby0501
    Mertezilyen.
  • SimaSuna #52572
    Miért nem az assetto csoportban kérdezed meg?
    Egyébként belépsz a beállításokba és minden gombhoz hozzárendeled az adott cselekvést.
  • ets2mpHUN0519
    Van itt köztetek olyan, aki szokott játszani az Assetto Corsa nevű játékkal? Azért kérdem, mert van hozzá kontolerem, és be akarom konfigolni, hogy mi mi legyen, csak nem tudom hogy kell... Esetleg közületek valaki tud nekem ebben segíteni? A válaszokat, és a segítséget előre is köszönöm szépen.
  • ets2mpHUN0519
    Van itt olyan, aki ért a lokális mod készítéshez? Ha van itt olyan, az írjon! Köszönöm.

• peti178
    Azóta működik az egyik módot nem aktiváltam be amit kellett volna... :D
  • SimaSuna #52568
    OldboyZ discordot ajánlom, hamarabb kapsz segítséget :)
  • SimaSuna #52567
    Sorrend.
  • peti178
    Sziasztok! Felraktam a promods legújabb verzióját természetesen az előző verziót ahogy írták is kikapcsoltam 2.63 stb.. Aktiváltam az új verziót 2.64 játék betöltő csík úgy a feléig eljut és fogja magát és kivág az asztalra. Már szinte az összes modot kikapcsoltam nincs változás ugyanaz van. Valaki tipp?
  • kamionosjoe
    Köszönöm!
  • macleody
    Itt megy a Snowrunnerről az eszmecsere
  • kamionosjoe
    Sziasztok! Én is kamionoztam ma, a kép a Snowrunner játékból van, de nincs külön topicja itt az sg.hu fórumon, remélem nem baj ha megosztom. :) BUÉK mindenkinek!
  • bajusz_ati
    ETS2 modokban gazdag Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
  • eddie999
    Köszönöm a választ!
  • Maceehun13
    Szia!

A ProMods feltétele az összes DLC megléte, viszont a ProMods nem csak a meglévő utakat és városokat szépíti meg, hanem új épületeket, utakat és városokat is ad a játékhoz.

Kellemes ünnepeket!
  • eddie999
    Sziasztok! Először is mindenkinek Boldog karácsonyt szeretnék kívánni! Másodszor lenne egy kérdésem. A helyzet az, hogy a fiam még csak most jutott el oda, hogy játsszon ezzel a játékkal. Szeretném megvenni neki az összes térkép dlc-t és hozzá a ProMods-ot. Szóval a kérdésem az lenne, hogy a ProMods csak a dlc-kben levő utakat szépítgeti, csinosítgatja vagy ad hozzá plusz utakat is városokban és városokon kívül amik alapból nincsenek benne a játékban? Két dlc már meg van ( Scandinavia és Going East), de neki sokkal jobban tetszik a Hungary Maps, mert sokkal több út van benne mint az alap dlc-ben. Szóval sok utat szeretne ez a lényeg. Köszönöm ha válaszoltok!

Utoljára szerkesztette: eddie999, 2022.12.24. 22:36:24
  • bajusz_ati
    Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
  • SimaSuna #52557
  • Zoli3

Üdv!

Segítségre lenne szükségem. Szóval fríssitett a játékom egy újabb verzióra és ez fogadott ez a kép.
    Előtte kontrolleröl kormányra váltottam.
    A profil betölt müködik is tudok menteni is de attól félek hogy későbbiekben nem fog müködni a mentésem vagy profil hibát jelezhet meg zavar is hogy ezt írja ki.
    Valahogy lehet esetleg javítani a hibát?

Utoljára szerkesztette: Zoli3, 2022.11.15. 09:11:51
  • SimaSuna #52555
    ez meg az oldboyZcustomZ ajándéka. Halloweenra.
  • Plata
    Igen,de nekem valamiért egyből nem jött meg,ma este viszont meg lett.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.01. 00:26:48
  • Debilon_2
    igaz, ott is "át kell venni" az events fülön
    el is felejtettem
    Utoljára szerkesztette: Debilon_2, 2022.10.31. 20:18:34
  • SAX80
    Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem.

Fanatec DD1-es kormánnyal, és V3-as pedállal játszanám a játékot.
    Nem konkrétan ehhez a játékhoz vettem a kormányt, de ezt is szeretem, így szoktam vele játszani. A probléma a következő:

Eddig az volt, hogy a játék menüjében, a gázt kb félig nyomva kellett tartanom, különben az egér kurzor állandóan lefelé "zuhant".
    De működött minden más.
    Tegnap történt egy kis "baleset", megváltoztattam az ffb beállításokat, és valami félrement, végül nyomtam egy "alaphelyzetbe állítás"-t. Amivel végleg elvesztettem az egészet.

Fanatec driver újrarak, stb.. végül sikerült visszahoznom mindent, már az egér se "zuhan" a kijelzőn, nem kell hozzá gázt nyomnom, viszont egy új anomália ütötte fel a fejét. Mégpedig az, hogy a kormányt ha a kalibrálás résznél beállítom, akkor a kormányzási szög értékétől függetlenül, mindig az adott irány 50%-ánál a következő 1 fok elmozdulást a játék már úgy érzékeli, hogy teljesen el van fordítva a kormány.
    1700 fok körüli értéken használtam eddig, ami azt jelenti, hogy 4x kellett körbeforgatnom a kormányt egy irányba ahhoz, hogy teljesen elforduljanak a kerekek. Most ez úgy néz ki, hogy csinálok két teljes fordulatot, és utána a következő 1 fok elmozdításra már maximális kanyarodást érzékel.
    Az érdekes az, hogy ugye a "varázsló"ban amikor tekerem a kormányt... (ez lenne a kalibráció? mert itt csinálja ezt, hogy) a fele útig szépen követi, aztán hirtelen max-ra ugrik, addig a beállításoknál, ahol hozzá kell rendelnmi az irányítást, és belövöm, hogy a kormány x és y tengelye legyen a mérvadó, ott a box alatti csíkban amikor tekerem a korányt, végig követi a mozgását és a teljes 4 fordulaton keresztül helyesen követi %-ban.
    A játékban is sajnos a korábbi varázslós beállítás működik... ha pl. parkolásnál tekerem a kormányt, bármelyik irányba, a 2. fordulat után mindegy mennyire kicsit mozdítok a kornányon, teljesen kifordítottnak érzékeli, majd ha egy picit visszaveszem, akkor ugyanúgy "fél állásban".
    Remélem sikerült valahogy érthetően megofgalmaznom...
    Nem találkoztam még ilyennel.
    Ez előtt úgy működött, hogy mivel a kormányon, akár játék közben is tudok kormányzási szöget állítani, mindig az aktuális kormányzási szöggel működött. Nem volt gond, ha menet közben állítottam... egyszerűen csinálta amit kell.
    Szöget most is tudok állítani, de mindegy milyet állítok be, a felétől akármilyen szög van beállítvba, akkor is teljes fordulást "érzékel" vagy "csinál".

Segítsetek pls.

Köszi
    Utoljára szerkesztette: SAX80, 2022.10.31. 12:11:58
  • Stormbird
    Mint azt az ATS topikban is írtam neked korábban a WOT fiókodban van a megfejtés kulcsa.
  • Plata
    Semmi,csak egy régi mézeskalácsház van.
  • Debilon_2
    steam profilodban inventory aztán ETS2 fül
  • Plata
    Játékban? Vagy steam-en,mert steamen semmi,de játékban azt sem tudom merre van.
  • Debilon_2
    inventory-ban is nézted?
  • Plata
    Én már teljesítettem,de nem kaptam semmit.
  • peti178
    jólvan nem kell a fejemet leszedni, nem szoktam végig olvasni nem vagyok jó angolból... De köszi a válaszokat
  • Debilon_2
    nem olvatad el az event kiírást?

műszerfalra tehető kis bizb*sz amin egy denevér lóg egy faágról

a community goal után meg:

"if the player has also achieved their personal goal then they will receive a scary, but happy, Pumpkin Head hanging toy as a Steam inventory item for their cabi"
    Utoljára szerkesztette: Debilon_2, 2022.10.30. 17:47:14
  • Plata
    Persze,a játék írja is.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.30. 17:22:08
  • peti178
    Sziasztok! Azért jár valami ha pl teljesítem az összes ilyen tökös pótos fuvart? Vagy ez csak egy kis mellék száll a játékba? :D
  • Plata
    Halloween treats a fuvar neve.
    Tévedtem,de fejből nem rémlett.
    De tényleg tökös pót-ot kapsz.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.30. 10:49:12
  • Plata
    Én ATS-el csinálom,de nem szerveren,csak elvállalok tökös fuvarokat és kész,na persze be kell jelentkezni world of trucks-be közben.Ha látsz olyan fuvart amivel tökös pótot kell húzni akkor az az,a neve is asszem trick or treats,vagy valami ilyesmi.
  • ets2mpHUN0519
    Valaki megtudja mondani, hogy a Haloween rendezvény melyik szerveren van? Köszönöm a válaszoktat előre is.