52658
-
#40681 youtube-videókra minden mennyiségben vevő vagyok, linkelj párat nekem, légy szíves.
/megígérem, egy videót se fogok véleményezni itt/ -
ÁlmosNagypapa #40680 Valaki tud Torpedora tuning módokat? -
motown #40679 Szia nekem is Driving Force Gt van.Nagyon szepen be lehet áallitani.Szinte ugy viselkedik mint ha élőbe tekerném a kormanyt.Sok topikot megnéztem a beállitás miatt.De a megnyerő beállitás,az a youtube volt.Teljesen más mint amit forumokba irtak.
-
#40678 helló azt miért van hogy leszedek egy pótkocsit és nem találom a játékba de ha megyek az úton akkor meglátom ? :( -
ÁlmosNagypapa #40677 Sziasztok , én vagyok Nagypapa ,akinek Bazsio föl tette a torpedoját, ezentúl én is szeretnék csatlakozni társaságotokhoz. -
Hungarykum #40676 Venni sehol nem lehet, mert nincs.
Eredeti játék kell Steamről feltelepítve. Majd a multit letöltöd hozzá, felrakod és megy is.
Multit innen tudod letölteni. -
Joocy #40675 üdv. online cd kulcsot hol lehet venni, ahol van lehetőség paypal-fizetéssel? :)
nagyon szeretnék játszani multiba, konvojozni, stb :) -
#40674 helló valahogy lehet ets 1-ből ets2-be pótkocsit konvertálni :O ? -
#40673 -
#40672 Nagyon bitang a szerelvény,gratula -
#40671 háááát, én a cd galaxisban 1 tételt vettem, 1 dobozban 2 darab lemez volt, ahogy kell. Most nincs fent az oldalon ilyen formában -
#40670 Ehh, de már csak 7 percig, ettől az üzenetemtől számítva :) -
#40669 Csak szólok, hogy most 2,99 euró steam-en az alapjáték. (ETS2) Jó szelet. :P -
#40668 április végén vettem 2 lemezes formában a játékot, azonnal a kódokat beírtam és minden OK volt. -
Bazsio #40667 Mert?? -
Martens4466 #40666 Sziasztok!Felraktam a Steam-et és a ETS 2 és a DLC-t is és felraktam a multiplayer is hozzá. Frissítettem a játékot és még mindig hiányolja a 1.10.1 -es patchet pedig azt raktam fel ötlet? -
#40665 Elkészült a CsodaParipa :D irány Hollandia :)
Ronso
Tomi
Mandoki -
metaxx #40664 Most tettem újra a teljes rendszert. 8.1 64bit. Soha semmi gondom nem volt Steam-el, se linux se Win alatt. Most meg azt játssza, hogy letölt 5 megát, megáll. "Letöltés várakozik" és "Frissítés szükséges" üzenetekkel bombáz. persze a kliens is és a win is teljesen friss deka frissítés nincs sehol. ha manuálisan nyomkodom néha elindul a letöltés, de random megáll ugyanígy.
steam://flushconfig és többi okosság megolt. valahol olvastam, hogy windows wlan driver hiba. nem lehet ez sem, vezetékes netem van, régimódi vagyok :D
Valaki Steam guru? Felrugdalom komolyan... -
Indulás alvás után -
Tikudvar #40662 vidd vissza+ -
#40661 Ez érdekes, én még a megjelenés napján vettem a cd-galaxisnál a játékot, majd később a dlc-t és mindkettőt sikeresen beaktiváltam steamen később. -
#40660 Helló esetleg valaki tudna segíteni abban hogy egy scs-fájlban több skin legyen ha valaki tud az írjon privátot előre is köszönöm :D !! -
#40659 Megjött a válasz:
Az általunk forgalmazott ETS 2 nem steam-kompatibilis, regisztrációja teljesen független a steamtől.
Bár a steam-es tartalmak így nem elérhetőek, sok egyéb kiegészítő azonban igen.
Ezeken az oldalakon mindenképpen érdemes körülnéznie, főleg a Fansites szekcióban:
https://www.eurotrucksimulator2.com/links.php
https://www.eurotrucksimulator2.com/mod_tools.php
Ha tudom hogy nem lehet ezt a verziót a steam-en beregisztrálni tuti hogy nem veszem meg. -
#40658 -
Tikudvar #40657 Valaki tud nagyon faszán itt angolul? -
Tikudvar #40656 -
#40655 helló :D :D
Új skinem már csak a pót kell mit szóltok hozzá
-
Bazsio #40654 -
Mandoki72 #40653 Szép estét.
Bazsio, Punky, Botto0604, 94Patrik94
Ne a tökeidet vakard ember,hanem gyere vedd át az árut,mert sietnék.
Félelmetes milyen figurák vannak. -
Mandoki72 #40652 Tegyél elé sok "z" betűt. -
Tikudvar #40651 ahha -
#40650 43-4-5 000 Ft volt kb újonnan 2 éve asszem.
A force feedbackről nem szívesen nyilatkozom, mert vannak itt, akik jobban tudják a versenypályáról vagy a valóságból a beállításokat.
Legyen elég annyi, hogy ha lassan megyek, szépen könnyen fordul, ha gyorsan megyek, simán lecsúszok a kaynarba, mert bekeményedik. Nekem tetszik, de ennyi. Kerékpáros vagyok, autóm nincs :D -
Tikudvar #40649 Kösz, te mennyiért vetted a tiéd?
Használtan vagy újan vetted?
Én szerintem használtan fofom mert ezekkel a kormányokkal nincs sik gond ahogy hallottam, és a tied ha például elfordítod balra és rálépsz a gázra akkor mikor mész előre visszaáll középre vagy neked kell visszaforgatni? -
#40648 Szerintem Logitech DFGT, habár a Pro nem sokban különbözik, ahogy látom.
http://gaming.logitech.com/hu-hu/product/driving-force-gt-gaming-wheel
Nekem DFGT van, és amúgy se kell 3 pedál, viszont jó sok gomb kell, ami megvan, 900 fokos elfordulás, normális FFB szintén adott. Én a DFGT-t ajánlom.
Például átülsz egyik kamionból a másikba és kicsit át kell / lehet / illik szabni a gombok kiosztását, ami tök jó. -
Tikudvar #40647 amúgy ebay megbízható oldal? -
Tikudvar #40646 Pontosabban euró trákk szimulátorozni :D
-
Tikudvar #40645 Hali kormányt szeretnék venni szimulátorozni, szerintetek a Logitech driving force pro megfelel? Mit ajánlatok? -
BhityHD #40644 A Dokumentumok/Euro Truck Simulator 2/mod mappában van?
Ha igen, profil választásnál klikk a szerkesztéstere és ott megjelenik jobb oldalt. Be kell pipálni.
Bazsio, Punky, Botto, Patrik
-
Bazsio #40643 Üdv!
Amsterdam Swansea
Hajnalodik az Angoloknál
Hétvége szerencsére itt
Botto, Patrik -
aurél64 #40642 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az a problémám hogy beteszek egy scs filet a megadott helyére és nem jelenik meg a játékban tudnátok nekem segítani hogy mi lehet a hiba?