Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maujuri
Ne haragudj, de melyik log modban lehet megnézni ha nem kompatibilis a mod?
Köszönöm.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Hunter of Deer
egy pár kép tõlem is:
uj vas

ideje indulni

úton

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

ronso
köszi nekem bejön..

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
Oké most olvastam mit irtál😊 már sikerült köszönöm...

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
Már 4x letöltötem

Sakkoo.......Baszkiiii

Köszönjük szépen!

Minden elismerésem!
Néhány gondolat a kiegészítõvel kapcsolatban....
Számomra nem teljesen új a Brutál HD, mert a 6.1 verzióját magam is megelégedéssel használom, ezért természetesen kíváncsi voltam az új kiadásra is.

Nos, ismét nem kellett csalódnom! 😊
Nekem nagyon bejön maga az az egység, amit maga a koncepciód képvisel.
Értem ezalatt a jelentõs grafikai módosításon túl a környezeti, jármûvek, valamint az idõjárás hangjainak módosítását, hallhatóbbá tételét, illetve az egyedi addonok hozzáadását, bár én nem szeretem az irreálisan nagy teljesítményû motorokat, de nem vagyunk egyformák.

Jól láttam, hogy bõvült, és ezáltal ismét kiegészült a repertoár? A tréler festésekre gondolok. 😊
Bár, én saját festéseket használok, de azt kell mondjam szépek lettek az általad betett festések.
Lemerem fogadni, hogy most is a színek összhangja alapján válogattad össze a festéseket, mint ahogy ezek fontosságát a 6.1 debütálása estén is hangsúlyoztad. 😊

Mindenképp elismerést, és köszönetet érdemelsz, már csak a beletett munka, és a szándék miatt is.
Láthatóan nem kevés idõt fordítottál rá, és ez látszik is az igencsak méretesre hízott csomagon. 😊

Én a fehér útburkolati jelekkel készült változatot szettem le, amely rendesen mûködik, de a logban a tesztelésem alatt írt néhány Warningot. Semmi komoly, hiszen nem volt nagy dolog javítani, de a késõbbi konfliktusok, megjegyzések elkerülése érdekében lehet célszerû lenne ezeket vagy javítani, vagy a megoldást közreadni.

Biztos vagyok abban is, hogy ismét elõfog kerülni a "fû téma"!
Segítséget jelentene,, ha egy kiegészítõ pakkban lenne pl.: 2-3 különbözõ színû fû textúra, és így akinek nem tetszik az általad beillesztett megoldás, az szabadon kicseréli magának egy másikra, és a "gond" máris megoldva.

(Azért gondoltam, hogy mellékelni kellene ezeket, mert nagyon sokan vannak olyanok, akik nem ismerik a játék felépítését, nem tudják milyen méretûre, formátumúra, stb készítsék az új textúrát, hogyan, és hova illesszék be, stb, ezért hiába írnád le egy "olvass el" fájlban, hogy "cseréld ki, ha nem teszik", ha a játékos nem tudja, hogy hogyan kell.)

Összességében, szvsz ismét jobb, és szebb lett az új Brutál HD, persze biztosan lesznek olyanok is, akiknek nem biztos, hogy bejön.
További plusz pont, hogy mindkét jelenleg domináns frissítéshez (1.8.2.5, illetve 1.9.22) készült külön sárga, és külön fehér útburkolati jelzésekkel, felfestésekkel készült változat.
Nem a festés színén van a hangsúly, hanem azon, hogy megadtad a lehetõségét a választásnak. Apróság, de mindenképp értékelendõ! Ugyanez igaz a TSM kompatibilitásra is.

Csak így tovább, és köszönjük a munkádat!

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Hunter of Deer
hi vki tudna nekem linket adni egy jo fajta R 2008 Scaniahoz? nekem az 50k fele van meg de alig van benne tuning cucc :/ vagy ha mas is ezt hasznalja akkor vmi tuning modot. koszike!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

maujuri
[/url][/img]

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Szabi
az élet nehéz döntései

"Nulla tenaci invia est via"

szaisztok.
szerintetek letöltsem az 1.9.22 öst pachtot?
Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

norbee46
Valaki tudja hogy miért fagy ki a promods 1.61?
Csak a saját skin-em van bekapcsolva a promods file-okon kívül.

Köszi a segítséget elõre is!

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Úton

Vettem kisebb fülkét, meg tettem rá matricákat (tuning moddal)

És el is indultam vele....

...Ha kész a Hunland, átülök arra <#hamm>

Zoci <#eljen>
norbee46 <#eljen>
Hali!

Felraktam az 1.9.2. patchet. Hogy lehet kikapcsolni a kabin "billegését". Eddig nem csinálta, engem meg zavar. Köszi.
SimaSuna
vasárnapi nagytakarítás a ZoCi Racing-nél..
norbee46
Oksa no problem!

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Ördögpalanta62
bocs Ronsonak céloztam

Bocs a dupláért!
Sziasztok.
Hoztam egy képet.
norbee46
Köszi!

Örömmel közlöm veletek ma debütál a Brutal Environment HD + sound engine 7.1

Kompatibilitás:

ETS2 1.9.X + TSM 4.7
ETS2 1.8.X + ALL TSM

Újdonságok:

2 lépcsõs FPS optimalizálás,
Eredménye több teszter is megerõsítette amit én is tapasztaltam és vártam, a gyári FPS-nél is 1-2 FPS-el gyorsabb futás!
Igaz én kicsit csalódott vagyok mert többet vártam volna tõle.
Új fû, kukorica, trailer company textúra és sok-sok más.

Media:
yellow lines:
http://www.mediafire.com/download/wl6v0hl4hi02oti/ZX-Brutal-Environment-HD-sound-engine-71-yellow-by-Stewen.scs

white lines:
http://www.mediafire.com/download/dmxd5djf7fcbho3/ZX-Brutal-Environment-HD-sound-engine-71-white-by-Stewen.scs

Mega:
yellow lines:
https://mega.co.nz/#!KQAS2Y5A!m8-DnK4dqeUsZvykdX-lJ2wOAsYKMSwmFzf8DvElH4Q

white lines
https://mega.co.nz/#!vQ4VAYCb!iZZKxCIby_ga8JdsPyvy-L8nDNbJFyLm18c_ZVvTDnQ

ez nagyon szép kép gép
"(Pl. többsávos úton irányjelzõ használatakor ugyanúgy eljön mellettem, nem várja meg, hogy mit akarok csinálni, besorolni, elõzni, stb. Ha az úton csökken a sávok száma, akkor nem sorolnak be szépen váltakozva, egymás mögé, hanem ugyanúgy megvárják egymást a külsõ sávban, ...)"

Az új AI motor nálam rendesen mûködik, és látványosan megváltoztatta azok viselkedését.
Hozzá kell tenni, hogy még nem a teljesen elkészült, 100%-ban átírt változat érkezett meg az 1.9.22 frissítéssel, de pl.: az általad említett dolgok már benne vannak, bár még finomítanak rajta, de ezt meg is írták a fórumon.
Amennyiben egyáltalán nem tapasztalod a változásokat a következõket célszerû megnézned.

Ha használsz olyan AI, vagy tréler pakkot, vagy csak 1-1 jármûvet tartalmazó kiegészítõt, ami belenyúl a forgalom intenzitásába, növelésébe, vagy a pakkban szereplõ jármûvek sebessége eltér a gyári értéktõl, akkor azokat a módokat, a teszt idejére kapcsold ki.

(Könnyen elõfordulhat, hogy 1-1 régebbi mód önmagában nem okoz galibát, de egy másikkal összeakadva, már problémát okoz(hat)
Ezt legegyszerûbben úgy tudod megnézni, (mármint, hogy okoz-e akadást egy adott mód), hogy megnyitod a log fájlt, és az abban felsorolt Warning, és ERROR kezdetû sorokban lévõ bejegyzések alapján korrigálod a hibát.

Könnyen lehet az is, hogy azért nem tapasztalod a változásokat, mert olyan, egyéb forgalommal, sebességgel összefüggõ módokat is használsz, akár közvetve mondjuk egy berakott vontató által, akár közvetlenül, célirányosan, célfeladatra készítve azt, amelyek még 1.8.2.5, vagy régebbi frissítések alá készültek, és a jelenlegi folt már nem támogatja ezeket.
Kifejezetten igaz ez a "no damege", "no police", a no speed limit különbözõ változataira, illetve a fizetõkapu inaktívvá tételére szolgáló régi módokra.
Bár a "no speed limit" típusú módok létjogosultságát nem értem, hiszen ez a funkció alapból a menüben már kikacsolható, ennek ellenére számos vontató konverziójában benne van, vagy azért mert a készítõ elfelejtette törölni, vagy, mert szerette volna befolyásolni vele a gyári paramétereket. Elég csak két olyan betett vontató, amiben benne maradtak (akár szándékosan, akár véletlenül a no speed limit bejegyzések , de eltérõ értékekkel, és máris kész az akadás.

Amennyiben minden rendben, nincsenek a logban hibára, vagy figyelmeztetésre felhívó sorok, akkor célszerû az alábbiakat is figyelembe venni:

Rögtön az elején ki kell hangsúlyozni, hogy az általad írt jelenség nem hiba, ugyanis az új AI, (pont azért, hogy ne legyen sablonos, és elõre kiszámítható a viselkedése, vagyis az eddigiektõl jobban hasonlítson a valós életre) úgy lett leprogramozva, hogy azonos forgalmi helyzetekben többségében szabálykövetõen, de másként viselkedjen.
A lehetõségek számának fokozása érdekében benne maradtak a régi (besorolok egymás mögé, majd kivárom a soromat, stb) viselkedési rutinok is, de értelem szerûen, már azokat is az új motor irányítja.

Ami az irányjelzõ használata ellenére történõ melletted való elhaladást, elindulást, besorolást, stb illeti.....
Miért kellene megállnia, vagy beengednie téged rögtön az AI-nak, ha Te használod az irányjelzõt?

Kérlek NE kioktatásnak, vagy szõrszálhasogatásnak vedd a következõ sorokat, mert nem annak szánom, ezért ne értsd félre!
Az SCS többször, több fórumon is leírta, hogy az új AI átírása sok idõbe fog telni, több frissítés formájában érkezik majd, és nem egyszerre. Továbbá szintén elhangzott, hogy igyekeznek az AI viselkedését a valós KRESZ általános szabályainak alapértelmezései szerint megírni, így is ösztönözve a játékost a szabályos közlekedésre.

Elindulás esetén: (KRESZ 24§/1) "Az úttest szélérõl elinduló, a várakozó helyrõl az úttestre ráhajtó, az út más részérõl vagy útnak nem minõsülõ területrõl az úttestre ráhajtó jármû vezetõjének, az úttesten haladó jármûvek és gyalogosok részére elsõbbséget kell adni."
Tehát, abban az esetben, ha a játékban épp a leálló sávból, vagy út menti benzinkútról, stb kihajtva szeretnél
bekapcsolódni a forgalomba, akkor is elsõbbséget kell adnod a forgalmi sávban haladó jármûvek részére, ha használod az irányjelzõdet. Az AI nem fog alapértelmezésben beengedni, bár a lehetõség adott erre a játékon belül.

Irányváltoztatás esetén: (KRESZ 29§/1 "Aki jármûvel irányt változtat (terelõvonalat, az úttest szélét vagy képzeletbeli felezõvonalát átlépi, forgalmi sávot változtat, másik útra bekanyarodik, fõútvonalról vagy szilárd burkolatú útról letér stb.) köteles az azonos irányban vagy szemben haladó, irányt nem változtató jármûveknek elsõbbséget adni."
Vagyis, abban az esetben, ha Te pl.: a külsõ sávból szeretnél egy sávval beljebb sorolni, akkor is neked kell elsõbbséget biztosítanod az általad igénybe venni kívánt sávban közlekedõ számára, (amennyiben a manõver szempontjából nézve már releváns távolságban van) ha szabályosan jelezted irányváltoztatási szándékodat.

Egyébként a játék jelenlegi AI vezérlése támogatja a játékos által történõ többsávos útra felhajtása esetén, az AI egy sávval beljebb húzódását a besorolás megkönnyítése érdekében, persze csak abban az esetben, ha a lehetõségek adottak, és nem halad épp egy másik jármû a belsõ sávban.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

norbee46
És ezt miért nekem írod?
írtam hogy nálam megy.

Ördögpalanta62

Norby646
A winrar a baj szerintem is. 7z ki fogja csomagolni.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

norbee46
Hát nem tudom...
Nálam megy!
Próbáld még egyszer letölteni.

Nekem kitömöríti. Pipáld ki a beállításokban az integrációfülön a 7z-t.
ronso

Nálam ez van ha be akarom teni a tsm 4.7.De még ha ki akarom csomagolni az asztara is...

Sakkoo.......Baszkiiii

sziasztok. valaki vállalna skinezést?
norbee46

norbee46
Indulás.

Gyurma, fs9pilota, Szabi, patrik, pokmike <#eljen>

Bazsio: Köszi!<#worship>

gyonyoruek

Hali.

Egy kérdés.. amikor kijött az 1.9.22es patch a hivatalos oldalon, letöltöttem, felraktam.. De az AI forgalom "intelligenciájának" újratervezése valahogy nem látszik meg a játékban. A facebook csoportban is láttam, hogy páran panaszkodtak emiatt, hogy náluk valamiért nem úgy történnek a dolgok, mint azt a bemutató videóban láthattuk..

Tudja valaki, hogy ez miért lehet?

(Pl. többsávos úton irányjelzõ használatakor ugyanúgy eljön mellettem, nem várja meg, hogy mit akarok csinálni, besorolni, elõzni, stb. Ha az úton csökken a sávok száma, akkor nem sorolnak be szépen váltakozva, egymás mögé, hanem ugyanúgy megvárják egymást a külsõ sávban, ...)
Hunter of Deer
hi tudnatok nekem lineklni egy jo tuning modot ami jo az uj patchez is es benne van az a sarvedo gumi vagy mi amit a Scaniakra szoktatok tenni, illetve egy jo felni pack is johet ha van.
köszike!

Ördögpalanta62
azért jó,hogy kivan írva a fej lécbe PNG és BMP képeket NE töltsetek fel.Az írás és olvasás tudóknak ez nem gond de vannak akik se írni se olvasni nem tudnak.Ez számomra elszomorító.

Ördögpalanta62
van egy olyan program 7 zip.ezzel kitömöríted és láss csodát scs file lesz belõle.ezt rakod be a mód mappába

ronso
Üdv
Letöltöttem egy mappot 2 file 7z ???? ez miez
mert nem látja a játék

Sakkoo.......Baszkiiii

Nem lehet képet berakni? JPEG a formátum...

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Hali!

Tud valaki segíteni? Swansea (Anglia) viszek egy fuvart Bordeaux-ba (Franciaország). A "GPS" a Csalagút francia oldalától "ugrik egyet" La Rochelle-be. Az alagútnál mikor kijelölöm az angliai oldalt, akkor egy zászlócskát rak az angol oldalra és egyet (pirosat) La Rochelle-hez is, viszont Angliába visz a vonat, La Rochelle-t nem lehet kiválasztani. Csak közúton lehet oda eljutni vagy máshogy is? Ksözi.
sziasztok. valaki válal skinezést? hálás lennék neki!
Misuka963
Ez már mindennek az alja,hogy 2 moderátornak is be kell jönnie ide,mert pár idióta analfabéta nem tud viselkedni :/ <#szomoru2>

Most miért vagytok ilyenek? Valaki tényleg odaadhatná neki a pénzért vásárolt sorozatszámát. Ne keljen már bugyirózsaszín kamiont vezetnie😊.
Maximus4
Nehéz megérteni.hogy ebbe a topikba nincs warez?Ha nem fejezed be,kapod a pontokat!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"