Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
háááát, nem igazán nyerte el a tetszésem.. azt gondoltam, a srácok jobban rajzolnak autópályát mint az SCS-nél, de nem, ugyanolyan elbaszott vonalvezetés, 90 fokos kanyarok autópályán, néha ökörhugyozás módjára.... biztos sok munkájuk volt vele és respect, de ez igy csak több bejárható terület, semmi más.... most éppen Egyiptomban vezettem, és a táj olyan mint Németországban, egy árva pálmafát sem láttam, jobb oldalamon a homoks tengerpart, bal oldalt meg fenyves, Cairo meg ugy néz ki mint Berlin, csak piramisokkal a háttérben... Az európai részek jók, meg a városok, de ezt az afrikai részt lehet nem kellett volna erõltetni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Talán te vagy a példaérték, aki nem fizet valamiért? Talán Pawel akinek ki tudja hány ezer órája van a játék elkészitésében, menjen be egy hardver boltba és hozzon el mindent ingyen a kollégáinak, mert megérdemlik, mert végsõ soron a játékosokból ugy is profitál a bolt, mert az ETS2 olyan jó? 😊 Lehet itt mindenfélét kitalálni, csak nincs értelme....
Az biztos, hogy mi mind profitálunk a mod-ok munkájából, de a modoknak munkája se lenne ha nem lenne a játék.... és csak azért mert õk alkotnak, azért még nekik sem jár ingyen a játék szerintem.... járna ha pl az SCS felvenné velük a kapcsolatot, és mondjuk kiadná a mûvüket DLC formájában, de akkor persze már más is járna 😊) Mondjuk ezt nem is bánná, ha felkarolna az SCS egy két moddert...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az abszolút igazság az amikor az ember egy dolognak minden oldalát ismeri.
te csak "azt" az oldalát ismered, én meg ezt is.
😊
és nem magamnak magyarázom, hanem egyszerûen ha valaki elgondolkozik, sokmindenre rájön.
remélem nem kell ecsetelnem Mr Bill Gates esetét az MS-dos 1.0-val amit az IBM-tõl loptak el.
Utánna ráadásúl õ alapította meg a szoftware rendõrség intéznményét is kint ami szépen szét is kúszott a világba mindenfelé és eljutott ide is.
És szerinted ez a példaérték?
😊
ne vitázzunk, teljesen felesleges.
Azonban hidd el páran biztosan elgondolkoznak és lesznek itt, akiknek a mod munkájuk értéke nem "irreleváns" és hogy végsõ soron ki is profitál belõle, és ráadásúl úgy, hogy õk mint "mod" megalkotók még fizettek is érte.
hát,,, érdekes dolgok ezek és észrevételek.
tehát azt mondod, nem fizetsz az eszközért amivel alkotsz, mert majd azok akik meglátják a mûvedet, úgy is megveszik az eszközt, és így az eszköz gyártó milyen jól jár 😄
Én meg azt mondom, ha nem lenne az eszköz gyártó akkor nem tudtál volna alkotni.... az hogy hány órád van az alkotásban irreleváns, ugyanis senki nem kényszerített rá, valószínûleg élvezted 😊
Persze úgy magyarázod meg magadnak, ahogy akarod, te dolgod, legalább nem kérdezgetsz itt minden nap hogyan crackelj...
csak nem tudok utalni.
és persze nem is akarom 😊
de nem is tartom szükségesnek, mert ezzel az 1000 munkaórás fejlesztéssel amihez nagyon nagyon sokan hozzátettek 3 és fél hónapig biztosra veszem, hogy lesznek olyanok akik csak e miatt veszik majd meg ezt a játékot.
És Én is ahogyan a példaképem (grigorij jakovlevics perelman)
úgy gondolom, Wiki
– A díj teljesen irreleváns számomra
– Ha a bizonyítás jó, nincs szükség külön elismerésre.
és a brutál már bízonyított.
Tegye el az ebbõl származó hasznát az SCS, és még köszönöm se kell érte.
Elmúltak már azok az idõk mikor nehezen lehetett beszerezni játékot, meg drágán.... 6 EURO!!!! STEAM. Nehezen tudok elképzelni olyan élethelyzetet, mikor valakinek PC-re telik ami futtatja a játékot, de nincs 6 EURO-ja, hogy a játékot is kifizesse... nem 60.. csak 6.
6EURO!!! Kérj muterodtól csokira meg fagyira és meg is van az ára...
A mondanivalóm alap tétele, ahoz a régi kínai modáshoz kapcsolódik ami csak ennyi:
- ami a bölcs embert érdekli, az a tisztesség,
- ami a tisztességtelen embert érdekli az pedig a "csak" haszon.
Amikor a Windows XP megjelent, akörûl volt az egyik születés napom, és a családom összedobott egy dobozos XP-re 115.000 FT !!! ami nem kevés pénz volt akkor sem, nem hogy most.
a markeding duma az volt, "ez az XP verzió amit 3 gépen lehet használni" 1-otthonin, 1 irodain, és 1 notebookon.
Nagy boldogságomba kapkodva csomagoltam ki az áhított oprendszert, és már repült is fel az otthoni erõmûvemre, majd a feleségemre nézve kijelentettem (mert notebookunk még nem volt) -A te géped lesz az irodai! És már telepítettem fel hozzá is a saját kis masinájára.
Aktiválás,,, gond van, ez már aktivált rendszer,, ajaj mi lehet a gond? Microfos ügyfélszolgálat telefon, hosszas kapcsolgatás, és közöltem 1 órája vettük ezt a 3 példányos Operációs rendszert, és a 2. gépre szeretném feltenni a munkahelyire. nem enged aktiválni miért?
Az ügyintézõ megkérdezte ahova az elsõ fellett telepítve le lett e szedve?
Miért szedtem volna le? ez 3 példányos op rendszer ezért fizettünk 115.000 Ft-ot!
Asztmondja az nem úgy van!
Ha felakarom tenni egy másik gépre, lekell szedni az elsõrõl...
Szóval skacok ennyit a tisztességrõl.
Azóta nincs hivatalos winfosom és soha az életbe nem is lesz.
Páran már ismernek itt és tudják én fejlesztettem a brutált.
Nos elmondanám hogy nekem sincs meg a hivatalos ets2 és nem is valószínû hogy meglesz.
Az életembõl a kialakult banki diktatúra miatt az összes Bank számûzve lett. mindent Kp-ért csinálok, minenért csak kp-ért fizetek.
ha hiszitek ha nem még bankszámlám sincs.
Szóval ezzel is csak annyit akartam elmondani, nem feltétlenûl az lop akinek nem hívatalos valami, sõt ...
Nem kéne ezeket a srácokat ilyen látványos módon fikázni, alázni, még fiatalok, nem ismerhetik a rendet, hogy nyílvános fórumon nem illik ilyet kérni, de priviben is lehet õket irányítgatni, felesleges itt azokra bazdmegolni akik nem olyanok mint ti, mert senkirõl sem tudhatjátok azt hogy kicsoda is valójában.
Az én példám meg példa arra, hogy igen is lehet egy tisztességtelen helyzetben tisztességesnek lenni, mert a lopott ETS2-mel nektek is fejlesztettem akik megvették a játékot ezt a modot, nem csak azoknak akik nem tudják vagy nem akarják megvenni egyébb okok miatt.
Legjobbakat és további békés egymás mellett élést.
Stewen
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Isten nem bottal, hanem VMware.
Lenne egy kérdésem, afelõl, hogy arra van valami megoldás, hogy a kabin ne billegjen össze-vissza 1.9.22-s patch alatt? Elõre is köszönöm! <#smile>#smile>
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Gondolom azért, mert szar a crack. De erre elég nehéz rájönni.
Értsd már meg, hogy rossz helyen kérsz segítséget. Itt nincsenek tolvajok, vagy ha vannak is, nem olyan hülyék, hogy ezt reklámozzák. És ha nem hagyod abba a hisztit, akkor én is morcos leszek!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
és NEM,nem fogom megvenni mert máshogy sokkal egyszerûbb,és praktikusabb is ezt miért nem lehet megérteni? nem értem!!
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Szép gépek!

Frankó képek!<#eljen>#eljen>
Dévid: Király videó!<#eljen>#eljen> Köszi, hogy beraktad a képeimet.<#worship>#worship>
Renault magnum http://kamionszim.hu
Tõlem is egy,Terminal Koroszczyn vámolás,majd indulás Minszkbe.

Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
Ez a rakomámy "Home appliances" néven volt felvehetõ. (több raklapnyi rádió?...)
Szintén spéci rakomány, pihi valamelyik sztrádán.
Ovis koromban sose értettem, mi az a rábas teiger
Ez már 1.9.22 - Anonymous Amszterdamban.

Devid jo vidi lett 😊
Igyekeztek a fejlesztõk realisztikusabbá tenni a vontatók gyorsulási képességeit, figyelembe véve a játékos által használt motor teljesítményét, nyomatékát, valamint a szállított áru tömegét.
Itt egy videó az újításokról, de ami téged érdekel azt 4:10-tõl kezdõdõen láthatod:
Újdonságok
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.