Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értsd már meg, hogy rossz helyen kérsz segítséget. Itt nincsenek tolvajok, vagy ha vannak is, nem olyan hülyék, hogy ezt reklámozzák. És ha nem hagyod abba a hisztit, akkor én is morcos leszek!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
és NEM,nem fogom megvenni mert máshogy sokkal egyszerûbb,és praktikusabb is ezt miért nem lehet megérteni? nem értem!!
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Szép gépek!

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Isten nem bottal, hanem VMware.
Frankó képek!<#eljen>#eljen>
Dévid: Király videó!<#eljen>#eljen> Köszi, hogy beraktad a képeimet.<#worship>#worship>
Renault magnum http://kamionszim.hu
Tõlem is egy,Terminal Koroszczyn vámolás,majd indulás Minszkbe.

Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
Ez a rakomámy "Home appliances" néven volt felvehetõ. (több raklapnyi rádió?...)
Szintén spéci rakomány, pihi valamelyik sztrádán.
Ovis koromban sose értettem, mi az a rábas teiger
Ez már 1.9.22 - Anonymous Amszterdamban.

Isten nem bottal, hanem VMware.
Devid jo vidi lett :)
Igyekeztek a fejlesztõk realisztikusabbá tenni a vontatók gyorsulási képességeit, figyelembe véve a játékos által használt motor teljesítményét, nyomatékát, valamint a szállított áru tömegét.
Itt egy videó az újításokról, de ami téged érdekel azt 4:10-tõl kezdõdõen láthatod:
Újdonságok
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, hogy nektek pl kis emelkedõnél vagy akár nagyobbnál is mennyire lassul be a kamion? Úgy átlagban kérdezem, mert nekem kicsit lomhának tûnik mióta kormánnyal nyomom. Nem tudom van e köze hozzá vagy valamelyik mod-hoz. Eddigi emlékeim szerint ez elõtt kicsit tempósabbak voltak az úton. Mostanában emiatt el is késtem pár fuvarral, pedig elõtte ez sosem fordult elõ. Ha nagyobb emelkedõre érek pl ali cammog felfelé olyan 2-3 km/h-val. Kisebbnél ez olyan 13 km/h. De egyenes szakaszon is szerintem bár nem vagyok szakártõ elég lassan gyorsulok fel 90-re. Ezt többféle típussal is ugyan úgy tapasztalom.
Ez az a bizonyos Scania! Remelem jol szurja be a kepet?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Misu - <#worship>#worship> ;)
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Speciális rendszertulajdonságoknál van "legjobb teljesítmény", valamint energiagazdálkodásnál "teljesítménycentrikus". Mindkettõnél pipa.
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Euro Truck Simulator Hungary-ról ennyi!<#ejnye1>#ejnye1><#nezze>#nezze>
topic ismertetõ....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Nekem is win 8.1 van és mióta hozzáadtam nagyon penge....
ETS2 terén nagyon új vagyok, eddig OMSI-ztam (busz) és most, hogy akciós lett Steamen rászántam magamat és megvettem. Az eredeti játékban vannak olyan teherautók is, amik nem nyergesek?
Haters gonna hate!