52658
-
ÁlmosNagypapa #40761 Köszi szgabe de az én valódi nevem Álmos, nem a fáradtságra értem. -
Bazsio #40760 Ja persze......fiatalokDe bár szerencsére vagytok! -
-
#40758 Sziasztok
Lassan a 60 ik szinten vagyok, 99,99% a térkép látogatottság.
Meg lehet valahogy tudni hol van az a 2 század ahol még nem voltam???
[IMG][/IMG] -
szgabe #40757 Álmosnagypapa védelmében szólva én is szeretem a csicsát, és én is álmos vagyok:)
-
Szentis fiu #40756 oké köszi -
94Patrik94 #40755 Szia, nalam is volt ilyen. Az egyik mod okozhatja -
Szentis fiu #40754 Sziasztok!
Olyan problémám van hogy mindig kilép a játék. A legujabb frissítés van fent és a magyar mappal játszok.
Valaki tud segíteni hogy ez mitől van?
Köszönöm -
Bazsio #40753 Szép..de nagyon a tartállyal kiváló!! -
retoucher #40752 Egyébként érdemes kipróbálni mert ez is profi modder munka, mint a Kamaz
-
#40751 Így tartállyal is korrekt,de egy Lafarge skines cementsiloval volna az igazi ;) -
retoucher #40750 Egy ilyenre gondolsz?
@Szentesi,
ilyenkor mindig nézd meg a game.log fájl utolsó sorait, ott lesz a megoldás... -
#40749 Silós póttal egész jó volna :) -
Szentis fiu #40748 Sziasztok!
Olyan problémám van hogy mindig kilép a játék. A legujabb frissítés van fent és a magyar mappal játszok.
Valaki tud segíteni hogy ez mitől van?
Köszönöm -
retoucher #40747 Az új Mercedes Antos 1840...
Letöltés/Download
-
Bazsio #40746 Itt mindenki úgy szereti a kamionját ha nincsen túlzsúfulva!!Ezt már mondtam neked!! -
#40745 A 0.1.0.6-os tegnap esti multiplayer frissítésben NINCS SZELLEMZÓNA a városokban, csak telephelyeken, cégeknél, szervizben stb. Odafigyelés kell! -
#40744 -
Hungarykum #40743 Simán. Nem lesz baja (elvileg) -
BigdaweM12 #40742 hello! olyan kérdésem lenne hogy az 1.3.1-re rá lehet telepíteni az 1.9.22-es patchet? minden hiba nélkül persze, szóval menne a régi mentésem is? -
ForceindiaFisi #40741 Köszi ezek nagyon jók, főleg a 2-3.nak a törése, a grafika-vezethetőség nem a legélethűbb,de jó játék:) Aki tud esetleg még, az jelezzen :D -
ÁlmosNagypapa #40740 Jó géped van botto0604 tuning módot kérsz hozzá? -
#40739 a jó válaszhoz jó kérdést kell feltenni. A kormányos kérdés a napokban jó kérdés szerintem. -
ÁlmosNagypapa #40738 Sziasztok,mi az oka annak hogy nem tudok képet feltölteni semmilyen formátumban sem? -
#40737 Sziasztok!
szgabe: Maximálisan egyet értek veled, de akkor se egy kamionos topikba kell felrakni a versenyes kérdéseket.
Rotterdamban várom a kompot:
Szép gépek/képek -
szgabe #40736 Szevasztok!
Kicsit megváltozott ez a fórum mostanában. Régebben tele volt kéréssel és segítségnyújtással az oldal, ma pedig már csak képekkel és a képek lájkolásával van zsúfolva (szerintem ez inkább off egy fórumban, mint a segítségkérés). Én is jobban szeretek lassan vezetni és a tájat meg a forgalmat csodálni ebben a játékban, de nem venném a bátorságot hozzá ,hogy megtanítsak bárkit játszani azzal a játékkal, amit a saját pénzéből vett meg. Bár ehhez nem is bátorság kell.
Néhány elvetemült modder csinált már érdekes mod-okat, amiknek szerintünk semmi értelme, de lám erre is van kereslet.
Itt egy BMW x5-ös, használd egészséggel.
link -
#40735 world racing 2.
rigs of rods
beamng
-
ForceindiaFisi #40734 hát elég durva voltál...oké kamionos játék de mit fáj az nektek ha több mint 40 000 hozzászólásból 5-10 nem kamionról szól?? belehaltok vagy mi? csak tanácsot kértem, hogy milyen játékot töltsek le -
#40733 Figyelj! Ne Offold már szét a topikot! Hagyjál már minket a hülye kérdéseiddel! Ez egy kamionos játék, arról szól, hogy kamiont vezetsz! Nem pedig arról, hogy száguldozol. Mész 90-nel és élvezed az utat!
Elnézést ha durva voltam. -
ForceindiaFisi #40732 köszi, ez a Test Drive nem is rossz, de ennél élethűbb közúti száguldozós játék nincs? :D Az Euro Truck 2 grafikája nagyon élethű, ebbe kéne ezt berakni pluszba -
#40731 -
#40730 Bocsi a sok hsz-ért de ott a Test Drive,na ott közúton mész arra amerre akarsz :)
Off vége. -
#40729 Felénk is járnak itt van közel a román határ,néha Gartner-osok is gyönyörű zsír új SKO-kal és XXL-es TGX-ekkel,csodásak :)
Mondjuk amióta meghosszabították az M3-ast kicsit megcsappant a teherforgalom,de mindennap látni errefelé török,lengyel,magyar,román,ukrán stb. kollégákat,csak kisebb számban,ritkábban :) -
#40728 GTA :D -
#40727 Need For Speed Carbon, Need For Speed Undercover ezekben a játékokban aztán száguldozhatsz és nem versenypályán. Na de ne offoljunk. :D -
ForceindiaFisi #40726 de én közutakon szeretek száguldozni mint a való életbe, a NFS versenypályás játék...tudsz olyat még? a King of the road volt még ilyen, de sajnos az nem fut Win7-en -
#40725 Ajánlom figyelmedbe az Need For Speed sorozatot. Ez egy kamion szimulátor. Elmondom neked, hogy még csak nem is 140-el hanem 90 megyünk.
-
adamtrucker #40724 Misuka, itt a horvát határ környékén naponta látni 2-3 ilyen mp4-est, főleg mióta uniós tag, erre mennek ki a román Luxorcomp-os kollegák szlovén-olasz felé ;) -
ForceindiaFisi #40723 Baj??? a King of The roadban is lehetett autóval menni mint ahogy az előbb is írtam...sebesség centrikus vagyok,izgalmasabb 240-el menni mint 140-el -