52658
-
#40801 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
Pinyő2 #40800 Szép képek.
-
Dévid112 #40799 Ahhw *---* -
#40798 pont nézegettem a hazautat Birminghamből és csak nem akartam arrafele jönni, inkább utaztam BP-re, ez nyugisabb -
Hungarykum #40797 Új multi verzió: v0.1.0.6.1 -
Hungarykum #40796 Új multi verzió: v0.1.0.6.1 -
Hungarykum #40795 Új ATS képek:
-
#40794 -
Tikudvar #40793 Aki tudja kerülje Rotterdamot az egész be van állva, és az oroszok még az álló sorban is jó mókának találják, ha nekimennek a másiknak. -
#40792 -
Bazsio #40791
Bocsánat ez kimaradt!
Addig ámultam, hogy Nagypapa találkozott K.Zolival
-
Bazsio #40790 Gurulunk tovább
Pozsonyba Swanseaból
Mi van, Királyi Logisztikai Kamion fura a rendszáma ?!
Credeence Clearwater Revival Fortunate Son
Nem oda megyek!!
Szentis fiu rakd újra ne mind cirkuszolj!!!
Szép gépek!! -
Szentis fiu #40789 ˆ Szentis fiu
Sziasztok! Mért van az hogy a játék kidobb 10 perc után. Eredeti a játék és a 1.10.1-es frissítés van letőltve.
És már minden módot kivettem belőle hogy hátha valamelyik nem jó.
De sajnos így is kilép.
-
Tikudvar #40788 Csak kicsit kell várni engem már tegnap felengedett -
Szentis fiu #40787 Sziasztok! Mért van az hogy a játék kidobb 10 perc után. Eredeti a játék és a 1.10.1-es frissítés van letőltve.
És már minden módot kivettem belőle hogy hátha valamelyik nem jó.
De sajnos így is kilép. -
#40786 [center]]/center] -
Babszemzozo #40785 sziasztok ! az lenne a kérdésem hogy van e valamilyen formában cb ( pl skype ts3 stb) -
Bala24 #40784 Jah, nekem is ez volt, nem tudom most mivan. Mióta kijött a 0.1.0.5-ös verzió nem tudtam fellépni! :( -
#40783 -
Gábor55 #40782 Köszi! Nagyon ütős lett ez a Merci. -
#40781 Azta betyárját pont így gondoltam -
Gábor55 #40780 Szép estét!
Szép gépek! -
Tikudvar #40779 De egyikre se tudok csatlakozni, szerintem a nethez való csatlakozással van itt baj eddig mindig 1 re beengedett -
#40778 http://status.ets2mp.com/
tele van a szerver. Én is belépek, asszem lerakodok offline módban és majd csatlakozik, ha tud. -
#40777 Áááá normál kapcsolású vontatóra mega Krone,nem jó választás -
Tikudvar #40776 Ok most beengedett ülök a kamionba, de ajáték nem cssatlakozik a nethez, sőt még a vírusirtó se kérdi meg hogy a játék csatlakozhat e a nethez. -
Ricsike95 #40775 Látod erre nem is gondoltam. Köszönöm szépen, kipróbálom -
Tikudvar #40774 Ja, és van egy olyan gondom hogy töltöm be a játékot profiloknál rálépek az enyémre tölti egész addig míg a végére ér de onnan nem megy tovább csak szól a zene. Ezt csak a multin csinálja -
Tikudvar #40773 Itt általában az a helyzet hogy nincs más dolgod a letöltött modnál hogy rámész hogy megjelenítés mappában miután letöltötted.Onnan egyszerűen kiteszed az asztalra onnan meg a mod mapába.
Ezt nem kell kicsomagolni. -
koppi2 #40772 Sziasztok ! :) Mára vége kolegák. Meg álltam ki venni a hosszút !
-
Ricsike95 #40771 Sziasztok. Régóta játszok már a játékkal, a fórumot is követnem rendszeresen, és eddig meg találtam minden problémára a választ. Most olyan problémám van hogy letöltöttem egy módot és a mod mappájába is mappák (automat/def/material/vehicle) vannak. Azt szeretném kérdezni, hogy ezeket a mappákat hova kell behelyezni, hogy tudjam használni? Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de tényleg nem tudom, hogy mihez kezdjek ezekkel. Előre is köszönöm szépen a választ! -
#40770 Köszi! -
Tikudvar #40769 Azt a skorpiót onnan középről szívesen kivenném valahogy, csak nem lehet.
Akad tőla a belső nézet -
#40768 még ide tartozik a Multiplayer témához:
igyekeznek a főnökök kidobni, aki nem oda való
-
#40767 Ahol kell működnie, ott eddig jól működik az új patch, rendben volt. Prágából Cardiffba oda tudtam érni baleset nélkül. Calaisban dugó van, naná, de át lehetett jönni azért simán. Előtte mentettem, nehogy gond legyen:
-
Tikudvar #40766 Egyébkén örülök neki hogy ott nincs szellemzóna ezt vártam már mióta remélem egyszer a rakodóhelyeken se lesz és kkor nem fog mindeni át amásikon tolatgatni. -
Tikudvar #40765 ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ rendes új merci belseje van? -
ÁlmosNagypapa #40764 Azt kétlem, inkább egyformák. -
Bazsio #40763 Na ne offolj és tudom, hogy csak viccből irtad és a kamionjaim jobbak mint neked!! -
ÁlmosNagypapa #40762 Nem baj ,te se voltál jobb a deákné vásznánál.