Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pl.itt van egy link:
http://ets2downloads.com/interiors/interior-light-volvo-fh-2013
ezt pl.innen szedtem le
itt is van egy:
http://sharemods.com/su2dsv5trtw7/Interior_Lights_For_Trucks_By_Alang7_fixed._1.7.1.rar.html
illetve egy másik:
http://ets2.lt/en/interior-lights-for-all-trucks-fix/
bár ezeket eddig az 1.8.2.5ös pecs alá próbáltam be rakni... vagy nem,tudom lehet ezek pont NEM ahoz a pecshet való amivel én nyomom
de linkelek még egyet íme:
http://mods2013.com/lights-interior-trucks/
linkelek egy utolsót:
http://ets2.lt/en/interior-lights/
remélem tudtok már segíteni vagy legalábbis mondani valamit... még annyi,hogy még mindig az 1.8.2.5ös pecsel nyomom
barni1122
az nagyon jó lenne,csak az a cink,hogy már fogalmam sincs hol jártam pontosan 😄 de azt meg tudom tenni,hogy az elözményeknék vissza nézem 😊
Misuka963
Developert a confogba átírod 0-ra,lemented,és "ö" betûvel irányítod a szabad kamerát.

Ezek szerint nem az O-val kell bekapcsolni, esetleg ha dobnál egy linket a mod-ról többet tudnék/nánk segíteni.
KamionosItaly
ezért nagy büntetés lesz 😄 Nem szabad ELÕZNI ( kamionnak ) fõleg 2 sávosba nem
tomi161996
<#worship><#eljen><#eljen>

Egy kis segítségre lenne szükségem. Az 1.9-cel jött egy újdonság. Az elején felugrik egy ablak, melyben megkérdezi, hogy az általam használt beviteli eszközt, jelen esetben a kormányt, a menüben is használni akarom-e? Én hülye nem olvastam végig, csak az új eszközt ismert fel részig és rányomtam az elfogadásra. A kérdésem: Hogy lehet ezt kitakarítani?
N3suten

Debrecenben volt egy kis átalakítás

Amikor beakad a billentyû ,jön a gebasz

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

N3suten

Debrecenben

irány Drezdába

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

srácok
ugye szedtem le az 1.8.2.5ös pecshez belsõ világítást,aztán amiket találtam benne "scs" fájlt/fájlokat azokat be raktam a "mod" mappába eddig okéé,be mentem a játékba ott aktiváltam aztán gyorsban vettem pár gépet,aztán a boltban szereztem némelyikbe belsõ világítást különbözõ színekben amiket láttam,szóval az a gondom,hogy ez a világítás valamiért nem akar össze jönni,pedig ezerrel nyomkodom az "O" betüt és csak a villogó villog de belül semmi világítás mi lehet a gond? tudna nekem ebben valaki segíteni? KÖSZÖNÖM elõre is annak,aki segít!!
biztos csak helyet cserélte, hisz 1 cég 😄D
KamionosItaly
ezért nagy büntetés lesz 😄 Nem szabad ELÕZNI ( kamionnak ) fõleg 2 sávosba nem
kcsbubi

&#8222;Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.&#8221; http://finomoldal.atw.hu

KamionosItaly
miért van az hogy amikor ráviszem valakinek a nevére az egér kijelzõ ( ami mozog a monitoron ) az elkezd vibrálni amikor ráviszem a nevetekre ? segítségeteket elõre köszönöm !
tutuhawer
értem, köszi,
közben videóztam egyet, próbálgattam, milyen minõséget tudok kisajtolni a számítógépembõl
http://youtu.be/BrDbvvvhIGw

Van még, aki a játék által kínált rádiókat hallgatja, és nem saját zenét?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

ronso
A szervizben beletetted a kocsiba??

Sakkoo.......Baszkiiii

Bocs valamiert 2x rakta fel, toroljetek az 1-et
N3suten

Na kinek melyik tetszik jobban és akinek kell sweetFX az jelezze <#nezze> :

SweetFX Off

SweetFX On

maujuri
Persze hogy be tudod regisztrálni a dobozos játékodat. Steamben a '+ játék hozzáadása.' bal alsó sarok.
[/url][/img]

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Littlee <#worship><#eljen><#eljen>
Punky, Tomi, Devid <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
N3suten
esszenhez közeledve az autópályán egy kamion egyszer csak besatuzott elõttem ,amit 9 ezer juróm bánt <#banplz>

Na debrecen a következõ célállomás bolzanoból

Képek ::

tutuhawer
Szevasztok
Ez a második eredeti játékom /valaha/ és a kérdésem az, hogy ha boltból vettem a játékot, attól még tudom STEAM-ben aktiválni és ott a játéklistához hozzáadni? Képeket készíteni... stb stb? Nem tudom, hogy mûködik
+ sok király képet látok itt, tennék fel példának sajátot, hogy lássam, milyen a minõsége a tiétekhez képest

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

N3suten
Kössz

KamionosItaly
punky te waberer's xD amúgy kemény a jármû !!!
hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Egyszerûen nem tudom berakni.. Restacarrol van de akárhogy csinálom nem jön össze...

Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB

jjaa és direkt Ivecohoz szedtem le...
skacok
van az a kabin világítás mod
na már most hiába nyomkodom az "O" betüt egyszerûen ugyan az a sötétség van a kabinban pedig a játékban azt a modot be aktiváltam mi lehet a problem?
koszonom
Tikal
<#nemtudom>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
most biztos meg leplek majd, de itt találod az éppen aktuális patch-t
EURO TRUCK SIMULATOR 2 honlap

megkeressem neked a TSM MAP-et is, vagy ha annyit mondok GOOGLE az elég lesz? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sziasztok! A 4.7.1. es tsm- hez melyik régebi TSM kell?? Mi kel hozzá még? 4. X jó lesz hozzá???

Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB

tomi161996
Mercedes:

- Bratislava

- Geneve

- New Castle

- Plymouth

- Rotterdam

- Stuttgart

- Szczecin

N3suten
a mercedes szalon hol található ha beizzítottad a modban ?

Halli reg voltam erre valaki tud adni linket az uj patch frisetesrol es a leggujabb tsm map verziorol!
Elore is koszonom
tomi161996
helló hoztam én is egyet saját cégem kamionjáról 😊

RPG Assassin
Megvan végre a gond forrása.

Méghozzá az egyedi motorok a gondok. Úgy véltem kipróbálok egy ilyen motort, mármint ilyen 1000 pacist. És ettõl azonnal kifagy ha berakom és el akarom indítani a motort. De nemtom miér. És végül az volt a baj hogy az egyik szépségemnek ott maradt benn ez, és mindig lerohadt. De néha már akkor is ha csak átváltottam arra a kamionra.

De hogy hogy nem kezeli le ezeket? Vajon mér? Mindegy, nem mintha szükségem lenne, ettõl még tudok játszani, csak kíváncsi lettem volna rá.

Mondjuk van egy Peterbilt-em aminek 2350-es a motorja. Néha csak úgy száll a rakomány mögötte. 😄

I, am, the, Banshee... Let my cries chill the livings!

N3suten

Akit érdekel a Szent Korona Rádió élõadása a következõ sort másolja be a helyére :

stream_data: "http://radio.szentkoronaradio.com:8048|SZKR - SzentKoronaRadio"

zömében Huncut-rock hallható

Tikal
miért használja a profilod a haverod? ...

Áhh, végre :3 Visszakaptam a profilomat a haveromtól 😄
Rögtön néhány képet hoztam 😊
Egy kicsit újítottam a pótkocsin.

El is indultam vele az Angol partokra

LiTTLee, 94Patrik94, Punky, Kisfüsi szép gépek/képek! <#eljen>
KamionosItaly
nekem ( Real logo ) mod kéne aki tud belinkelné ?
KamionosItaly
köszönöm 😊
Pöpec lett!

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

KamionosItaly
na sikerült vajon ? a fejlécem
Értem,igen igaza van Ördögpalántának a log leír mindent.
Ezzel a kifagyásos dologgal annyit,hogy egyenként kiszeded a módokat vagyis kiveszed a "Szerkesztés"-nél a pipát és amelyiktõl kifagy azt nem rakod vissza.Sajna a moddereket meg kell várni míg megcsinálják a módokat,hogy ne legyenek ilyen gondok.

Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.

Ki kell szedni a modokat, majd egyenként visszapakolni, és így meg lesz(nek) a hibás mod(ok). A map modok nem is mennek az új pach-el, hacsak nem 1.9 -es a mod.

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

RPG Assassin
1.9.24.1s verzió fut. A legfrissebb.
Nekem is eszembe jutott hogy ez a gond, de hát, ezzel mit tudok kezdeni? Autómatán frissít a Steam.

I, am, the, Banshee... Let my cries chill the livings!