52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Tikudvar
    Kösz de ezt hogy kivitelezni?
  • Carl Davies
    Csináltam Volvo-hoz skint, most helyén vannak a cuccok, csak nem engedi átszínezni, és mik ezek a csíkok?

http://www.kephost.com/images/2014/06/27/ets2_00095.png
  • Dévid112
    Billentés :)
  • 94Patrik94
  • tutuhawer #40917
    Oda kell tenned a DLC-t, ahol az alapjáték van, ezt írja
  • tutuhawer #40916
    én csak olvastam, hogy baj volt velük, játszani nem tudtam, sin XP-m van. Most tudok játszani. A hosszabb időre, talán sárga villogásra panaszkodtak a csávók, vagy bármi másra. Mindig van valami gondjuk a nemzetközi fórumon
  • Tikudvar
    Szasztok!

Az a problémám hogy a DLC-t szeretném felrakni(Going East!) és a következőt írja ki:The specified folder does not exits. You need to select the folder containing Euro Truck simulator 2
  • Bazsio
    Sziasztok!!
    Közeledünk Lodz-hoz

Convoy

• Fdm019
    Miért van az nekem, hogy egyik szerverre se akar csatlakozni?
  • dutchvictor
    Mit javít a jelzőlámpákon? már az előző patch-be is hosszabb ideig voltak a lámpák és éjjel sárgán villognak, ami nagyon tetszik és okos húzás volt szerintem. Neked van valami új észrevételed?
  • tutuhawer #40911
    És már itt is a mai frissítés, ami a rendőrlámpákat javítja, és én is tudok játszani windows XP-vel :D
  • dawenine25
    Na hol hagytad a 730-at kolléga? :D

Pózolás a parkolóbán (Skót - Angol "határ")

És végül egy kis naplemente Észak - Angliában :)
  • koppi2
    Sziasztok skacok ! Jók a képek ! :) Mára végeztem én is :D

• Dévid112
    Múltkor én is edy-t csináltam amúgy jó lett!
  • Bazsio
    Másik fuvar
    Vissza Lodz-ba

Kollégával megyünk

Itt a határon lesz a pihenő a határ előtt és itt fogom megnézni a AEÁ-Németország meccsett!!
  • Rics123
    nagyon köszönöm szépen :-)
  • tutuhawer #40905
    A steam nem ajánlja fel? Akkor a hivatalos oldalról is le tudod tölteni
    http://www.eurotrucksimulator2.com/ A download menüpont alatt tudsz válogatni, mit szeretnél tölteni
  • Isti1
  • Rics123
    sziasztok. szeretnék olyan segítséget kérni hogy hol tudnám letölteni az ets2 1.10.1 verziót
  • 94Patrik94

Nagyon szep gepek/kepek
  • szgabe
    Köszönöm a válaszod, remélem mihamarabb meglesz!
  • Isti1
  • Tikudvar
    Köszi
  • Luspy
    Úgy van!
  • XxXcsabi1987XxX
    helo © bunny
    király az a Knight Rider-es pótod :D
    hol kukáztad? xd
  • maujuri #40896
    Nem
  • Tikudvar
    Ha most az 1.10.12s es frissítésnél megveszem a Going Eastet akkor a játék visszaugrik az 1.0.5ös frissítéshez mert azt tartalmazza a Going East?
  • Mandoki72
  • Ricsi234

Cardi Cistern. Köszönöm a pótot, r420-nak;)
  • Bazsio
    Reggeli express

Wroclaw-ba pihenek és utána fényezés!

Ilyen lett

Németlandot átvágtam egybe egy éjjel 90-es tempóval, és most járattatom a motrot!

• Tikudvar
    Afrikába járok.
    Itt megálltam eladni a helyieknek egy kicsit a rakományból.

Pihizünk.

• Tikudvar
    Rotterdam mi?
  • tutuhawer #40889
    irodában vagyok, dolgozom, olvasok: függőben a 0.1.0.7-es frissítés. Hamarosan érkezik, kis optimalizáció, ezt írják és elvileg javítják a kikötői káoszt, a szervizpontokat és a Sanbuilders telephelyeit. Szellemzónák lesznek ezek várhatóan.
  • tutuhawer #40888
    szevasz, én néha ide-oda benézek, már voltam több különböző gruppettoban is. Van TS, van Skype, van cégeknek külön szobájuk ,van nemzetközi TS, de amit furcsállok, hogy senki se használja a steam chat szobáját, ahol szövegelni is lehet, ha épp nincs kedvünk dumálni, mert ott is lehet dumálni tök jól - gondolom.
    Sok csoportban voltam tehát, de nem gyakran: sokszor bömböl a zene inkább a kocsiban, betáraztam pár rádiót , azok mennek.
  • retoucher
    Hello,

ahogy olvastam külföldi oldalakon másoknak is ez a gondjuk...
    Ha jól tudom, ez a kamion egy igen csak hi-poly model, és akkor még ott van benne a skorpió animáció is, ami rátesz még egy lapáttal.
    Tudtommal a készítő fog csinálni egy low poly-s verziót is majd, de még nincs kész 100%-ban.
    Sztem pár nap vagy hét és kiad belőle majd egy "játszható" verziót!
  • Carl Davies
    Helló! Skinezésben szeretnék segítséget kérni. Régebben csináltam már Daf-ra egy skint, mondjuk úgy, hogy sikerült is, de ha rárakom a kamionra, akkor látszódnak rajta fekete csíkok. Most Volvóra próbáltam csinálni egyet, de ha rárakom, akkor telesen el van mosódva, és nem is akarja átszínezni. Youtube szerint csináltam, Vajo-s videó (Mercedes) Nem tudom mi lehet a gond. Ha tudnátok adni pár tippet, megköszönném.
  • Luspy
    STAU
  • Joocy
    teamspeak- vagy valami eszközön nem szoktatok fuvar közben kommunikálni? :) bocs ha hülyeséget kérdezek, ma kezdtem :)
  • ÁlmosNagypapa
    Jó,hogy mondod akkor meg csinálom!
  • Bazsio
    Tetejére még kell kennyér!!Egy Renault!!