Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB
van az a kabin világítás mod
na már most hiába nyomkodom az "O" betüt egyszerûen ugyan az a sötétség van a kabinban pedig a játékban azt a modot be aktiváltam mi lehet a problem?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
EURO TRUCK SIMULATOR 2 honlap
megkeressem neked a TSM MAP-et is, vagy ha annyit mondok GOOGLE az elég lesz? 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Elore is koszonom
Méghozzá az egyedi motorok a gondok. Úgy véltem kipróbálok egy ilyen motort, mármint ilyen 1000 pacist. És ettõl azonnal kifagy ha berakom és el akarom indítani a motort. De nemtom miér. És végül az volt a baj hogy az egyik szépségemnek ott maradt benn ez, és mindig lerohadt. De néha már akkor is ha csak átváltottam arra a kamionra.
De hogy hogy nem kezeli le ezeket? Vajon mér? Mindegy, nem mintha szükségem lenne, ettõl még tudok játszani, csak kíváncsi lettem volna rá.
Mondjuk van egy Peterbilt-em aminek 2350-es a motorja. Néha csak úgy száll a rakomány mögötte. 😄
I, am, the, Banshee... Let my cries chill the livings!
Akit érdekel a Szent Korona Rádió élõadása a következõ sort másolja be a helyére :
stream_data: "http://radio.szentkoronaradio.com:8048|SZKR - SzentKoronaRadio"
zömében Huncut-rock hallható
Rögtön néhány képet hoztam 😊
Egy kicsit újítottam a pótkocsin.
El is indultam vele az Angol partokra
LiTTLee, 94Patrik94, Punky, Kisfüsi szép gépek/képek! <#eljen>#eljen>
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Ezzel a kifagyásos dologgal annyit,hogy egyenként kiszeded a módokat vagyis kiveszed a "Szerkesztés"-nél a pipát és amelyiktõl kifagy azt nem rakod vissza.Sajna a moddereket meg kell várni míg megcsinálják a módokat,hogy ne legyenek ilyen gondok.
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Nekem is eszembe jutott hogy ez a gond, de hát, ezzel mit tudok kezdeni? Autómatán frissít a Steam.
Szerintem az új frissítés az oka amit telepítettél.
Nem kompatibilis azokakkal a módokkal,amik a játékban vannak,nem tudom milyen patch volt fent neked ezelõtt,de nagy a valószínûsége,hogy ez lehet a gond.
Lenne egy kérdésem. Ugye vannak mindenféle módok a játékhoz. Namármost... vann nekem egy aprócska ámde kikúrmód idegpiszkáló gondom. Mi a tetves tökömért omlik össze ez a szutyok a módokkal?
Eddig mindig jó volt.
TSM map + Mega Tuning mod V4. Ezek mellé ment a peterbilt 379 final meg még egy apróság ami a man kamoinnak enged belsõtér módosítási lehetõséget.
Amióta az új pöcs van azóta dögledezik az egész szar, miért? Konkrétan a Scania kifagy ha beindítom a motort, ha vásárolni akarok kamiont van hogy szimplán kifagy. Vagy úgy általában néha fogja magát és kirohad. Miért van ez? Steam-en keresgéltem de ott sincs válasz erre.
Anyáznak is rendesen. Valaki tud legalább tippet adni?
Jó ez az új patch pályán elõztem 90-el a sort és egy másik kamion bevágott elém féktávon belül, pont volt egy rés a külsõ sávban és el tudtam rántani... igaz ennyire nem akartam élmény volt onnét kijönni nem is tudom hányadszorra sikerült

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Hoztam én is egyet:
Anglia,IKEA hozom Magyarországra a cuccost.

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
😊• 50 MByte tárterület a Galériában
• 200 Kbyte maximálisan feltölthetõ képméret
• Saját üzenet törlésének lehetõsége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
• Saját üzenet szerkesztésének lehetõsége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
• Választható megkülönböztetett üzenet fejléc szín
• Választható 150x25 pixel nagyságú logo
• 20 Kbyte maximum logo méret
• Csillagokkal jelölt VIP státusz az üzenet fejlécében
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Elso fuvar az uj kamionnal ami persze Scania <#idiota>#idiota>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
00:03:40.029 : <WARNING>
tudna nekem segíteni valaki ebbe