52658
-
ÁlmosNagypapa #40881 Az én mesterművem ,Autó Hamburger Iveco-val és BMW-vel. -
Bazsio #40880 Még egy fuvar!
+ 1 fuvar Carlise
Ennyi ha Nagypapa Iveco-val elindul!
KisfüsiEszméletlen!!
Mandoki Szép de nagyon
-
kisfüsi #40879 Estét! Mandoki72, retoucher, punky, dawe -
#40878 Talán az ETS2 telepítési mappáját? C/Program Files/Steam/SteamApps/common/Euro Trruck Simulator 2 -
#40877 Úhhh komám,köszönöm szépen,nagyon bitang lett -
Mandoki72 #40876 bunny ,Dawe, koppi2
Misuka963:Most volt egy kis szabadidőm megszerkeszteni edy-t.
Besorolás
-
Joocy #40875 Please select your Euro Truck SImulator 2 directory
mit tallózzak be, hogy tovább engedjek?
(multy telepitése)
-
Diopapa #40874 Nyugodj meg! Láthatod, hogy steam nyári vásár van, ebből kitalálhatod, hogy a szerverek eléggé le vannak terhelve. Annyi a dolgod, hogy a beállítások --> letöltésekben átállítod a régiót Magyarországról pl Frankfurtra, újraindítod a steamet és ennyi. -
Bazsio #40873 Mehetnék kamionozni!!
-
koppi2 #40872 Mára vége :)
-
Tikudvar #40871 Ez van a Peterbilt-nél is -
Tikudvar #40870 Nekem is ez a problémám -
Tikudvar #40869 Mondjuk az egyik frissítésbe be is kéne iktatni hogy Minden márkánál de legfőképp mercedesnél lehessen választani hogy a lökhárító és a fölötte lévő motorháztető színre festett, vagy ilyen szürke legyen. -
szgabe #40868 Retoucher!
Tényleg nagyon király ez az Antos, de igaza van az egyik előttem szólónak, mert élvezhetetlen a vezetése a laggolás miatt még az alap map-on is. Te sokkal nagyobb guru vagy nálam, nem találtál még megoldást, hogy a skorpiót hogyan tudnánk kihajítani az ablakon? Szeretném hajtani a vasat Frankie magyar térképén is. -
#40867 Romantikus naplemente az Autobahnon :D
-
Serpenthelm #40866 Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, sajnos nem tudok mitévő lenni. Megvettem ma Steam-en tesómnak az EST2-t, és rendre módra ki is fizettem bankkártyás módon. Meg is jelent neki a játék, amikor beléptem a steam fiókjába az alkalmazáson keresztül, rámentem a telepítésre. Elkezdett valamit letölteni, majd kb 7%-nál megállt, a letöltéskezelő szerint és nem tudok vele semmit sem csinálni, a steam erre vonatkozó oldala nem segít. A supportnak sem tudok írni, mert amikor bejelentkeznék valami gondja van, nem fogadja el az ellenőrző betűsort (ketten néztük, legalább 20 képet, egyszer sem). Valakinek valami tippje? Örülök, hogy fölöslegesen ki**** a pénzt. -
Mandoki72 #40865 De,vedd le a hátsó légterelőt, vagy válassz olyan márkát amelyiknek a fülke
-nyereg távolság megfelelő Pl: az Actrosnál rövidebb mint a DAFoknál
-
#40864 A lökhárító az festett vagy gyári műanyag? :D -
Mandoki72 #40863 Szép napot.
Dévid112, Dawe, Bazsio,Tikudvar, Punky, -
#40862 Sziasztok
tud esetleg valaki valami jó kemény turbo hangot ami müködik is a gépeken,mert ez a gyári fos ez már unalmas..Köszönöm -
Tikudvar #40861 Vagy hát mi lenne ha a helyembe lenél? -
Tikudvar #40860 Miért lennél a helyembe? -
Tikudvar #40859 Pont arra gondoltam hogy megyek egy edys géppel.
Jól néz ki! -
Dévid112 #40858 edy spedition :)
Dawe, Bazsio szép gépek/képek! -
#40857 Irány Dán föld :)
-
Bazsio #40856 Volt ma teljesítmény
Ezt még befejezem
Új ez már Zürich-be
Főnök itt van és viszem a pénzét Lublin-ba
Tikudvar
Aj ha helyedbe lennék Tikudvar!!!
Úgy még egy kicsit javítják a grafikát persze!!!!Azt kell minnyá* el kell kérjem a NASA szuperszámítógépét de egy cseszett értelmes tempomat szisztemet és egy felezőt nem LEHET azt nem!!! -
bunny #40855 -
bunny #40854 Fene, nem engedte belinkelni a képet, a 20Kb meg elég kevés. Hát akkor erről ennyit, mindegy, egy knight rideres kamion festés volt :) Csókoltatom az sg-t. -
bunny #40853 Így ebéd előtt egy öt perces próba, mégis hogy működik a skinezés. Hát nem egy atomtudomány :D
Persze nem ponyvásat kellett volna módosítani, de tényleg csak teszteltem a dolgot.
-
itya #40852 Sziasztok az lenne a kérdésem hogyan tudom letölteni a multi modot?Addig eljutottam hogy a stem fiokot kéri küldött is jelszót azt beirom utána kér egy nevet és azt irja hogy nem jó probáljam meg ujra. -
#40851 Arra nem tud valaki megoldást, hogy egy mod pótkocsi ne ütközzön kanyarodáskor a fülkébe? Marha idegesítő hogy 20 pótkocsiból találok 2-t ami tettszik és passzol is a vontatóhoz, erre egy élesebb fordulásnál ütközik a fülkével. Persze szépen apránként leamortizálódik a kamion is meg a pótkocsi is. :/ -
Suba1993 #40850 Köszi :D meg van :D -
Tikudvar #40849 Köszi, akcerosia do tuningu ha jól tudom. -
Tikudvar #40848 Helló a Volvo moddal jött le, nem tom azt hiszem valami akcresoria do tuningu a neve.De elképzelhető hogy csak nálam van ilyen mert lehet hogy a volvóval jött valami más is... -
Suba1993 #40847 Hello!
Melyik tuning mod-ot használod? -
koppi2 #40846 Hali !! :) Jók a képek ! Olyan kérdésem lenne hogy amit használsz mod-ot szervízhez ahol a ledeket rakod a tükörre, az melyik mod ? -
vajo #40845 -
#40844 :-) -
retoucher #40843 Na ha ilyen mértékű grafikai váltás lenne 2 patch között (merthogy elvileg folyamatosan fejlesztenek), megemelném a kalapom az SCS előtt!
Nem az én képem, csak tuningoltam rajta!
Elvileg in-game képlövés...
Itt az eredeti kép (bár sztem már ez is "buhera", de ki tudja)
Na ilyen weather/environment mod kéne nekem!
-
Tikudvar #40842 Ja nem, tényleg cf akkor bocs valamiért lf volt a fejembe