52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • ÁlmosNagypapa
    Az én mesterművem ,Autó Hamburger Iveco-val és BMW-vel.
  • Bazsio
    Még egy fuvar!

+ 1 fuvar Carlise

Ennyi ha Nagypapa Iveco-val elindul!

KisfüsiEszméletlen!!
    Mandoki Szép de nagyon
  • kisfüsi
    Estét! Mandoki72, retoucher, punky, dawe
  • Tirdi
    Talán az ETS2 telepítési mappáját? C/Program Files/Steam/SteamApps/common/Euro Trruck Simulator 2
  • Misuka963
    Úhhh komám,köszönöm szépen,nagyon bitang lett
  • Mandoki72
    bunny ,Dawe, koppi2

Misuka963:Most volt egy kis szabadidőm megszerkeszteni edy-t.

Besorolás

• Joocy
    Please select your Euro Truck SImulator 2 directory

mit tallózzak be, hogy tovább engedjek?
    (multy telepitése)
  • Diopapa
    Nyugodj meg! Láthatod, hogy steam nyári vásár van, ebből kitalálhatod, hogy a szerverek eléggé le vannak terhelve. Annyi a dolgod, hogy a beállítások --> letöltésekben átállítod a régiót Magyarországról pl Frankfurtra, újraindítod a steamet és ennyi.
  • Bazsio
    Mehetnék kamionozni!!
  • koppi2
    Mára vége :)

• Tikudvar
    Ez van a Peterbilt-nél is
  • Tikudvar
    Nekem is ez a problémám
  • Tikudvar
    Mondjuk az egyik frissítésbe be is kéne iktatni hogy Minden márkánál de legfőképp mercedesnél lehessen választani hogy a lökhárító és a fölötte lévő motorháztető színre festett, vagy ilyen szürke legyen.
  • szgabe
    Retoucher!

Tényleg nagyon király ez az Antos, de igaza van az egyik előttem szólónak, mert élvezhetetlen a vezetése a laggolás miatt még az alap map-on is. Te sokkal nagyobb guru vagy nálam, nem találtál még megoldást, hogy a skorpiót hogyan tudnánk kihajítani az ablakon? Szeretném hajtani a vasat Frankie magyar térképén is.
  • dawenine25
    Romantikus naplemente az Autobahnon :D
  • Serpenthelm
    Sziasztok!

Új vagyok a fórumon, sajnos nem tudok mitévő lenni. Megvettem ma Steam-en tesómnak az EST2-t, és rendre módra ki is fizettem bankkártyás módon. Meg is jelent neki a játék, amikor beléptem a steam fiókjába az alkalmazáson keresztül, rámentem a telepítésre. Elkezdett valamit letölteni, majd kb 7%-nál megállt, a letöltéskezelő szerint és nem tudok vele semmit sem csinálni, a steam erre vonatkozó oldala nem segít. A supportnak sem tudok írni, mert amikor bejelentkeznék valami gondja van, nem fogadja el az ellenőrző betűsort (ketten néztük, legalább 20 képet, egyszer sem). Valakinek valami tippje? Örülök, hogy fölöslegesen ki**** a pénzt.
  • Mandoki72
    De,vedd le a hátsó légterelőt, vagy válassz olyan márkát amelyiknek a fülke
    -nyereg távolság megfelelő Pl: az Actrosnál rövidebb mint a DAFoknál
  • dawenine25
    A lökhárító az festett vagy gyári műanyag? :D
  • Mandoki72
    Szép napot.

Dévid112, Dawe, Bazsio,Tikudvar, Punky,
  • ronso
    Sziasztok
    tud esetleg valaki valami jó kemény turbo hangot ami müködik is a gépeken,mert ez a gyári fos ez már unalmas..Köszönöm
  • Tikudvar
    Vagy hát mi lenne ha a helyembe lenél?
  • Tikudvar
    Miért lennél a helyembe?
  • Tikudvar
    Pont arra gondoltam hogy megyek egy edys géppel.
    Jól néz ki!
  • Dévid112
    edy spedition :)

Dawe, Bazsio szép gépek/képek!
  • dawenine25
    Irány Dán föld :)
  • Bazsio
    Volt ma teljesítmény
    Ezt még befejezem

Új ez már Zürich-be

Főnök itt van és viszem a pénzét Lublin-ba

Tikudvar

Aj ha helyedbe lennék Tikudvar!!!
    Úgy még egy kicsit javítják a grafikát persze!!!!Azt kell minnyá* el kell kérjem a NASA szuperszámítógépét de egy cseszett értelmes tempomat szisztemet és egy felezőt nem LEHET azt nem!!!
  • bunny
  • bunny
    Fene, nem engedte belinkelni a képet, a 20Kb meg elég kevés. Hát akkor erről ennyit, mindegy, egy knight rideres kamion festés volt :) Csókoltatom az sg-t.
  • bunny
    Így ebéd előtt egy öt perces próba, mégis hogy működik a skinezés. Hát nem egy atomtudomány :D
    Persze nem ponyvásat kellett volna módosítani, de tényleg csak teszteltem a dolgot.
  • itya
    Sziasztok az lenne a kérdésem hogyan tudom letölteni a multi modot?Addig eljutottam hogy a stem fiokot kéri küldött is jelszót azt beirom utána kér egy nevet és azt irja hogy nem jó probáljam meg ujra.
  • Norby646
    Arra nem tud valaki megoldást, hogy egy mod pótkocsi ne ütközzön kanyarodáskor a fülkébe? Marha idegesítő hogy 20 pótkocsiból találok 2-t ami tettszik és passzol is a vontatóhoz, erre egy élesebb fordulásnál ütközik a fülkével. Persze szépen apránként leamortizálódik a kamion is meg a pótkocsi is. :/
  • Suba1993
    Köszi :D meg van :D
  • Tikudvar
    Köszi, akcerosia do tuningu ha jól tudom.
  • Tikudvar
    Helló a Volvo moddal jött le, nem tom azt hiszem valami akcresoria do tuningu a neve.De elképzelhető hogy csak nálam van ilyen mert lehet hogy a volvóval jött valami más is...
  • Suba1993
    Hello!
    Melyik tuning mod-ot használod?
  • koppi2
    Hali !! :) Jók a képek ! Olyan kérdésem lenne hogy amit használsz mod-ot szervízhez ahol a ledeket rakod a tükörre, az melyik mod ?
  • vajo
  • hotwheels
    :-)
  • retoucher
    Na ha ilyen mértékű grafikai váltás lenne 2 patch között (merthogy elvileg folyamatosan fejlesztenek), megemelném a kalapom az SCS előtt!

Nem az én képem, csak tuningoltam rajta!
    Elvileg in-game képlövés...

Itt az eredeti kép (bár sztem már ez is "buhera", de ki tudja)

Na ilyen weather/environment mod kéne nekem!

• Tikudvar
    Ja nem, tényleg cf akkor bocs valamiért lf volt a fejembe