Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Szabi, AttilaRO, Gábor55, 94Patrik94, Norby646 <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
"Nulla tenaci invia est via"
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu

„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
útközbe tankolni kellet, ha meg már úgyis megálltam akkor lõttem néhány képet 😄
Kellemes husveti unnepeket kivanok mindenkinek!

vagy azt hogy kell beírni a Google-ba ? 😮
de pl. ezt a kamiont is le lehet tölteni, csak itt kivágni is kell, majd utána hajtogatni és végül ragasztani 😄

A boltot lelehet hozzá tölteni, hogy meglehessen venni? <#idiota>#idiota>
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Szép gépek!<#eljen>#eljen>
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
A Kawasaki Racing Team
Kezdek pilledni
Az alvás ,ami soha nem árt
de itt nem kell mindkettõt letölteni nem ?
a polák tudásom a szótárig terjed ki és van egy alap (trailers-pack-se-1.9.0.zip) és egy bõvített (trailers-pack-le-1.9.0.zip) csomag ...
Te hogyan véled ezt ?
Szgabe Mivel csináltad a meg a céges táblát??Nekem is megvan a mód, de nem tudtam megcsinálni!
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Na ez lett a vége ...

A táblák hiánya nem a véletlen mûve, bár itt még csak fél úton voltam... 😊
Na még 1 kép a mai menetrõl:

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb