Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Viszont mind a Brutalt mind a RED-et kikukáztam mert a legnagyobb deal breaker ezeknél a modoknál, hogy belemásznak a töltõképernyõbe - a Brutál splash képe ráadásul egy hányásra hasonlít.
Egy SveetFx bõven elég helyettük.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

ugye raktam be belsõ világítást a gondom az,hogy belül (ha bele ülök) úgy oké látszik... viszont ha kívülrõl nézem,akkor úgy nem látszik csak kicsit :/ képeken meg videókon rendesen látszódott mit csináljak,hogy az kivülröl is rendesen látszodjon? valaki valamit tanács? esetleg tipp? pl.: itt videó amin rendesen látszik:
https://www.youtube.com/watch?v=pLygviXaNr8
mondjuk én a legújabb peccsel nyomom az 1.9.24.1-el ehez kellene olyan,ami rendesen kivülrõl is látszana az a belsõ világítás nem csak belülrõl
KÖSZÖNÖM annak elõre is,aki segít 😊
Frankfurt am Main repülõtere ,a pihenés után lemaradtam egy zsíros fuvarról ...
Punky! Köszi! <#worship>#worship>
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Ez a saját skinem és én töltöttem fel ets2.lt-re <#bee1>#bee1>
i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Én is hoztam párat... 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Egyébként pont ezt akartam tanulmányozni, én is akarok skint. 😊
Pl. így: https://www.youtube.com/watch?v=BYEIJ-XOtEo
i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus
Elsõ igazi skinem <#bee1>#bee1>
Link: http://ets2.lt/en/happ-combo-pack-v2/

Egy kis pihenõ párizs elõtt

Párizsból irány krakó

Szabi pihen ? <#taps>#taps>

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Te mindet egyszerre vagy amikor amelyiket használod ?
Én például mi9ndet bevágtam a mod cuccok közé és aktiváltam .
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
most kezdtem l játszani és arra lennék kíváncsi h azokkal a kamionokkal nem lehet találkozni amik a garázsamban vannak pl: vetem megemnak egy Man TGX-et és egy sofõrömnek is de sohasem láttam még a sofõrömet úton.