Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tud valaki segíteni abban hogy hogyan kell telepíteni a 1.9.24-es verziót steamrõl mert nekem nem megy. Elõre is köszönöm.
Üdv: edem55
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Kibontottam a base.scs fájlt, ez eddig ok.
A tartalmát viszont ha visszahelyeztem a gyökérkönyvtárba akkor nem indul a játék.
Kérdésem:
Melyik mappába kell visszatenni pontosan?
Kell-e egyéb módosításokat eszközölni még hogy lehessen bõvíteni a játékot?
Egy késõbbi játékréssítisnél a steam fogja tudni kezelni így a mappa tartalmakat vagy épp ezért meg kell tartani a könyvtárban az eredeti base fájlt is?
Köszi.
Intel Core i5-4570 3.6 GHz, 8 GB 1600 MHz RAM, ASUS R9 270X

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Pfff... <#wow1>#wow1> <#levele>#levele>
Az elõzõ verziójú Magyar térképeken nem mûködött semmilyen busz és utas mod sem sajnos, mert én úgy is szerettem volna használni. Azt hogy most a feljavított verzíóban mûködnek e ezek a buszos dolgok nem tudom, egy próbát mindenesetre megér! Üdv.<#wave>#wave>
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
ti a game-t ,multiban nyomjátok? xd
azt hogy? o.O
lehet ki próbálom én is 😄
tök jó buli lehet csak segítsetek hogy multizzak xd
Ha még valakinek összejön, írhatna és akkor Budapesten megkereshetnénk egymást.
....Szerintem átverés....

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Isten nem bottal, hanem VMware.
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
tegyél elé egy "z" betût a névben pl. : Daf_retro_by_senki.scs -t írd át > zDaf_retro_by_senki.scs -re
és ,ha így sem mûködik ,akkor keress másik festést ... <#banplz>#banplz>
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
magyar.zip és a körforgalomjai ,MAN TGS teszt
<#eljen>#eljen>
Xaxoimi: <#eljen>#eljen>
Amikor már lehetõséged van a kereskedésekben vásárolni, akkor már simán tudsz buszt is venni magadnak, ha a letöltött buszod megjelenik a megfelelõ kereskedõnél. Az online vásárláshoz , legalább öt gépjármûvel kell rendelkezni, ahhoz viszont nagyobb garázs is kell. Tehát inkább pénz függõ, hogy meg tudd venni az áhított buszodat, amihez, létezik utas mod is, amivel úgymond utasokat szállíthatsz szintén pénzért, mintha pótkocsit vinnél. De szerintem még a legújabb patch.hez nem készítettek ilyen modot! Talán még buszt sem, a legutóbbi 1.8-as patch-hez vannak buszok és utas mod. Ezt onnan tudom, hogy nekem is voltak ilyen buszos dolgaim, de a legujabb 1.9.22-es frissítés miatt elveszítettem ezeket! Remélem, hogy tudtam segíteni!
Üdv.<#wave>#wave>