52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • sztanko15
    Szia!
    Brutal HD Environment + Engine Sound 7.1
    Én ezt ma raktam fel, nekem bejön, működik a TSM 5 térképpel, de a legújabb Patch-el nem próbáltam még ki.
  • ronso
    Itt azért komoly gondok vannak :)
  • AXmen
    Az új vas..

• Norby646
    Jah most látom, hogy nem is a skin-re írtad hogy érdekelne. :D Mind1 azért ha kell ottvan. :P
  • terwet
    Sziasztok! Nem rég kezdtem a játékot, és nagyon megtetszett. Milyen grafika javító modokat ajánlotok?
  • norbee46
    Köszi szépen!
  • tutuhawer #41409
    egy nap csak egy piros gombot tudok nyomni sg-n :(
  • Norby646
    Lol, bocsánat, szórakozik velem a mediafire. Ez a helyes letöltési link: Dischner skin
  • Norby646
    Te vagy a második, aki érdeklődik a mod iránt, úgyhogy megosztom.

dischner skin

Ez a skin csak a #41304 -ben közéttet volvo-val működik, azon belül pedig az XL kabinnal. Ha valaki nem tudná esetleg, akkor megnyitod a kamion scs fájlát winrar-al, bemész a vehicle/truck/upgrade/paintjob mappába és egyszerűen belehúzod a dischner-es skin dds (paintskin1xl.dds) fájlát, majd a felugró "Archivum neve és jellemzői" ablak "Tömörítési eljárás" részénél átállítod normál-ról raktároz-ra (store).
  • norbee46
    Szia!
    Engem érdekelne! Akár privátban is, de ezt rád bízom lehet érdekel mást is!

Köszi előre is!

Üdv. Norbi
  • Mandoki72
    Ja az a sok indítózás,itt megállok ott megállok tényleg nem tesz jót,
  • Bazsio
    Jó,de nehogy valami rossz célokra használd!
    Ja és Magyarba nem szereti mert sokat kell megállni!
  • Mandoki72
    Köszi.Kölcsönadod a kamcsid? De én csak frank007 mapján nyomom
  • Toby0501
    Volt itt nemrég téma a saját metál fényezés.. Végre sikerült rájönnöm, hogy hogyan lehet összehozni.
    Ha van rá igény, szívesen leírom, hogy mit és hogyan.
  • Bazsio
    Jó estét!
    Eltűntem mert nem volt időm de most a tegnapi képeket sikerül valahogy előadnom

Vissza Párizsba evvel a csővel

Mandoki Ha érdekel a négykezes akkor..mért ne!
    Norby
    Punky
  • Xhungame
    Gameplay
  • Xhungame
    Gameplay
    https://www.youtube.com/watch?v=CMLkMHpNt0g
  • hotwheels
  • krisz1998
    Rendbe.
  • Misuka963
    Jpeg-be ember,jpegbe !
  • krisz1998
    Szép napot!

• V43 1105
    Ment SCS-nek újabb e-mail, addig kaptam választ is a PlayON-tól,

Kedves xyz!

Mivel a két kódkészlet között teljesen véletlenszerű az átfedés, némelyik kódot mindkét rendszerbe be lehet regisztrálni, de amelyiket nem, ott nincs lehetőség variálni.

Egyre jobban kezdek ideges lenni.
  • Skypack
    Akkor, ebből kiindulva, ha nem a megjelenés napján veszi az ember boltba, mint én, akkor nem lehet aktiválni steamen ?
  • Toby0501
    Szerintem meg nem. Ha az SCS azt állítja, hogy mindegyik kulcs aktiválható Steamen, akkor egy hazai forgalmazó ezt nem bírálhatja felül és kutya kötelessége úgy forgalmazni, mivel ők csak forgalmazók és nem kiadók. Újabb levél az SCS-nek, hogy szerintük ez lehetséges-e, stb. Simán el tudom képzelni, hogy a kulcsokat külön is árusítják Steames kulcsként (természetesen nem PlayOn név alatt), aztán ha esetleg a CD-s verzió hamarabb elkel, azt lehúzzák a Steames listájukról és lehet is aktiválni Steamen. Ne add fel ilyen könnyen.
  • V43 1105
    Az általunk forgalmazott ETS 2 aktivációs kódja nem steames, a steamtől teljesen függetlenül kell telepíteni.
    Bár van némi átfedés a steam-es és a hagyományos kódok között, ez teljesen véletlenszerű.
    A játék dobozán és semmilyen leírásban sem szerepel, hogy steamen keresztül aktiválható.

Üdvözlettel

Meskó László
    Support

Baszhatom hivatalosan is ..
  • XxXcsabi1987XxX
    gyerekek meg ihlett valami :D Góliath kéne a játékba xd az mekkora lenne már tök jól nézne ki :)
    (Knight Rider-ből)
  • vajo
  • V43 1105
    Ahogy honlapunkon, a játék adatlapján, valamint a megerősítést kérő adatismétlő levelünkben is szerepelt:
    "A játék nem Steam-es, a játék kódja a Steam-en nem aktiválható. Technikai segítségnyújtás: [email protected]"

Ez a kiadás az eredeti kiadói kiadás, mely Steam-en nem aktiválható. Amennyiben a hibajelenség ott lépett fel, annak ez az oka.

Kérjük ne feledje, hogy a játékok használatával kapcsolatban - különösen és kiemelten ide értve bárminemű kód vagy felhasználói fiók kérdést - jogi és biztonsági okokból csak a kiadó hivatalos technikai támogatása tud Önnek segíteni, melynek elérhetősége (ahogy a játék dobozán/kézikönyvében ill. a játék oldalán is szerepel, pl.): [email protected] vagy 20/242-4706 (magyar).

Megértését köszönjük!

Tisztelettel:
    CD Galaxis

BESZAROK
  • peti178
    Esetleg próbáld meg a facebook oldalukon, hogy ez esetbe van e lehetőség cserére vagy bármire.
  • V43 1105
    Fasza, márpedig én nem fogok újra kétezer forintot fizetni a CD Galaxisnak .. felháborítónak tartom ezt az egészet ..
  • metaxx
    Az a baj, hogy a fogyasztóvédelemmel semmire nem mégy. Dolgoztam 2008-ban a Vodafone-nál, és ott volt egy 6 hetes "kiképzés" a hülyék ellen, ott tanították meg azt is, hogy hadd fenyegetőzzenek a fogyasztóvédelemmel. Hagyjuk nekik nyugodtan, ugyanis, a fogyasztóvédelem NEM kötelezheti a boltot semmire. A legtöbb amit tehet, hogy JAVASLATOT TESZ, arra, hogy hogyan kéne csinálniuk. Na most ez kb. annyira lesz neked hasznos, mint sündisznónak a vízágy. :S Ez Magyarország sajnos.
  • JohnBart
    Elnézést, nem olvastam el az összes előzményt. Szóval nyilván a hazai kiadónál hivatkozzunk erre az ökölszabályra, sajna kétlem hogy a Steam support és az SCS bármi egyebet tudna tenni ez ügyben. :(
  • JohnBart
    Továbbá ha kell, akkor lehet lóbálni az SCS support állásfoglalását is ezügyben, írtam nekik a hét elején, hogy megkérdezzem, aktiválhatók-e a dobozos változat kulcsai Steamen, a válasz ez volt:

Azaz igen, a dobozos változat kulcsait el kell, hogy fogadja a Steam, szóval akinek problémája van, nyugodtan hivatkozzon az SCS supportra (akár ezzel a képpel is).
  • dawenine25
    Úgy látszik, hogy itt fogyott ki az ihlet :D Vélemény? :)
  • Norby646
    Köszi!
  • V43 1105
    Eltettem minden blokkot, számlát, de ez röhejes ..
  • tutuhawer #41378
    Legyen számla / nyugta a vásárlásrol, mutasd be, hogy te egészen biztosan nem aktivaltad a kódot a megvetel után. Hanem valaki más. A fogyasztovedelem derítse ki, a rendőrség vizsgálja meg stb. Atvetelrol, nyugtarol legyen fenykeped mittudomen, mutasd be, hogy te nem aktivaltad, képtelenség. A steam is kell, hogy legalább egy dátummal kisegitsen, mikor aktiválta valaki a kódot, amit te birtokolsz. Én józan paraszti ésszel így állnék neki.
  • V43 1105
    Megvettem, írtam az SCS-nek, akik ezt írták,

Hello,

We checked your activation code in our database and it is valid. Please ensure that you are entering it on STEAM properly, without any typo. Please ensure that you are using “–“ between parts of code and you are not leaving any blank signs (like SPACE) before or after the code. Each copy of the game can be activated on STEAM once. The person who bought that copy of the game is the only one owner of the activation code. If you are the first owner of it and entered it properly, please ensure that you have not shared the key with anybody – especially somebody from your household or your friends. If not shared it, please contact with STEAM Support for further help.

Best regards, SCS Software Tech Support

STEAM-nek még nem írtam, szerintem Ők is elküldenének a picsába.. CD Galaxis retekkel mit tegyek? Megfenyegessem őket a fogyasztóvédelemmel ?
  • tutuhawer #41376
    Abszolút zöld gomb. Mobilról annyira futja tőlem, hogy amikor azt mondták játékos társunknak pár napja, hete, hogy az ő lemezeiket nem lehet steamben aktiválni, akkor illik ide a hozzaszolasod, bizony.
  • V43 1105
    Kurva retkes anyjukat azt..