Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
persze, használd az új verziót, ne az egy évest..

"Nulla tenaci invia est via"

Sziasztok!

Tud valaki segíteni abban hogy hogyan kell telepíteni a 1.9.24-es verziót steamrõl mert nekem nem megy. Elõre is köszönöm.

Üdv: edem55
Életkép... <#hawaii>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Hali! Ilyet nem akar valaki csinálni véletlen? Magyar maphoz ideális lenne <#nevetes1>
Valaki használja a Hungary Map-ot? Teljesen jó lenne, de állandóan láthatatlan akadályba ütlözök akárhova megyek. Van valami módja a kikerülésének?
Sziasztok!

Kibontottam a base.scs fájlt, ez eddig ok.
A tartalmát viszont ha visszahelyeztem a gyökérkönyvtárba akkor nem indul a játék.
Kérdésem:
Melyik mappába kell visszatenni pontosan?
Kell-e egyéb módosításokat eszközölni még hogy lehessen bõvíteni a játékot?
Egy késõbbi játékréssítisnél a steam fogja tudni kezelni így a mappa tartalmakat vagy épp ezért meg kell tartani a könyvtárban az eredeti base fájlt is?

Köszi.

Intel Core i5-4570 3.6 GHz, 8 GB 1600 MHz RAM, ASUS R9 270X

Ördögpalanta62
az a baj mind a kettõ kamu...

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Rég raktam... <#whatever>

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Sziasztok a multi player-t hogyan lehet használni.A videó jó de lehet ezt a hibát is orvosolni valami sorrendet felálitani pl.
LeWyTy
De ez megint fake?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ez a videó meg tökéletesen megmutatja micsoda káosz alakul(na) ki, ha beszabadulnának a tömegek multiplayerre!!!

Pfff... <#wow1> <#levele>

Egyszerre voltatok fent multin?
jutiput
Szia!
Az elõzõ verziójú Magyar térképeken nem mûködött semmilyen busz és utas mod sem sajnos, mert én úgy is szerettem volna használni. Azt hogy most a feljavított verzíóban mûködnek e ezek a buszos dolgok nem tudom, egy próbát mindenesetre megér! Üdv.<#wave>

Na, ez az.
Az olyan messze van, mint a galaxis közepében található fekete lyuk tölûnk!<#idiota>
NagyiBMX
Megérdemelt pihenés, borszállítás közben 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

bakker
ti a game-t ,multiban nyomjátok? xd
azt hogy? o.O
lehet ki próbálom én is 😄
tök jó buli lehet csak segítsetek hogy multizzak xd
Bent van még valaki a multiban? Meglesném én is, én a bp-i szervízudvarban parkolok. 😄
Toby0501
Az, 3-an voltunk egy helyen és sehol nem lehetett látni senkit.<#levele>

Toby0501
Sikerült elindítani, de fogalmam sincs, hogy most ez multi-e vagy csak ki van kapcsolva az AI.<#idiota>
Ha még valakinek összejön, írhatna és akkor Budapesten megkereshetnénk egymást.

Isti1

kis kindertojás
Estét!

Toby0501
Hát sokadik próbálkozásra sikerült letölteni valamit, de indításnál azt írja, hogy nem találja a játék indítófájlját.

Azért, mert süt a Nap <#idiota>

Szabi
mindjárt kiderül 😊

http://alpha.ets2mp.com/
....Szerintem átverés....
Buszok már vannak az 1.9.xx hez, az utas mod mûködne a Hungary map-nál?
nálam a csillagok miért nem látszanak? valaki segítene? KÖSZÖNÖM
Sziasztok!

Pihenek már nem tudom hol

Gurulás tovább

Isti,Mándoki <#eljen><#eljen>
Tirdi
Hogyan tudnék belenyúlni a MAN modellébe? Konkrétan egy elemet akarok kiszedni a modellbõl.

KÖSZÖNÖM majd akkor kipróbálom 😊)
Szabi
igen

nekem lenne egy olyan kérdésem,hogy a hungary map kompatibilis az 1.9.24.1-es patch alá? elvileg amúgy ez a legújabb patch... KÖSZÖNÖM elõre is a válaszokat

Szép napot és jó utat mindenkinek.<#vigyor2>

Most pedig megeszem a valódi desszertemet mielõtt Dégre érek.<#nyes>

Üdv <#integet2> milyen módot használtok hogy az AI-k tuningoltak meg különbözõ skinek vannak rajtuk?
Köszi a válaszokat, most már tudom a saját skinem is használni 😄
N3suten
na ez meg sem fordult a fejemben ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

sure
A körforgalmakkal az a baj szerintem, hogy az AI jobbkézszabály szerint megy be, hiába van Elsõbbségadás kötelezõ! tábla a behajtásnál, míg ugyanezt nem adja meg a játékos felé (de egymás felé se nagyon, ezért a sok baleset). Nem sikerült megfigyelnem, hogy az eredeti játékban is így van-e (tehát hogy ez a magyar map bugja, vagy a játéké), de a magyar körforgalmak nagy része amúgy is sokkal kisebb, mint az alapjátékban, és az AI nagyon gyorsan érkezik be.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Mielõtt a profilodba belépsz lent van egy szerkesztés opció és megkeresed a módot amit beraktál majd teszel elé egy pipát.<#vigyor0>

Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység

N3suten
az hogy nem önálló a csomag ...
tegyél elé egy "z" betût a névben pl. : Daf_retro_by_senki.scs -t írd át > zDaf_retro_by_senki.scs -re
és ,ha így sem mûködik ,akkor keress másik festést ... <#banplz>

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Szedtem le Daf-hoz skint, betettem a mod mappába, de a játékban nem jelenik meg, mi lehet a gond?
N3suten

magyar.zip és a körforgalomjai ,MAN TGS teszt

Isti1
81-es fõút, Pótkerék Csárda <#bee1>

N3suten
ránézésre ,valódi ...
<#eljen>

Köszi srácok!<#worship>

Xaxoimi: <#eljen>
ronso
Vagy letöltesz egy unlock modot

Sakkoo.......Baszkiiii

jutiput
Szia!
Amikor már lehetõséged van a kereskedésekben vásárolni, akkor már simán tudsz buszt is venni magadnak, ha a letöltött buszod megjelenik a megfelelõ kereskedõnél. Az online vásárláshoz , legalább öt gépjármûvel kell rendelkezni, ahhoz viszont nagyobb garázs is kell. Tehát inkább pénz függõ, hogy meg tudd venni az áhított buszodat, amihez, létezik utas mod is, amivel úgymond utasokat szállíthatsz szintén pénzért, mintha pótkocsit vinnél. De szerintem még a legújabb patch.hez nem készítettek ilyen modot! Talán még buszt sem, a legutóbbi 1.8-as patch-hez vannak buszok és utas mod. Ezt onnan tudom, hogy nekem is voltak ilyen buszos dolgaim, de a legujabb 1.9.22-es frissítés miatt elveszítettem ezeket! Remélem, hogy tudtam segíteni!
Üdv.<#wave>