52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • JohnBart
    Tudtommal csak értelmetlen Google-fordítós zagyvalékokat törlünk ilyen okból (mrtteam-nek volt szokása korábban ilyennel szemetelni, de végre leszokott róla). Hol és mit fordítottál? Mert én biztos nem töröltem semmilyen fordítást...
  • Misuka963
    Muska ? :D
    Na jó most az egyszer elfogadom ;D
  • Norby646
    Punky, Muska
  • Misuka963
    Pfhuuu nagyon szép képek,főleg az utolsó
  • vajo
    Mi történt?
  • fs9pilot
    Ez a Restacar.hu most komolyan ekkora gáz, hogy lefordítok egy changelog-ot, és kitörlik? :D Csak vajo, meg Barth tudhat angolul vagy mi? :D Na mindegy, nem csinálok ebből ügyet, csak érdekes volt számomra.
  • hotwheels
  • Norby646

• Dévid112
    Úton Angol felé
  • Bazsio
    Jó reggelt!

60T épitkezési cucc

Pályán még Németeknél

Az ott mit csinál a Volvo-val??

Vasárnapra értem ide de volt papirom és így ,,jóskáék'' békén hagytak de most a többi órát itt töltöm

Luspy
  • kigyi
    Ha valaki a Bundlestar-os Euro Truck 2 Collector's Bundle-t megvenné és nem kell neki a Scania és esetleg a Trucks & Trailers akkor cserélhetnénk, vagy pénzmagra válthatnánk a 2 játékot. Nekem a Scania Szim a lényeg ebből :)
  • Stormbird
    Kérdezném a hozzáértőket, hogy az ETS2 v. 1.10.1.19s -el kompatibilis magyar map létezik-e? S ha igen az momentán milyen verziószámú? (Extra skillekkel rendelkező userek esetleg linket is tolhatnak hozzá)

Köszi!
  • Skrupi
    Remélem mihamarabb el tudod kezdeni mert kíváncsi vagyok mi lesz belőle :)
  • VERESS 96
    Milano
  • V43 1105

Egyik kiszemelt .. ;-)
  • Luspy
    Ha neki állsz Skinezni abból csak jó sülhet ki. Várom a képeket!
  • ronso
    Én használom nálam minden ok
  • V43 1105
    Ügyes. Alig várom, hogy működjön a játékom és multizzak kicsit :-D Meg skinezni.. woohoo :))
  • Luspy
  • Skrupi
    Értem :D Köszi de nem az én érdemem :D
  • Mandoki72
    Ja,elkapott az ihlet és vettem egyet hozzá.
    Jó lett a fejléced.
  • terwet
    Használja már is ezt a modot? Egy a problémám vele, hogy éjszaka a reflektor semmit nem segít, ugyanolyan sötét van, mintha nem világítana, így éjszaka elég kellemetlen az utazás
  • terwet
    Köszi, ez bejön :)

Gyönyörű napfelkelte :)

• sztanko15
    Értem, rendben! Köszönöm!!
  • Bazsio
    Jól van az, jó csak sokat kell gurulni és lesznek nekem se egyből jöttek.
  • Norby646
    Erre nem tud valaki megoldást?

• sztanko15
    És melyik trailer pack mert leszedtem 1et de abban nincsenek nehéz rakományok, legalábbis én nem találkoztam vele!
  • I73770K
    Regisztráld be steam-en a serial alapján!
    A lemezhez nem is kell hozzá nyúlni!
  • Bazsio
    Jazzycat.
  • Robertoo21
    Sziasztok! megvettem a jatékot, és a going east-et is. Viszont a goning East-et nem olvassa be a lejátszó. Valahonnan tölthető? A kód ugye a dobozban van... Köszi a válaszokat, előre is
  • JohnBart
    Ez jó hír, öröm. :-)
    Szerintem ezt az e-mailezést mindenki megejtheti, aki nem tudja regelni a kulcsot, boltból vette bontatlanul s játékot, és nem adta oda senki másnak kölcsönbe.
  • NagyiBMX
    Na akkor lehet megoldódik a probléma.
  • sztanko15
    Milyen modot használsz hogy 45T-s rakományod is lehet?
  • Toby0501
    Nos, így melóban szép lassan összeszedegettem a lépéseket, íme:
    Először a skint kell elkészíteni Photoshopban vagy GIMP-ben vagy bármiben, amivel lehet majd alpha csatornát is szerkeszteni.
    Ha elkészült a festés, az alpha csatorna szerkesztése a következő lépés. Itt lehet beállítani, hogy mi az, amin szeretnénk metál effektet és mi az, amin nem. Az alpha csatorna szürkeárnyalatos, feketétől-fehérig a szürke bármilyen árnyalata használható, feketén látszik az effekt, fehéren nem. Végül el kell menteni a festést DXT5 formátumban.
    Ezek után lehet nekilátni a többi fájlnak is. Ehhez érdemes az ETS2 Studiot használni, hogy később kevesebb dolgunk legyen vele. Csak ki kell választani a kamiont, amire a festés készül, a Skin Properties fülnél beírni a tetszőleges neveket, a Skin type-nál maradjon az airbrush, a Base color pedig az alapszín, ami többnyire a tükrökre és kilincsekre van hatással. A truck skin fülnél be kell tallózni az elkészített dds fájlt, illetve a workshop iconnál a use defaultot megnyomni vagy saját ikont kell készíteni. Export moddal elkészítjük az scs fájlt.
    Itt még azonban nem vagyunk kész, az scs fájlban lévő fájlokkal még bütykölni kell. A skined.scsdefvehicle ruckkamiontipuspaint_jobskinneve.sii fájlt ki kell egészíteni pár sorral. A plusz sorokat itt találjátok. Illetve az ETS2 Studio valamiért a dds fájlt is babrálja, szóval a skined.scsvehicle ruckupgradepaintjobskinneve.dds fájlt le kell cserélni az általunk lementett dds-re.
    Az scs fájlokat én Total Commanderrel nyitom meg (Ctrl+Page Down), így azonnal lehet szerkeszteni a fájlokat és nem kell csomagolgatni.
  • Bazsio
    Na valahogy letettem a fuvart

Fizetőkapuhoz közeledek majd onann közel leszek Párizshoz és vissza Rostock-ba 45T-nás nem tudom mivel

Mandoki Jól dönöttél
    Hogy Scania-d van
    Axmen
  • Skrupi
    Na csak nem "szkániára" váltottunk :D Amúgy szép képek :)
  • Mandoki72
    Szép napot

AXmen, Bazsio, punky, Norby646,vajo,Krisz1998,

Déli forgalom a melegben

• Skrupi
  • V43 1105
    Tisztelt Vásárlónk!

Jelenleg tárgyalásban vagyunk a játék kiadójával, hogy valamennyi vásárlónk élvezhesse a steam-es aktiváció előnyeit.
    Megpróbáljuk elérni, hogy vagy a jelenlegi kód legyen aktiválható, vagy lecserélhessük őket.

Ezért kérem, hogy a játékvásárlás számlájáról és a kódról küldjön be címünkre olvasható fényképet, és írja meg, melyik üzletben vásárolta.
    Az e-mail tárgymezőjébe írja be: ETS2: és az ön régi aktivációs kódját.

Üdvözlettel

Meskó László
    Support
  • JohnBart
    OK, írtam ismét Mareknek a supportra, hogy erősítse meg, hogy ilyen létezhet. Számomra hihetetlen, hogy a kiadó azzal jön, hogy "hát véletlenszerűen néhány kód működik Steamen, néhány nem".