52658
-
JohnBart #41455 Tudtommal csak értelmetlen Google-fordítós zagyvalékokat törlünk ilyen okból (mrtteam-nek volt szokása korábban ilyennel szemetelni, de végre leszokott róla). Hol és mit fordítottál? Mert én biztos nem töröltem semmilyen fordítást... -
#41454 Muska ? :D
Na jó most az egyszer elfogadom ;D -
#41453 Punky, Muska -
#41452 Pfhuuu nagyon szép képek,főleg az utolsó -
vajo #41451 Mi történt? -
fs9pilot #41450 Ez a Restacar.hu most komolyan ekkora gáz, hogy lefordítok egy changelog-ot, és kitörlik? :D Csak vajo, meg Barth tudhat angolul vagy mi? :D Na mindegy, nem csinálok ebből ügyet, csak érdekes volt számomra. -
#41449 -
-
Dévid112 #41447 Úton Angol felé
-
Bazsio #41446 Jó reggelt!
60T épitkezési cucc
Pályán még Németeknél
Az ott mit csinál a Volvo-val??
Vasárnapra értem ide de volt papirom és így ,,jóskáék'' békén hagytak de most a többi órát itt töltöm
Luspy
-
#41445 Ha valaki a Bundlestar-os Euro Truck 2 Collector's Bundle-t megvenné és nem kell neki a Scania és esetleg a Trucks & Trailers akkor cserélhetnénk, vagy pénzmagra válthatnánk a 2 játékot. Nekem a Scania Szim a lényeg ebből :) -
Stormbird #41444 Kérdezném a hozzáértőket, hogy az ETS2 v. 1.10.1.19s -el kompatibilis magyar map létezik-e? S ha igen az momentán milyen verziószámú? (Extra skillekkel rendelkező userek esetleg linket is tolhatnak hozzá)
Köszi! -
Skrupi #41443 Remélem mihamarabb el tudod kezdeni mert kíváncsi vagyok mi lesz belőle :) -
#41442 Milano
-
Egyik kiszemelt .. ;-) -
#41440 Ha neki állsz Skinezni abból csak jó sülhet ki. Várom a képeket! -
#41439 Én használom nálam minden ok -
#41438 Ügyes. Alig várom, hogy működjön a játékom és multizzak kicsit :-D Meg skinezni.. woohoo :)) -
#41437 -
Skrupi #41436 Értem :D Köszi de nem az én érdemem :D -
Mandoki72 #41435 Ja,elkapott az ihlet és vettem egyet hozzá.
Jó lett a fejléced. -
terwet #41434 Használja már is ezt a modot? Egy a problémám vele, hogy éjszaka a reflektor semmit nem segít, ugyanolyan sötét van, mintha nem világítana, így éjszaka elég kellemetlen az utazás -
terwet #41433 Köszi, ez bejön :)
Gyönyörű napfelkelte :)
-
sztanko15 #41432 Értem, rendben! Köszönöm!! -
Bazsio #41431 Jól van az, jó csak sokat kell gurulni és lesznek nekem se egyből jöttek. -
#41430 Erre nem tud valaki megoldást?
-
sztanko15 #41429 És melyik trailer pack mert leszedtem 1et de abban nincsenek nehéz rakományok, legalábbis én nem találkoztam vele! -
I73770K #41428 Regisztráld be steam-en a serial alapján!
A lemezhez nem is kell hozzá nyúlni! -
Bazsio #41427 Jazzycat. -
#41426 Sziasztok! megvettem a jatékot, és a going east-et is. Viszont a goning East-et nem olvassa be a lejátszó. Valahonnan tölthető? A kód ugye a dobozban van... Köszi a válaszokat, előre is -
JohnBart #41425 Ez jó hír, öröm. :-)
Szerintem ezt az e-mailezést mindenki megejtheti, aki nem tudja regelni a kulcsot, boltból vette bontatlanul s játékot, és nem adta oda senki másnak kölcsönbe. -
#41424 Na akkor lehet megoldódik a probléma. -
sztanko15 #41423 Milyen modot használsz hogy 45T-s rakományod is lehet? -
#41422 Nos, így melóban szép lassan összeszedegettem a lépéseket, íme:
Először a skint kell elkészíteni Photoshopban vagy GIMP-ben vagy bármiben, amivel lehet majd alpha csatornát is szerkeszteni.
Ha elkészült a festés, az alpha csatorna szerkesztése a következő lépés. Itt lehet beállítani, hogy mi az, amin szeretnénk metál effektet és mi az, amin nem. Az alpha csatorna szürkeárnyalatos, feketétől-fehérig a szürke bármilyen árnyalata használható, feketén látszik az effekt, fehéren nem. Végül el kell menteni a festést DXT5 formátumban.
Ezek után lehet nekilátni a többi fájlnak is. Ehhez érdemes az ETS2 Studiot használni, hogy később kevesebb dolgunk legyen vele. Csak ki kell választani a kamiont, amire a festés készül, a Skin Properties fülnél beírni a tetszőleges neveket, a Skin type-nál maradjon az airbrush, a Base color pedig az alapszín, ami többnyire a tükrökre és kilincsekre van hatással. A truck skin fülnél be kell tallózni az elkészített dds fájlt, illetve a workshop iconnál a use defaultot megnyomni vagy saját ikont kell készíteni. Export moddal elkészítjük az scs fájlt.
Itt még azonban nem vagyunk kész, az scs fájlban lévő fájlokkal még bütykölni kell. A skined.scsdefvehicle ruckkamiontipuspaint_jobskinneve.sii fájlt ki kell egészíteni pár sorral. A plusz sorokat itt találjátok. Illetve az ETS2 Studio valamiért a dds fájlt is babrálja, szóval a skined.scsvehicle ruckupgradepaintjobskinneve.dds fájlt le kell cserélni az általunk lementett dds-re.
Az scs fájlokat én Total Commanderrel nyitom meg (Ctrl+Page Down), így azonnal lehet szerkeszteni a fájlokat és nem kell csomagolgatni. -
Bazsio #41421 Na valahogy letettem a fuvart
Fizetőkapuhoz közeledek majd onann közel leszek Párizshoz és vissza Rostock-ba 45T-nás nem tudom mivel
Mandoki Jól dönöttél
Hogy Scania-d van
Axmen
-
Skrupi #41420 Na csak nem "szkániára" váltottunk :D Amúgy szép képek :) -
Mandoki72 #41419 Szép napot
AXmen, Bazsio, punky, Norby646,vajo,Krisz1998,
Déli forgalom a melegben
-
Skrupi #41418 -
#41417 Tisztelt Vásárlónk!
Jelenleg tárgyalásban vagyunk a játék kiadójával, hogy valamennyi vásárlónk élvezhesse a steam-es aktiváció előnyeit.
Megpróbáljuk elérni, hogy vagy a jelenlegi kód legyen aktiválható, vagy lecserélhessük őket.
Ezért kérem, hogy a játékvásárlás számlájáról és a kódról küldjön be címünkre olvasható fényképet, és írja meg, melyik üzletben vásárolta.
Az e-mail tárgymezőjébe írja be: ETS2: és az ön régi aktivációs kódját.
Üdvözlettel
Meskó László
Support -
JohnBart #41416 OK, írtam ismét Mareknek a supportra, hogy erősítse meg, hogy ilyen létezhet. Számomra hihetetlen, hogy a kiadó azzal jön, hogy "hát véletlenszerűen néhány kód működik Steamen, néhány nem".