52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • tutuhawer #41374
    Szerintem május 1 után elkezdték kibontani a dobozokat, úgyse aktiválja senki jelszóval. Aki nem tudja betolni a CD lemez kódját, azt atvagjak a boltok, kerek perec.
  • gordon 24
    Ém cd galaxysossal vagyok steamen.. Szóval én is csak értetlenkedem amikor olvasom.. Igaz, hogy még az elsők között beaktiváltam..
  • Misuka963
    Nagyon bejön,gratulálok :)
  • PetiM44
    Én csak a személyes tapasztalataimat tudom közölni, érdekes módon nekem a Media Marktban megvásárolt ETS2 Gold Edition-ömet gond nélkül sikerült aktiválnom Steamen. :)
  • Szabi #41370
    ezt súgd meg kérlek a hazai kiadónak is, meg azoknak akiknek nem engedi a bolti játékot steam-re aktiválni ;)
  • Norby646
    Köszi! Nem, én csak a vontató skin-jét csináltam, a pótot és a volvo-t csak letöltöttem.
  • V43 1105
    Ügyes ! Teljes egészében saját munka ?
  • Norby646
    Ígéretesnek tűnik. Sok sikert hozzá! :)

Új járgány:

• vajo

• PetiM44
    Megsúgom, hogy a lemezes kiadást is lehet aktiválni Steamen.
  • metaxx
    Amit kivisz a futár az egyik se steam-es. Az lemezes kiadás mind. Ez meg régiófüggetlen steam-es digitális termék. PayPal-al is tudsz fizetni, így nem kell megadni a bankkártya adatokat. Kényelmes.
  • Robi546
    Értem,köszi,na most csak annyi a gond hogy ez magyar oldal,én pedig szlovákiában élek,ezért olyan oldal kéne ahol ki hozza a futár Szlovákiába és aktiválható steamen. (és mindenképp GOLD Edition legyen) Előre is Köszi!
  • Mandoki72
    Hali. Tuti jó a világítás és a fények a (harmadik képen) a Scaniádba én is beülnék. taps

továbbá smile nélküli (mert nem ad be semmit) taps VERESS96, vajo, akos25, Krisz1998
  • metaxx
    Ahogy így elnéztem az mind PC CD, tehát kiszállítós, tehát nem steam-es. És jóval drágább is. Én itt vettem az enyémet, és ez aktiválható steam-en. És hibátlan.

http://mo-keys.com/hu/szimulacio/euro-truck-simulator-2-steam-cd-kulcs.html
  • Robi546
    Hali!

Hamarosan megszeretném venni a játékot,és az lenne a kérdésem,hogy ha a ProGamingShopból veszem akkor aktiválhatom Steamen? Előre is köszi a választ,bank kártyás fizetéssel nem szeretném,tehát mindenképp DVDn,futárszolgálattal szeretném venni.
  • vajo
  • VERESS 96
  • maujuri #41357
    igen benne van, ugyanott ahol a tükröket állítod. A steamban klikk jobb gombal a játékra/ Tulajdonságok/ Béták fül. Ott állítsd publikus bétára.
    Mivel még csak tesztelés alatt van, nem jelent meg.
    De érdemes felrakni
  • Tikudvar
    Most akkor megjelent az ülésbeállítos patch?Mert nálam a steam nem frissít.
  • Scania20
    Remélem tudsz jönni!!!!!!!!!!!!
  • Scania20
    Hello itya írtam privátban!
  • akos25
    [IMG][/IMG]
  • krisz1998
    Sziasztok!
  • tutuhawer #41351
  • vajo
    Megjöttem.. :D

• Skrupi
    Szép ahogy megszokhattuk :D ;)
    Bárcsak már én is gurulhatnák tovább mert már nagyon hiányzik a kis piros de még mindig fen áll a probléma.
  • Bazsio
    Gurulok tovább

Pihenek de közbe esik jól eső

Mandoki
  • Mandoki72
    Szép estét

vajo, Geri56

Köszönet annak aki feltette ezt a félpótot a netre.

Rögtön csináltam is egy céges MAN-t.

A minap láttam egyet,de azt DAF húzta, úgyhogy nemsoká elveszem kicsit az alkalmazottamtól

Az első két képet azért raktam, mert be kell tolni az arcunkat hogy kiengedjenek,mert
    sok a g... magyar aki nem enged ki.

• ronso
    Én este 10 kor idulok Pécs Kaposvár és környéke teriteni :) jöhetsz
  • itya
    hello holnap 8.30-kor lehet rola szó.Ha neked jó akkor ird meg hol találkozzunk
  • hotwheels
  • Scania20
    Sziasztok, konvoj-t keresek!!
    AKI TUD JÖNNI ÍRJON!!!!
  • metaxx
    Leárazás van, akit esetleg érdekel!
  • vajo
  • Geri556
    Igaz nincs benne semmi extra, de mostanában ezt a Premiumot nyúzom. A motorja viszont elég hitvány :/
  • Skrupi
    :D nem árt a változatosság
  • Mandoki72
    Egy Tüzépes céglogóra nem gondoltál még a John Deere helyett?
    Amúgy
  • Bazsio
    Jó estét!
    ,,Thats enough back on street''

Ez is előzési technika

Itt nézem meg a VB-t 3 magyar kollégával csak itt volt hely, de meghívtak a parkolóba

Mandoki, Ákos
  • Mandoki72
    Köszi.De csóró magyar sofőr vagyok én, nincs nekem lém festésre
    csak mindíg ráhúzok egy új bőrt.
  • Skrupi
    biztos sok pénzedben van már ennyiszer át festetni a mancit :D De attól még szép képek :D