Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
....Szerintem átverés....

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Isten nem bottal, hanem VMware.
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
tegyél elé egy "z" betût a névben pl. : Daf_retro_by_senki.scs -t írd át > zDaf_retro_by_senki.scs -re
és ,ha így sem mûködik ,akkor keress másik festést ... <#banplz>#banplz>
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
magyar.zip és a körforgalomjai ,MAN TGS teszt
<#eljen>#eljen>
Xaxoimi: <#eljen>#eljen>
Amikor már lehetõséged van a kereskedésekben vásárolni, akkor már simán tudsz buszt is venni magadnak, ha a letöltött buszod megjelenik a megfelelõ kereskedõnél. Az online vásárláshoz , legalább öt gépjármûvel kell rendelkezni, ahhoz viszont nagyobb garázs is kell. Tehát inkább pénz függõ, hogy meg tudd venni az áhított buszodat, amihez, létezik utas mod is, amivel úgymond utasokat szállíthatsz szintén pénzért, mintha pótkocsit vinnél. De szerintem még a legújabb patch.hez nem készítettek ilyen modot! Talán még buszt sem, a legutóbbi 1.8-as patch-hez vannak buszok és utas mod. Ezt onnan tudom, hogy nekem is voltak ilyen buszos dolgaim, de a legujabb 1.9.22-es frissítés miatt elveszítettem ezeket! Remélem, hogy tudtam segíteni!
Üdv.<#wave>#wave>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fel.
Bele lehet-e hajtani Párkány felõl a Dunába?
Bele.
Isten nem bottal, hanem VMware.
elvileg itt a konzolt a "0" gombbal elõ lehet hívni (az edit_europe miatt)
a kérdésem ez lenne,hogy itt azt pontosan hol kell? hiába megyek a mappákba és nyomkodom a 0 gombot,nem történik semmi valaki segítene? KÖSZÖNÖM elõre is
Valaki segítene, vagy data.hu-ra töltene fel.
Nem semmi képek!<#eljen>#eljen>
Nagyon szep gepek mindenkitol<#eljen>#eljen>
Punky, nagyon szep szerelveny<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Külön lámpa modot nem használok, lehet csak a kamion teszi... Arra pedig ezt a modot használom:
DAF XF 105 V1
Renault magnum http://kamionszim.hu

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz