Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KamionosItaly
mûködik
Az esõeffektek módosításával kapcsolatban szeretnék válaszokat kapni néhány kérdésre.

Az a cél, hogy a jelenlegi megoldás helyett egy, a valóságot sokkal jobban megközelítõ idõjárási körülmények kerüljenek a játékba.
Ebbõl adódóan szükséges módosítani a jelenlegi változatot, de idõközben felmerült néhány akadály, ami miatt megtorpant a projekt.

- Külsõ nézetben esõként látható vízszintes vonalakat melyik szkript tartalmazza, és milyen néven?
- Az összevont textúrák, illetve a meghívásukért felelõs szkriptek közül melyiket, és hogyan kell átírni / módosítani ahhoz, hogy a jelenlegi vonalakból álló esõeffekt helyett, külsõ nézetben cseppek legyenek láthatóak vonalak helyett?

Sajnos a jelenleg elérhetõ idõjárást módosító kiegészítõk közül egyikben sincs módosítva a gyári "vonalakból" álló esõeffekt, így sajnos nincs kiindulási alap sem.

A válaszokat elõre is köszönöm!

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Nincs olyanom akkor mit csináljak? :/
toni1981
Edem55, nekem is az a baj de még választ én sem kaptam rá sajnos

tutuhawer
jobbfelsõ sarokban kell zöld online feliratnak lennie, TAB gombbal játékoslista kell, hogy legyen, ha egyedül vagy rajta, az is OK.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

De nem biztos hogy jó mert amióta játszok senkivel sem találkoztam :/
AudiQuattro
Valaki multirol tudna direkt linket adni? Nekem nem mûködik az oldal.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Letöltöd az eredeti oldalról.. telepítéskor a steamapp/common mappába telepíted. feltelepítés után amit kiadott parancsikont a multisat rámész hogy megtekintés mappában és ott lesz egy olyan hogy launcher. Azt futtatod rendszergazdaként és egy olyan profillal indítod el amelyikbe nincsenek módok :)
Szabi
szép, saját festés a pótkocsi ? :)

"Nulla tenaci invia est via"

KamionosItaly
segítesz ?
Nekem sikerült egy 10 perce kb játszok de eddig egy lélekkel sem találkoztam :/ lehet még mindig rossz
KamionosItaly
nekem se megy
tutuhawer
hûha... gyors fuvarokkal én nem foglalkoztam, saját autóval megyek hitelbe...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
a telephelyeken én nem nagyon megyek, vagy mennék 10 km/h-nál többel, pont mert jönni fog szembe valaki úgyis. Mármint nem Valaki fog szembe jönni, hanem egy valaki.
A tolatást meg látod, mindenki pofával megy be, pedig simán az utcáról is betolathatsz. Könnyen dumálok, kormánnyal, de akár egérrel, billel is megoldható, és akkor nincs forgolódás. Az egyjátékos módban megszokott rutin kicsit borul, amikor van körülöttünk pár ember, rájuk is figyelni kell, annyi biztos.

KamionosItaly
hogy csináltad ? segíts nem tudom feltelepíteni
tutuhawer
hûha... A steam profilom 2009. évi, de sose használtam, õsszesen 2 eredeti játékom van, nem tudom, mi lehet a gond hirtelen. :( Van egy eredeti PS3-ra NSF:Shift 2-m, de véletlenül vettem meg PS3-ra, mert rossz polcon volt, szóval a ETS 2 az elsõ eredeti játékom, amiért fizettem is, és aktiváltam steam-en. A másik steames játékom eredetileg onnan lett letöltve, én túl sok steames problémával nem találkoztam.
Gondolkodni azért még tudok:
felmentem a multi hivatalos oldalára, beléptem a steam adatokkal, letöltöttem, telepítettem a cuccot a common mappába külön az ETS2 mappjától egy másikba. Így a launcher parancsikonját kitettem az azstalra, onnan indítok, belépek, sima ügy.

Jó videó, nekem is vannak, majd választok egyet feltöltésre, egyelõre hagyom érni egy kicsit :D

bigmacHD
Sziasztok! Alakul ez, nekem tele volt a parkoló :)

http://www.youtube.com/v/RBRjTqwFPFM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Sziasztok!

Letöltöttem a multit mentem is vagy 10-15 gyors fuvart, de most az baj hogy nem tudok el vállalni többet mert listán nem jelenek meg. Tud valaki segíteni nekem ez ügyben? Elõre is köszönöm!

Üdv: edem55
Ez így szép jó, csak én nem tudok multizni!
eredeti játék nélkül mûködik a multi vagy nem ?? :D
Szia :) légyszi tudnál segíteni? Én is ugyan úgy telepítettem fel ahogy leírtad hogy a steamapp/common mappába de nem megy :(
Megy

DLC-vel megy a multi?

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erõd legyõzni a nehézségeket." Bruce Lee

tutuhawer
kösz az infot ,

ez a zöld gomb egy .png fájl, ezt lehet ? <#ravasz1>

tutuhawer
meglepetés volt, elkéstem a fuvarral, tegnap úgy hagytam, felrakótól 30 km-re, és most letelt az idõm. Én pihentem, valós idõben, a fuvarom meg ... késett :)
Ha félreállok egyébként csak parkolóba, nem tudok pihenni, mivel nem fáradt a sofõröm, ez OK, gondoltam, akkor csak kiugrok, fõzök egy kv-t, hugyozok, stb és a játék nem dobott ki, de a multiplayerbõl igen, azaz nem voltam online tovább. Ez teljesen korrekt megoldás, ne foglaljam már a helyet, ha úgyse megyek, piros pont a készítõknek jár

Egyéb: felrakó-lerakó kérdése: naná, hogy tömeg van, mindenki arccal befelé megy, és nekiáll ott tolatni, megfordulni :) Láttam, mi a szitu, az utcán meg pont volt egy kis hely, betolattam 30 sec, kiálltam a rampáról 10 sec, és kész, máris jött a tömeg, még 3 gép. Felrakó ugyanez, gyorsan néztem, merre vannak fuvarok, hamar rányomtam, ami tetszett, és gyorsan rá is tolattam, még mielõtt felborítják a havercsávók a pótkocsit. Tetszik ez a része is, profinak kell lenni, nincs idõ szüttyögni, mint a valóságban is sokszor.

Tankolás: jó hamar elfogyott , együtt mentem ki egy sráccal tankolni, õ is megcsinálta, én is, sima ügy, ez tetszetõs. Megvárt engem, villantottam, hogy mehetünk, ez is sima ügy. Ketten mentünk, nem laggolt elõre-hátra, meg én se, elõzni lehet, konvojban menni lehet, ez is OK volt.

toni1981
mikor feltelepül, lefrissíti magát az 1.9.24.1-re

Szerintem 1.9.22
macleody
Legújabbal, 1.9... valamennyi, de a steam úgyis frissít az aktuális verzióra. Mert steam kell hozzá.
PDes
Melyik verzióval megy a multi?

Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.

Jó csak úgy élethûbb volna!<#nezze><#hehe>
Ja és mennék de.....
IMYke2.0.0.0
Egy régi v1.8.xx alóli kép tõlem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A chat-et az F9-el lehet ki-be kapcsolni és az Y-al lehet elõhívni és az Enter lenyomásával tûnik el.

tutuhawer
helyesbítek, én nem láttam moddolt szerelvényt

toni1981
Sziasztok.
Tudna nekem valaki segíteni? Tegnap este kipróbáltam a multit és tetszik, de ma mikor folytatni akartam egy fuvart sem ad be és már próbáltam úgy is, hogy új profillal kezdek, de az elsõ fuvart elviszem és aztán semmi. Mi lehet a baj???? Elõre is köszi a segítségeteket!

tutuhawer
Miért menne bárki a parkolóba most? Örül mindenki, hogy van valaki, valahol, valamerre, valamiért stb stb Fõleg a városban egylõre. Miért lenne pihenõidõ, amikor látom, hogy ott szenved a csávó a lerakónál. Pár hét és kialakul, hogy ott eltûnünk, vagy bejelentkezünk , ahogy a fuvart vállaljuk , mittudomén vagy szellem mód lesz. Így várni kell, senkivel se akarnak kibaszni, gondolom.

Modokat bettenni? Te beteszel egy szép festést én meg mit látok? Átlátszó autót, vagy feketét jó esetben. Közös a térképünk, közös tartalom kell. C'moooon maaaan :D

Hát ilyen tapasztalatok mellet én nem fogok neki multizni ahogy mondtad.Nincs pihenõ idõ, nem lehet modókat betenni, parkolóba nincs senki még a sima Single élethûbb!
tutuhawer
A város így néz ki, mindenhol tolatás, dudálás, rendezkedés megy , de jobb, mint az AI szerintem:

A Steam dolgait én nem ismerem, de valahogy lehet pofázni a magyaroknak ,gondolom, a steam része megy a játékban is, megnyomtam. Lehet összejönni, menni , szervezkedni, egész korrekten pontos a játék, nem ütköztem út közben. Akkor laggoltam, meg az ellenfelem is, amikor videóztam, egyébként elférünk egymás mellett normálisan, szóval lehet gurulni itt-ott

tutuhawer
Én letöltöttem a hivatalos oldalról, ahová a steam adatokkal kellett belépni, lehúzta a telepítõt, szépen feltettem a steamapps/common mappába, az asztalra is kértem egy parancsikont, és azzal indítottam a játékomat, sima ügy volt. Régi profilt betöltöttem sima ügy volt, pedig....
8-as szinten jobb autóm van, mint lehetne, a TSM 4.7.1-et toltam korábban , és minden azonnal elérhetõ volt, azon meglepõdtem, mert egyéb mod nem volt nekem sose

tutuhawer
Érdekes helyzet volt, tegnap mentem 2 órát kb, és fotózgattam, videóztam is. A városokban van olyan zóna, ahol nincs ütközés, nyilván ott szellem mód van, de jelzi a játék , amikor elhagyom a zónát, ott lehet ütközés - gondolom. A fe-lerakó tumultus, igen, az benne van a pakliban, és sokszor végignézed, hogy szenved a másik játékos.

A chat megoldása érdekes, kezdetleges: láttam játékosokat írni, dumálni, de én nem találtam emg a billentyût a chathez. A gombbal elõjön a környékünkön levõ játékosok sora, városban sok, útközben kevesebb, folyamatosan változik, ahogy megyünk:

Teli pihenõvel én nem találkoztam, mindenki a városokban tobzódott, de nincs vezetési idõ / munkaidõ / fáradság, így egyelõre a játékosunk idejével nem, csak a sajátunkkkal játszunk, ez elsõ körben tetszett is.
Megálltam parkolóban fotózni, csak álló autóban érhetõ el a menü, a fotó, a rádió stb stb, és mintha nekem jelzett volna, hogy ne ácsorogjak csak úgy... Lehet, hogy az álldigáló játékosokat egyelõre ki akarják dobni, hogy hadd jöjjön be másik, aki szeretne menni , kipróbálni.

Nekem tetszettek az online mód dolgai, a civilek hiánya elviselhetõ, az online rész kárpótol. Moddolt autókat én /se/ láttam/, a TSM térképet kidobtam a kukába, azt olvastam még, ,hogy a Going EAST tartalom nem feltétel a játékhoz
Hey

KamionosItaly
jó reggelt !
fent van nekem a multi de nem indul
be aktiváltam a steam-ba és akkor sem mûkszik
letöltöttem a steam-os verziót és ígysem mûködik ! segítsetek !
Csak nem buli lesz? <#nevetes1><#pias>
Már csak egy új mappot kellene betegyenek a multihoz, mert ahogy láttam sokan vannak, és amikor pihenni kell akkor lesz baj, mert a pihenõk elég kicsik, ha már csak 5 h-val megdobják akkor szerintem jobb lenne.És a lerakás/felrakás azt tényleg egy szabállyal meg kellene oldani!Ezt a képekbõl mondom csak!
srácok
1.9.24.1-es patch alá tudtok mercedes lógot? KÖSZÖNÖM annak,aki ebben segít... (illetve tuning módokat) pl.motor,váltó
Remélem lesz szerver bõvítés,mert nehezen lehet bejutni a szerverre

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

ronso

Nem vagyunk sokan a sorban...

Sakkoo.......Baszkiiii

sure
"Csak autópályán találkoztam láthatatlan falakkal, ezért is kérdeztem hogy van e mód a megkerülésükre."

Persze, tessék fõútvonalon menni! <#gonosz2> <#idiota> A játék több, mint elég idõt hagy a fuvar teljesítésére.

Amennyire emlékszem, már az elõzõ 0.9.1H-ban sem volt szabad pl. Szabadbattyánba az m7-esen menni, de az 1.9.x-hez igazítás miatt sajnos új bugok és falak is elõkerülnek.

Szerintem már most is abszolút játszható, de Frank egyelõre szándékosan nem publikálta szélesebb körben; jelentjük a bugokat szorgosan, aztán amennyire ideje (vagy idejük, ha esetleg többen vannak már) van, a fontosabbnak ítélteket javítják, és majd jön egy újabb verzió az eddig ismert hibák nélkül.

Bõvült a terület is, meg egy csomó apróság belekerült, engem lenyûgöz az egésznek a részletessége, a hangulata, a léptéke, a belefektetett figyelem, a fejlesztés mértéke (próbáltam valamelyik 0.8-ast is anno, na ABBAN még tényleg lépten-nyomon láthatatlan falakba ütközött az ember). Mindegyik jelenlegi vagy volt lakóhelyem és környékük bejárható a térképen, így ismerem ezeket a valóságból is, és bizonyos szakaszokat, városokat kísértetiesen valósághûen ad vissza a játék.

Isten nem bottal, hanem VMware.

tutuhawer
Szevasztok, én is aktiválom a steam fiókban a játékot, eddig nem oda tettem , illetve rosszul tettem, de most megnézem én is, mi fán terem a multiplayer. Kösz a sok infót a kiegészítésrõl

Sziasztok!
Alakul a Hunland! <#smile>

AXMen, retoucher, Punky, Maujuri,Gábor55 szép gépek/gépek! <#eljen>
bmwcrash
Az a baj teli van a szerver...