Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norby646
Csak nálam írja azt a játék hogy "you were kicked, reason: reserved slot"?

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Nálam olyan gond van csak hogy mikor a pótkocsit akarom le akasztani kilép. De amúgy meg jó tetszik

macleody
Nálam meg az autópályán megjelent elõttem egy kaminyon, szembe velem. Olyat csattantunk, hogy öröm volt nézni.
bigmacHD
ugyanígy jártam 😄 1500-al zuhant le a kamionom a semmibe, azóta be sem enged a szerverre. Biztos fejlesztések vannak.

macleody
Steames a játékod?
kis kindertojás
mindenem eredeti... :/ de mégsem jó

Euro Truck Simulator 2 Multiplayer Open Alpha Teaser

IMYke2.0.0.0
38774-ben olvasottak segítenek.
Eredeti verzióval, mindent telepítve mennie kell.
A többieknek ugye megy.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kis kindertojás
nekem is ezt írja, bejelentkezem STEAM-en és ha indítanám akkor meg ezt dobja ki, ahol ten tudom, hogy mit kell csinálni... Valami ötlet?

IMYke2.0.0.0
Mert nem eredeti verziód van?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Before starting multyplayer you need to run Steam . ezt miért írja ?? a választ elõre is köszönöm
Magyar mapon nem lehet multizni.
Magyar mapon lehet multizni? 😊 Sikerült megcsinálnom 😊
Megint egy kis rendõri felvezetés!

De legalább csajok voltak <#nevetes1>
Azt hiszem van egy kis hiba a játékban 😄 Lementem a fûre és leestem a semmibe 😄

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

van egy ilyen problémám
Salzburg - Oslo

Indulás.

Érkezés Norvégiába. 😊

tutuhawer
ha baleset van, vissza kell tölteni egy mentett állást, és kész.
Elkezdett villámlani mifelénk, jött egy kis vihar, félrehúzódtam, hogy becsukjam hamar az ablakot, mire visszaértem, belecsúsztam az árokba. Egy darabig küzdöttem, aztán betöltöttem, akkor is az árokban voltam, de legalább ki tudtam jönni valahogy 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

AudiQuattro
40 tonna össztömeg,310 lóerõ <#eljen><#nevetes2>

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

nemcsak annyi kérdésem lenen még hogy hol található az 1.9.24.1 mikor 1.9.22 van fent a hivatalos honlapon és nem találom az automatikus frissítést ezen a k*****a Steam-en

Ez igazán remek! Akkor már csak a fejlécbe kell kiraknia az illetékesnek, hogy észrevehetõ maradjon. Köszönöm a többiek nevében is!
Itt van egy kis GYIK/FAQ, linkek, infók az ALPHA Multiplayer módról!

1. Direkt linkek a telepítõhöz:

http://files.ets2mp.com/alpha/ets2mp_open_alpha_1st_may_2014_212349.zip

http://files.ets2mp.de/alpha/ets2mp_open_alpha_1st_may_2014_212349.zip

http://files.ets2mp.ru/alpha/ets2mp_open_alpha_1st_may_2014_212349.zip

2. A Multiplayer hivatalos Facebook oldala

3. A Mulitplayer hivatalos FAQ oldala

4. ETS2MP_Installation Guide.pdf

5. ETS2MP Restacar topikja

6. ETS2MP SCS hivatalos fórumon lévõ topikja

Luspy
<#eljen>

Szervusztok!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem volna egy javaslatom a publikum felé.
1. Válasszatok ki egy embert, aki tud írni ( pl. tudja mit jelent az egyelõre és az egyenlõre )( itt kevesen tudják sajnos ).
2. Írja le a publikumnak a lépéseket az online mókához. Dobozos, DLC, Steam verziókhoz is.
3. Fejlécbe kirakni és kiemelni. Így sok kérdéstõl megóvhatjátok az amúgy segítõkész emberek idegeit.

bigmacHD
Én felvenni nem tudtam a rakományt mert fel volt akadva egy "kollega" tetejére, szépen aláment. Az úton 100%-ra törték a kamionom, a szervízbe meg nem tudtam rámenni a zöld jelölésre 😄 van még mit fejleszteni. A rendszámtábla is random, de alapvetõen szerintem jó lesz majd idõvel.

Hát asszem befejeztem 1-enlõre a multit.Ha 20Xnem töltöttem be a játékot akkor 1x sem,de beállni nem tudtam hogy leadjam a pótot 5 méterre a beállótol,szanaszét törtek ott egyfolytában.Pedig csak le kellett volna adnom azt sanyi.Majd holnap reggel megpróbálom,talán kevesebben lesznek.
Hali,

nos az esõt tudomásom szerint 2 helyen lehet állítani, illetve befolyásolni:

1. a def mappában lévõ bad_weather.sii-ben, a különbözõ sun_profile-okon belül a rain_intensity értékével, h mondjuk az 1-et leveszed 0.1-re így nem fog annyira esni így kevésbé lesz vonalas az esõ effekt. De cseppek sosem lesznek, ezt sztem így programozták le.

2. az editoron belül a Settings fülben lehet szintén állítani az esõ értékét, csatolok róla egy képet!
Az editort a konsole megnyitásával lehet behozni, az edit europe paranccsal. Ha betölt akkor a "c" betûvel lehet váltani a 3d-s és a felülnézet közt! A Page Up/Down gombokkal meg zoom-olni lehet a térképen.

Ha editoron keresztül állítod, akkor a lementett új bad_weather.sii-t (amit a játék könyvtárába lévõ def mappába ment vissza) be kell majd tenni a mod mappába scs fájlként úgy hogy a defad_weather.sii könyvtárszerkezet meglegyen.

Ill. még magának az esõnek a dds-e itt található: basematerialenvironment ain.dds
Ennek az alpha csatornája alapba full fekete, lehet ha itt kis fehér pöttyöket tesz az ember javít rajta valamennyit!

Próba cseresznye!

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Nekem is legyszi mert annyira le van terhelve az oldal hogy nem lehet megnyitni :/
Nem tudnád elküldeni mail-be a telepítõt esetleg vagy privátba csatolmányként ?? mert amit ide kiraktak linket nem tudom megnyitni <#wilting><#wow3><#rinya>

bigmacHD
nekem ez van : ets2mp_open_alpha_1st_may_2014_212349 .zip és ez a telepítõje : Install ETS2MP.exe

És itt mit kéne telepíteni mert én nem látok .exe nektek is ilyen ??

bigmacHD
feltelepíted ami a zipben van, utána ezzel inditod a játékot : Play Euro Truck Simulator 2 Multiplayer

Hello nekem olyan kérdésem lenne hogy leszedtem a multit egész pontosan ezt beraktam aktiváltam de nekem valahogy nem akar mûködni vagy mire kéne menni vagy hogy kell elindítani azt a rész valaki, help please <#help><#help><#help>

Tényleg ilyen sok béna van, hogy nem tudnak betolatni? Nekem ez már úgy megy teljes belsõ nézetbõl, csak a visszapillantók használatával, mintha egyenesen mennék egy nyílegyenes úton. Rutinból.
Azt hittem, hogy akik ezzel játszanak, azoknak azért ez már csak megy!
Norby646
<#eljen><#wave> Én sajnos nem tudtam normális képet készíteni.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

SimaSuna
multiztam egy cseppet.
egész jó dolog, bár pár noob megkeseríti a beállást, szervizelést...

Találkoztam egy magyar kollégával, Azthiszem Norbi volt a neve 😊

tutuhawer
Gyakran kell menteni, ami az idõmet nem menti el, de a pozíciómat igen: Értsd: mentem 80-nal kb, velem szembe jön a SKIDROW nevû spíler, és direkt nekem jött full gázzal. Elvitettem az autót szervizbe, a javítás 90 K euro, inkább visszatöltöttem a mentésemet. Sokat kell menteni, meg sokat kell tankolni is - nekem. 600 l-es a Mercedesem tankja, nagyobbat nem is láttam ennél... Nem túl sok

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

KamionosItaly
" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />
KamionosItaly
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_5_2_9vknqe78xc.jpg]
Kék Scania sárga póttal,10p ig bírtam nézni,majd melléjártam és 1p alatt beraktam az enyém és léptem <#vigyor5>
KamionosItaly

http://alpha.ets2mp.com/

ez a jó bocs
KamionosItaly
alpha.ets2mp.com
AudiQuattro
Én le sem tudom tölteni,nem hozza be az oldalt.Szerintem tulvan terhelve.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

KamionosItaly
nem 😞
lerakni az árut,feltéve ha elérsz odáig,meg kész rémálom.Annyi a "szerencsétlen" hogy nem képes beállni még 10p-alatt sem <#falbav><#nevetes1>
Persze teli vannak,és vannak akik elég jól laggolnak.Meg persze száguldoznak,ezért is tol fel hátulról 1000-el, hiába húzódsz le teljesen.
Találkoztál már valakivel?
Jó nektek bár megy nekem esélyem sincs!<#sir>
Huhh...nem rossz ez a multi.Csak amikor a második fuvarom megy a levesbe mert felnyomnak oldalról vagy hátulról,na az nem tetszik.Nem kerestem 1 fillért sem de 250K-eut elköltöttem a kamion javításáért meg a melók lemondásáért.De poénnak és hogy csak kocsikázz egyet csapatban arra tökéletes.