Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ilyen nem is létezik. A steamhez meg nem értek és nem tudom, hogyan kell frisíteni, hogy megkapja. :S
Connection refused authentication error
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
valaki leírná, hogy akkor most ez a multiplayer mod jó vagy nem, és ha jó akkor légszíves egy linket küldjön már el nekem.
Köszi : )
Augusztusra meg jön hozzá egy G27-es Logitech azt had szóljon. :P
Amatõrök mindenhol vannak, ezzel semmi gond nincs. Azért sok az ún. amatõr, mert egérrel vagy billlel közel sem komfortos helyzetben kell jó gyorsan beállni, amire lehet, hogy nincs felkészülve sok játékos. Miért is lenne, nincs ezzel gond. Akinek kormánya van, könnyebben be tud állni talán. Akinek 900 fokos kormánya van, annak sima ügy, de az se olcsó, és úgy is lehet bénázni. Semmi gáz nincs azzal, hogy sok a hiba, pár napos a cucc, már most alakítják azonnal.
Szerintem nagyon nagy királyság lett. Ami nagyon fontos még , az a szerver mérete, hadd ne kelljen már kidobni azt, aki csak megáll a haverokkal pofázni a pihenõben. Akkor meg nem fogunk elférni a pihenõben... Van sok kérdés , van a játéknak fóruma, ahova lehet okoskodni, hogy jó legyen.
Szerintem így is jó
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Action
MSI
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
olyanra gondolok hogy játékokról videót
PLS linket is kérek PLS
Az van hogy probalok belepni Steam-re (hogy letoltsem a multit) Chromeon keresztul es csak porog, nem tolti be. Valaki eltudna kuldeni az .exe filet pm-be? Elore is koszonom szepen

2.Kezdõ fuvarozók 3.Troll fuvarozók a szerver ahogy elkezdesz játszani csináltad veled egy tutoriált pl Beállások idõre reflex mérés ügyesség meg ilyenek és amilyen teljesítményed van az szerint rak be valamely szerverre!Tudom, hogy ki lehet kerülni, de ha egy Troll feljut a 1. Szerverre és mit tudom én 100-al neked jön mert olyan...akkor az szerver átdobja õt.Nem??Nem jó ötlet?
Ja és Steam-on akármelyik országból lehet vásárolni??
Pl.Románia??
Sikerült megoldanom a problémát, úgy hogy csináltam egy teljesen új profilt ( módok nélkül) és most már meg jelenek a fuvarok. Remélem tudtam segíteni. :)
Thank God, I\'m a Lada owner!
Nah akkor toljuk neki! :xD
Köszönöm linket. Nem haragszok a spoiler miat. :P
Ahogy ígértem, utána jártam ennek a frissen megjelent többjátékos verziónak.
Megpróbálom a leírást frissíteni, ahogy telnek a napok és olvasom mások tapasztalatait.
A szerveren írta az admin a chat-be, hogy 2.000 ember fér fel.
Elõbb olvasd el figyelmesen, amit írok és utána rájössz, hogy talán nincsenek is felesleges kérdéseid a Multiplayer Alpha-val kapcsolatban. Ahogy olvashatod, benne van a nevében, hogy ALPHA, szóval nem egy tökéletesre kiforrott változat, de valahol el kell kezdeni...
Telepítési utasítás:
1.: Legyen eredeti a játékod! Mindegy, hogy Steam-en vetted meg vagy CD-s.
A Going East DLC nem kötelezõ.
Akinek nem Steam-es a játék, az töltse le a Steam-et (http://store.steampowered.com/)Aztán készítsen egy fiókot hozzá.
2.: Szedd le és telepítsd a Steam-rõl az ALAP JÁTÉKOT.Amikor meg van, akkor lépj be a játékba és add meg a Serial-t.
Utána telepítsd a Going East DLC lemezen lévõ 1.5.2-es Patch-et és szedd le a Going East DLC-t is a Steam-rõl és telepítsd, aminél szintén add meg a Serial-t.
Ha nem akarod újratelepíteni a játékot, akkor a Steam-en elég a CD-s széria számokat beregisztrálni.
2/a.: Ha már meglévõ játékod van, akkor a Steam-en kell a szériaszámot aktiválni.
Innentõl fogva a Steam tudni fogja, mivel játszottál, ha esetleg újra kellene húzni a gépet, utána ezt a procedúrát már nem kell még egyszer végig csinálni, csak leszedni az ETS2-t és csak egyszer!
2/b.: A Steam legfõképpen a játékon belüli szerver információhoz és a chat-hez kell.
3.: Szedd le a https://www.facebook.com/groups/128796563935050/316471928500845/ fájlt, csomagold ki és futtasd a telepítõt.
Adj meg neki egy könyvtárat, lehetõleg ne a C meghajtón! S ne is azt, ahova az alapjátékot telepítetted!
Amikor meg vagy, akkor indítsd el a játékot a launcher.exe fájlra kattintva.
NE AZ EDDIG HASZNÁLT ETS2.EXE-T FUTTASD, HANEM AZT, AMIT A 3-AS PONTBAN LINKELT FÁJL AD A TELEPÍTÉSE UTÁN!!!
Hozz létre egy profilt, amivel játszani fogsz.
FONTOS!
Alap térképet használj, mert csak azon fut a szerver!!!!
Indítsd el a játékot, állítsd be a kívánt dolgokat (grafika, játékmenet, stb...), utána teljesítsd az elsõ fuvart. Bal oldalon van a beépített Chat, ahol valószínûleg sokáig azt fogja írni, hogy nem tud csatlakozni a #1 EU map-hoz. Ne törõdj vele, csak vezess! Nekem nagyjából 3 perc után sikerült a szerverre csatlakoznom. Az, hogy offline vagy a profillal és közben vezetsz, nem befolyásol semmit. ugyanúgy gyûlnek a kilométerek és ugyanúgy növekszik a profilod minden fuvar közben.
Ekkor meg is jelent a többi játékos és hirtelen sokan lettünk a telephelyen, ahol le kellett volna akasztanom.
A játékbeli Chat-et a "Y" gombbal lehet aktiválni.
A TAB billentyûvel lehet megnézni, hogy kik vannak körülötted. ott írja a Ping számokat is ms-ben. Akinek túl magas, például 140ms feletti, Õk okozzák az esetleges laggolást is.
Hátrányai az online-nak:
- Lagg: Tarts nagyobb követési távolságot, mert nem rendelkezik mindenki jó internettel és egy nem várt pillanatban itt is, ott is lehet látni a másik kamionját és az balesetet okozhat. Amitõl ugye anyagi károd lesz.
- Ne legyél türelmetlen a telephelyen, mert úgysem fértek el egymástól. Most kiderül, ki játszik régóta, ki tud tolatni és ki játszik kormánnyal vagy billentyûzettel, mert ezek ilyenkor elõjönnek. Pár percet játszottam, de sok süldõvel találkoztam össze.
- Mivel ez csak alfa verzió, bízhatunk benne, hogy az online hibák ki lesznek javítva. S ebben akkor lehet a készítõknek segíteni, ha minél többen játszunk vele, mert abból Õk csak gyûjtik az információt, ami segít abban, hogy minél elõbb legyen hozzá egy nagyobb javítás.
- NINCS FELUGRÓ ABLAK, HOGY AKASSZ SZÉT, HA NEM AKARSZ BÓNUSZ XP-T! NINCS! Rá kell tolni a rámpára a póttal. Legalábbis, nekem nem jött fel az ablakocska.
- Ha offline módban vagy az online profillal, akkor áll az idõ, a nap se telik. Viszont a fuvart meg tudod csinálni, igaz a jelzõlámpák se mûködnek. Így ha piroson kell átmenni, menj, ne várj, felesleges.
- Kicsi a szerver mérete, így sok idõ is eltelik, mire egyszer csak fel tudsz lépni.
A neten úgy vettem észre, hogy ez a honlapjuk:
http://ets2mp.com/
Pont most érkezik a ETS2 + Going to East eredetibe. :D
Kicsit nem figyelek oda és már multi van? :D
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
A tolatással tényleg sokaknak gondja van, de engem különösebben nem zavar, ez csak egy játék.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Még ha beteszik az AI-t akkor lesz jó de beteszik vagy nem??