Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vegul van egy jo verzio a mp hez ?
tomi161996
Tehát akkor addig nem is tudok játszani senkivel :( És azt lehet tudni hogy mikor indul újra :)

Offline az azt jelenti, hogy a szerver le van kapcsolva. :) Szokj hozzá alfa verzióban. Amúgy vagy másfél órát bírta. Nyomtuk mint állat. :)

tomi161996
helló valaki tudna segíteni hogy feltettem a multit és jobb felsõ sarokba azt írja ki nagy piros betûkkel hogy offline ebbe valaki tudna segíteni hogy, hogy kell bejelentkezni hogy lássak másokat is ?

macleody
Elvileg ez az aktuális verzió: ets2mp
Szerintem elértük a 3000 fõs szerver kapacitást. :D Az adminok ott örültek. :D

Hello.

Nektek jelenleg mûködik a multi? 2 napja próbálok bejutni, de nem tudok. Tegnap egész nap full volt az EU1, most pedig folyamatosan újracsatlakozik, valamint más verziót kér.... De persze ahonnan letölthetõ lenne " ha van újabb verzió, nem jön be, pontosabban 504-es hibakód.....
Nagyon király!! :)

Lehet, hogy összefutunk majd. :) Amúgy nagyon jó móka nézni ahogy a többiek tolatgatnak meg próbálnak parkolni. :D
Szabi
igen, még mindig ma este a terv, aztán majd kiderül.. :D

"Nulla tenaci invia est via"

macleody
Na most crashelt a game,
Legkésõbb ma délutánra ígérte Frank a Hungary Map javításának kiadását. Valaki tud róla?
Biczike
Sziasztok nem tud valaki nekem csinálni egy festés VOLVO fh16 2012-re 1.7.1 alá,vagy el mondaná,hogy mit csináljak,hogy sikerüljön meg jeleníteni. Az omsihoz meg rengeteget tudok,ez valahogy nem megy:(

Üdv mindenkinek valaki nagyon kérem küldjön már egy jó oldalt ahol realistikus modok vannnak..Elöre is köszönöm.:)))))

macleody
Jaja, jópofa :)

Haverral

Kis tolakodás
ha kiforrja magát akkor tényleg jó lesz

Bocsi a sok kepert<#integet2>

Hmm.... Amúgy a Steam mûködése áll le. Nem pedig az ETS2 dob ki. Mondom én, hogy retek ez. Engem ki be dobál. Szerencse, hogy a loggin kb fél sec. :D Mindig visszalépek. :P

Mentsetek sûrûn!

Amúgy kibebaszott királyság!!! Ez ha kiforja magát... pfúúú! Amúgy én már most is happy vagyok, hogy látok másokat és rámdudálnak én meg vissza. Már ez az alpha is iszonyat szórakozás. :)
Szép estét<#wave>

Ezek az AI -ek még mindig pocsékul közlekednek a körforgalomba hiába 1.9.2 patch.<#vomit>

Úgyhogy óvatosan kell bánni a szerelvénnyel.<#nevetes1>

macleody
Valamit mókolnak a szerón ki is volt írva fél órája kb.
Nagyon lecsó a online mod komolyan 10 perc még csatlakozik és crash <#mf2> pöpec <#vigyor5>

Valaki nem tudja miért áll le nekem játék közbe a steam mûködése?
tutuhawer
ja , vágom, itt az aláírásomban

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Felvesszük egymást steam-en és tudunk beszélni fuvar közben ha van kedved.
tutuhawer
Hogy érted, hogy adjak egy steam nevet?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Egészségedre! :)
Ha adsz egy steam nevet,akkor igen ott is lehet beszélni csoportba!
tutuhawer
kösz az infót, engem is ki-kidobott. Be-bedobtam pár sört helyette.
Egyéb: a steam hogyan mûködik, lehet létrehozni magunknak saját csoportot, ahol lehet pofázni egymással? Mert az nem semmi lenne, hogy a kormány mellett ott a telefon, belépek a steambe és lehet olvasni-írni stb, pont úgy néz ki, mint a kamionban a pult.
KÉP: https://flic.kr/p/ntzL5c

Nekem most elindult és stabil. aki jönne közbe skype-ra írjon pm-be.
Norby646
Már van szeró de nem stabil, illetve szinte egybõl crash-el a játék. Szerintem hamarosan újraindul rendesen a szeró és lehet tovább hajtani a gépeket. :)

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

toni1981
facen még azt is tudják mikor ve....ted ki utoljára baze

toni1981
Király vagy, már be......rok rajtad vazeeee :-)de igazad van.

De jó, hogy a Faszbúk nélkül elpusztúlna ez a retek világ. Oda kell közzétenni. Mert havonta 1x nézem meg.

Van esetleg a hivatalos oldalon is ilyen üzenõfal? Vagy valami. :)
Norby646
Bocsi, nem kimondottan Deviome-nek ment, inkább úgy általánosságban mindenkinek, aki nem olvasta (ahogy én sem eddig).

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Norby646
"We are working on server update - if server will be offline sorry for that." 1 órája írták fészbúkon. Hát várunk akkor... :)

Erre már én is gondoltam. Meg szerintem sokan mások is. :)
Norby646
Nálam az istenért sem akar csatlakozni de a haveromnál se. Jó lenne vmi server stat oldal hogy tudjuk mivan.

Igen. Ezt szedtem le én is. :) Akkor sikerült eltalálnom. Köszönöm a segítséged. Meg mindenkinek!

De ez az én formám. Offline a szeró. -.-"
macleody
Innen kell letölteni, a steam-es zöld cuccra kattintva. Nem mindig enged be rögtön, lehet fullon van a szerver, olyankor folyamatosan próbál újracsatlakozni.
Köszönöm a segítséged. :D Én úgy furikáztam az ürességben mint az állat. xDD

Egy gyökér kérdés. Hogy kell letölteni? Mert olyan jó, hogy 3279569123 ablakon kell hozzáférni. :S Belépek a ets2mp.com oldalra. Ott rányomok a ETS2MP - alpha... - ra ( legelsõ :D ) És mikor leszedi csak instalálom és kész?

Valami történt, mert bent vagyok a játékban. Jobb felsõben írja, hogy Offline. Viszont bal alsóban már próbál újracsatlakozni, de nem sikerül neki fellépni. De újrapróbál mindig. Ez normális? Hagyjam hagy próbálkozzon vagy valami nem oke? :)
toni1981
macledoynak igaza van új exe-t kell letölteni és akkor menni fog mert ugyan is ha nem akkor pl a jobb felsõ sarokban sem fog megjelenni semmi és a bal alsó sarokban pedig különbözõ hibákat fog kiírni

toni1981

macleody
Kapcsoljátok ki a modokat, és nézzétek meg az ets2mp.com-on nincs-e újabb multis verzió. Tegnap éjfél után haverral nyomtuk, leállt a játék és utána nem tudtunk csatlakozni. Merthogy közben egy újabb verzió került a szerverre. Az authentication error meg valszeg a bekapcsolva maradt modok miatt van. Ki kell kapcsolni õket.

Deviome: akkor vagy fent a szerón ha a jobb felsõ sarokban zölddel írja, hogy online EU1.
Beenged most már a játék, de gyanús valami. :D

Hamar beenged. A másik pedig, hogy alul pirossal kiírja, hogy conected EU1. Aztán a következõben, hgoy nem tudott csatlakozni. Bal alsóba írja piros szöveggel. A másik, hogy nálam nem mûködik a Tab meg az y sem.

Most nem tudom mi van. Viszont bal felsõben kiírja, hogy alpha MP-ben vagyok. Nem értem.
Sziasztok,
Tudnátok nekem segíteni? Töltöttem le egy volvo waberers tandem modot:
http://ets2.lt/en/page/2/?s=waberers
Ezt bemásoltam, aktiváltam de az a kérdésem, hogy a kamionra hogy kell feltenni a tandemet????

Nem tudja valaki miért áll le fél óránként az ets 2 mûködése? :(
Értelmezési gondok vannak látom.

Mondom telepítettem CD-rõl, de a retek steam ezt képtelen érzékelni és ezért nem dobja fel a peccselés lehetõségét.

Ergo Lekellet törölnöm az egészet. Most leszedni Steam-rõl. Ami kúrva jó, mert CD-rõl az egész ( kieggel ) telepítés volt kb 5 perc. Most vagy 15 perc mire leszedi errõl a szarról. Ami 20 megás nettel enyhén vicc kategória. ( 2.5 megával jönnek a cuccok Blizzardtól ) Mert ennyi idõ alatt letudok szedni majdnem 2 db 4 gigás DVD filmet. Szóval igen is a Steam a hibás. Meg szerintem szar is. :D De ebbe ne menyünk bele.
KamionosItaly
nekem 2 perc volt
SimaSuna
steamrõl töltöttem le, letöltöttem a multit, feltelepítettem, és csatlakoztam...

nem a steam a hibás :)
Pont most zsörtölõdöm. Inkább anyázok. Én CD-rõl telepítettem és ez a hulladék steam nem képes ezt lereagálni és feldobni automatice a nagyobb patch lehetõségét. -.-"

Most letöröltem mindent és steamrõl telepítem. Remélem tényleg 40 perc lesz a telepítés, mert akkor lehet írok a steam-nek egy levelet.
KamionosItaly
steam-en keresztül ha letöltöd automatikusan a legújjab patch jön le