Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nektek jelenleg mûködik a multi? 2 napja próbálok bejutni, de nem tudok. Tegnap egész nap full volt az EU1, most pedig folyamatosan újracsatlakozik, valamint más verziót kér.... De persze ahonnan letölthetõ lenne " ha van újabb verzió, nem jön be, pontosabban 504-es hibakód.....
Lehet, hogy összefutunk majd. :) Amúgy nagyon jó móka nézni ahogy a többiek tolatgatnak meg próbálnak parkolni. :D
Mentsetek sûrûn!
Amúgy kibebaszott királyság!!! Ez ha kiforja magát... pfúúú! Amúgy én már most is happy vagyok, hogy látok másokat és rámdudálnak én meg vissza. Már ez az alpha is iszonyat szórakozás. :)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Ha adsz egy steam nevet,akkor igen ott is lehet beszélni csoportba!
Egyéb: a steam hogyan mûködik, lehet létrehozni magunknak saját csoportot, ahol lehet pofázni egymással? Mert az nem semmi lenne, hogy a kormány mellett ott a telefon, belépek a steambe és lehet olvasni-írni stb, pont úgy néz ki, mint a kamionban a pult.
KÉP: https://flic.kr/p/ntzL5c
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Van esetleg a hivatalos oldalon is ilyen üzenõfal? Vagy valami. :)
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
De ez az én formám. Offline a szeró. -.-"
Egy gyökér kérdés. Hogy kell letölteni? Mert olyan jó, hogy 3279569123 ablakon kell hozzáférni. :S Belépek a ets2mp.com oldalra. Ott rányomok a ETS2MP - alpha... - ra ( legelsõ :D ) És mikor leszedi csak instalálom és kész?
Valami történt, mert bent vagyok a játékban. Jobb felsõben írja, hogy Offline. Viszont bal alsóban már próbál újracsatlakozni, de nem sikerül neki fellépni. De újrapróbál mindig. Ez normális? Hagyjam hagy próbálkozzon vagy valami nem oke? :)
Deviome: akkor vagy fent a szerón ha a jobb felsõ sarokban zölddel írja, hogy online EU1.
Hamar beenged. A másik pedig, hogy alul pirossal kiírja, hogy conected EU1. Aztán a következõben, hgoy nem tudott csatlakozni. Bal alsóba írja piros szöveggel. A másik, hogy nálam nem mûködik a Tab meg az y sem.
Most nem tudom mi van. Viszont bal felsõben kiírja, hogy alpha MP-ben vagyok. Nem értem.
Tudnátok nekem segíteni? Töltöttem le egy volvo waberers tandem modot:
http://ets2.lt/en/page/2/?s=waberers
Ezt bemásoltam, aktiváltam de az a kérdésem, hogy a kamionra hogy kell feltenni a tandemet????
Mondom telepítettem CD-rõl, de a retek steam ezt képtelen érzékelni és ezért nem dobja fel a peccselés lehetõségét.
Ergo Lekellet törölnöm az egészet. Most leszedni Steam-rõl. Ami kúrva jó, mert CD-rõl az egész ( kieggel ) telepítés volt kb 5 perc. Most vagy 15 perc mire leszedi errõl a szarról. Ami 20 megás nettel enyhén vicc kategória. ( 2.5 megával jönnek a cuccok Blizzardtól ) Mert ennyi idõ alatt letudok szedni majdnem 2 db 4 gigás DVD filmet. Szóval igen is a Steam a hibás. Meg szerintem szar is. :D De ebbe ne menyünk bele.
nem a steam a hibás :)
Most letöröltem mindent és steamrõl telepítem. Remélem tényleg 40 perc lesz a telepítés, mert akkor lehet írok a steam-nek egy levelet.