Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Aludj egyet a játékban és lesz.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
1. Miért van szellem mód a szerón úgy értem miért tudok átmenni másik kamionon?
2. Miért nincsenek fuvarjaim?
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
1. Valaki nem tudná feltenni a Logitech Driving Force GT beállításait? Nagyon köszi elõre is.
2. Vajo.... Ez valami zseniális! Várom már nagyon.
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Nem rossz kis Merci ,

Egy nem túl csicsás Volvo

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Hiány
Truck Shop 8.01
Megastore 2.2 fix
és egyéb oka lehet
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
nálam a modok nem mûködnek ...
a kifagyásokat az okozza hogy sok fel le csatlakozás van így a gyengébb gépek feladják és ekkor jön a gebasz

Nektek jelenleg mûködik a multi? 2 napja próbálok bejutni, de nem tudok. Tegnap egész nap full volt az EU1, most pedig folyamatosan újracsatlakozik, valamint más verziót kér.... De persze ahonnan letölthetõ lenne " ha van újabb verzió, nem jön be, pontosabban 504-es hibakód.....
Lehet, hogy összefutunk majd. 😊 Amúgy nagyon jó móka nézni ahogy a többiek tolatgatnak meg próbálnak parkolni. 😄
Mentsetek sûrûn!
Amúgy kibebaszott királyság!!! Ez ha kiforja magát... pfúúú! Amúgy én már most is happy vagyok, hogy látok másokat és rámdudálnak én meg vissza. Már ez az alpha is iszonyat szórakozás. 😊
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.