52658
-
Mandoki72 #41663 szotyi12
Gyorsan dobok három képet,míg mindenki rója az utakat
-
XxXcsabi1987XxX #41662 skacok
én mit állítsak be,hogy nekem is ilyen szép legyen a "grafika"?
valaki segítene ebben?
KÖSZÖNÖM előre is a segítséget
amúgy zsír lett a fórum :D -
Hungarykum #41661 1.11-es ápdét tölthető a hivatalos oldalról -
Bal0924 #41660 Az előbb mikor néztem, akkor még nem volt fent 1.11.1. Csak a 1.10.1. -
#41659 a restacar oldalán magyarul frissen olvasható, nagy köszönet érte a nagyfőnöknek jár.
kormány
Csináltam egy új profilt új játékost, ha úgy tetszik, szépen beállítottam a kormányomat (logitech DFGT), ahogyan szoktam és a régi mentésemet, amit mindig biztonságos helyre másolok, kicsit megbasztattam, azaz: a dokumentumok mappában van a mentett játéka mindenkinek, benne profiles mappa, az a profilunk. A save mappa a mentett játék, azzal semmi gond, igazából a config és control fájlokat cseréltem, és így már jól működik a kormányom. A régi profilban csak nem sikerült beállítanom valamiért... -
metaxx #41658 Őőőő, talán a játék oldalán? :D
http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php -
Bal0924 #41657 Melyik oldalon lehet megnézni hogy egyes patchek mit javítottak? -
#41656 javasolták ezt nekem a nemzetköziben. Tehát a billentyűzet kiosztásánál a kormánymozdulathoz csak a kormány legyen rendelve, semmi más, ezt mondod, igaz? Kipróbálom hamar -
szotyi12 #41655 Tankolok valahol Graz környékén :) Lekapott a kút kamerájaMegmutatom a belsejét is mert még nem tettem róla fel képet :) -
szotyi12 #41654 Nekem is ugyan ez volt :( a billentyűzetnél vedd ki a kormányt (bal/jobb) és probléma megoldva :) Órákba telt míg rájöttem én is :) -
#41653 Problémám adódott az 1.11-es patchben a kormányommal
A beviteli varázslóban tekerem a kormányomat jobbra és balra, de 180 fok erre és arra a maximum - mondja a játék, és nála kiakad, pedig én tudom tekerni, ahogy eddig sikeresen 900 fokig is. Valakinek van ötlete, miért nem veszi be a játék most hirtelen a 900 fokos elfordulást, miközben eddig minden OK volt? -
#41652 Ja értem jol megcsinálták akkor,akkor ezt sem probálom ki:)Köszi -
Grandius #41651 Jelenleg a multi nem kompatibilis a legujabb 1.11es verzioval! -
szotyi12 #41650 Már sikerült megoldanom :D -
Gondoltam kiprobálom a multit,szerintetek? Nem is 1.10es a játékom
-
#41648 Sziasztok!
München:
Gyurma,Bazsio,Mandoki: -
Mandoki72 #41647 Gyurma 77: Csudaszép ,gratula
-
Gyurma77 #41643 Sziasztok!
Mandoki72, Punky, Bazsio, Szotyi, Vajo: Jó képek, száp munkák! -
#41643 Milyen kormányod van? És mit tettek vele?
-
#41642 Szép szerelvény :O -
Skrupi #41641 Szép képek.Bár nekem kicsit sok a sárga :D De a lényeg hogy szerdán vagy csütörtökön végre én is úton lehetek -
Ashyn #41640 Kint van az 1.11-es frissítés. Egyelőre csak steam verzión érhető el. -
Bazsio #41639 Sziasztok!!
Szép ez a Svájc
Határ
Mindenki -
Mandoki72 #41638
-
szotyi12 #41637 Valaki nem tudja hogy állítsam be a kormányomat mert az SCS-nek köszönhetően faszán elbaszták azt is -
Mandoki72 #41636 Mindig vannak ilyen tuningolós csávók a világba -
#41635 Tisztelt Vásárlónk!
Sikerült megoldani a ETS 2 steam-es aktivációját.
Első lépésben a Vezérlőpulton keresztül uninstallálja a ETS 2 játékot.
Ha nem változtatott az alapbeállításokon, a játék létrehozott egy C:\Users\ saját név \Documents\Euro Truck Simulator 2 mappát, ebben tárolódnak a játékmentések.
A játék uninstallálásánál ezt a mappát meg kell megőrizni, ha meg akarja tartani játékállását.
A régi játék törlése után lépjen be saját steam fiókjába, és ott a játék aktivációja menüpont alatt adja meg az új aktivációs kódot, ami a következő:
XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX
Ezután a Steamről installálhatja a játékot.
Ha sikeresen megtörtént a játék telepítése, az online mod-ot innen tudja elérni: http://alpha.ets2mp.com/
Innen be kell jelentkeznie a steam fiókjába, ami esetenként egy email-es ellenőrzéssel járhat. Ha kódot kér a továbblépéshez, azt az email fiókjában megtalálja.
Ezután a mod letölthető, ami egy installációs .exe file.
A mod a ’ C:\Program Files (x86)\Euro Truck Simulator 2 Multiplayer’ mappába akar települni, ami teljesen megfelel.
Ezután a telepítő rákérdez, hova lett telepítve a játék.
Ha minden maradt az eredeti beállítások szerint, akkor ez a C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Euro Truck Simulator 2 mappa, ezt kell megadni.
Ezzel az online mod fel is települt. -
Skrupi #41634 igen igen .meg is rendelem még ma szerintem :D -
Mandoki72 #41633 Én is ennyiért vettem meg ,kijelöltem hogy hova hozzák aztán átvettem két nap múlva. -
Skrupi #41632 Sajnos még nem, de már úgy vagyok vele hogy nem érdekel megrendelem mert már nagyon játszhatnékom van.CD Galaxyson csak 2 ezer forint és plusz még egy ezresből meg van a szállítás is.És igen az alap játékra utazom bár eddig a Going East-re pályáztam de nekem jó a sima is :D Multizni meg nem akarok vele szóval nem gáz ha nem tudom aktiválni Steam-en. Lényeg hogy jól működjön :)
-
Mandoki72 #41630 Megtisztelsz, köszi.Megvetted már a játékot? Melyikre utazol az alapra, vagy a DLC-re? -
szotyi12 #41629 Ééééééés 1.11-es frissítés Vajo mikor jön a RED 3? :) -
#41628 Hejj komám,a Skoda alatt hány colos az a kerék ? :D -
Skrupi #41627 Mindig gyönyörű képeket hozol -
Mandoki72 #41626 Szép napot
Bazsio, Vajo, R420, szotyi12,
Kettős előzés a pusztaszabolcsi hosszúegyenesbe
-
#41625 Nagyon helyes,már várom :) -
#41624 ESÉLYES :D -
#41623 Akkor meg lesz a Heisterkamp-os szerelvény ? :) -
#41622 Na megjött az új kódom csak aktiválni kell :P -
Bazsio #41621 Na megjöttem!