Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleody
Nyomom neki, erre egy barom szembe a sávomban az autópályán. Totálkár. Betöltöm a mentést, elindulok, sorol be egy szerelvény a pályára, behúzódok a belsõ sávba, erre nekiszorít a szalagkorlátnak, majd hátulról belémrongyolnak. Fordulok be a vasúthoz, jobbról ezerrel a szembejövõ sávból beelõz egy barom, mert neki sürgõsebb. Komolyan mondom rúgnék ki mindenkit egy hétre a szeróról.
jutiput
Szia!
Egyenlõre még csak busz van az 1.9.22-es patch-hez, de biztosan elkészítik az utasmodot, hogy busszal is tudjon pénzt keresni, aki így is akar játszani vele! Üdv.<#wave>

Norby646
😄D Agyrém...

A tolólappal egyetértek! Haverommal mentünk, jött egy retardált, a pótkocsimat rommátörte a húzót meg kb 60%-ra. És akkor nem beszéltem a leállósávban elõzõkrõl illetve azokról akik a városban/autópályán szembõl jönnek a sávodban.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

macleody
Ide vele 😊
Szabi
<#eplus2>

"Nulla tenaci invia est via"

macleody
Tolólapot szerelek a gépre és letúrok minden idiótát.
N3suten
csak mert huncut mind a kettõ és nálam kifagy a szim ,ha bent van mind kettõ 😊

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Szabi
miért lenne ? 😄

N3suten
ez a mod benne van a magyar.zip -ben ???

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Én most hagytam abba..
Megyek az új Magyar mapon letesztelem.<#wink>
Nekem is Offline

Üdv. mindenkinek!

Vajo, Mandoki72, Retoucher, Dévid112: <#eljen>
botto0604

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

tomi161996
ez az ATS lesz majd az új kamionos 😊

Sziasztok, a szerver csak nekem van Offline vagy nektek is?
na mindegy akad itt olyan,aki egy map-ot át tudna nekem optimalizálni 1.9.24.1-re? megköszönném annak,aki ezt össze hozná... hálás lennék érte 😊 KÖSZÖNÖM elõre is
nem ezt a választ vártam <#sniffles>
Én tudok.
Képzeld azt, hogy ott ült melletted csak már lelépett, mert frászt kapott az ilyen kérdésektõl. <#idiota>

Gyanítom, hogy multizni az ETS2-ben. Multi-ról valahogy nincs is más ötletem.

tud amúgy valaki utas modot? 😄D
gyerekek ez e "multi" mire való? magyarázza már valaki,roppantul kíváncsi vagyok 😄 köszönöm 😊
Bocsi, elfelejtettem JPEG-be konvertálni, és a kerekek nincsenek a helyén.
Köszönöm 😊 Pedig izgalmasabb ha nem szellem van mert várni kell a sorodra lerakáskor stb 😊
Hévégi fõzõcskézés....<#nevetes1>
1. Azért, hogy más miatt ne törd össze a kamiont és nyugodtan le tudj parkolni vagy épp kimenni a teleprõl.
2. Aludj egyet a játékban és lesz.

Norby646
Csak nálam akad rohadtul a játék ha városban vagyok? Amikor sokan vannak akkor nagyon beszaggat holott fulhd-ban, full beállításokon idáig volt 40fps-em modok nélkül. Megnéztem, vga 32%, cpu 20% és ram 77%-ban kihasználva? Kevés lenne a ram? Tegnap nem tapasztaltam ezt ilyen mértékben.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

KamionosItaly
miért nem tudok felmenni a szerverre ?
2 kérdésem van:
1. Miért van szellem mód a szerón úgy értem miért tudok átmenni másik kamionon?
2. Miért nincsenek fuvarjaim?
Reggel 8-óta csak egyszer ökleltek fel,háromszor sikerült elkerünön.Szerencsésnek érzem ma magam <#nevetes1>
Szabi
és ez remélhetõleg így is marad 😊

macleody
Sehogy, semmilyen mod nem megy a szerveren.
maujuri
Szia. kipróbáltam a multit, de a saját skinemet nem tudom engedélyezni a gameban. Hogy lehet elfogadtatni a festésemet?

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Én vagyok,nemzeti színû Nan-al
Sziasztok valaki van most multiplayerben?

KamionosItaly
megy privibe
tomi161996
helló van valami mód hogy az utakon több autó és kamion legyen ?

Hamisítatlan hazai hangulat 😄
<#taps><#eljen>

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Hungary Map 0.9.21

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Ez nagyon jó lett! Le a kalappal!!!!!<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#taps><#taps>
Két dolgot szeretnék:
1. Valaki nem tudná feltenni a Logitech Driving Force GT beállításait? Nagyon köszi elõre is.
2. Vajo.... Ez valami zseniális! Várom már nagyon.

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

R3D Ultimate hivatalos trailer. Youtube a feldolgozás során rontott a minõségen és ezen sajnos nem tudok változtatni. Elõre is elnézést érte.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

NagyiBMX
Köszi! Utána kerestem a modoknak, és az egyik mellett volt egy javasolt, és kiderült pont ugyanaz van a videóban a srácnak. Akinek még kellhet esetleg ilyen tábla, led kiegészítõ.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

N3suten

Nem rossz kis Merci ,

Egy nem túl csicsás Volvo

N3suten

Hiány
Truck Shop 8.01
Megastore 2.2 fix
és egyéb oka lehet

NagyiBMX
Valaki tudna segíteni? Ezt a modot szeretném berakni, ami sikerül is, de amikor különbözõ lámpákat, addonokat szeretnék rászerelni, mondjuk az elõl található elemekre, akkor nekem negyedannyi addon van a bal oldali menüben mint a videóban a srácnak. Érdekes viszont, hogy egy csomó cucc ott van, amik az õ modja miatt vannak ott. Csak éppen azok nincsenek amiket én szeretnék felrakni. <#sir> Amit szeretnék az egy TIR vagy G vagy L felirat elõre (A videóban 3:15-nél jár ott a srác). Lehetséges, hogy azért nem látom a maradék dolgot, mert nem vagyok még level 20-as? Mert a kiegészítõknél még van egy pár ami le van lakatolva, és csak level 20 után érhetõ el. Köszönöm!

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

tutuhawer
Én újra rámentem a hivatalos letöltési procedúrára, nem mások által belinkelt installerrel telepítettem a mai javítást. A sok hsz-bõl láttam, hogy délután szar volt, de kora este lehetett menni, mentünk is ketten, korrekten el lehet férni, a lagg nem volt vészes. Küzdenek a sok játékossal, ami még csak nem is sok, 3000 fõ az elég kevés, látjul, hogy lenne még ,aki belépne szívesen. Alakul, folyamatosan próbálni kell bejönni

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Sajnos nem nagyon. Nincsen semmi oldal ami jelezné a szerver állapotát. Amúgy nekem nem vészes. Megyek és vagy jön valaki vagy nem. 😄 Elég jó megoldásnak tûnik. Legalább nem kell kibe lépegetni. Megszûnik a szeró, de észre sem veszed. Szerintem ez király.
N3suten
Na mentem ma egy Multit fél óráig mûködött majd lehalt az szeró ...
nálam a modok nem mûködnek ...
a kifagyásokat az okozza hogy sok fel le csatlakozás van így a gyengébb gépek feladják és ekkor jön a gebasz

Ma üzemelt egy jó órát stabilan de megint leállt a szerver, két kollégával össze is futottam Poznan-ba