52658
-
Bazsio #41704
Azta nem is tudtam!! -
#41703 -
Skrupi #41702 Köszi minél előbb vissza akarok jutni oda ahol tartottam ez kb olyan 2-3 nap lesz :D De igyekszem, és közben hozom majd a képeket :)
Mandoki: várunk vissza : -
Mandoki72 #41701 Szomorúan tudatom hogy frank mapja 1.10.1 alatt igen, de 1.11.1 alatt már nem fut,
így hát a játékot újrarakva pár nap múlva jelentkezem.
-
#41700 Ha ezt nem mondod hülyén halok meg XD -
Gyurma77 #41699 Üdv.!
Mandoki72, Misuka KamionosItaly: Köszi.
Skrupi: Neked is köszi és kitartást az újrakezdéshez! -
Bazsio #41698 De fel van gyorsítva látszik a videón!
Mert az emberek és a ponyva túl gyorsan mozog. -
#41697 Le a kalappal a ruszki kolléga előtt,bravó -
Bazsio #41696 Szerencséd van....
Tutu Kösz, hogy megmutattad.
Jól lehet koptatni a gumit a póton.
Jó többet nem kötekedek ez ügyben! -
#41695 innét láthattuk korábban:
-
#41694 Egyszer bicskázik úgy be a gépsas,ha szerencséd van nem szakadnak el :) -
Bazsio #41693 Ja persze, 6-szor megcsinálod és a kiegészítő kábel szakad.Mert ugye valóságban is megcsinálta... -
Mandoki72 #41692 Ügyes ,jó nézni ezt a technikát -
Bazsio #41691 A színjavítást kell pipálni és HDR és a többi az elsimitáson kivül mindent de oda kell minimum egy NVIDIA GEFORCE 9400GT vagy még annál jobb!!
Red nélkül is jó, látod nekem milyen?? -
Skrupi #41690 Igen mapot nem akarok cserélni nekem megteszi ez is :)
És ilyen kamionból van Daf xf olyan fülkés amilyen az utóbbi képeimen van.Lehet azokat is ugyan úgy tuningolni? -
Mandoki72 #41689 Látom Európást kezdtél.Van néhány kamion amit ha beteszünk a játékba anélkül is megjelenik
csereként hogy nem kell külön a szalonba menni megvenni. -
Mandoki72 #41688 Nekem ettől ilyen a kép amilyen: Videokártya AMD Radeon HD 6600 Series (1024 MB)
A játékba a grafika feltolva Maximumra
És a mod mappába EnvironmentSimulatingStudio_RED_Expert2_2013S.scs ezt tettem be -
Skrupi #41687 Igen belepakoltam pár grafikai tunning modot meg pár pótkocsit
-
#41686 Megosztom egy sofőrkolléga videóját, amihez hasonlót már láthattunk élőben, de ő megcsinálta a játékban, szerintem király lett:
Youtube -
Mandoki72 #41685 De legalább kezdtél egy testes szerelvénnyel,és a háttér is jó lesz.
-
Skrupi #41684 Véééééégre újra az utakon!!!!! A dolog szépséghibája hogy kezdhetek mindent előröl.......
-
#41683 hali hali sziasztok . Az imént olvasgattam visza és olvastam XxXcsabi1987XxX hozzászólását :
skacok
én mit állítsak be,hogy nekem is ilyen szép legyen a "grafika"?
valaki segítene ebben?
KÖSZÖNÖM előre is a segítséget
amúgy zsír lett a fórum :D
és én is szeretnék csatlakozni hozzá aamúgy meg a kérdést én is akarom kérdezni :)
Nice Photos / Szép Képek Mandoki72,Bazsio,Szoty12,Gyurma77,Tomi161996 -
Skrupi #41682 Bazsio szép képek :)
Mandoki tetszik a Mercid :D
És pont ebben a pillanatban meghozták az játékot úgyhogy nemsokára visszatérek pár képpel -
Mandoki72 #41681 Szép napot
Bazsio
Tegnap felraktam a magyar maphoz a 1.10.1 frissítést, de a körforgalomból kimenet még mindig nem adják meg
az elsőbséget az aI-ek
Vigasztalásul viszek egy kis benzint Budapestre
-
Bazsio #41680 Na megvolt ma 3.000 Km!
Megjelent az új patch hivatalosan és le is szedtem elég jó szép a GPS-tudja hol hánnyal kell menni.Ügyes, végre valami vezetési realisztikusság szorult a patchbe mert ha tempomat megy akkor a retarder nem kapcsolja ki.De én nem használok retardert de nem baj.
Befejeztem a fuvar még a patch előtt
Bocs előre a sok képért
Itt valaki vagánykodott biztos
Tetszik az új betőltő stílus csak a modot ki kell vegyem még...tetszik az is ,,,Free as wind''
A Patch szó szerint hazavágott
Jó nagy áldott fuvar 2.238 Km
Meghordozom a TV-ket rendesen
És valósághűen ismeri a korlátozásokat
Több mint fele megvan már de a többi marad későbbre
-
Azorasgs500 #41679 Megtaláltam,viszont kér Beta Sorozatszámot...azt hol találom meg? -
Joci891 #41678 Lehet vissza fele is patchelni Tulajdonságok/Béták és ott ki választod amelyiket szeretnéd -
Skrupi #41677 Ebben igazad van :) mondjuk én se vagyok egy hűséges típus -
Azorasgs500 #41676 Sziasztok !
Tegnap vásároltam meg a ETS 2 Steames verziót. Érdeklődni szeretnék hogy a Multiplayer módban ugyan úgy lehet-e fejlődni?
A másik hogy a jelenlegi Steam Verzió patch nem kompatibilis a Multi résszel.. Ezzel mit lehetne tenni? Visszafelé nem lehet patchelni igaz?
Felraktam pl a Hungary mapot is...de az is esélytelen ezzel a friss verzióval.
Illetve melyek azok a módok,amiket eredetin is lehet használni,és jót tesz a játékélménynek. Nem csalásra gondolok.
Előre is köszönöm a segítségeket.
Azo -
Bazsio #41675 Ez a baj vezet off!!
De én on nyomtam természetesen. -
#41673 Schumi linkelt nekünk egy szavazást, ahol lehet nyomni, legyen-e sebességkorlátozás (ON) vagy ne legyen (OFF) a multiplayerben.
http://strawpoll.me/2220544 A balesetek elkerülése és a realitás felé közelítés miatt is szavaztam az (ON) mellett. A mi autóinkban pl gyárilag 90-es limiter van, és az ember se lépi át szívesen. Szavazzatok ti is ide vagy oda. -
Mandoki72 #41672 Bazsio ,Gyurma77, Tomi161996, -
Mandoki72 #41671 De hiszen ezért van ennyi márka, hogy kipróbálhassuk és vezethessük mindet -
#41670 Helló hoztam én is egy képet :D M7-sen pihenő :D
-
#41669 Beszéltél Norbyval pótkocsi ügyileg ? :D -
Skrupi #41668 Szép Volvo tetszik.Nincs agyon rakva lámpákkal és leddekkel de még is egyedi. -
Gyurma77 #41667 Szép estét!
Mandoki72: -
ÁlmosNagypapa #41666 Sziasztok,rég írtam kisebb technikai problémák miatt. -
Bazsio #41665 Én is leróttam km-t!
Bocs tábla....
Azta süt a nap a Egyesült Királyságba!!!
Na evvel az autóalkatrészekkel megyek Gdanskba
Hát ha Angolba akkor Hollandoknál esik
Mandoki -
Skrupi #41664 Először Man utána Daf most meg Mercedes? Te aztán úgy falod a vontatókat mint szegény paraszt gyerek a vajas kenyeret :D De ettől függetlenül szép képek :)