Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ha kijátszod a steamet akkor ISTENCSÁSZÁR vagy én eredeti játékkal is szenvedtem hogy jó legyen 😄 ugy hogy sok sikert 😄
gondolkodtam... majd arra jutottam,h.én is kipróbálom a multit 😄 bár én tört játékkal nyomom egy jó ideje :% és jó volna valahogy a multiba be jutni tört játékkal csak nem tudom hogy kéne,valaki ebben SEGÍTENE? megköszönném elõre is
Ma is normálisan tudtam menni multiplayerben. 1 incidens volt az autópályán, eltartott pár percig, mire kikerültem az embert, aki blokolta az utat. Vasárnap a videózás jól ment, ebbõl 1 darab:
youtube
youtube
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
megyünk bratislavában szervíznél találkozunk
végre én is bent vagyok, BP -> Bratislava éppen...
Jelenleg bécsben
Szerintem TeamSpeak. Trécselõ program
Van valaki Nürnbergben? 😊
Kövezzetek meg, de ez a TS rövidités melyik játékot fedi? :$
Akinek van kedve multizni TS-en itt megtalál egy kisebb magyar csoportot 162.216.172.100
Üdv!
Bocsi! Mi 3-an 20:00-kor indultunk el.
Esetleg a holnapi napon összefuthatunk ha megfelel.
Bocsi! Mi 3-an 20:00-kor indultunk el.
Esetleg a holnapi napon összefuthatunk ha megfelel.
Offlineban nem mûködnek a lámpák, pontosabban nem váltanak. Persze ha átmész a piroson akkor jár a bünti 😊
bruno fele indulunk
nekem is kellet 10-15 perc
nem tudok, nem nagyon akar a szerver beengedni, túlvan terhelve és az szülhet különféle anomáliákat is, pl a lámpák nálam nem müködnek most offlineban módban, bár eddig nem is figyeltem meg õket, lehet eddig se müködtek.
Madonki, Bazsio <#worship>#worship><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
nálam a játékban este miért nincsenek csillagok? valaki segítene? KÖSZÖNÖM.
Punky<#worship>#worship> <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
semmit nem tudóm mi van vele reggel még ment most meg nem
nem
bal alsó sarokban se írkál ki semmit pirossal?
Gyere budapesten
Akinek nem csinál semmit akor mi van
én még visszamehetek
Szuper volt, legközelebb talán többen leszünk. 😊
Én már offlineban nem is vezetek, mutliban viszem a karrierem tovább, még így is hogy nincs AI, sokat dob nagyon rajta a multi.
Igaz vannak ökrök benne, de belefér 😄
Én már offlineban nem is vezetek, mutliban viszem a karrierem tovább, még így is hogy nincs AI, sokat dob nagyon rajta a multi.
Igaz vannak ökrök benne, de belefér 😄
Sziasztok
Valaki fent van a multiplayerben?
Valaki fent van a multiplayerben?
Értem, de nekem nem ír ki semmit se azt offline vagy mást, mert eddig ki írta bal vagy jobb sarokban .
Fullon van a szerver
Sziasztok, kellene, egy kis segítség nem megy a multiplayer senkit nem látók mi baj?
Rostockból megyek Osnabrück be. Egy nemzeti színû Volvoval
szép a festés hol láttad 😄
Kolding - Verona Mi-8
Német határon. 😊

Német határon. 😊

Egy kis Waberer's<#wave>#wave>
Gyurma77, Punky, 94Patrick94, Norby646 <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Ui; Már járható az M7 az Enyingi kijáróig,igaz a kijáró elõtt még dobálta kicsit a szerelvényt
de már lehet rajta közlekedni.Köszönet frank007-nek a javításért is.<#worship>#worship>
Gyurma77, Punky, 94Patrick94, Norby646 <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Ui; Már járható az M7 az Enyingi kijáróig,igaz a kijáró elõtt még dobálta kicsit a szerelvényt
de már lehet rajta közlekedni.Köszönet frank007-nek a javításért is.<#worship>#worship>
Betudnád esetleg linkelni?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Megnéztem egy mostani új módot hogy van benne megoldva a hûtõrácsfestése.
Az eredeti color.dds mellett van egy másik color.dds is, amiben festve van a hûtõrács.
Így a festett hûtõrács csak a kiválasztott skinnel jön elõ és csak azon a kamionon lesz festve. (az AI-kon nem)
Gondolom így mûködik.
Az eredeti color.dds mellett van egy másik color.dds is, amiben festve van a hûtõrács.
Így a festett hûtõrács csak a kiválasztott skinnel jön elõ és csak azon a kamionon lesz festve. (az AI-kon nem)
Gondolom így mûködik.
MAXIMUS_VI a steam-es, fel is vehettek.
Akkor csak az nem értem,hogy csinálnak olyan skineket,ahol festve van az eleje is.Azért köszi az infót.Ha esetleg valaki még tud segíteni,azt megköszönném.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Gondolom igen.
Aha.És akkor ha azt átszinezem és visszarakom a base mappába,akkor minden szembejövõ kamionnak az eleje olyan színû lesz,mint amilyet én csináltam?
Pesten várom akik jönnének.
Scania-hoz volt egy olyan mód, hogy festhetõ hûtõrács, de most nem tudom hogy oldják meg a festését.
Eredetileg a kamionnak van egy color.dds fájlja. Ebben lehet festeni a mûanyag elemeket, melyek nincsenek rajta skineken.
Én nem használok skineket, de lehet hogy azóta is így oldják meg valahogy festését. Nem tudom.
Mindenesetre régebben így volt.
Eredetileg a kamionnak van egy color.dds fájlja. Ebben lehet festeni a mûanyag elemeket, melyek nincsenek rajta skineken.
Én nem használok skineket, de lehet hogy azóta is így oldják meg valahogy festését. Nem tudom.
Mindenesetre régebben így volt.