52658
-
itya #41744 Sziasztok a multihoz ki tud COMMAD LINE kodot? -
#41743 Ezek az SCS képei :) -
#41742 RED-et vagy Brutalt használsz? irreálisan zöldek a növények. Egyébként jó képek.
-
vajo #41741 Gurultam egy kicsit északon ;)
Amúgy nem. :D -
#41740 Mai nap vége mert megyek melózni........
-
Skrupi #41739
-
#41738 -
#41737 -
Skrupi #41736 Szép képek :)
Punky -
Czuki, Norby, Toby, Gyurma, Bazsio - -
Bazsio #41734 Jó reggelt mindenkinek!
Hétvége itt van és a fuvar vége
Aberdeen-i garázsomba töltöm a hétvégét
Gyurma Aki megy vele annak gyűl!És nagyon egyedi a Volvo!
Czuki,Toby -
fs9pilot #41733 Közben megoldódott a világítás probléma. :) -
#41732 Czuki, Toby, Gyurma: -
Gyurma77 #41731 Sziasztok!
Toby0501, Norby, Czuki: Remek képek! :)
Bazsio: Gyűlik a km a Scaniaban rendesen. :) -
smog15 #41730 Összegyűltünk páran
-
#41729 Pár kép tőlem is.
-
Lecserélem a járgányt, a bosszantó hibák végett. -
#41727 Hello urak ! Kisebb-nagyobb alakítások után úgy néz ki, ez lett a végleges változat :D GTS és ETS után az első ebben a játékban. Köszönet a segítségért Kovács Laci barátomnak
-
Bazsio #41726 Tegnapi és mai képek
Megérkeztem Angol testvérekhez
Friss kép, ez ilyen belföldi fuvar lesz Cardiff-Aberdeen
Nézd MEG ITT SZIVAT PEDIG NINCS KORLÁTOZÁS DE Ő MEGY 80-NAL ÉS NEM TUDOK BEMENNI!!!
Azta rohadt nincs benne senki, ahha akkor értem ezért megyünk csak 40-nel
Skrupi,Mandoki -
pokmike997 #41725
-
#41724 köszönet azoknak akik válaszoltak :) -
#41723 A 3. nekem is kifejezetten tetszik meg a többi s. :P Szép nagyon. :) -
Skrupi #41722 Köszönöm, gondoltam hogy tetszeni fog -
BhityHD #41721 Tedd be a mod mappába a körforgalom hotfixet! Garantáltan menni fog. -
Fdm019 #41720 Erre nem tudom a megoldást , nem próbáltam, de vannak olyan tréler pakkok, amiben wabis pótkocsi is van. Pl. itt
http://ets2.lt/en/skin-pack-trailer-profiliner-v1-0-27-skins/
http://ets2.lt/en/krone-coolliner-trailers-pack/ -
#41719 A 3.-ik kép az nagyon bitang -
Skrupi #41718 Mai adag :D
-
fs9pilot #41717 Azt tudja valaki esetleg, hogy egy "régebbi" (mostani patchez képest) Waberer's trailer modnál, miért nem működnek a pót világításai? Se az index, se a féklámpa, se a tolatásjelző semmi. Se az oldalsó kis lámpák? Ezzel lehet valamit csinálni esetleg? Mert kirakni nem akarom, jó kis mod, mert bizonyos típusú pótkocsikból wabisat csinál, ponyvás ill. hűtős. :/ Meg ez szép is, ezért nem is akarnám lecserélni. Ha nincs megoldás, akkor marad lámpa nélkül. :D Valószínűleg nincs jól rákötve a világításért felelős kábel a pótra. :P :D -
Azorasgs500 #41716 Nekem tetszene,ha kompatibilis lenne a mentés....
Gondolom majd ha már nem Béta lesz,akkor jó lesz...
Amúgy meg lehetne kidolgozottabb is sztem,vagy én vok a suta hozzá :P
-
The Best #41715 Hali megéri a multival jatszani ? -
Azorasgs500 #41714 Hát...azzal már picit elkéstem :) De ezután arra pakolom a pontokat :)
Még 2 fuvar és megveszem a Hitelmentes Volvo Gép Sárkányt :P
-
Joci891 #41713 Távolsági fuvarokkal kezdd el én azzal kezdtem és utána a többi -
Azorasgs500 #41712 Szép Reggelt !
Kérdésem a következő lenne...Mivel érdemes párosítani az ADR szállítási kategóriát,hogy jó pénzt akasszak le? Az ADR már fullon van,most elkezdtem pakolni a Just in Time -ra,az értékes rakomány ahogy néztem nem befolyásolja... A Távolsági fuvarok esetleg ?
Köszi a segítséget ! -
Bazsio #41711 És a 30T-ás daruval nem voltam hosszú??? -
#41710 megvan, letöltöttem, köszönöm. Jövök neked eggyel, sokat segítettél. -
zorba3333 #41709 Üdv!
Az általad kért adatokat átküldtem privátban.
A tájékoztató jellegű adatokat egyébként a Waberer's által digitális formában közreadott Téma című magazin utolsó két oldalán találod. Az aktuális szám, mindig a következő hónapra tervezett korlátozásokat tartalmazza a 7,5t megengedett legnagyobb össztömegű járművek részére!
Az aktuális példányszámot itt éred el, benne az előre meghirdetett Szeptemberre tervezett adatokkal:
Téma magazin - Waberer's
Célszerű regisztrálnod az IRU honlapjára, ahol felhasználóként mindig naprakészen megtalálod ezeket az infókat, illetve egy hónapra előre szintén látni fogod a korlátozásokra vonatkozó tervtáblát.
IRU
Hasznos lehet....
Itt rátudsz keresni (ország/régió/város/parkoló felszereltsége szűrés alapján) a kamionos parkolókra. Felhasználóként egy telefonos app segítségével is elérhető a szolgáltatás.
Trans Park Service - IRU
Európát járva az sem árt, ha tudod hol, mennyi az üzemanyag ára:
Fuel Price in Europa - IRU
Amennyiben egy kontroll alkalmával a kelleténél jobban megrázza a pénztárcádat pl.: a német B.A.G, vagy az Olasz "félisten", akkor itt tudsz panaszt tenni, illetve nemzetközi közlekedési jogászok által biztosított képviseletet igényelni.
IRU - Panasz -
Skrupi #41708 Na többé kevésbé sikerült újra megalkotni a kis pirost
-
#41707 Keresek 2014 augusztus havi nemzetközi forgalomkorlátozások-tilalmak táblázatot -
Skrupi #41706 Eső utáni képek :)
Játszottam kicsit PS-el
-
#41705 Amúgy kicsit hosszú vagy már azzal a Schmitz-el :D