Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én már offlineban nem is vezetek, mutliban viszem a karrierem tovább, még így is hogy nincs AI, sokat dob nagyon rajta a multi.
Igaz vannak ökrök benne, de belefér :D
Valaki fent van a multiplayerben?
Köszönöm a Konvojt...jó volt :)
Német határon. :)

Gyurma77, Punky, 94Patrick94, Norby646 <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Ui; Már járható az M7 az Enyingi kijáróig,igaz a kijáró elõtt még dobálta kicsit a szerelvényt
de már lehet rajta közlekedni.Köszönet frank007-nek a javításért is.<#worship>#worship>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Az eredeti color.dds mellett van egy másik color.dds is, amiben festve van a hûtõrács.
Így a festett hûtõrács csak a kiválasztott skinnel jön elõ és csak azon a kamionon lesz festve. (az AI-kon nem)
Gondolom így mûködik.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Eredetileg a kamionnak van egy color.dds fájlja. Ebben lehet festeni a mûanyag elemeket, melyek nincsenek rajta skineken.
Én nem használok skineket, de lehet hogy azóta is így oldják meg valahogy festését. Nem tudom.
Mindenesetre régebben így volt.
Valaki tudna segíteni skinezésbe?Konkrétan az érdekelne,hogy scanián lehet a hûtõrácsot is festeni?Már egy napja görcsölök vele,leszedtem olyan skint,amibe az egész eleje festve van,de ahogy belenyúlok a dds fájlba ps-el,már nem látszik a játékba és visszaáll szürkére.Van sablonom,de azon meg nincs felvázolva a kamion eleje,de például a mercin meg van.Nem muszáj itt,lehet privibe is,csak segítsen valaki :)
Nálam már egy éve csak FaceTrackNoIR-rel megy az ets2 és nagyon király. Nem volt egyszerû a beállítás, a kameraelhelyezés és az arcom megvilágítása, de megérte.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Erre ma csatlakoztam, és játszhatatlan. Csupa õrült direkt nekem jöttek, leszorítottak. Tehát megérkeztek a vérpistikék. Sajnálom, pedig hangulatos lenne. Ha lehetne külön csoportoknak szerót nyitni, úgy még ezt ki lehetne küszöbölni, de így ebben a formájában a multi azt kell hogy mondjam nem jó.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
A "Játék hozzáadás"-val csak ugyanúgy DVD-s változat marad.
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
CB: Kis-dublõr | Scania R730 V8
Valaki használja sima webcam-el a Facetracknoirt? Ha igen, mûködik rendesen?

Patrik - <#eljen>#eljen>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4