52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Sajnos a map modok nem mennek egyelőre az új 1.11 -es foltozással, gondolom a TSM 5-öst használtad te is, meg kell várni, míg a készítő átkonvertálja. Ez egy igen népszerű map, úgyhogy valószínűleg nem kell sokat várni az 1.11-hez igazított változatra.
Nálam se megy, ha ez vigasztal :) , a magyar se, de Frank szerint nem bonyolult a konvertálás, és saját meglátása szerint az elkövetkező 1-2 hétben jöhet a friss magyar map néhány új várossal kibővítve. -
XxXcsabi1987XxX #41861 lehet multiban nem dőlne össze a game...
vszínűleg csak single-be -
passzolok, nekem nincs mod, csak a multiplayer. Ott még várunk a támogatásra. -
XxXcsabi1987XxX #41859 single-be...
valami 5.0ás map van a mod mappában amit használok viszont az 1.10.9esnél nem dob ki betöltés közben de a legújabbnál már kihajít mint macskár sz@rni -
mi dob ki? single player vagy multiplayer? Magyar térkép vagy anyám kínja? Valamit segíts, hogy kisegíthessünk. -
XxXcsabi1987XxX #41857 skacok
engem a legújabb frissítésnél kidob miközben betölti a játékot 1.11.1s patch-nél -
http://pics.coldline.hu/ én ide töltöm fel, a képkezelőt viszont nem értem. Azokat a képeket megnyitni se tudom, elég szar -
Azorasgs500 #41855 Milyen trükkös módszert használtok kép feltöltéshez?
-
Skrupi #41854 Bazsio: 
-
hali srácok még régebben írtam hogy milyen vidi kártya kell ... nekem ez van : ati radeon hd 6570 ezzel mehet minden fullosra ? -
-
Bazsio #41851 Na megvan a 2.-ik fuvar
Este indultam lőszerrel Torinóba
Na ez is, lehet hogy szabad most előzni de 80 a max és ő 90-nel megy
Germany
Szép a táj
És majd vissza Hollandiába
Szetaki MEG KŐŐŐŐ VENNI A JÁTÉKOT, NEFÉÉ' CSAK PÁR EZRES!!!!!
Mindenki

Mandoki Ha csinálsz egy Axor Klacskát, akkor......
-
Skrupi #41850 Vedd meg a játékot
-
Szetaki #41849 Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Eddig az 1.8-as verzióval játszottam, de valamelyik nap felraktam az 1.9-es verziót. A probléma az hogy egy kis idő után, a kamionom festése eltűnik és helyette rikító rózsaszín lesz. Ugyanez történik az összes kamionommal a garázsokban is. Az AI traffic kamionjai viszont nem lesznek ilyenek. Már minden mod-ot és kiegészítőt kikapcsoltam de így is előjön a hiba. Esetleg tud valaki megoldást a problémára? -
Skrupi #41848 

-
Mandoki72 #41847 A következő Volvos verzió lesz fehérben.
-
Azta,ez a kedvenc tartányautós cégem
-
Mandoki72 #41845 Ezer bocsi akit zavar, de elfelejtettem átkonvertálni a képeket
-
Mandoki72 #41844 Szép napot 
SKRUPI:az a második kép nagyon ott van
továbbá: Punky, Bazsio, Krisz1998, kamionos dzsó
Tomi161996, Gyurma77,

Elindultam a lefejtős körömre, ki tudja mikor végzek
Fekszik nekem ez a tankeres meló
-
Skrupi #41843 Köszi :)
Egyik oldalon találtam modként és nekem ez így tökéletes de neked is igazad van az is egy jó ötlet lenne. -
A műszerfal világítás annyira nem izgat fel, de a terevzők gombnyomásra kapcsoltathatnák a belső fényeket, amik különböző színűek lennének, az tetszetős trükk lenne.
Marha jók a képek -
szotyi12 #41841 Üdv
Valaki nem tudja hogy miért dob ki a játék és írja hogy a steam működése leállt?
-
Skrupi #41840 Szép képek mindenkitől!!
Gyurma:
Új műszerfal fények a Volvoban :)
-
kamionos dzsó #41839 Sziasztok!
Valahol Olaszban kivettem egy 9 órás pihit
-
krisz1998 #41838 Sziasztok szép napot! 
-
Hoztam én is egy képet :)
Srácok nagyon szép gépek, képek
-
Bazsio #41836 Hát igen Gyurma igazad van!
Ezt az SCS kellene valahogy a játékba vigye az volna jó!!
Én nem szoktam előzni még este se de tényleg kellene a játékba! -
Gyurma77 #41835 Sziasztok!
Mivel tegnap nem gurultam, így dobok egy "régebbi" képet:
Skrupi:
Punky: Ez (is) nagyon élethű kép. Szép szerelvény.
-
Skrupi #41834 Hajnalban a Claas Metz-i gyára felé elektronikai alkatrészekkel.
Punky, AXmen, Mandoki, Bazsio és a többiek: Egytől-egyig szép képek
-
Szép képek/gépek!

-
Az Unióban általában a 2X2 sávos autóutakon vagy autópályákon tilalom van,általában este szokták feloldani 22-6-ig,de jól mondtad Gyurma,autópályaszakaszoktól függ :) -
szotyi12 #41831 Nagyobbik barnaságom
Ezzel viszont csak túl méretű rakományt húzok :)
Mindenkinek nagyon szép a gépe

-
Gyurma77 #41830 Hali!
Pl. Németországban. Ott vannak szakaszok, ahol nincs tilalom, vagy olyan is van, hogy időszakos a korlátozás. Pl. 6-18.ig nem előzhetsz. Egyébként a tilalom ellenére elég sokan kockáztatnak (amit meg is értek).
Luspy, Krisz, Mandoki72, Bazsio, AXmen:
-
AXmen #41829 -
Mandoki72 #41828
Hé pajtás hova viszed azt a pizzát ,itt vagyok
-
Sziasztok! Erre valaki esetleg tud megoldást?
Neten sem találtam semmit. -
Bazsio #41826 Ejj, az SCS nagyon meg tud élni a multiból hé!
Meg kellene köszönje a Lengyel moddereknek, hogy pénz jön a házhoz!
-
Bejelentkezel a Steam-be utána fenn játékok-ra klikk aztán termék aktiválása steamen ott beírod a kapott termékkulcsot és onnan már ha jó a kulcs akkor telepíti a játékot. -
Mandoki72 #41824 Köszi.ebben a kellemes hangulatban biztos jót lehet szundítani.
Bazsio, krisz1998, Luspy, gyurma77, Ampy81, CzUKi, Ronso, SKRUPI

-
Kepi17 #41823 Hali!
segítségre lenne szükségem.. megvettem eredetibe a játék, viszont ismerőstől hallottam hogy "nem cd-ről" kell telepítenem a játékot, hanem streamen keresztül, hogy multizhassak. igaz ez? ha igen, akkor tudnátok segíteni hogyan is kell? regisztráltam streamen de itt megakadtam.
előre is köszönöm a válaszokat! :)

Ezzel viszont csak túl méretű rakományt húzok :)
Mindenkinek nagyon szép a gépe