Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ránézésre, nem látok olyan módot, ami külön csak az eget módosítja, így valószínû, hogy valamelyik "map"
mód okozza.
Abból is van 2-3 ahogy látom. Szóval, ami "map" mód vagy csak módosításai vagy valami köze van hozzá, azokat nézd át.

b***ki te írtad hogy mutassam meg képen <#guluszem1>
tutuhawer
eddig ez eszébe se jutott. De most , hogy mondod... <#ravasz1>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

maujuri
ha más nem segít, kapcsold ki az összes modot, indítsd a játékot, nézs meg hogy vannak e csillagok. Ha vannak akkor egyesével kapcsold be, és nézd meg a csillagokat. amikor eltünik, az a mod a ludas. tudom idõígényes ennyi modnál, dehát így a legkönnyebb megtalálni
Ennyi speed limit mod????
Csoda ha akadnak egymással???

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Megakarsz ölni? <#idiota>

íme a képek:

oksi az egy jó ötlet 😊
az a baj h nem tudom melyik kavar be... de már az elején se láttam csillagokat na mindegy
Rakj fel egy képet, arról, hogy milyen módok vannak betéve. Aztán utána nézek, melyik az.

A tudás hatalom <#vigyor3>

Utána néztem ennek a módnak, de ez csak az éjszakai sötétségen világosít.
Amiben a textúrák vannak az több MB ez meg csak 5.55 Kbyte.
Szóval nem az mód kavar be.

na jo nekem ez már kínai 😄
winrar progival ki lehet csomizni?
Nem az .scs fájlt kell megnézni, hanem azt, ami benne van.
Az .scs fájlok .zip fájlok csak .scs-re vannak átnevezve.
Ezért írtam, hogy ki kell csomagolni és ott keresgélni.

Akkor lehet, hogy kapcsolatban áll az idõjárásfajták .sii fájljaival is, ha van benne.
Ezek egy "def" nevû mappában vannak és a "nice_weather.sii-t, bad,_weather.sii-t és a storm_weather.sii fájlokat kell keresni és kitörölni.
De kitörölni csak akkor töröld ki, ha a Skybox mappa törlése után esetleg lefagy a játék. (Tapasztalat)
Ha nem fagy le, akkor bent hagyhatod õket, de csak akkor, ha egyáltalán benne vannak módban <#idiota>

Egy tömörítõ programmal (7zip) végignézed mindegyik módot.
Ha megvan, akkor kibontod az egész módot és kitörlöd belõle a skybox mappát.
Utána becsomagolod .zip-be Raktár (Store) módszerrel.

ezeket találtam az egyik modban:
skybox_texture: 1
skybox_texture<0>: "/model/skybox/storm_23.tobj"
tutuhawer
Hey. Nem kell 2X megvenni. Én is a két CD-s kódomat benyomtam a steambe és az letöltött hamar mindent.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Hungarykum
csinálsz errõl egy illusztrációt? h mégis h.csináljam... (képet) KÖSZÖNÖM.
Hogy ne kérdezd meg századszor is, elárulom neked, hogy azért nem látszódnak a csillagok, mert valamelyik mód, amit használsz, az módosítja az ég textúráit és a módban lévõ textúrán nincsenek csillagok.
Valamelyik módban benne kell lennie a models/skybox mappának.
A skybox mappát kitörlöd a módból és újra lesznek csillagok a fejed körül. <#vigyor3>

Szép estét!<#integet2>

Pihenés Francia fizetõ után

Svájcba közel Bernhez

Mavjuri,Patrik,Mandoki,Botto<#eljen><#eljen>
Pont most pusztult be a netem....<#falbav>
A telómon van ugyan net, de azzal nem tudok ets2 multizni.
Majd holnap.
srácok mit állítsak ahoz be,hogy nálam is látszodjanak a "csillagok?" este...
Düsseldorf-Szolvákia

maujuri
[/url][/img]

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Sziasztok! Nincs valakinek egy Prevost Hungária combo skinje? Mindenhol kerestem már, de egy darabot sem találtam. 😄
Szép estét.<#wave>

94Patrik94, Bazsio, Punky, Bowie, Botto0604, ZOZI RACING, <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#taps>

FOTELPILÓTA (2150 ben talált valaki egy képet 2014 rõl)<#eljen>

Messze van még Mór, így visszalépek a játékba,mert sosem érek oda.<#nevetes1>

Akkor tutuhawer, nem kell újra megvegyem a játékot steamon csak kell a kodót regisztrálni steamon??
hotwheels
<#eljen><#eljen>

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

maujuri
CALAIS-nál lehet felmenni a kompra

nincs kötve semmihez a komp, csak nem mindegyik kikötõben van ilyen kompra felhajtósdi. De megnem mondom fejbõl, hogy melyiknél van a kompos. 😊
Nem, nem megyen 😄
Sziasztok a MOD megyen a multiplayerben is ?
Helló! Ha jól tudom, akkor a kompra fel lehet menni, de sosem volt még olyan, hogy fel keljen rá menni, miért nem engedi? Vagy értékeléshez van kötve?
Köszi szépen!
botto0604
A játékbeállításoknál bepipálod a fáradság szimulálását és akkor a GPS-nél megjelenik az ágy, ami mutatja, hogy mennyire vagy fáradt. Aludni meg a benzinkutaknál és a parkolókban ( a saját garázsodban is) lehet.

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

és az megoldja?Amugy hogy lehet aludni a játékba?Mivel lehet az alvás funkciót aktiválni?
botto0604
Aludj egyet.

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

Sziasztok!

Az mitõl van hogy mikor rámegyek a gyors fuvarokra nincs ott semmi?
Budapesten.
botto0604
Sziasztok!

Németországban Stuttgart közelében (remélem valami látszik is a képbõl) <#nyes>

Szép képek/gépek! <#taps>

Maujuri, Hungarykum köszi a segítséget csak a szememet szúrta ki <#idiota> Multinál ez miért fontos? "Adj meg neki egy könyvtárat, lehetõleg ne a C meghajtón! S ne is azt, ahova az alapjátékot telepítetted!" Mert nekem csak C meghajtóm van 😄

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

tutuhawer
reggelizés közben megtaláltam, így láttam SKIDROW nevû játékost:

Szándékosan nekem jött, ami nem gond, mert gyakran csinálok mentést. Nektek azt ajánlom, gyakran csináljatok mentést, illetve menteni érdemes még jó sokat. Mire beír valaki ide egy panaszt a seggfejek miatt, simán visszatölthetõ egy mentés, hiszen mindenki tudja, hogy gyakran kell mentést csinálni 😄
<#taps>

tutuhawer
én regisztráltam a steamen a kódomat , letöltettem a steammel a játékot újra és kész. A mentésem régi, azt is bírja a multiplayer. Mindjárt megnézem neked, hátha ma változott valami.

Mi már nem elég regisztrálni steamon a játékot??Már full Steam kell legyen??
tutuhawer
láttam korábban SKIDROW nevû embereket, de aztán valamelyik fixben írták, hogy új hitelesítési procedúra van, azóta nem tûnt fel mr SKIDROW

AudiQuattro
Eddig ment,úgy hogy steamet elindítottam beléptem,és indítottam a multit.De már nem ad be online.Igy megrendeltem,szerintem most megemelkedik az eladások száma szépen.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu