Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt irja ki hogy hozzáférés meg tagadva miért?
Ulvar
Hát mi ketten is lennénk, késõbb akár többen is. Van egy TS amit kaptam egy két napja, ahol magyarok szoktak lenni egy szobában és nyomják: 85.236.100.96:10737

A probléma az, hogy nem tudunk csatlakozni a szerverhez.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Tirdi
2 perce küldtem neki. <#nyes>
Más: Fölteszem ez idõpontban is a kérdést, nem jön-e valaki multizni ? De szerintem kéne egy hely, ahol magyarok szervezhetnek konvojt, hogy ne legyen ezzel tele a topik. (Igaz én írogatom folyton a pofátlan fejemmel. <#guluszem1>) 😄
Ulvar
Hejho. Ti most feltudtok lépni a szerverre?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ördögpalanta62
http://data.hu/get/7684569/ets2mp_0_1_0_2_40520141749_5565.zip
innen le tudod tölteni

Ördögpalanta62
a sebességre van két ötletem

1. visszaállítani a sebesség határt egy skrip segítségével,
2. 560 Le motor vásárlása.ez feletti motorok kivétele a szervizbõl.

Tegnap este egy enyhe jobbos kanyarban jöttek belém 1000-el,nem tudom mennyivel jöhetett a csávó de én 95-100-as tempóval szoktam araszolni a pályán.De a lényeg az hogy csak egy "enyhe" koccot éreztem hátulról,nézem is a tükröt és láss csodát,egy kék kamion kék póttal hömbölög a hátam mögött vagy 3x megfordulva a tengelye körül.Tuti totálkára csapta magát,de a mi meglepett nekem csak 1%-ot sérült a pótom.<#nevetes1>
tutuhawer
volt szerencsém... YOUTUBE-videó
A sok seggfej mellett küzdeni kell az amatõrökkel is, közel se biztos, hogy a videómon a csávó direkt csinálta. Sokan mennek egérrel, és nem is érzi (én sose éreztem),hogy gyorsan megy, kisodródik, egérrel még ránt egyet, és baleset van máris... Ma egy hajszállal lógott ki az egyik városi szerviz bejárata a szellem zónából, és jöttek be a srácok 70-80-nal, ahogy szoktak, én meg 15-tel, max. Képzelheted...
A szellem zóna hátránya meg mondjuk az, hogy a lerakónál nem tudsz tolatni, külsõ nézet az halál, a belsõben meg 3 szerelvényt látok keresztbe állva. Gondolkodjatok, mi lehet a megoldás, én meg vezsem a fáradságot, hogy megkeressem, hova kell írni. Este munkában sokszor ráérek.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Vagy Valaki Bárki El Tudná Küldeni Nekem A MultiPlayer Telepitöjét Mert Én Nem Tudom Letölteni! Akár Skypon Akár Facen! pm aki el tudná küldeni!
Sziasztok! Botto irj választ a privát üzenetre pls
botto0604
Jajj, a kis huncut. <#nyes>

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

sure
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Természetesen rossz az, aki rosszra gondol, én megkérdeztem õket: opera, balett és színházi elõadásokra árulnak jegyeket! Mondták az árakat is:

Varázsfuvola - 2000 Ft
Diótörõ - 4000 Ft
Vízkereszt, vagy amit akartok - 5000 Ft

Isten nem bottal, hanem VMware.

Valszeg nem az új gurulós három forintost keresik <#nyes>
norbee46
<#eljen><#hehe>

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

sure
Vajon mit keresnek a nénik a pihenõhelyen? <#miaz>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pénzt!

Isten nem bottal, hanem VMware.

Norby646
<#wow1><#finom> Na ez biztos a kedvenceim között lesz!

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Kenworth T680 belsõ render:

van eredetim,csak nemtom hogy kell frissíteni
Bocsi nem neked akart menni :S
Most merre vagytok? 😊
Tirdi
Frissítsd Steamen. Ha meg nincs eredetid, eleve nem tudsz jönni. <#shakehead>
Mennék ha megadnád a letöltési linket <#vigyor3>
Tirdi
Szép estét! Valaki konvoj? <#vigyor5>
valaki errõl az 1.9.24.1s frissítésrõl egy letöltési linket tutna adni?
Sziasztok!<#integet2>
Elõz a kolléga

Cseh gurulás éjjel

Javították a Ai kamion betérését lehet nektek nem fura de nekem igen de így jobb mert nem húzza rám

Kompra szállás

Majd holnap vissza valahova keletre mert a kell telephely

Unsoported game version delected!To play ets2mp you need to have ETS2 1.19.24.1s(Steam relase)
Norby646
Indítsd el a steam-et elõbb. Ha beléptél, azután indítsd csak a multiplayer-t.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

N3suten
<19:46:27> A szerver fekete listán van. Csatlakozás megtagadva.

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Köszi, a probléma megoldódott most ez a baj:
ERROR!
Before starting multiplayer you need to Run Steam
Mindnél ezt írja ki
NagyiBMX
Ez lényegében azt jelenti, hogy rossz mappát választottál ki. Egy olyan mappát keress ahová a játékot telepítetted.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Tallóztam, de ezt írta ki: You must selected valid Euro Truck Simulator Path
SimaSuna
mai multi...
sajnos néha ledobált a szerverrõl, és 5-10perc kell mire visszaenged.

Hogy kell tallózni?
Arra a Browse... ra kell rámenni nem?
ez amúgy nekem magamtól is ment :'"DDD
botto0604
Tallózd be az ETS 2 fõkönyvtárát.

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

Sziasztok!

Mivel elég csekély angol tudásom van,ezét tõletek kérnék segítséget.
Letöltöttem a multit és mikor töltöm le és lépegetek a nextre egyszer csak ezt írja ki: Please select your Euro Truck Simulator directory. Na ezt nem tudom mit jelent.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Szép kamionok vannak errefele. 😄
Én most vettem kb 1.5 Hónapja 65%-los részesdéssel!
KamionosItaly
valaki valami szép grafika modot ad ?
Ördögpalanta62
köszönöm

Igen,a profilod és neved mellett van egy kicsi nyíl arra katt és írj oda v.milyen nevet akkor a játékban azon a néven fogsz szerepelni.Amúgy álnév a neve..
Ördögpalanta62
a steam profilba meg lehet változtatni a felhasználói nevet?

Jól van, nem lesz itt gond. Most vágott ki az Admin 2 hülyét is szembe forgalommal való haladásért, és a másik szándékos feltartásáért. Reméltem ,hogy lesz valami kontrol

KamionosItaly
milyen modot használsz ? a kép minõsége javítására
Igazi retro hangulat....
<#eljen>

#39130 <#eljen>

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

tutuhawer
ááááá, gazdasági válság elõtti a PC-m, teljesen normális értékek, ezek nálam. A Skype rajta van mobilon, használtam is , de a teamspeak lenne a menõ. A PC-s megoldás még a mikrofon vs hangkártya vs. winXP problémám miatt is balhés. Szeretnék menni TS-re, de elõtte megnézem, milyen mobil opciók vannak, aztán majd sakkozok PC-re is.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Az igen nekem a Cpu alig csinál valamt ilyen 20-30-an van a videókártya az már 70-80!Van Skype Android-ra asztán, hogy ingyenes-e azt <#nemtudom>
tutuhawer
WAREZ: kéne a teamspeak az android telefonomra, pénzem viszont nincs rá, mert nincs bankkártyám, bankszámlám. A google play pedig kéri az adatokat. A PC-m így maximumom pörög, a ram 100% foglalt, a CPU 100% foglalt, a videókártya izzad nagyon, nincs lehetõség a teamspeakre a gépen, ezért kéen a mobilra.

tutuhawer

Persze, ideges vagyok én is, de lelkesen betöltöm, játszom, lefagy, aztán leszorítanak, lefagy, megint lefagy, de nyomom a pedált tökig. Pedal to the metal 😊

ja értem,online a modok nem mûködnek.