Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unsoported game version delected!To play ets2mp you need to have ETS2 1.19.24.1s(Steam relase)
Norby646
Indítsd el a steam-et elõbb. Ha beléptél, azután indítsd csak a multiplayer-t.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

N3suten
<19:46:27> A szerver fekete listán van. Csatlakozás megtagadva.

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Köszi, a probléma megoldódott most ez a baj:
ERROR!
Before starting multiplayer you need to Run Steam
Mindnél ezt írja ki
NagyiBMX
Ez lényegében azt jelenti, hogy rossz mappát választottál ki. Egy olyan mappát keress ahová a játékot telepítetted.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Tallóztam, de ezt írta ki: You must selected valid Euro Truck Simulator Path
SimaSuna
mai multi...
sajnos néha ledobált a szerverrõl, és 5-10perc kell mire visszaenged.

Hogy kell tallózni?
Arra a Browse... ra kell rámenni nem?
ez amúgy nekem magamtól is ment :'"DDD
botto0604
Tallózd be az ETS 2 fõkönyvtárát.

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

Sziasztok!

Mivel elég csekély angol tudásom van,ezét tõletek kérnék segítséget.
Letöltöttem a multit és mikor töltöm le és lépegetek a nextre egyszer csak ezt írja ki: Please select your Euro Truck Simulator directory. Na ezt nem tudom mit jelent.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Szép kamionok vannak errefele. 😄
Én most vettem kb 1.5 Hónapja 65%-los részesdéssel!
KamionosItaly
valaki valami szép grafika modot ad ?
Ördögpalanta62
köszönöm

Igen,a profilod és neved mellett van egy kicsi nyíl arra katt és írj oda v.milyen nevet akkor a játékban azon a néven fogsz szerepelni.Amúgy álnév a neve..
Ördögpalanta62
a steam profilba meg lehet változtatni a felhasználói nevet?

Jól van, nem lesz itt gond. Most vágott ki az Admin 2 hülyét is szembe forgalommal való haladásért, és a másik szándékos feltartásáért. Reméltem ,hogy lesz valami kontrol

KamionosItaly
milyen modot használsz ? a kép minõsége javítására
Igazi retro hangulat....
<#eljen>

#39130 <#eljen>

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

tutuhawer
ááááá, gazdasági válság elõtti a PC-m, teljesen normális értékek, ezek nálam. A Skype rajta van mobilon, használtam is , de a teamspeak lenne a menõ. A PC-s megoldás még a mikrofon vs hangkártya vs. winXP problémám miatt is balhés. Szeretnék menni TS-re, de elõtte megnézem, milyen mobil opciók vannak, aztán majd sakkozok PC-re is.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Az igen nekem a Cpu alig csinál valamt ilyen 20-30-an van a videókártya az már 70-80!Van Skype Android-ra asztán, hogy ingyenes-e azt <#nemtudom>
tutuhawer
WAREZ: kéne a teamspeak az android telefonomra, pénzem viszont nincs rá, mert nincs bankkártyám, bankszámlám. A google play pedig kéri az adatokat. A PC-m így maximumom pörög, a ram 100% foglalt, a CPU 100% foglalt, a videókártya izzad nagyon, nincs lehetõség a teamspeakre a gépen, ezért kéen a mobilra.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer

Persze, ideges vagyok én is, de lelkesen betöltöm, játszom, lefagy, aztán leszorítanak, lefagy, megint lefagy, de nyomom a pedált tökig. Pedal to the metal 😊

ja értem,online a modok nem mûködnek.
Igen mert az offline moddolva van!
Multiba nincs valami megoldás arra hogy a mercinek eredeti logoja legyen?Mert ha multi nélkül játszom úgy eredeti a logója!
És újra elfogadja?
Jó a multi! Eddig össze se törtek és én se törtem össze senkit 😄 Akik utolértek azoknak szépen indexeltem jobbra kicsit lehúzódtam õk meg szépen elmentek mellettem meg is köszönték általában. Németeknél jó nagy forgalom volt viszont Bécs-Budapest közt nem sokan járkálnak 😊

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Elvileg ha Steames akkor nem.Azt hiszem a laptopomon nem kellett amikor újrapakoltam,igaz már az sem most volt <#crazya>
Ha dobozos akkor mindenképpen újra kell.
Nekem újra lett rakva a gép és újra kérte a CD-kulcsot.
Kérdeztem valamit!!
Jó is lenne de sajna ezt kapom ts-en This server is blacklisted. Refusing to connect.
De am. is ott a chat azt is lehet használni
Ördögpalanta62
köszönöm<#eljen>

SimaSuna
Miért nem mentek fel TS-re?
Azért van, hogy ne itt "offoljunk" illetve senki nem jár ide játék közben..

TS IP: 162.216.172.100
Mert messze van az a hülye telephely
de itt nem vagy.Legalábbis nem látlak
Nem. Elmentem Tree-et -hez felvenni a fuvart Bremen-be
Ledobott a szeró?
SimaSuna
"Y" gombbal.
Ördögpalanta62
egy kérdés,mivel lehet megnyitni a chet ablakot?

SimaSuna
ne csak a negatív dolgokat nézz...
Vannak pozitívumok..vannak jófej játékosok is, akikkel lehet egész jól convoyozni...
Sötét zöld / fehér kamion vagyok, középen neon zöld csíkkal
Hûha, mikrõl nem maradtam le az elmúlt pár hétben amíg nem voltam. 😄 Már multi is van? Kemény. Nos, a saját meglátásom errõl.

Elsõsorban nagy gratuláció a multi fejlesztõinek, nem kis munkát vittek véghez idáig, még akkor is, ha nagyon-nagyon kezdetleges. Viszont ami szerintem elviszi az egésznek a hangulatát, az a sok gyökér, idióta kis 8 éves, akinek a mániája 190-el menni a kamionnal, belerongyolni a másikba, elállni az útját. Szóval, amíg nem lesz valami durva büntetési rendszer, vagy rendes "privát" szerverkészítési lehetõség, addig szerintem ennek semmi értelme. Nem azért akarok feljárni hogy a sok gyökérarcú tönkre vágja 10 perc alatt a multi élvezetét, és kerüljek olyan idegállapotba hogy legszívesebben áthúznám a monitoron és kettéverném a fejét az asztalomon. A félreértések elkerülése érdekében, ezzel nem a modot és annak készítõit szidom, de ennek sok értelme így egyenlõre nincs.

///M I Love BMW. :)

Nekem is az mint itt +(H) már lejöttem Bratislavába,mindegy akkor
vállalok egy hosszú fuvart .
Ugyan az a steam nevem mint itt 😄
Milánóban vagyok már, mi a steam neved? Verona és Dresden városba van fuvarom innen.
Brno-ban vagyok de lemehetek oda ha gondolod
Hali, én svájcban vagyok. TomEXL néven
Hali!
Van valaki most multin Bratislava-ban?