Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
ERROR!
Before starting multiplayer you need to Run Steam
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Arra a Browse... ra kell rámenni nem?
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Mivel elég csekély angol tudásom van,ezét tõletek kérnék segítséget.
Letöltöttem a multit és mikor töltöm le és lépegetek a nextre egyszer csak ezt írja ki: Please select your Euro Truck Simulator directory. Na ezt nem tudom mit jelent.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Szép kamionok vannak errefele. 😄
<#eljen>#eljen>
#39130 <#eljen>#eljen>
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Persze, ideges vagyok én is, de lelkesen betöltöm, játszom, lefagy, aztán leszorítanak, lefagy, megint lefagy, de nyomom a pedált tökig. Pedal to the metal 😊
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Ha dobozos akkor mindenképpen újra kell.
De am. is ott a chat azt is lehet használni
Azért van, hogy ne itt "offoljunk" illetve senki nem jár ide játék közben..
TS IP: 162.216.172.100
Vannak pozitívumok..vannak jófej játékosok is, akikkel lehet egész jól convoyozni...
Elsõsorban nagy gratuláció a multi fejlesztõinek, nem kis munkát vittek véghez idáig, még akkor is, ha nagyon-nagyon kezdetleges. Viszont ami szerintem elviszi az egésznek a hangulatát, az a sok gyökér, idióta kis 8 éves, akinek a mániája 190-el menni a kamionnal, belerongyolni a másikba, elállni az útját. Szóval, amíg nem lesz valami durva büntetési rendszer, vagy rendes "privát" szerverkészítési lehetõség, addig szerintem ennek semmi értelme. Nem azért akarok feljárni hogy a sok gyökérarcú tönkre vágja 10 perc alatt a multi élvezetét, és kerüljek olyan idegállapotba hogy legszívesebben áthúznám a monitoron és kettéverném a fejét az asztalomon. A félreértések elkerülése érdekében, ezzel nem a modot és annak készítõit szidom, de ennek sok értelme így egyenlõre nincs.
///M I Love BMW. :)
vállalok egy hosszú fuvart .
Van valaki most multin Bratislava-ban?