Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bár 2-3 mp-re ONLINE aztán megint OFFLINE jó sokáig
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

.[/url][/img]
[/url][/img]
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Thank God, I\'m a Lada owner!
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Megyek inkább a Magyar mapon....
a lényeg,hogy jól feltuningoltam,festegettem utána az indulásnál mi történt? "kidobott" << ez mii? -.-"
Azt a Steamet hogy kell közbe futtatni?
És még mindig ezt írja ki:Unsoported game version delected!To play ets2mp you need to have ETS2 1.19.24.1s(Steam relase)
Pedig a legújabb verzió van fenn!
A probléma az, hogy nem tudunk csatlakozni a szerverhez.
Más: Fölteszem ez idõpontban is a kérdést, nem jön-e valaki multizni ? De szerintem kéne egy hely, ahol magyarok szervezhetnek konvojt, hogy ne legyen ezzel tele a topik. (Igaz én írogatom folyton a pofátlan fejemmel. <#guluszem1>#guluszem1>) 😄
1. visszaállítani a sebesség határt egy skrip segítségével,
2. 560 Le motor vásárlása.ez feletti motorok kivétele a szervizbõl.
A sok seggfej mellett küzdeni kell az amatõrökkel is, közel se biztos, hogy a videómon a csávó direkt csinálta. Sokan mennek egérrel, és nem is érzi (én sose éreztem),hogy gyorsan megy, kisodródik, egérrel még ránt egyet, és baleset van máris... Ma egy hajszállal lógott ki az egyik városi szerviz bejárata a szellem zónából, és jöttek be a srácok 70-80-nal, ahogy szoktak, én meg 15-tel, max. Képzelheted...
A szellem zóna hátránya meg mondjuk az, hogy a lerakónál nem tudsz tolatni, külsõ nézet az halál, a belsõben meg 3 szerelvényt látok keresztbe állva. Gondolkodjatok, mi lehet a megoldás, én meg vezsem a fáradságot, hogy megkeressem, hova kell írni. Este munkában sokszor ráérek.
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Természetesen rossz az, aki rosszra gondol, én megkérdeztem õket: opera, balett és színházi elõadásokra árulnak jegyeket! Mondták az árakat is:
Varázsfuvola - 2000 Ft
Diótörõ - 4000 Ft
Vízkereszt, vagy amit akartok - 5000 Ft
Isten nem bottal, hanem VMware.
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pénzt!
Isten nem bottal, hanem VMware.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb