Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
150-et meg semmi értelme menni, hisz egy igazi kamion sem megy 150-el tudtommal <#nevetes1>#nevetes1>
Ill.akár nekem is...
Én például Lille-ból teljesen üresen megyek fel Prágába 2 haverral, mert egyik útbaesõ városból nem megy fuvar Prágába vagy környékére
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
így nem csak az ETS2, hanem esetleg más játékok is mennek a levesbe 😊
Egyébként teljesen mindegy mert egy olyan útszakaszon ahol sok éles kanyar van,egy épeszû ember kb. 50-el megy de akár ott is lehet száguldozni 90-el.
Mert nem hinném hogy bevenné a kanyart sávelhagyás nélkül.
Hogy van óránként betöltési lehetõség?
Nem hinném hogy hosszútávon ne unná meg hogy csak ebbõl álljon a játéka,betölt,összezúz,betölt.
Ha pedig a 0-ról kellene kezdeni a játékot,fõleg nem érné meg hogy csak ebbõl álljon a játéka.
Jahh és akkor még ott vannak az adminok is,akik biztos felfigyelnének rá és dobnák az illetõt,igaz ez ellen is van védekezés más profillal.
Nem sok alkalmazottat lehetne "összekaparni" így.
Nem úgy néz ki hogy a SCS-nek lennének ilyen tervei,de ha mégis akkor talán komolyabban megcsinálnák azt,hogy free lenne e..................?
Nem. Úgy hallottam, hogy aki a multit csinálta, azt a SCS támogatja. Ezért is Steam-es a multiplayer
Ez a multi fejlesztés különben teljesen független a SCS-tõl? SCS-nek vannak multis tervei?
Azt hiszem a sok notórius száguldozónak így már nem érné meg a játékot ha állandóan mínuszban lenne a számlája...
Áll.-ban az utóbbi szokott lenni,majd idõvel változik a helyzet.
Mivel még nagyon csak Alfa cipõben jár az Ets2 multi,remélem majd a jobbik formában fog fejlõdni.
Én most egy Reanult Premmiummal szaladgálok, abban nem sok erõ van. De bírom a kis jószágot. 😄
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Nekem sincs bekapcsolva a limiter és rengeteget nyomom,de mégis elég a 100-as tempó.
Addig nincs is ezzel semmi gond hogy száguldoznak,csak akkor amikor tönkre vágják a játékod.
Volt olyan napom hogy 1ó-n keresztül nem haladtam 1m-sem mert,ilyen "ökrök" miatt az utolsó mentésemtõl számított 50km-en belül hazavágták a játékom ,legalább 20x.
Na akkor szakad el a cérna,és lépek a multiról.
Azzal meg nem tudsz mit kezdeni hogy laggolnak elõtted,max hagysz 70-100m helyet,én is így csinálom.
Azért próbáld ki,hogy a lengyel szakaszon jobb szélétõl végig körbe felfelé ameddig megy az egysávos végig végigmenni ilyen tempóval refi és törés nélkül😊 (sötétbe) Ráadásul bármikor jöhetnek szembe.
Aki tud azért had mehessen, akinek kell a limiter az kapcsolja be a menübe.
Este lesz valami konvoj? Jó volna már egyet menni páran, meg hogy legyen idõ estig odaérni a találkahelyre. 😊 Valami alap várost támogatnék (DLC nélkülit). Legjobbakat!
Thank God, I\'m a Lada owner!

bár 2-3 mp-re ONLINE aztán megint OFFLINE jó sokáig
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

.[/url][/img]
[/url][/img]
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Thank God, I\'m a Lada owner!
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Megyek inkább a Magyar mapon....
a lényeg,hogy jól feltuningoltam,festegettem utána az indulásnál mi történt? "kidobott" << ez mii? -.-"
Azt a Steamet hogy kell közbe futtatni?
És még mindig ezt írja ki:Unsoported game version delected!To play ets2mp you need to have ETS2 1.19.24.1s(Steam relase)
Pedig a legújabb verzió van fenn!