Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Macbook Air M1 2020
Szia, ezen az oldalon kell regisztralni, ha ez megvan katt ra a "download-ra". Utana "promods 1.62 current" es "download". Ott valasz 1 nyelvet (sajna magyar nincs). Utanna "next" es "Click here to generate a DEF file", azt csinlad meg ahoyg szeretned, es "generate". Ha ez megvan akkor meny vissza az eredeti oldalra es az oldal bal aljan ott lesz hogy "go to step 2". Utana azt a multi packos csomagot le kell toltened
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Ma esti videóm van, fel is tettem youtube-ra. Könnyed lerakóó esti munka:
http://youtu.be/AsiKzbKkHdw
89-90-nel megyek max, a limiter be is van kapcsolva. Esetleg a gkv-k mifelénk kérik a gyári basztatást 95-ig. Másik gkv olyan cégnél is dolgozott, ami fizette a bírságokat, de egy idõ után sok lett a gyorshajtás németben, és kitiltást kockáztat az ember ilyenkor, ami a munkahely végét jelenti. Ezért nem megy a gkv túl gyorsan, mert a sofõrkártya rögzíti, meg az autót is ki tudom mutattatni, azon is nyomonkövethetõ sokminden. Aki tud, az tud, az hadd menjen... pont 90-nel :D
Kerékpáros vagyok, hadd ne tudjam pontosan, mi fán terem a vezetés, de levágom, hogy a kormányomnak mutatnia kell, hogy milyen tempóban megyek, és bizony lassítanom kell a kanyarban, ahogy a profi egeres tomasz meg Ionel meg a billenytyûs Sennák nem szoktak. Arról is van videóm, ahogy a Senna keresztbe áll az úton, és mi meg nézzük
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Tankolás és indulás Lyon-ba.
http://kephost.adatbazis.eu/images/25655388719236878066.png
http://kephost.adatbazis.eu/images/75200579105668333013.png
http://kephost.adatbazis.eu/images/40422749990976638349.png
http://kephost.adatbazis.eu/images/21002323901799782426.png
Tankolás és indulás Lyon-ba.
http://kephost.adatbazis.eu/images/64272398739711085867.png
Na egy kis Többjátékos Fuvarozás ...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Köszönet mindenkinek a képekért ...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Nekem ez sosem a száguldozásról szólt. Mikor megtudtam, hogy készül multi, elõször is nem hittem el, aztán videók meggyõztek, de egybõl az jutott eszembe, hogy ott lesz a sok "hadnenevezzemmeg", akik ész nélkül tolják 160-al. Nem itteni emberekre gondolok, elmondások alapján, itt akik 150-el mennek azok is normálisan mennek (aztán úgy is szerón derül ki).
Mondok jobbat. TDU-ban is sokkal jobban kedveltem azokat a krúzokat, amikor max 200 volt a tempó és lakott területen visszavettük bõven 100 alá. 600 lóerõs Corvette-el, ami 4-ben megfutja.
Thank God, I\'m a Lada owner!
Most 6-an konvolyoztunk nem mentünk 100 fölé.
De ha nyomni akarjuk akkor meg nyomjuk ennyi.
Lejöttem Milano-ba, szóval közép-európa közelségbe kerültem, estefelé lehetne valahonnan egy limiteres gurulás. Már aki még tart igényt ilyen "unalmas"döcögésre :P
150-et meg semmi értelme menni, hisz egy igazi kamion sem megy 150-el tudtommal <#nevetes1>#nevetes1>
Ill.akár nekem is...
Bocsi
Neki szántam a HSZ et.: ˆ I73770K
Én például Lille-ból teljesen üresen megyek fel Prágába 2 haverral, mert egyik útbaesõ városból nem megy fuvar Prágába vagy környékére
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erõd legyõzni a nehézségeket." Bruce Lee
így nem csak az ETS2, hanem esetleg más játékok is mennek a levesbe :)
Egyébként teljesen mindegy mert egy olyan útszakaszon ahol sok éles kanyar van,egy épeszû ember kb. 50-el megy de akár ott is lehet száguldozni 90-el.
Mert nem hinném hogy bevenné a kanyart sávelhagyás nélkül.
Hogy van óránként betöltési lehetõség?
Nem hinném hogy hosszútávon ne unná meg hogy csak ebbõl álljon a játéka,betölt,összezúz,betölt.
Ha pedig a 0-ról kellene kezdeni a játékot,fõleg nem érné meg hogy csak ebbõl álljon a játéka.
Jahh és akkor még ott vannak az adminok is,akik biztos felfigyelnének rá és dobnák az illetõt,igaz ez ellen is van védekezés más profillal.
Nem sok alkalmazottat lehetne "összekaparni" így.
Nem úgy néz ki hogy a SCS-nek lennének ilyen tervei,de ha mégis akkor talán komolyabban megcsinálnák azt,hogy free lenne e..................?
Nem. Úgy hallottam, hogy aki a multit csinálta, azt a SCS támogatja. Ezért is Steam-es a multiplayer
Ez a multi fejlesztés különben teljesen független a SCS-tõl? SCS-nek vannak multis tervei?
Azt hiszem a sok notórius száguldozónak így már nem érné meg a játékot ha állandóan mínuszban lenne a számlája...
Áll.-ban az utóbbi szokott lenni,majd idõvel változik a helyzet.
Mivel még nagyon csak Alfa cipõben jár az Ets2 multi,remélem majd a jobbik formában fog fejlõdni.
Én most egy Reanult Premmiummal szaladgálok, abban nem sok erõ van. De bírom a kis jószágot. :D
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Nekem sincs bekapcsolva a limiter és rengeteget nyomom,de mégis elég a 100-as tempó.
Addig nincs is ezzel semmi gond hogy száguldoznak,csak akkor amikor tönkre vágják a játékod.
Volt olyan napom hogy 1ó-n keresztül nem haladtam 1m-sem mert,ilyen "ökrök" miatt az utolsó mentésemtõl számított 50km-en belül hazavágták a játékom ,legalább 20x.
Na akkor szakad el a cérna,és lépek a multiról.
Azzal meg nem tudsz mit kezdeni hogy laggolnak elõtted,max hagysz 70-100m helyet,én is így csinálom.
Azért próbáld ki,hogy a lengyel szakaszon jobb szélétõl végig körbe felfelé ameddig megy az egysávos végig végigmenni ilyen tempóval refi és törés nélkül:) (sötétbe) Ráadásul bármikor jöhetnek szembe.
Aki tud azért had mehessen, akinek kell a limiter az kapcsolja be a menübe.
Este lesz valami konvoj? Jó volna már egyet menni páran, meg hogy legyen idõ estig odaérni a találkahelyre. :) Valami alap várost támogatnék (DLC nélkülit). Legjobbakat!