Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szal. volt nem egészen 2000-kemény magyar forintocska is,sõt asszem karácsonykor is volt hogy jó olcsó volt.
Csak oda kéne figyelni mikor mennyi a Steamen pl.
Igaz hogy most drága de biztos leviszik majd megint valamilyen ünnep miatt.
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.
///M I Love BMW. :)
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Jön a nyár, tessék szépen elmenni dolgozni, akár újságot kihordani, kutyát sétáltatni, füvet nyírni. 1-2 hét alatt megveheted.
Ha játszani szeretnél, VEDD meg. 3000ft.
"Nulla tenaci invia est via"
Mivel MAN-al tolom ezért Roni készítette módot lekaptam hozzá a http://restacar.hu ról: MAN Sound by. Tényleg közel áll a valósághoz.
De nem ilyen hmmmm... inkább hadjuk...<#nevetes1>#nevetes1>
MOD
///M I Love BMW. :)
miután kiléptél még Toby-val és Voodooval mászkáltunk, tanitgattuk a játékra meg összeszedtünk néhány kilométert, szóval Tobyval tegnap mentünk vagy 10órát multyba 😄D
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |
youtube
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
A hétvégén videóztam azért, hogy aki single playerben megy a gépi ellenfelekkel, az lássa, miként néz ki a Csalagút, amikor nem is csúcsforgalom van:
Youtube
Nekem jobban tetszik, ha az ellenfél hirtelen szembe jön Angliában, mert nem figyel oda. 😊 A gépi ellenfél túl mû, ez sokkal élettel telibb, még ha az autópálya néha üresnek tûnik is. Erre jó a konvoj, ahogy írod, annak van feelingje. Én mondjuk nem mentem még magyarokkal nagyobb gruppettoban...
Tegnap tudtam elõször multizni és egy jó páran elindultunk konvojban Ulvar,Toby,Szabi,Zoci,és Én így iszonyat nagy feeling volt sztem közel 6 órát nyomtuk bejártuk fél európát 😊 Ha így halad a fejlesztés sztem több bevételt fog hozni az SCS-nek mint multi létezése elött!!<#vigyor>#vigyor><#taps>#taps>
Macbook Air M1 2020
ezt a launcher.exe sort kérném magyarra fordítani, hogy a papucsállatkák is megértsék. Hogyan kell futtatnom, hova írjak be még valamit?
* Command line support (run launcher.exe with eurotruck2.exe commandline for example launcher.exe -oculus)
* Added nametags.
* Interface improvements.
* Sound synchronization improvements - from now we are using proper sounds in interior.
* And some more changes :-)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#ejnye1>#ejnye1><#hehe>#hehe><#wow1>#wow1>
Isten nem bottal, hanem VMware.
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Bazsio, Xaxoimi, Patrik, Mandoki72, Kristóf: <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
00:27:10.366 : <ERROR> load_unit() - Failed to open file (/def/vehicle/truck/volvo.fh16/paint_job/wolf.sii)
00:20:08.892 : <ERROR>
00:20:08.892 : <ERROR> load_unit() - Failed to open file (/def/vehicle/truck/scania.r/paint_job/lightning_b.dlc_nature.sii)
00:20:08.892 : <ERROR> Missing accessory (/def/vehicle/truck/scania.r/paint_job/lightning_b.dlc_nature.sii) replaced by (/def/vehicle/truck/scania.r/paint_job/color7.sii).00:27:10.366 : <ERROR> Missing accessory (/def/vehicle/truck/volvo.fh16/paint_job/wolf.sii) replaced by (/def/vehicle/truck/volvo.fh16/paint_job/color3.sii).
00:27:29.465 : <ERROR>
00:27:29.465 : <ERROR> load_unit() - Failed to open file (/def/vehicle/truck/volvo.fh16/paint_job/lightning_c.dlc_nature.sii)
00:27:29.465 : <ERROR> Missing accessory (/def/vehicle/truck/volvo.fh16/paint_job/lightning_c.dlc_nature.sii) replaced by (/def/vehicle/truck/volvo.fh16/paint_job/color3.sii).
00:27:29.800 : <ERROR>
00:27:29.800 : <ERROR> load_unit() - Failed to open file (/def/vehicle/truck/man.tgx/paint_job/magma.dlc_nature.sii)
00:27:29.800 : <ERROR> Missing accessory (/def/vehicle/truck/man.tgx/paint_job/magma.dlc_nature.sii) replaced by (/def/vehicle/truck/man.tgx/paint_job/color1.sii).
ezeket a hiba sorokat nem véletlenül hozza a játék.most csak 1 gépet sikerült lencsevégre kapni.

És egy kis segítség kérés:
A fenti kamiont akarom picit alakítani, ehhez kéne segítség. 3 probléma van vele:
- Beraktam egy Mercedes-Benz Axor modot ami új motorokat is hozott, de ezzel együtt új, szörnyû hangokat is. Anélkül, hogy kivenném azt, át lehet írni benne valamit, hogy a hang a régi legyen?
- Nincs tolató radar csipogás, ezt is szeretném valahogy "bekapcsolni". Más kamionokkal nincs baj, csak a mercik ilyenek.
- Utolsó pedig, hogy ennél a kamionnál nincs saját rendszám tábla (ugye alapból minden kamion kap saját rendszámot, garázs szerint), ennél vizuálisan nem jelenik meg rajta, hanem gondolom a mod sajátját használja.
Ezekhez kéne egy kis segítség, vagy útmutató, hol keressem a megoldást.
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Mandoki<#eljen>#eljen>
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10