Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Euro Truck Simulator 2 Gold Edition
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
2. Telepíted
3. Beírod a keresõbe, amit meg akarsz venni(jobb fölül van).
4. Rámész, majd vásárlás gomb.
Szal. volt nem egészen 2000-kemény magyar forintocska is,sõt asszem karácsonykor is volt hogy jó olcsó volt.
Csak oda kéne figyelni mikor mennyi a Steamen pl.
Igaz hogy most drága de biztos leviszik majd megint valamilyen ünnep miatt.
Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.
///M I Love BMW. :)
Jön a nyár, tessék szépen elmenni dolgozni, akár újságot kihordani, kutyát sétáltatni, füvet nyírni. 1-2 hét alatt megveheted.
Ha játszani szeretnél, VEDD meg. 3000ft.
"Nulla tenaci invia est via"
Mivel MAN-al tolom ezért Roni készítette módot lekaptam hozzá a http://restacar.hu ról: MAN Sound by. Tényleg közel áll a valósághoz.
De nem ilyen hmmmm... inkább hadjuk...<#nevetes1>#nevetes1>
MOD
///M I Love BMW. :)
miután kiléptél még Toby-val és Voodooval mászkáltunk, tanitgattuk a játékra meg összeszedtünk néhány kilométert, szóval Tobyval tegnap mentünk vagy 10órát multyba 😄D
"Nulla tenaci invia est via"
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |
youtube
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
A hétvégén videóztam azért, hogy aki single playerben megy a gépi ellenfelekkel, az lássa, miként néz ki a Csalagút, amikor nem is csúcsforgalom van:
Youtube
Nekem jobban tetszik, ha az ellenfél hirtelen szembe jön Angliában, mert nem figyel oda. 😊 A gépi ellenfél túl mû, ez sokkal élettel telibb, még ha az autópálya néha üresnek tûnik is. Erre jó a konvoj, ahogy írod, annak van feelingje. Én mondjuk nem mentem még magyarokkal nagyobb gruppettoban...