52658
-
Tudom nagyon alap ,de legalább félig már az enyém másik fele meg a banké, még. -
Axtros #42071 TSM Map 5.1.1. -
sztanko15 #42070 Sziasztok. Egészen pontosan ez a "pótkocsi egyensúlya" opció mit állít? mert különbséget nem vettem észre bárhogy is volt állítva a csúszka.. -
bazsikaj #42069 Pihenek a kollégákkal! :)
Indulás!
-
Skrupi #42068 Igen arra jártam és fő az biztonság :) -
Carl Davies #42067 Hali! Valaki tudna adni a legfrissebb Truck Sim mapról egy letöltő linket? Két helyen próbáltam, de a letöltés végén mindkettőnél "sikertelen" jelenik meg :S
Választ előre is köszönöm. -
Bazsio #42066 Folytatás
Pihenés
-
Bazsio #42065 Ma beraktam egy Scania V8 hangot és Torpedo hangja nem változott mitől van??
Lehet, hogy normal Scanian menne de.... -
Bazsio #42064 Te is ott jártál ahol én.
Fel vagy szerelve tűz ellen! -
Azorasgs500 #42063 További Szép Estét Mindenkinek !!
Fantasztikus képeket raktatok ma is fel ! Mindenki
Holnap ha lesz időm megnézem ezt a Volvo Festéses Dolgot,köszönöm a leírási segédletet :)
[IMG]http://kepkezelo.com/images/22hyattdbls1fyyw9tzg.jpg[/IMG]]] -
Skrupi #42062 Nem az eddigi legjobb képem de a környezet nagyon megtetszett ezért gondoltam csinálok egy fotót a pótkocsiért menve.
Nagyon szépek az előttem lévő képek grat mindenkinek
-
-
-
-
frank007 #42058 Sziasztok!
Van valaki, akinek az oldal átalakítása óta nem jelennek meg a képek? Mert én minden kép helyén csak a képfeltöltés ikonját látom... :( -
Czobi #42057 Bár a kétszer is feltett kérdésemre senki se válaszolt, a problémám megoldódott:
steamen most akciós a Trucks & trailers, csak 2 euró! -
Skrupi #42056 Köszönöm tőled is szép kép -
#42055 Nagyon szép grat -
#42054 köszönöm! :) -
#42053 Pfhuhuhuuu ez a kép nagyon szép,minden elismerésem a készítőnek ;D -
#42052 Estét!
Skrupi, Bazsio, maujuri, szotyi, Mandoki - -
Skrupi #42051 Lautus ment a kukába és jött a helyére RED Expert. Eddig elnyerte a tetszésem.
Utoljára szerkesztette: Skrupi, 2014.08.11. 21:28:31 -
#42050 Helló az új patch-be hogy tudom átváltoztatni a garázsom főhadiszállását Hannoverről Budapestre :O :) -
Bazsio #42049 Este kicsit gurultam
Felixstowe-B.Byistrica menet
Na elindultam, már rég
Végre jobb helyen!
-
szotyi12 #42048 Lemaradt a kép alól bocsi :/ Mindenkinek nagyon szép a gépe
Utoljára szerkesztette: szotyi12, 2014.08.11. 20:54:19 -
#42046 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nah mivel sokan kérdeztétek hogy hogy kell skinezni ezért most leírom. Én úgy szoktam hogy fogom az scs-fájlokat és tc-vel kibontom. Ha ez megvan elindítom a dxtbmp-t és ott fent rámész hogy file open és megkeresed a kamion azon dds fájlát amit szeretnél módosítani( ha mondjuk a kamion szinét szeretnéd módosítani az álltalába a bodypaint.dds-be van szal azt kell emgnyitni és így tovább és így tovább) nah és megnyitottad az opennel azt a dds-t amit szeretnél módosítani és fent odamész a menüsorba hogy image és ott hogy send to editor ilyenkor jóesetbe a paintbe megjelenek az amit szerkeszteni akarsz aztán ha megcsináltad paintbe mented (más szerkesztőkkel ugyanez az eljárás) és utána dxt-be szintén image és reload after edit aztán behozza a dxt amit szerkesztettél és dxt-be is elmented file sva aztán ha ezzel kész vagy fogod bemész abba a mappába amibe van a szerkesztett dds és megfogod és bemásolod a megfelelő helyre az eredeti scs-fájlba(szal ha mondjuk a vehicle\truck ba van a dds akkor fogod megnyitod (én winrart használok) és ott megkeresed a megfelelő helyet és oda ctrl+v ) FONTOS HOGY A TÖMÖRÍTÉSI ELJÁRÁST NORMÁLRÓL ÁLLÍTSD ÁT RAKTÁROZRA A WINRARBA MERT HA NEM AKKOR NEM FOGJA FELISMERNI -
Azorasgs500 #42046 És ha ezek megvannak, akkor van vmi leírás hogy mi alapján lehet módosítani... Ilyet még nem csináltam :) -
#42045 [IMG]http://[/IMG] -
#42043 DXTBmp,vagy PS na meg egy paint is szükséges :) -
Azorasgs500 #42043 Sziasztok! Az oldalára hogy tudnék festeni logót, vagy feliratot... Progi kell hozzá? Előre is köszönöm! És elég ha csak "Azo" - nak hívtok:) -
Mandoki72 #42042 Én az Xnview progival szoktam. -
#42041 Most nézem,hogy elég értelmetlenül írtam bocsi :)
"Nagyon ott van ezzel az SR2-essel",ez lett volna :D -
szotyi12 #42040 Köszönöm -
#42039 Nagyon van ezzel SR2-essel -
szotyi12 #42038 Estét! :) Hozok pár képet, már régen jártam erre :) Kicsit módosítottam a vason
Utoljára szerkesztette: szotyi12, 2014.08.11. 19:33:37 -
#42037 Még poén lenne a kompot elkészíteni. -
#42036 A képeket mivel konvertáljátok, hogy ne pngbe mentse hanem jpegbe ? -
Mandoki72 #42035 Szép napot.
super gépek és képek
Király lett a térképbővités, az 1.11.1 patch-es magyar mapon, nem kell újrakezdeni csak betöltteni az 1.9.22 v a 1.10.1
mentést ,akkor ki írja hogy a fuvarod elveszett,és visszarak a garázsba onnan folytathatod.
frank007 és csapata
Kompátkelés.Irány Dunaujváros
-
Grandius #42033 Először offline-ba fuvarozz amíg meg nem lesz az első kamionod, utána multiba is vehetsz fel fuvarokat -
#42032 Na sikerült , új profilt kezdtem , viszont nem tudok fuvart vállalni, se bankba menni kölcsönt felvenni ,hogy legyen saját kamionom... ez valami bug vagy mifene ?