Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
http://www.mediafire.com/download/1lglqjbjczugjan/MAN+TGX+XLX+Fixed+by+Sib3rius.rar
(letöltõ link) orixonnak 1.9.22 kompatibilis! is.
Misuka963 <#wave>#wave> Köszi az instrukciókat. Ezt hoztam ki belõle.
Ezzel már elfogadható a hézagméret 3.kép
Meghívlak egy kávéra ha elfogadod. 5.kép <#nyes>#nyes>
Newcastle-ban lõttem is pár képet ennek örömére:
0.1.2-es multiplayer fájlt futtattam továbbra is
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Valaszodat elore is koszonom.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

What I'm mean in Digitális? ... I explain it:
Megveszed X összegért a kiválasztott játékot, jelen esetben ETS2. Miután megvetted, és fizettél PayPal-al, vagy sima bankkártyás fizetési lehetõséggel, megkapod a kulcsot EMAILBEN, majd ezt a kulcsot megfogod és bevágod a Steam játék aktiválási részébe, hogyan?
Így:
Steam elindít -> Felsõ menüben -> Játékok -> Termék aktiválása a Steam-en...
Ide beírod a kapott kulcsot, leokézod, és TÁDÁÁÁM! Tölti lefelé az ETS2-t.
///M I Love BMW. :)
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |
"Nulla tenaci invia est via"
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
"Nulla tenaci invia est via"
Folyamatosan tesztelem a pályát,csak 1-2 km. maradt bejáratlanul.
mód amit hozzádobtam a Tsm hez,abban vannak ezek és tandemes Ai-k.
Ha kimegyek az utcára pár száz méterre tõlünk van a kamionparkoló ...
de ez nem ott állt ,hanem közelebb hozzánk ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Mert a hülye multi elcseszte!
2ó. alatt sikerült ma is megtennem 400km-ert.
<#guluszem1>#guluszem1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Isten nem bottal, hanem VMware.
Erre a "szellemtérre" figyeljetek oda elõzésnél.
Esetleg jelezzétek minél többen a készítõknek.