Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Cannot find Euro Truck Simulator 2 in your Steam library. Is your Steam account private? If yes change it status to public and try again.
de miért? vki segítene?
| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |
"Nulla tenaci invia est via"
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |
Lekaptam az éjjeli járatot
Magyarok szerte a világban<#idiota>#idiota>
Új fuvarocska csak 42T
Hajó még nincs!
Mexx,Veress,Gyurma és Zoci igazad van!Tényleg ha a potón csak össz volna 18 akkor nem bírná a nyomást és puff és az ilyeneket érdemes nem csak egy pontból húzni hanem bár min.3-4!
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
V-Power Shell
szeretnek kerni egy szivesseget. 😄
valaki egy sound modot az uj volvohoz betudna linkelni sehol nem kapok, elore is koszonom szepen
V-Power Shell
Tessék
I Love DAF!
Lengyelország 😊
Bocs a sok képért 😊
Szép gépek/képek 😊 <#eljen>#eljen>
I Love DAF!
ha jól tudom, elég sok kerekû tréleren volt ez a monstrum. Így mivel sok kerékre hatott a súly, ez eloszlott, és máris nem volt olyan "nehéz" mint amilyennek látszott.
kb olyan, hogy 1 energiaitalos dobozra állj rá, összenyomódik. állj rá 2-re, már nem fog összenyomódni, mert a Te súlyod(tömeged) eloszlott...
Macbook Air M1 2020
WTF????
<#merges2>#merges2><#merges2>#merges2><#merges2>#merges2><#merges2>#merges2>
Macbook Air M1 2020
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
- Hozz létre egy új profilt, és NE MENJ ONLINE!
- Az elsõ 3-4-5 fuvart csináld OFFLINE, amíg a bank nem ad pénzt
- Vegyél saját kamiont hitelre, és már lesznek is fuvarok, de csak vállalkozói.
Multinál miért van az hogy a legelsõ fuvarnál már azt irja hogy késve?Utána nem ad gyors fuvarokat.Tud valaki ebben segiteni?Nagyon megköszönném.
Jó gépek/képek! <#eljen>#eljen>
Eddig egy Volvo FH Sleepert használtam 6x4-es alvázzal, most újítottam egy Globetrotter XL fülkét és teljesen instabil lett a masina, viszonylag alacsony sebességnél folyton megcsúszik, kitörik.
Szerintetek lehet hogy fülke cserétõl van?
http://epica.nl

Bazsio : Azt a morcosítást inkább egy Skyline-nak kellene meghagyni,Scanianak nem 😊
Drága Scania-m elment de az helyett itt van ez!!
Megyek fuvarért Budapestre!(még lesz modósítás a kamionon!)
Manchester az úti cél több mint 2000 Km!
De én pont ezekért a dolgokért szeretem ezt a életmodót!
Leipzig-be pihenünk!
Mandoki<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Botto <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
botto : Ez nagyon szép,szebb sokkal mint a Daf 😊 <#eljen>#eljen>
http://data.hu/get/7699682/INTER-man_tgx_H.rar