Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Map készítéssel kapcsolatban szeretnék kérdezni valamit, nagyon örülnék, hogyha tudna valaki segíteni.
Még év elején elkezdtem csinálgatni egy mapot, elsõsorban csak úgy magamnak, mindenféle földi jóval, stb, most a napokba újra akartam kezdeni, de valamiért nem tudok menteni..
Ezt írja ki egy kis hibaüzenetben, ha a save map-ra megyek;
"Failed to mount the base in read-write mode - the map IS NOT saved."
Ezzel egyidõben kijön egy másik kis ablak, hogy Save progress, és abban írja, hogy Map preprocessing..., de igazából semmi sem történik.
Emlékszek rá, hogy régen bizonyos idõközönként volt auto-save, de az sincs most, szóval teljesen meg vagyok lõve. Újra kicsomagoltam a base és def fájlokat, hátha az újítások miatt volt a gond, de azután se változott semmi.
Felraktam a multiplayer 1.0.3-as verzióját. Ha elinditom azt irja, hogy Unsuported game version detected. ETS2MP you need to have ETS2 1.9.24.1s (steam release).
Eredeti játékom van 1.9.24.1s patch-el, steambe be vagyok jelentkezve? Akkor mi a baj?
Facebookról a multisoknak:
Euro Truck Simulator 2 Multiplayer
Server-script update is coming later today - changes:
* Reports system.
* Temp bans.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Sakkoo.......Baszkiiii
"94Patrik94
nem mondod komolyan,hogy multiban megy neked a belsõ világításos mod?! :o"
-> "Szia, nem multi 😊"
Viszont haladunk, már nem warez a téma^^
na mindegy én azért remélem ez multi mert amúgy végre ONLINE...
meg mi az,hogy nem "multi"? nem értem
most nem kell itt sértegetni senkit,csak azért mert vmit nem ért
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Isten nem bottal, hanem VMware.

nem mondod komolyan,hogy multiban megy neked a belsõ világításos mod?! :o
egyébként hungarykum...
nem,nem steamról szedtem le hanem egy másik oldalról mégpedig innen: gold edition
mellesleg nem kért nekem semmi kódot csak letöltötte (megvettem) és úgy töltöttem le utána be regisztráltam elvileg Steam-be és azzal indítom el a game-t illetve ha nagyon multiznék akkor a multit indítom el 😊 viszont lenne egy olyan kérdésem,hogy Steam-en meglehet változtatni a profil nevem? ha meg is lehet,akkor az a nevem fog látszani a multiban? mármint mások számára...
Ezeket kell Steamen beregisztrálni, játékot letölteni a Steamrõl és kész.
Segítség kéne, mert nem akarom sz@r-ra költeni a pénzem. Szerintetek van esély arra, hogy 120e. Ft-ból olyan gépet vegyek, amin 400°%-os render mellett ultrára állítva mindent elmegy a JÁTÉK akadásmentesen? Ha igen mire figyeljek oda? Vagy mennyit gyûjtsek még hozzá?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
lehet hogy a Steam-el lehet elindítani? mert ahogy nézem csak onnan tudom KÖSZÖNÖM a választ elõre is
Ha igen akkor tudnál benne segíteni, mert kerestem, hogy hol tudom beregisztrálni a játékom, de nem találom.
Mit tegyek, hogy le tudjam szedni, mert minden lehetséges dolgot nyilvánosra tettem, de így sem tudom leszedni?
Van valakinek Genius Speed Wheel 3 MT- je?
Ma vettem egyet és elég érdekesen lehet vele kanyarodni.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Abban szeretném a segítségeteket kérni hogy az ezen a linken található módot közülletek használja-e valaki és ha igen el tudná-e esetleg nekem küldeni. Steem fiókot csináltam a letöltéséhez de akkor se tudom letölteni. Ezért kérnék ezen a téren segítséget. Ha valaki tud ebben segíteni írjon privátban és küldök egy mail címet.
Köszönöm elõre is a segítséget.
Kellemesen csalódtam a Román kollégában, jó fej volt. 😊
Az alábbi gyors beszélgetéssel:
Én: Hello! Do you speak english? - Õ: Little! - Én: Can I take a few picture from the truck? - Õ: Yes! - közben végig vigyorgott. 😄
Több képet azért nem csináltam, mert nem akartam ott lábatlankodni a gépe körül.
///M I Love BMW. :)
Sokaknak fps laggjuk van, akiknek annak meg net. Akinek egyik sincs, na az az aki mögött lehet is menni 😊
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
csakcsabi18