Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igen akkor tudnál benne segíteni, mert kerestem, hogy hol tudom beregisztrálni a játékom, de nem találom.
Mit tegyek, hogy le tudjam szedni, mert minden lehetséges dolgot nyilvánosra tettem, de így sem tudom leszedni?
Van valakinek Genius Speed Wheel 3 MT- je?
Ma vettem egyet és elég érdekesen lehet vele kanyarodni.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Abban szeretném a segítségeteket kérni hogy az ezen a linken található módot közülletek használja-e valaki és ha igen el tudná-e esetleg nekem küldeni. Steem fiókot csináltam a letöltéséhez de akkor se tudom letölteni. Ezért kérnék ezen a téren segítséget. Ha valaki tud ebben segíteni írjon privátban és küldök egy mail címet.
Köszönöm elõre is a segítséget.
Kellemesen csalódtam a Román kollégában, jó fej volt. 😊
Az alábbi gyors beszélgetéssel:
Én: Hello! Do you speak english? - Õ: Little! - Én: Can I take a few picture from the truck? - Õ: Yes! - közben végig vigyorgott. 😄
Több képet azért nem csináltam, mert nem akartam ott lábatlankodni a gépe körül.
///M I Love BMW. :)
Sokaknak fps laggjuk van, akiknek annak meg net. Akinek egyik sincs, na az az aki mögött lehet is menni 😊
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
csakcsabi18
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
ha jól értelmeztem,akkor az eddigi "warezos" mentéseimet nem tudom majd folytatni az eredeti játékban?
illetve még egy olyan kérdésem is lenne,hogy ugyan meg lesz eredetiben viszont a mentéseimet valahogy be rakni az eredeti játékba? remélem értitek mire gondolok,csak azért feltételezem ezt mert jó volna onnan folytatni ahol abba hagytam... a válaszokat KÖSZÖNÖM elõre is
Isten nem bottal, hanem VMware.
késõbb valószínû ezek még változnak, amint megoldják õket, de az elsõdleges cél az volt hogy lehessen multizni, na azt már lehet.. minden más meg majd egyszer elkészül 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Nem messze onnan ,ahol seftelek

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
http://ets2.lt/en/scania-v4/
Multiban látják az indexet, látják ha villogok fénykürttel, a légkürtöt hallják? <#vigyor2>#vigyor2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Thank God, I\'m a Lada owner!
1
2

Ma reggeli dugó,érdekes hogy Angliában ilyennel még nem találkoztam.

Felrakta elkezdett egy új profilt,elmentette majd kicserélte a warezos mentéssel és mûködik neki.
De nem árt ha újat kezdesz,biztos bug és egyéb nyalákság mentes lesz a játékod.
Am. múltiban mindegy milyen profilt használsz,én az 55-ös szintû profilomat használom ott.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Going East!
remélem a vétel után le is tölthetõ...
vagy gondolom automatikusan a vétel után már le fog töltõdni illetve a kulcs is ami hozzá tartozik,valaki azt tanácsolta onnan szerezzem be
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Szerintem érdemesebb DVD-s változatot venni.
Ahogy nézem a Gold változat mindenhol 5000 Ft, szóval mindegy hol veszed.
Én CD Galaxis oldaláról szoktam rendelni Pick Pack Point-ra, így csak 500 Ft a kiszállítás.
Ha megjött, akkor jön egy SMS és csak el kell menni érte.