Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten nem bottal, hanem VMware.
késõbb valószínû ezek még változnak, amint megoldják õket, de az elsõdleges cél az volt hogy lehessen multizni, na azt már lehet.. minden más meg majd egyszer elkészül :)
"Nulla tenaci invia est via"
Nem messze onnan ,ahol seftelek

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
http://ets2.lt/en/scania-v4/
Multiban látják az indexet, látják ha villogok fénykürttel, a légkürtöt hallják? <#vigyor2>#vigyor2>
Thank God, I\'m a Lada owner!
1
2

Ma reggeli dugó,érdekes hogy Angliában ilyennel még nem találkoztam.

Felrakta elkezdett egy új profilt,elmentette majd kicserélte a warezos mentéssel és mûködik neki.
De nem árt ha újat kezdesz,biztos bug és egyéb nyalákság mentes lesz a játékod.
Am. múltiban mindegy milyen profilt használsz,én az 55-ös szintû profilomat használom ott.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Going East!
remélem a vétel után le is tölthetõ...
vagy gondolom automatikusan a vétel után már le fog töltõdni illetve a kulcs is ami hozzá tartozik,valaki azt tanácsolta onnan szerezzem be
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Szerintem érdemesebb DVD-s változatot venni.
Ahogy nézem a Gold változat mindenhol 5000 Ft, szóval mindegy hol veszed.
Én CD Galaxis oldaláról szoktam rendelni Pick Pack Point-ra, így csak 500 Ft a kiszállítás.
Ha megjött, akkor jön egy SMS és csak el kell menni érte.
gyorsan tudtok segíteni? hol érdemes megvenni az ETS2 Going East játékot? ez most NAGYON FONTOS
KÖSZÖNÖM elõre is a válaszokat
Rég jártam erre, rég raktam képet...Most hoztam a tarsolyomban egyet! :)
Spanyolban veretünk francia fele!
Szép gépek/képek srácok! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Meg kéne venni a játékot és nem kéregetni másoktól termékkulcsokat!
i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus

Patrik - <#worship>#worship><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

ugyanaznap tették ki ezt a képet is, és írták hozzá hogy körbefotózták és rögzítették a hangokat hozzá :)

viszont még márciusban körbefotózták ezt is és rögzítették a hangokat is hozzá

a DAF-ot meg Novemberben fotózták körbe és rögzítették a hangokat, szóval elméletileg elõször az fog majd megjelenni

"Nulla tenaci invia est via"

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |
Találkozott valaki olyan jellegû hibával ha írok valamit a chat ablakba akkor a kormányotok force speedbackje
megkergül?
G25-öm van és minden egyes chatbe írás után annyira be keményedik a fsb mint ha szervo nélküli ladát akarnék vezetni.
Csak akkor tudom visszaállítani a megfelelõ fsb-re ha többször bemegyek a chet ablakba és esc-t nyomok kb. 4x 5 x eljátszom mire visszakapom a puhára beállított kormányomat.
Elõre is köszönöm a válaszotokat.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |