Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lenne egy olyan kérdésem h a warezos ETS-t h távolítsam el? nincs is fent de azért elindul
nekem lenne egy olyan kérdésem,h az eredeti játékot is lehet modolni?
Miért kell hozzá az is?
Ha igen akkor tudnál benne segíteni, mert kerestem, hogy hol tudom beregisztrálni a játékom, de nem találom.
nem
az már meg volt
Ördögpalanta62
át kell állítani mindent a profilodba nyilvánosra,hogy mindenki lásson

Az ETS2-õt beregisztráltad a Steamen és feltelepítetted a Steamrõl úja?

Át visz oda. Rá kattintok az ikonra, belépek és ezt az üzenetet kapom: Cannot find Euro Truck Simulator 2 in your Steam library. Is your Steam account private? If yes change it status to public and try again.
Mit tegyek, hogy le tudjam szedni, mert minden lehetséges dolgot nyilvánosra tettem, de így sem tudom leszedni?
Hali!
Van valakinek Genius Speed Wheel 3 MT- je?
Ma vettem egyet és elég érdekesen lehet vele kanyarodni.
maujuri
Mert innen szedd le:
ETS2 Multi
A steam ikonra klikk

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Helló mindenkinek.
Abban szeretném a segítségeteket kérni hogy az ezen a linken található módot közülletek használja-e valaki és ha igen el tudná-e esetleg nekem küldeni. Steem fiókot csináltam a letöltéséhez de akkor se tudom letölteni. Ezért kérnék ezen a téren segítséget. Ha valaki tud ebben segíteni írjon privátban és küldök egy mail címet.
Köszönöm elõre is a segítséget.
Volt itt a benzinkúton egy új FH, nem tudtam megállni hogy ne fotózzam le. 😊 😊
Kellemesen csalódtam a Román kollégában, jó fej volt. 😊

Az alábbi gyors beszélgetéssel:
Én: Hello! Do you speak english? - Õ: Little! - Én: Can I take a few picture from the truck? - Õ: Yes! - közben végig vigyorgott. 😄

Több képet azért nem csináltam, mert nem akartam ott lábatlankodni a gépe körül.

///M I Love BMW. :)

Mentem én már japán mögött akinek 378-as volt a pingje, mégsem laggolt és lehetett mögötte közlekedni.
Sokaknak fps laggjuk van, akiknek annak meg net. Akinek egyik sincs, na az az aki mögött lehet is menni 😊
botto0604
A multihoz egy észrevétel. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de annyi balesetem volt a lagg miatt, hogy sok.<#idiota> Betartom a követési távolságot, sõt még több helyet hagyok, de egyszerûen annyi ember rohangál 200-as( ne adj isten 400-as) pingekkel. Tudom 500-as ping fellett kidob a szeró, de szerintem le kéne vinni az 500-at 200-ra.

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

amúgy ha gondoljátok vegyetel fel Steamen:
csakcsabi18
tomi161996
köszönöm

maujuri
y gomb

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Misuka963
Az Ikarusok ledudálnak,gyorsíts 😄

Egy kis hazai...

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

az a gond,hogy én egyelõre 1.9.24.1-es patchel nyomom (amig nem lesz meg az "eredeti" szerinted azzal is fog mûködni? vagy inkább ne is reménykedjek?
jutiput
Próbáld a legújabb 1.9.22 patcht, nálam azzal megy!<#wave>

na szóval...
ha jól értelmeztem,akkor az eddigi "warezos" mentéseimet nem tudom majd folytatni az eredeti játékban?
illetve még egy olyan kérdésem is lenne,hogy ugyan meg lesz eredetiben viszont a mentéseimet valahogy be rakni az eredeti játékba? remélem értitek mire gondolok,csak azért feltételezem ezt mert jó volna onnan folytatni ahol abba hagytam... a válaszokat KÖSZÖNÖM elõre is
tomi161996
helló multiplayerben hogy lehet játék közben írkálni ?

maujuri
[/url][/img]

Tirdi

Ördögpalanta62
A humánok nagyon ostobák.összetévesztik a NFS sel

sure
LOL, errõl ennyit, hogy az AI, vagy a humán játékosok multiban az ostobábbak...

Isten nem bottal, hanem VMware.

Ördögpalanta62
hát én se találkoztam ilyennel Angliába,mert ott a másik oldalon kell közlekedni😞

tomi161996
köszönöm <#smile><#smile><#smile>

Tirdi
Értem, köszi.
Betettem a TSM map 4.7.1-es verzióját, de kidob a játék, amikor tölteném be. A going east van fent. Melyik patch kellene hozzá?
Szabi
az indexet és elakadásjelzõt látni, a fények közül csak a helyzetjelzõt látni, még a lámpák fénycsóváját se, a kürtöt sima dudálásnak lehet hallani

késõbb valószínû ezek még változnak, amint megoldják õket, de az elsõdleges cél az volt hogy lehessen multizni, na azt már lehet.. minden más meg majd egyszer elkészül 😊

"Nulla tenaci invia est via"

N3suten

Nem messze onnan ,ahol seftelek

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Hali.Ez az, én már használtam.

http://ets2.lt/en/scania-v4/
Tirdi
Sziasztok!
Multiban látják az indexet, látják ha villogok fénykürttel, a légkürtöt hallják? <#vigyor2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Merre jártok multiban, nincs-e kedve valakinek konvojozni, most fogok felmenni. <#nyes>
Penge88
Tegnap Birminghamba menet volt nagy dugó Angliában, kamionos69-el mentünk, átértünk a komppal, aztán még a kétsávoson valaki percelhetett. Én nekem már át kellet mennem a másik sávba mert nem bírtam megállni kollega mögött. Álltunk ott egy jó 5-6 percet, mire kitisztult, szépen megindult. 1-2 tolakodón kívül mindenki kultúráltan kivárta a sorát. 😊

Thank God, I\'m a Lada owner!

Tsm mapnak mikor lesz új. Frisitese segítséget elõre. Is köszönöm

tomi161996
Helló tud valaki egy olyan módot ahol pirossal van bekeretezve (1) ott festés legyen mit ennél a skinnél (2) ?
1

2

Tegnap esti eszmecsere a kollégával.

Ma reggeli dugó,érdekes hogy Angliában ilyennel még nem találkoztam.
Ha jól tévedek, belekódolja a játék a serial-t a mentésbe, ergo az eredeti játékkal nem fogod tudni használni a warezos mentésedet.

Hali.Unokaöcsém is warezossal játszott,amíg nem kapta meg tõlem a Steames játékot.
Felrakta elkezdett egy új profilt,elmentette majd kicserélte a warezos mentéssel és mûködik neki.
De nem árt ha újat kezdesz,biztos bug és egyéb nyalákság mentes lesz a játékod.
Am. múltiban mindegy milyen profilt használsz,én az 55-ös szintû profilomat használom ott.
tutuhawer
az új profil a tuti. Igazából mit ér a régi profil? Nem mindegy, itt is vezetni kell, hitelbõl is ugyanolyan érzés, csak vezetni kell, kész. Sokkal jobb az új profil, amiben nincs trükközés, ki tudja, hátha kiszúrják. Kezdj újat.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

illetve most az a helyzet,hogy warezos game-el nyomtam legalábbis eddig 😊 elnézést kérek a warezos téma miatt csak azért hoztam fel,mert elkezdtem néhány profilt na már most ha eredetiben meg lesz a játék,akkor majd "esetleg" tudom a profiljaimat ugyan úgy folytatni? netán újat kell kezdjek? mivel eredeti játékkal folytatnám tovább KÖSZÖNÖM elõre is a válaszokat...
én ma innen veszem meg:
Going East!

remélem a vétel után le is tölthetõ...
vagy gondolom automatikusan a vétel után már le fog töltõdni illetve a kulcs is ami hozzá tartozik,valaki azt tanácsolta onnan szerezzem be
tutuhawer
én is cd galaxisból rendeltem, kicsit vicces, hogy vettem 2 cd-t és soha ki sem bontottam 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

:/
most akarok gyorsan regelni Steam-en erre az oldal be se töltõdik
amúgy van egy oldal,ahol meg tudom venni (elvileg utána le is tudom tölteni) nos a kérdés az,hogy Steamen tudom aktíválni? attól függetlenül,hogy melyik oldalon akarom megvenni
Most néztem, hogy a Steamen 9000Ft a Gold változat.
Szerintem érdemesebb DVD-s változatot venni.
Ahogy nézem a Gold változat mindenhol 5000 Ft, szóval mindegy hol veszed.
Én CD Galaxis oldaláról szoktam rendelni Pick Pack Point-ra, így csak 500 Ft a kiszállítás.
Ha megjött, akkor jön egy SMS és csak el kell menni érte.

tutuhawer
megveszed a boltban, és szinte kész is vagy. Csak vennéd már meg... 😄 Szóval amint a kezedben a kulcs, sínen vagy. A steamen beírod, már megy is a letöltés, minden OK, és a fórumban is minden OK lesz. Ha megveszed, máris nyomok neked egy zöld gombot