52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Maximus4
    Jó lenne ha egy-két dologgal tisztába lennél.
    1. Ez nem chat,tehát próbáld már meg nem telesz@rni a topikot percenként,hanem összefoglalni lehetőleg egy kommentbe a mondandód.
    2. Milliószor ki lett tárgyalva,hogy png képet NE tölts föl.

És a commodore szintű grafikáról még nem is szóltam,de ez szíved joga:D
  • XxXcsabi1987XxX
    egy kis baleset az út menti leállósávban...?!

Utoljára szerkesztette: Maximus4, 2014.08.17. 22:56:24
  • XxXcsabi1987XxX

Utoljára szerkesztette: Maximus4, 2014.08.17. 22:56:52
  • XxXcsabi1987XxX
    az össze roncsolódott autó kissé kigyulladt

Utoljára szerkesztette: Maximus4, 2014.08.17. 22:57:17
  • XxXcsabi1987XxX
    kint vannak a mentősök épp rakják be sebesülteket a mentőautóba:)

Utoljára szerkesztette: Maximus4, 2014.08.17. 22:57:39
  • XxXcsabi1987XxX
    látni,hogy épp kigyulladt az a járgány,ami a szalag korlát másik felére került természetesen felborulva:)

Utoljára szerkesztette: Maximus4, 2014.08.17. 22:58:02
  • XxXcsabi1987XxX
    a pótom egyik fele elsüppedt a földbe talán egy kis földrengés véget :DD

Utoljára szerkesztette: Maximus4, 2014.08.17. 22:58:26
  • XxXcsabi1987XxX

Utoljára szerkesztette: Maximus4, 2014.08.17. 22:58:57
  • XxXcsabi1987XxX
    baleset
  • XxXcsabi1987XxX
    okoztak nekem egy ilyen balesetet
  • tothbalu99
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sziasztok! Egy olyan kerdesem lenne, hogy van valakinek olyan modja, vagy esetleg tudja a modjat, mit kell atirni ahhoz hogy kicsit nagyobb legyen a forgalom a jatekban, azt megkoszonnem. Ha valaki tud segiteni azt megkoszonom
  • Gábor55
    Szép gép kolléga!

A többieknek is megy a jel!

• Norby646
    Kipróbáltam, fasza lenne, de sajnos forduláskor összeakad a póttal a vontató.
  • maujuri #42230
    [IMG]http://[/IMG]
  • Norby646
    Köszi!

Szépek a gépek!
  • Norby646
    Köszönöm a segítséget! Meg is nézem gyorsan milyen. :)
  • peta19901010
    Régen hoztam már képet éppen ezért arra gondoltam, hogy most hozok egyet (ha sikerül).
    Igaz nem a nagy sárga vasaló, de sárga vasalónak sárga vasaló.

• Bazsio
    Lehet jó hangja, de csúful néz ki.
  • ÁlmosNagypapa
    Ennek a Scania-nak cseszettűl jó hangja van !
  • tutuhawer #42224
    előzések, monoton, unalmas, kihalt, egysíkú. Ez nem motocross madness vagy GTA , az biztos. :) Kevesebb baleset lehet, már előrelépés. Meg lehet indokolni a változást, már egy jó dolog. Én még nem találkoztam épkézláb indoklással, hogy a nagy sebesség milyen módon teszi jobbá az egész játékot.
    A necces helyzetekre pont nincs szükség még pluszban, én eleget láttam eddig, és tegyük fel, te jól kezeled, de a brazil-török-román-lengyel gruppetto meg szarul kezeli. Az orosz leszarja, rád legyez nagy sebességgel, jobbról előz, ezeket jó százalékban ki lehet venni.
    Sokan mondják, hogy pontatlan az előzésnél a szerelvények helyzete, távolsága. Hát ha te előzöl, akkor én elveszem a gázt, mert tudom, hogy be akarsz férni. Ha nem enged el valaki, miközben előzök és direkt rágyorsít, akkor is jó vagyok, nem előzöm meg. Ha meg csak bohóckodik direkt, akkor ő egy seggfej, ellene nem tudsz mit csinálni így se úgy se.
    Én a 90-re szavaztam, és remélem, sokan belépnek majd játszani. Én nem fogok, mert nem érek rá.
  • zorba3333
    Szia!

Nem tudok olyan leírásról, ami lépésről lépésre leírná, hogy a duplikálást hogyan kell elvégezni.
    Nem nagy ördöngösség, csak a logikáját kell megérteni. Ezért írtam, hogy célszerű belenézni pl.: Jazzycat valamelyik trailer&cargo pakkjába, mert Ő is ezt az elvet követve bővíti a csomagot.
    Összehasonlítva a gyári installációból kibontott base mappában lévő egyik eredeti összeállítással azonnal látható a különbség.
    Az a lényeg, hogy a pmg -> pmd -> mat -> tobj -> dds fájl meghívási sorrendet szem előtt kell tartani.
    (Természetesen nem minden objektum esetében lesz az előbb felsorolt kiterjesztésű fájlok mindegyike, hiszen pl.: fuvarok esetében nem lesz pl.: .dds fájl, ezért erre figyelni kell. Ezért kell a mappastruktúrákat megnézni a különböző modellek, fuvarok, stb esetében, és csak ezután elkezdeni az editálást.)

Egyébként vontatók esetében bármelyik önálló módként (Standalone) megjelenő, tehát nem valamelyik gyárit lecserélő mód megteszi "sablonként"

Nem tudom ismered-e, de létezik egy remek segédprogram, amivel saját módokat tudsz készíteni úgy, hogy a program közben folyamatosan ellenőriz, illetve lépésről, lépésre végigvisz a lépéseken.
    Ha netán nem próbáltad még, és úgy érzed később még jól jöhet, akkor javaslom próbáld ki az ETS 2 Studio nevű segédprogramot.
    Az oldalról maga a program is letölthető, ami természetesen ingyenes, hiszen modderek fejlesztik.
    Továbbá 50Keda munkáján keresztül egy képes illusztrációval segíti a program működésének megértését.
    Itt érhető el:
    ETS 2 Studio

• pokmike997

• hGabeee
  • Szabi #42219
    tehát ha azt írja hogy költözés van.. akkor valószínű... tényleg költözés van.. :D
  • Laca54321
    Szia! Nekem azért még ez duplikációs dolog új:) Merre lehet róla olvasni? Köszönöm.
  • hGabeee
    Sziasztok!
    A RestaCar-ról tud valaki valamit? Egy pár napja nem léptem be, most meg azt írja, hogy költöztetés alatt az oldal.
  • zorba3333
    Nem kell az "ültetéshez" Mega Store mod! Sőt....
    Sokkal inkább ajánlom a Francia haszonjármű rajongók körében is igen jó hírnévnek örvendő Knox módját, amelyet kifejezetten Magnumhoz készített.

Az 1.11.1 alá optimalizált legújabb kiadás a 8.17-es verziószámot viseli, és működik 1.12 alatt is.
    Alapként kétféle alvázmagasságot tartalmaz a kiegészítő, de az alvázak magassága, a hozzájuk tartozó .sii fájljában lévő értékek átírásával tetszés szerint változtatható.

Amennyiben kevés a kétféle variáció, akkor a már jól ismert duplikálással tetszőleges számú, és alvázmagasságú vontatód lehet.
    (A duplikálás folyamata bármelyik Jazzycat által készített pakk tanulmányozásával, néhány perc alatt elsajátítható.)

A játék pmg -> pmd -> mat -> tobj -> dds sorrendben hívja meg a fájlokat, ezért célszerű ebben a sorrendben elvégezni az editálást, így valószínű, hogy nem marad ki semmi, illetve ha mégis, akkor az önellenőrzés is sokkal egyszerűbb a sorrendiség miatt.

A kiegészítő itt érhető el:
    Renault Magnum V8.17 by Knox
    Bemutatóvideó a módról:
    Renaul Magnum 8.17 DEMO video
  • 94Patrik94

Szép gépek
  • Misuka963
    Áhh,nagyon príma a szerelvény komám,csak így tovább
  • Skrupi
    Szép képek mindenkitől
    Egy hétig nem tudok képekkel szolgálni így most hoztam 4-et is :)

• Norby646
    Jó lenne ha menne a megastore mod és kicsit le tudnám ültetni a magnum-ot, mert így elég magas.:/

Amúgy én jó ideje nem multiztam, de a limit mellett szavaztam. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy aki 150-el barom volt az 90-el is az lesz.
  • Norby646
    Kész van az új skinem. :)

• cxaxoxc
    Szerintem meg nem biztos, hogy ez annyira jó változtatás lesz. Ha lenne AI forgalom, akkor lehetne tökéletes ötlet a limiter bekapcsolása. Így viszont elég monoton lesz, mert előzések nemigazán lehetnek és nem lesznek necces helyzetek sem. Persze van aki ennek nyilván csak örül, de szerintem jó azért, ha van egy kis izgalom is. Az elején rettenetes volt a sok idióta miatt, de már bőven vállalható szerintem, mert az adminok szorgosan végzik a dolgukat. Hangsúlyozni szeretném: nem vagyok a 200-zal való száguldozás híve, de így kissé unalmassá fog válni, hacsak nem lesz folyton fullon a szerver...
  • Tirdi
    Első képeim 1.12-vel.

• tutuhawer #42208
    Hamarosan /pár nap/ frissül a multiplayer és benne lesz a 90-es limiter. Ha eddig azért nem léptél be, mert száguldoztak melletted, akkor most majd lépj be, és szólj a haverodnak is. Próbálj sokat játszani, mert habár tele lesz a szerver úgyis, de azért csak próbálj belépni, hadd lássák a készítők, hogy jó irányba mennek.
  • kamionos26
    Hello Mindenki!
    Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom áthelyezni a cégem székhelyét másik városba?
  • bmwcrash
    NL

• hotwheels

danyr, Patrik, Gábor, Czuki, -
    Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2014.08.16. 13:11:45
  • danyr

• Szabi #42203
    jó ez a pótkocsi nézegető :D

több kép