Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Másrészt, ha megy a multi, akkor miért kérded, hogy kell telepíteni az ETS2-t Steamrõl, ha már fel van telepítve onnan?
Csak azért kérdem, mert ha Steamrõl nincs feltéve, akkor el sem indulna, de ahogy látom megy a multi.

ETS2 Telepítés Steamrõl:

Bal alsó sarok -> Játék hozzáadása -> Termék aktiválása Steamen -> Kódot beírod kész.
DLC-nél ugyan így.
Utána feltelepíted és automata települ vele a DLC is.
Telepítés után -> Játék tulajdonságok -> Béták fül -> Legördülõ menû -> "public_beta"
Letölti ezt is, majd tedd fel a multit és már játszhatsz is.

Ha csak simán adtad hozzá, akkor azt a 2 izét töröld a listából és csináld meg úgy, ahogy fent leírtam.
Az is jó kérdés, hogy a Going East DLC hogy kerül a játéklistába, de inkább ne mond el.

macleody
Letoltam egy Aberdee-Praha fuvart, valahol találkoztam magyarokkal, volt köztük egy Resta-s is 😊
tutuhawer
kiváló kép. Ami nagyon bántja a szemem, az a kamu végek logója a pótkocsikon. Jó, hogy van, de tetszene sima fehér vagy fekete pót is, ahogy látni olyat a közúton is. "no_logo_trailer.jpg" vagy mi lehetne a neve éppenséggel. Majd valahol javasolni fogom

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Kenny85
Hasonló bandázásba én is belefutottam. Egyedül álltam a parkolóban, õk meg jöttek egyszerre 😄

AudiQuattro
valaki van liege felé?

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Hungarykum

Steam-rõl hogy kell telepíteni az ETS2-öt?
a többi szerintem menni fog
bár mutatnék valamit,íme:

Steam...
SimaSuna
Zürich fele voltunk..
AudiQuattro
Merre vagytok ?😊

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

SimaSuna
Maszim társaság újra együtt 😊

Amikor 7-8 srác nekiáll Konvojozni, majd még csatlakoznak 3-4en, és elõtted és mögötted is libasorban mennek...na az feeling.

Nem rágódok rajta, meg nem is sértõdtem meg. Inkább csak nevetek rajta <#vigyor3>
Tudtam, hogy TS-en beszélnek és gondoltam azért nem írtak semmit.
De túléltem <#bee1> TS-t újra feltettem. Boxer is visszaigazolt. Fülest még be kell üzemelni.

botto0604
Szép gépezet. <#eljen>

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

Sziasztok! Köszi maujuri az információt az akcióról, nem lehetett kihagyni! További szép napot! 😊
tutuhawer
multiplayer
Én vezetni lépek be. Menjünk kicsit konvojban, esetleg vállaljunk fuvart egy irányba, egye fene. Csak azért nem lépek be, hogy együtt menjünk. Megyek erre, megyek arra, köszönök a magyaroknak, ahogy többen is. A mondanivaló lényege, hogy ha együtt megy mindenki, annyira megy a duma TS-en, és annyira figyel mindenki a másikra teljesen értehetõ okokból, hogy nincs iõd köszönni, mert csak a bátrak köszönnek menet közben /én szoktam/ 😄. Semmi sértés nincs ám, nem kell ezen rágódni. TS-en nyomta, dumált, vezetett, mögötte jöttek, odafigyelt, másra figyelt, nem köszönt, kész. Én mondjuk mindenkinek köszönök, de megértem, ha egy 5-6 fõs gárda nem ksözön, mert mentem velük, tudom, hogy nem könnyû. Ellenben: "hopp, én lerakodtam, jött egy magyar srác, ráköszöntem, visszaköszönt, mentünk tovább." Nem az a lényege a multinak, hogy a csetben köszöngetek, hanem inkább legyen teamspeak, mint CB rádió. Ha nincs ez, akkor még adott a pihenõkben a steam chat, ami jó. Nem azért multizok, hogy együtt menjek mindenáron. Csak ha sikerül... Addig meg pont a nemzetközi ember a lényeg,akikkel együtt megyek tök jól

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

maujuri
Iszony eksön a bundlen: 5,5€
ETS2+DLC

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Ördögpalanta62
hát ebben nagy igazságod van😊

<#eljen><#eljen><#eljen>This is elegant!
Debrecenben felpakoltak, irány Németország.

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Szabi
én csak baráti társaságban mutlizok 4-5en mindig vagyunk fent TS-en, most épp 8-an és még vagyunk páran akik most épp nem érnek rá játszani 😄

"Nulla tenaci invia est via"

A tartályok szállítása még folytatódik

És minek US szerver?Nem hiszem, hogy olyan sokan szeretik Eu-t járni az Eu-s kamionokkal az AEÁ nép!
De így igen. Így tényleg nem sok értelme van a multinak, ha még írni sem írnak egy szót sem hiába magyarok.
Így mindegy ha az ember a single-t csinálja, ott legalább van civil forgalom.

Akikkel találkoztam, õk TS-en beszélgetnek csak lusták voltak írni chaten 😄

Ördögpalanta62
ez azért van mert nem férsz be a csapatba,én ma legalább 5 magyarral találkoztam az utakon,és még vissza se dudáltak.ukrán ,lengyel szlovák némettõl több humánusságot kapsz.sajnos ez magyar mentalitás😞

Ezért kellenének a privát szerverek!Erre csak ez a megoldás!
Az US námbör ván is az ETS2-höz lesz? <#idiota>

Tegnap beléptem multira. Lengyelben találkoztam 7-8 magyarral. Köszönök, erre nuku válasz csak valami orosz kezdett irkálni XD
Van chat, de szinte csak álló helyzetben lehet használni. Vezetés közben nem biztos, hogy a kamion és a pót életben marad.
Utána kiléptem, multis profilt töröltem, mert így semmi értelme a multinak. Csak ott állok és nézek, de senki nem ír semmit csak dudál XD
Itt max csak TS-en lehet valamit kezdeni.
Tudom van TS, de töltsem le, meg állítsam be, fülest is vegyem elõ. Ez qva sok meló egyszerre <#idiota>

Szabi
Néhány nap múlva indul 2 új szerver az Eu#2 és az US#1.
Illetve jön majd még elõtte az 0.1.0.4-es frissítés is.. 😊

ronso
Nem érted a lényeget barátom..Te mindent megkérdezel magadtól nem jössz rá semmire mindenre segitséget vársz,és ebbõl szerintem elég sok embernek elég volt már itt,hetek óta nyaggatod a népet az idiota kérdéseiddel,ahelyett,hogy használnád az internetet keresgélésre és válaszokra...És még nem voltam bunkó😊
És a fórum nem azért jött létre,hogy neked megtanítsák ,hogyan kell telepiteni és játszani..Véleményem ennyi..passz
És még finom voltam..<#vigyor>

Sakkoo.......Baszkiiii

Steamrõl is fel kell telepíteni az ETS2-t, majd utána a multit.
Telepítés után a kliensben belépsz a játék tulajdonságaiba, majd béták fül és a legördülõ menübõl kiválasztod a public_beta-t. Ezt is telepíti és 1.9.24.1 verzió lesz.
Multi telepítésekor mikor kéri, akkor be kell tallózni a Steames ETS2 mappát.
(Program Files/Steam/SteamApps/common/ETS2)

legalább akad itt egykét olyan normális fazon,akik segítenek és hajlandók válaszolni a kérdéseimre illetve nem flegmáznak (vegyél róluk példát) 😉 és nem érdekel a véleményed ronso...
nem értem minek kell egy egybõl bunkózni,tudtommal ez a fórum is azért jött létre,hogy itt mások segítsenek olyan személyeknek,akik valamit nem értenek de látom te nem közéjük tartozol -.-"
na mindegy nem is húzom tovább a szót úgyhogy errõl ennyit
(azért annak örülök,hogy itt akad pár segítõkész emberke) 😊
De én pontosabban tudnék mert ugye román és én tudok románul.
Bocs 1.0.3.3 van fent. Valaki valami tippet?
macleody
Alacsonyan cirkálnak a kaminyonok 😊
Szabi
-.-

tutuhawer
finomítják, foglalkoznak vele, az már jó elõjel. Ha kijavítják, akkor is rám fog esni a kanyarban az ellefnél, mert nem túl gyorsan megy <- ez .png <#vigyor2>

Kenny85
combined pedals

Sziasztok elõször megyek kormánnyal és olyan probléma van ha sebeségbe van forog a hajtott kerék ha üresbe meg bõg a motor.
Üdv!

Az alábbi videóban látható az adminok szerint kijavított elõzési zóna bugja.
OFF:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgy is lesz még ma dolgom arra, ha esetleg ott hétvégézik mivel sima ponyvás, ezért esély meg van rá, akkor rákérdezek egy belsõ fotóra is esetleg, meg beszélgetek kicsit vele. 😊

///M I Love BMW. :)

tud valaki valami infot a tsm maprol hogy mikor lessz uj verzio segitsegetek koszonom
SimaSuna
Reggeli multizás...

a Maszim.hu csapata..

Nem akartam zavarni sem, igaz nem aludt, de el volt húzva a függöny. 😊

///M I Love BMW. :)

Kár, hogy nem voltam veled!Akkor töbett tudtunk volna meg, mert elbeszélgettem volna a kollégával!
Meg van.
A stames játéknak a frissítését hova szedi le a program?
maujuri
Már 0.1.0.3.3 as van

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Ez engem is érdekelne.
Csabi, ez nem multi. Nem latod a modolt potkocsit meg a modolt kereket, MAN belsot? 😊
Norby646
+1

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Heló

Map készítéssel kapcsolatban szeretnék kérdezni valamit, nagyon örülnék, hogyha tudna valaki segíteni.

Még év elején elkezdtem csinálgatni egy mapot, elsõsorban csak úgy magamnak, mindenféle földi jóval, stb, most a napokba újra akartam kezdeni, de valamiért nem tudok menteni..

Ezt írja ki egy kis hibaüzenetben, ha a save map-ra megyek;

"Failed to mount the base in read-write mode - the map IS NOT saved."

Ezzel egyidõben kijön egy másik kis ablak, hogy Save progress, és abban írja, hogy Map preprocessing..., de igazából semmi sem történik.

Emlékszek rá, hogy régen bizonyos idõközönként volt auto-save, de az sincs most, szóval teljesen meg vagyok lõve. Újra kicsomagoltam a base és def fájlokat, hátha az újítások miatt volt a gond, de azután se változott semmi.