Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit kèrdezel anyit inkább játszál. Vagy nem azèr van az ets2 töd? Ilyen sziszifuszi kèrdèseket nekèrdez. Semit.nem mondanak a kèrdèseid!!!!!
chilios

Szerinted az miért van hogy 184 negatívra tettél szert?
Talán nem bennünk van a hiba.
Ördögpalanta62
ahhoz képest,hogy két helyen teszed fel a kérdéseidet,és ráadásul még 17 éves is vagy nem tudom ki a gyökér.Aztán én nem flegmás választ adtam,te lusta vagy használni a böngészõt és itt elvárod,hogy mindenki a te lustaságod miatt segítsen.ráadásul küldtem egy flegmás linket is és itt küldök még egyet,mert én nem vagyok lusta rákeresni.
http://szoftverhotel.hu/teamspeak
gondolom nem csak engem idegesít az idétlen kérdezgetésed.

Misuka963
Most mondták,hogy ne offolj baszódj meg -_-
Neked rossz a felfogásod bazdmeg,már sok embernek ki van itt a töke tõled .

botto0604
Ha nem tudsz értelmesen kérdezni, akkor ne várd, hogy értelmesen válaszoljanak.

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

Én most ebben a momentumban Ijmunden!
Ördögpalanta62
https://www.youtube.com/results?search_query=teamspeak.hun

Ördögpalanta62
a google és a yuotube a barátod,ha hiszed ha nem.

Fankfurt. Te most hol jársz?

Botto<#eljen>

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

botto0604
A kép lemaradt. <#idiota>( legalábbis nekem nem jeleníti meg)

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

botto0604
Üdvözlet!

Gyuri bácsinál kaptam állást.

Szép képek/gépek!<#taps>

ujj jatekot keztem a multiplayeren es miert nincs elerheto fuvar
Bhity melyik német városba mész??
tutuhawer
van a teamspeak oldalán magyar nyelvû fájl, azzal fordítottam magyarra, nehogy nehézségeim legyenek. Meg van egy nemzetközi kamionos chat, oda benéztem, minden nyelven mentek a szobák.
Szabad beírni a Mudatruckers teamspeak szerverének címét? Vannak magyar játékosok online mindig

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Így fogok tenni😊 Feltettem Off-ban a kérdést, ha valaki segítene azt nagyon megköszönném, mert nem akarom a TeamSpeak-es szerencsétlenkedésemmel telespammelni a fórumot. Mégegyszer elnézést kérek a tegnapi "rendbontás" miatt is<#miaz>
Köszönöm!<#worship>
Légyszíves, ha nem a játékról írsz, akkor tedd spoilerbe!

Kösz, Bazsio, a te géped sem semmi.<#eljen>

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Köszi😊 Feltenni már feltettem, csak azon belül nem tudom hogyan tudok csatlakozni. De lehetséges, hogy már megtaláltam a megoldást Steam-en😛 Próbálkozom, aztán kiderül mennyire vagyok szerencsétlen<#nevetes1>
PDes
https://www.youtube.com/watch?v=IrJaP3y9JK0 , IP-t nem tudok 😊

Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.

Elnézést kérek, jogos a lecseszés. Többet nem fordul elõ😊 Viszont mivel még új vagyok a multiban szeretném megérdeklõdni valami hozzáértõtõl, hogy ez a TeamSpeak pontosan hogyan is mûködik? Csak hogy valamilyen módon tudjak kommunikálni én is az épp multiban lévõkkel. Nem volt még szerencsém korábban ehez a programhoz<#rolleyes>
Töröld az ilyen megnyilvánulásokat szépen!<#nezze>
EZ NEM CHAT BASZKI! Menjetek szobára vagy mit bánom én hová, de ne a fórumot szemeteljétek szét!!
Igen! Nektek szól Csabi1987 és cxaxoxc! Normális fórumozást kérek szépen!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Budapest is benne van, ha megvan hozzá a Going East. Én a Goldot vettem meg, így nekem benne van. Most épp úton vagyok Liége-be😛 Sajna Skype-om nincsen😞 Egyébként ti hogyan szoktatok kommunikálni multi közben? Mindenki Skype-ol? 😄
Hungarykum

egyébként nem kaptam semmi kódot 😊
szimplán megvettem az eredetit aztán elvileg steamrõl töltöttem le ennyi 😊
Valaki van most Budapesten? Én egy sárga-fehér Iveco Stralis-sal vagyok. Most próbálom meg elõször a multit, annyira nem értek hozzá😛
Másrészt, ha megy a multi, akkor miért kérded, hogy kell telepíteni az ETS2-t Steamrõl, ha már fel van telepítve onnan?
Csak azért kérdem, mert ha Steamrõl nincs feltéve, akkor el sem indulna, de ahogy látom megy a multi.

ETS2 Telepítés Steamrõl:

Bal alsó sarok -> Játék hozzáadása -> Termék aktiválása Steamen -> Kódot beírod kész.
DLC-nél ugyan így.
Utána feltelepíted és automata települ vele a DLC is.
Telepítés után -> Játék tulajdonságok -> Béták fül -> Legördülõ menû -> "public_beta"
Letölti ezt is, majd tedd fel a multit és már játszhatsz is.

Ha csak simán adtad hozzá, akkor azt a 2 izét töröld a listából és csináld meg úgy, ahogy fent leírtam.
Az is jó kérdés, hogy a Going East DLC hogy kerül a játéklistába, de inkább ne mond el.

macleody
Letoltam egy Aberdee-Praha fuvart, valahol találkoztam magyarokkal, volt köztük egy Resta-s is 😊
tutuhawer
kiváló kép. Ami nagyon bántja a szemem, az a kamu végek logója a pótkocsikon. Jó, hogy van, de tetszene sima fehér vagy fekete pót is, ahogy látni olyat a közúton is. "no_logo_trailer.jpg" vagy mi lehetne a neve éppenséggel. Majd valahol javasolni fogom

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Kenny85
Hasonló bandázásba én is belefutottam. Egyedül álltam a parkolóban, õk meg jöttek egyszerre 😄

AudiQuattro
valaki van liege felé?

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Hungarykum

Steam-rõl hogy kell telepíteni az ETS2-öt?
a többi szerintem menni fog
bár mutatnék valamit,íme:

Steam...
SimaSuna
Zürich fele voltunk..
AudiQuattro
Merre vagytok ?😊

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

SimaSuna
Maszim társaság újra együtt 😊

Amikor 7-8 srác nekiáll Konvojozni, majd még csatlakoznak 3-4en, és elõtted és mögötted is libasorban mennek...na az feeling.

Nem rágódok rajta, meg nem is sértõdtem meg. Inkább csak nevetek rajta <#vigyor3>
Tudtam, hogy TS-en beszélnek és gondoltam azért nem írtak semmit.
De túléltem <#bee1> TS-t újra feltettem. Boxer is visszaigazolt. Fülest még be kell üzemelni.

botto0604
Szép gépezet. <#eljen>

Sziasztok! Köszi maujuri az információt az akcióról, nem lehetett kihagyni! További szép napot! 😊
tutuhawer
multiplayer
Én vezetni lépek be. Menjünk kicsit konvojban, esetleg vállaljunk fuvart egy irányba, egye fene. Csak azért nem lépek be, hogy együtt menjünk. Megyek erre, megyek arra, köszönök a magyaroknak, ahogy többen is. A mondanivaló lényege, hogy ha együtt megy mindenki, annyira megy a duma TS-en, és annyira figyel mindenki a másikra teljesen értehetõ okokból, hogy nincs iõd köszönni, mert csak a bátrak köszönnek menet közben /én szoktam/ 😄. Semmi sértés nincs ám, nem kell ezen rágódni. TS-en nyomta, dumált, vezetett, mögötte jöttek, odafigyelt, másra figyelt, nem köszönt, kész. Én mondjuk mindenkinek köszönök, de megértem, ha egy 5-6 fõs gárda nem ksözön, mert mentem velük, tudom, hogy nem könnyû. Ellenben: "hopp, én lerakodtam, jött egy magyar srác, ráköszöntem, visszaköszönt, mentünk tovább." Nem az a lényege a multinak, hogy a csetben köszöngetek, hanem inkább legyen teamspeak, mint CB rádió. Ha nincs ez, akkor még adott a pihenõkben a steam chat, ami jó. Nem azért multizok, hogy együtt menjek mindenáron. Csak ha sikerül... Addig meg pont a nemzetközi ember a lényeg,akikkel együtt megyek tök jól

maujuri
Iszony eksön a bundlen: 5,5€
ETS2+DLC

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Ördögpalanta62
hát ebben nagy igazságod van😊

<#eljen><#eljen><#eljen>This is elegant!
Debrecenben felpakoltak, irány Németország.

Szabi
én csak baráti társaságban mutlizok 4-5en mindig vagyunk fent TS-en, most épp 8-an és még vagyunk páran akik most épp nem érnek rá játszani 😄

"Nulla tenaci invia est via"

A tartályok szállítása még folytatódik

És minek US szerver?Nem hiszem, hogy olyan sokan szeretik Eu-t járni az Eu-s kamionokkal az AEÁ nép!
De így igen. Így tényleg nem sok értelme van a multinak, ha még írni sem írnak egy szót sem hiába magyarok.
Így mindegy ha az ember a single-t csinálja, ott legalább van civil forgalom.

Akikkel találkoztam, õk TS-en beszélgetnek csak lusták voltak írni chaten 😄

Ördögpalanta62
ez azért van mert nem férsz be a csapatba,én ma legalább 5 magyarral találkoztam az utakon,és még vissza se dudáltak.ukrán ,lengyel szlovák némettõl több humánusságot kapsz.sajnos ez magyar mentalitás😞

Ezért kellenének a privát szerverek!Erre csak ez a megoldás!