Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://szoftverhotel.hu/teamspeak
gondolom nem csak engem idegesít az idétlen kérdezgetésed.
Neked rossz a felfogásod bazdmeg,már sok embernek ki van itt a töke tõled .
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Botto<#eljen>#eljen>
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Gyuri bácsinál kaptam állást.
Szép képek/gépek!<#taps>#taps>
Szabad beírni a Mudatruckers teamspeak szerverének címét? Vannak magyar játékosok online mindig
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Kösz, Bazsio, a te géped sem semmi.<#eljen>#eljen>
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.
Igen! Nektek szól Csabi1987 és cxaxoxc! Normális fórumozást kérek szépen!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
egyébként nem kaptam semmi kódot 😊
szimplán megvettem az eredetit aztán elvileg steamrõl töltöttem le ennyi 😊
Csak azért kérdem, mert ha Steamrõl nincs feltéve, akkor el sem indulna, de ahogy látom megy a multi.
Bal alsó sarok -> Játék hozzáadása -> Termék aktiválása Steamen -> Kódot beírod kész.
DLC-nél ugyan így.
Utána feltelepíted és automata települ vele a DLC is.
Telepítés után -> Játék tulajdonságok -> Béták fül -> Legördülõ menû -> "public_beta"
Letölti ezt is, majd tedd fel a multit és már játszhatsz is.
Ha csak simán adtad hozzá, akkor azt a 2 izét töröld a listából és csináld meg úgy, ahogy fent leírtam.
Az is jó kérdés, hogy a Going East DLC hogy kerül a játéklistába, de inkább ne mond el.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Steam-rõl hogy kell telepíteni az ETS2-öt?
a többi szerintem menni fog
bár mutatnék valamit,íme:
Steam...
Amikor 7-8 srác nekiáll Konvojozni, majd még csatlakoznak 3-4en, és elõtted és mögötted is libasorban mennek...na az feeling.

Tudtam, hogy TS-en beszélnek és gondoltam azért nem írtak semmit.
De túléltem <#bee1>#bee1> TS-t újra feltettem. Boxer is visszaigazolt. Fülest még be kell üzemelni.
Én vezetni lépek be. Menjünk kicsit konvojban, esetleg vállaljunk fuvart egy irányba, egye fene. Csak azért nem lépek be, hogy együtt menjünk. Megyek erre, megyek arra, köszönök a magyaroknak, ahogy többen is. A mondanivaló lényege, hogy ha együtt megy mindenki, annyira megy a duma TS-en, és annyira figyel mindenki a másikra teljesen értehetõ okokból, hogy nincs iõd köszönni, mert csak a bátrak köszönnek menet közben /én szoktam/ 😄. Semmi sértés nincs ám, nem kell ezen rágódni. TS-en nyomta, dumált, vezetett, mögötte jöttek, odafigyelt, másra figyelt, nem köszönt, kész. Én mondjuk mindenkinek köszönök, de megértem, ha egy 5-6 fõs gárda nem ksözön, mert mentem velük, tudom, hogy nem könnyû. Ellenben: "hopp, én lerakodtam, jött egy magyar srác, ráköszöntem, visszaköszönt, mentünk tovább." Nem az a lényege a multinak, hogy a csetben köszöngetek, hanem inkább legyen teamspeak, mint CB rádió. Ha nincs ez, akkor még adott a pihenõkben a steam chat, ami jó. Nem azért multizok, hogy együtt menjek mindenáron. Csak ha sikerül... Addig meg pont a nemzetközi ember a lényeg,akikkel együtt megyek tök jól
ETS2+DLC
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

"Nulla tenaci invia est via"
Így mindegy ha az ember a single-t csinálja, ott legalább van civil forgalom.