Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Angliában hajnalodik:
Szép gépek/képek! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Miért csak steam-es verziókhoz jött ki az új inygenes dlc?
Múltkor láttam valahol, egy Waberer's-es Scania 4-et, valakinek van róla képe, ha igen, kérlek, megossza velem? 😊
A segítséget és a válaszokat elõre is köszönöm.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
kidobott, láttam, megy a frissítés, mondom, királyság... Pünkösdi királyság bassza meg <#vigyor2>#vigyor2>
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Egy korábbi patch-ben kivették a játékból a pénzcsörömpölést, amikor egy alkalmazottól jött be pénz stb. Ezt vissza lehet állítani valahogy? Mondjuk idegesített az a hang, de egy másikkal ami halkabb stb, pl egy beep simán jó lenne. Hogy miért kéne azt ne kérdezzétek. <#idiota>#idiota>
Amúgy szép Scania! <#eljen>#eljen>
8 ojró a gold kiadás.
De legalább a válaszgomb használatát sikerülne megtanulnod....felérne egy csodával, és elhinnénk, hogy nem csak DNS-ben, hanem IQ-ban is különbözöl egy szobanövénytõl.
http://szoftverhotel.hu/teamspeak
gondolom nem csak engem idegesít az idétlen kérdezgetésed.
Neked rossz a felfogásod bazdmeg,már sok embernek ki van itt a töke tõled .
Botto<#eljen>#eljen>
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Gyuri bácsinál kaptam állást.
Szép képek/gépek!<#taps>#taps>
Szabad beírni a Mudatruckers teamspeak szerverének címét? Vannak magyar játékosok online mindig
Kösz, Bazsio, a te géped sem semmi.<#eljen>#eljen>
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.
Igen! Nektek szól Csabi1987 és cxaxoxc! Normális fórumozást kérek szépen!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
egyébként nem kaptam semmi kódot 😊
szimplán megvettem az eredetit aztán elvileg steamrõl töltöttem le ennyi 😊