52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Azorasgs500
    Megvettem a DLC packot,ki töröltem a Jazzycatet,meg a zzzfirmen modot is,és így most jó lett...bár a Real company nevek is eltüntek,meg a sofőrök se találnak melót...Úgy látom itt még frissíteni kell egy két dolgot...Azért köszönöm a segítséget.
    A Multiplayer rész az most hogy van,mert elm már 1.12-viszont úgy nem akar elindulni...Remélem hamarosan már nem kell ezekre is figyelni...
  • Bazsio
    Én ahogy láttam egyszer orosz Jazzycat packod volt és lehet az a baj mert az orosz és ugye akkor oroszul kellene irja de magyar a játék és ezért nem látsz fuvart de ha rákattintasz akkor tudod interakcióba hozni??
  • Azorasgs500
    Még mindig ugyanaz a helyzet...nem látok egy árva fuvart se....
  • dutchvictor
    Megoldódott, bocsi :)
  • Bazsio
    HU-NL

Mindenki
    Dogieme Nice little truck
  • dutchvictor
    Sziasztok!

Az miért lehet, hogy multiplayerben minden betöltésnél újra rakja a kezdeti állomásomra a kamiont?
    Köszi a segítséget előre is.
  • sure
    Más trailer meg traffic packekkel nem tudom, hogyan működik együtt, nekem nem fagy, ha az összes Jazzycat packet aktiválom.
  • Laca54321
    Szia! Én még hozzá tettem a AI és a paint packot, de íhy már fagy. Neked mi a tapasztalatod? Mindegyik működik mindegyikkel? Köszönöm
  • Bal0924
    Köszi, de egy hasonló mod-ot tettem fel és világító piros lett az összes kerék.
    És mikor kiszedtem ugyan olyan piros maradt a kerék.

Úgyhogy kihagyom a mod-okat..
  • 94Patrik94
    Jóétj kollégák!!

• sure
    hangacsi+Bal0924: link a #42292 - ben, lekopogom, a Jazzycat-féle trailer- és traffic modok tökéletesen működnek 1.12 patch alatt.
  • LiTTLee
    Kösz bro :)
  • Bal0924
    Eddig semmi baja nem volt.
    A gépem jóval a maximum kritériumok felett van.
    Most újra kezdtem 91óra játékot töröltem. ;(
    Csak 1 mod volt A valódi.mod-ot használtam.
  • fs9pilot
    Sziasztok, és egyben jó éjt! :)

• 94Patrik94
    Azt megköszöném. Nyugi nem fogom :)
  • tutuhawer #42352
    én a multiplayert erőltettem inkább május óta, és ott nincs mod. Single playert és magyar térképet toltam előtte hébe-hóba és ott legalább a pótkocsit basztattam kicsit, mert tök szarul néznek ki a gyári pótok a béna feliratokkal. OK, legyen ilyen is, de én simán színezném őket egy színűre vagy hófehéren is tetszene. Lehetne gyári egyszínű is náhány.
  • tutuhawer #42351
    a gond, hogy fogja magát és kilép. /bocs, nem hagyhattam ki/
    Csak jó kérdésre kaphatsz jó választ. Milyen a géped, a játék beállítása, milyen modok vannak , stb stb... Valaki szakértője valamelyiknek, és tud segyteni , de a "mi a gond?" kérdésre a válasz az, hogy fogja magát és kilép.
  • hangacsi
    Lehet, hogy nem leszek népszerű, de én pontosan ezért nem használok modokat. Korábban sok játékban használtam, de mindíg a stabilitás látta kárát, plusz a patchek utáni macerés új modkeresés nekem nem ér meg annyi vesződséget.
    De megértem azokat is, akiknek megéri.
  • Bal0924
    NEM TUDOK JÁTSZANI, mikor betölt a legvégén fogja magát és kilép.
    Mi a gond?
  • Fedon
    Sziasztok!
    Sajnos nekem sem működik a real compony és a trailer and cargo pack módokkal, és sajnos letölteni sem tudom az újakat, mert a 7z kiterjesztésű fájlokra azt mondja a legújabb winrar is, meg a 7z is, hogy nem lehet megnyitni archivként, és hogy korrupt a fájl. Sajnos a magyar térképre is ugyanezt mondja. Tudna valaki segíteni, hogy mit tegyek? Előre is köszönöm
  • Mandoki72
    Szórd a cuccot kistesó, mert hozom az utánpótlást

• Oliverius
    Sziasztok!

Kérlek segítsetek mi lehet a játék nyomora, letöltöttem az új frissítést és azóta megáll a játék betöltésének a 75%-nál.
    Ha új profilt kezdek az is ezt csinálja.
    Eredeti a játék.
  • hangacsi
    Szerintem ennyiért ez a Dlc teljesen rendben van. Én megvettem, és nem érzem azt, hogy át lennék verve.
    Jobban tetszik az a hozzáállás, amit pl. a Codemasters csinált a Dirt 3 esetében? Megvettem a játékot a megjelenéskor, feltelepítettem és rögtön gyárilag szerepelt a menüben néhány pálya és autó, amik dlc-ként meg lehett venni, ráadásul az összes annyiba került volna, mint az apaljáték. És ez rögtön a mgjelenéskor. Ezen a hozzáálláson kell felháborodni, nem azon amit az SCS képvisel.
    Kis csapat, egyre minőségibb munkákkal, és nem felejtik el egy év után az egészet, hanem foglalkoznak még vele. Örüljünk ennek és reménykedjünk, hogy vannak/lesznek még ilyen fejlesztők/kiadók.
    Utoljára szerkesztette: hangacsi, 2014.08.20. 19:13:41
  • Axtros
    "...én és sokan mások is azonnal megvettük, hogy támogassuk Pavel-éket"

A támogatást megértem, de a támogatásért cserébe adni is kellene valamit. Festést bárki tud csinálni, nem nagy ügy, egyszerű és gyors meló, hamar ki lehet adni, a hiszékenyeket pedig el lehet velük kápráztatni ideig-óráig. De ha valamiért valóban pénzt kérnek, akkor az legyen egy olyan DLC, vagy fejlesztés, amelyért a játékosok olyan tartalmat kapnak, amely valóban hasznos, élvezetes, "időtálló" és játszható. Ha egy cégnek 4-5 eurós támogatás kell egy-egy felhasználótól, akkor ott igen nagy bajok vannak a financiális politikát tekintve. A Going East ilyen volt, vagy legalábbis nekem bejött. Azt anno én is megvettem, de festésekért nem adok ki pénzt - azt én is meg tudom oldani, nehéz rakomány DLC-ért pedig megint nem adok ki pénzt - azt pedig mások csinálták már meg sokkal magasabb színvonalon, ráadásul ingyen.
    Arról pedig, hogy az egyes tartalmakat milyen hosszú idő után adják ki - elhúzódó fejlesztésre és erőforrás optimalizálási problémák miatt - megint lehetne vitát indítani.
  • maujuri #42343
    Háát én megvettem, mert nekem tetszik a DLC. Meg a festésekből is vettem párat. Tetszik a hozzáállásuk hogy foglalkoznak a játékkal. Ezek nem nagy összegek, és ezzel járulok én hozzá hogy fejlődjön a játék.
    Csak ne lennének olyan lassúak....

Utoljára szerkesztette: maujuri, 2014.08.20. 18:31:20
  • Szabi #42342
    az eleje már volt párszor, a vége meg hülyeség, mert pl. én és sokan mások is azonnal megvettük, hogy támogassuk Pavel-éket, hogy megérte-e majd kiderül.. ha még sokáig fogják fejleszteni a játékot akkor bőven megérte
  • Axtros
    Szeptember második felére ígérik az új DAF XF Euro 6-ost free content-ként. Hát majd meglátjuk mi lesz ebből igaz. Az biztos, hogy ezzel a 4,49€-os High Power Cargo Pack-al eléggé mellé fogtak, mivel a korábban megvalósított, szabadon letölthető nehéz szállítmányokat tartalmazó trailer pack-ok sokkal jobbak.
  • Bal0924
    Csináltam új profilt és mikor betöltené kilép a játékból, miért?
  • Laca54321
    Igen, köszönöm a segítséget már meg is van:) Viszont a multi nem igazán akar rendesen működni, mert meg csinálom az első fuvart aztán annyi is. Nem ad újabb meg bízásokat...
  • Skypack
    Még nem működnek, valószínűleg a skandináv DLC-vel együtt fognak
  • Bal0924
    Sziasztok!

Ma játszani akartam, frissítette, eddig semmi.
    De mikor fuvart vállaltam volna egy darab sem volt. Miért?
    Újra indítottam a játékot és megint nem volt fuvar lehetőségem.
    Kezdjek egy új játékot? (habár mire elértem ezt a szintet, sok időm ráment..)
  • Mandoki72
    Szép napot

frank map v0.9.22 1.12.1 alatt is fut

Utoljára szerkesztette: Mandoki72, 2014.08.20. 17:08:13
  • Meridius
    Momo Racinggel játszok (270 fokos), elmegy, billentyűzetnél még mindig mérföldekkel jobb. 900 fokossal nyilván nagyobb élmény lenne, de mivel ritkán veszem elő a játékot, sajnálok rá 40 ezer forintot.
  • hangacsi
    Helló!
    A Steam könyvtáradban rákkattintasz a játék hozzáadására, utána kiválasztod a termék aktiválása Steamen... menüpontot, azután következő gomb, majd elfogadom gomb utána beírod a kézikönyv hátuljáról a kódokat. Először az ets 2-t, majd a going east kiegészítő kódját. Ezek után a könyvtáradban meg kell jelennie a játéknak, ahonnan telepítheted is. Érdemes Steamről és nem a lemezről telepíteni, mert akkor a frissítések is automatikusan települni fognak, amennyiben ez nincs letiltva a steam fiókodban.
    Remélem így okés lesz a dolog.
  • adamtrucker
    Köszönöm!:)
  • jocking
    Utolsó frissítéssel bekerültek a játékba steames teljesítmények is. Viszont azt vettem észre, hogy hiába csinálok bármi követelményt a meglévő mentésemben, nem unlockol egyet sem. Ezek most komolyan azt hitték, hogy egy több hónapos játékot újrakezdek pár sz@ros steam teljesítmény miatt?
  • doggieme1
    Here my truck.. working on michelin X Wheels right now. Can't get the textures on the lift axle tough..

• tutuhawer #42330
    A tetves mobil felületen belépés nem normális. Nem tudok innen privát üzenetet küldeni.
  • tutuhawer #42329
    háááát... van nekem egy videóm kicsit gagyi lett. El tudom küldeni priviben a linkjét, ha nem röhögöd ki
  • 94Patrik94
    Sziasztok, mutatnátok egy beállitást a kormányról mert nem tudom hogyan kell be állitani. Elöre is köszönöm