Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Hát jó, majd<#nevetes1>#nevetes1> kipróbálom, viszont most mintha javult volna. Mindenesetre köszi.
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Bazsio, Vajo, Patrik: Köszi srácok. <#worship>#worship>
Németországban az 5-ön valahol Mannheim mellett:
Bazsi, Gyurma, Patrik: Szép gépek! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Steam könyvtárba ETS2-re jobb klikk, béták fül és kiválasztod az 1.9.24.1s-t. 😊
Nekem meg egy olyan problémám lenne, hogy hétfõ óta akadozik a játék, néha elviselhetõbb, néha többet áll mint megy . <#violent>#violent> Városokba többet akad, ezt néha lehet észlelni, általában a városba belépéskor. Hétfõ elõtt még tökéletesen hibátlanul ment, de ez nem csak nekem, hanem a multizóknak is idegesítõ. Singlebe nem próbáltam. <#shakehead>#shakehead>
Válaszokat elõre is köszönöm! <#integet2>#integet2>
2 napja kezdtem multizni ma viszont játék közben lefagyott és kidobott a rendszer és a következõ írja ki amikor vissza akarok lépni. Unsoported game version detected. To play ets2mp you need to have ets2 1.9.24.1s. Steam relese. Na most nekem automatikusan frissitette így 1.10-esem van. De ha jól értelmezem akkor 1.9.24.1s verzió kellene. Szóval az 1.10s verzióval már nem fog menni? Töröljem le az egészet és régi verziót rakjak fel?
Köszi!
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Elérhetõ az 1.10-es patch. 😊

Gyurma, botto, bazsio, veress <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
[/url][/img]
Jó képek/gépek! <#eljen>#eljen>
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Épp ehhez hasonló

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Angliában hajnalodik:
Szép gépek/képek! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Miért csak steam-es verziókhoz jött ki az új inygenes dlc?
Múltkor láttam valahol, egy Waberer's-es Scania 4-et, valakinek van róla képe, ha igen, kérlek, megossza velem? 😊
A segítséget és a válaszokat elõre is köszönöm.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
kidobott, láttam, megy a frissítés, mondom, királyság... Pünkösdi királyság bassza meg <#vigyor2>#vigyor2>
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Egy korábbi patch-ben kivették a játékból a pénzcsörömpölést, amikor egy alkalmazottól jött be pénz stb. Ezt vissza lehet állítani valahogy? Mondjuk idegesített az a hang, de egy másikkal ami halkabb stb, pl egy beep simán jó lenne. Hogy miért kéne azt ne kérdezzétek. <#idiota>#idiota>
Amúgy szép Scania! <#eljen>#eljen>
8 ojró a gold kiadás.
De legalább a válaszgomb használatát sikerülne megtanulnod....felérne egy csodával, és elhinnénk, hogy nem csak DNS-ben, hanem IQ-ban is különbözöl egy szobanövénytõl.