Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha a 1.10.1 verzió van fent akkor nem engedi.Nekem az van fent,a térképeket sem engedi
macleody
Valami gebasz van, mióta aktiváltam a metal festést nem indul a játék.
botto0604
Üdv!

Angliában hajnalodik:

Szép gépek/képek! <#eljen><#eljen><#eljen>

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

VERESS 96

Regisztrálva van de letölti külön magának
botto0604
A dobozoshoz is jó, csak elõször aktiválni kell a játékot steam-en.

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

Sziasztok!
Miért csak steam-es verziókhoz jött ki az új inygenes dlc?
Sziasztok!
Múltkor láttam valahol, egy Waberer's-es Scania 4-et, valakinek van róla képe, ha igen, kérlek, megossza velem? 😊
Megoldódott. Sikerült beaktiválni.
Ha valakit érdekel G25 kérem jelezze privátba!
Helló mindenkinek. Arra a fura dologra szeretnék választ kapni, hogy megvan eredeti dobozos verzióban a Going East DLC és steamen próbálnám beregisztrálni, hogy a multival is tudjam használni, de a telepítõkódjára azt írja ki, hogy érvénytelen. Ez miért lehet (tutira helyesen írtam be) és mi ilyenkor a teendõ, hogy elfogadja és tudjam használni?
A segítséget és a válaszokat elõre is köszönöm.
Ulvar
Steamben rákattintasz a játékra jobb klikkel -> Tulajdonságok -> Béták:

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Hali hol találom a BÉTÁK fült?
Steambe a Béták fülben vissza lehet állítani 1.9.24.1-re és menni fog a multi.

tutuhawer
Kösz az infot
kidobott, láttam, megy a frissítés, mondom, királyság... Pünkösdi királyság bassza meg <#vigyor2>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
metálfényes frissítés megy épp, és ha a worldoftrucks oldalán regisztrálunk, majd az ott kapott kódot a steamben beírjuk, speckó festéseket kapunk ingyen. Errõl csináljon valaki egy tutorialt és linkelje be ide Csabának

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Megjelent az 1.10.1 javítás Steamen. Aki letölti annak nem fog menni a multi.

Sziasztok!

Egy korábbi patch-ben kivették a játékból a pénzcsörömpölést, amikor egy alkalmazottól jött be pénz stb. Ezt vissza lehet állítani valahogy? Mondjuk idegesített az a hang, de egy másikkal ami halkabb stb, pl egy beep simán jó lenne. Hogy miért kéne azt ne kérdezzétek. <#idiota>
VERESS 96
Sziasztok! Hogy lehet egy bizonyos pótkocsit berakni több fuvarhoz? mert ami bent van mod olyan ritkán van fuvarok közt alig tudom megtalálni...

botto0604
Hát, mivel még új vagyok kb havi 180-200 ezret, de így is sokat kell menni. De hát ez van . 😄
Amúgy szép Scania! <#eljen>

Ezt a Warez oldalon kéne reklámozni <#vigyor3>

Törölt felhasználó
https://www.humblebundle.com/store

8 ojró a gold kiadás.
Hát de most még te vagy a fasza gyerek!
Hááááááát, szorítana oda a Scania hengerfej!
Új fuvar
Ez már 30T csak a monyó

Holland határon

Itatás és utána pihenés

Majd az evés után megyünk csirkéért

Botto, <#eljen><#eljen>Hogy fizet Gyuri bácsi??
Kenny85

De legalább a válaszgomb használatát sikerülne megtanulnod....felérne egy csodával, és elhinnénk, hogy nem csak DNS-ben, hanem IQ-ban is különbözöl egy szobanövénytõl.

Pfff
Mit kèrdezel anyit inkább játszál. Vagy nem azèr van az ets2 töd? Ilyen sziszifuszi kèrdèseket nekèrdez. Semit.nem mondanak a kèrdèseid!!!!!
chilios

Szerinted az miért van hogy 184 negatívra tettél szert?
Talán nem bennünk van a hiba.
Ördögpalanta62
ahhoz képest,hogy két helyen teszed fel a kérdéseidet,és ráadásul még 17 éves is vagy nem tudom ki a gyökér.Aztán én nem flegmás választ adtam,te lusta vagy használni a böngészõt és itt elvárod,hogy mindenki a te lustaságod miatt segítsen.ráadásul küldtem egy flegmás linket is és itt küldök még egyet,mert én nem vagyok lusta rákeresni.
http://szoftverhotel.hu/teamspeak
gondolom nem csak engem idegesít az idétlen kérdezgetésed.

Misuka963
Most mondták,hogy ne offolj baszódj meg -_-
Neked rossz a felfogásod bazdmeg,már sok embernek ki van itt a töke tõled .

botto0604
Ha nem tudsz értelmesen kérdezni, akkor ne várd, hogy értelmesen válaszoljanak.

Én most ebben a momentumban Ijmunden!
Ördögpalanta62
https://www.youtube.com/results?search_query=teamspeak.hun

Ördögpalanta62
a google és a yuotube a barátod,ha hiszed ha nem.

Fankfurt. Te most hol jársz?

Botto<#eljen>

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

botto0604
A kép lemaradt. <#idiota>( legalábbis nekem nem jeleníti meg)

botto0604
Üdvözlet!

Gyuri bácsinál kaptam állást.

Szép képek/gépek!<#taps>

ujj jatekot keztem a multiplayeren es miert nincs elerheto fuvar
Bhity melyik német városba mész??
tutuhawer
van a teamspeak oldalán magyar nyelvû fájl, azzal fordítottam magyarra, nehogy nehézségeim legyenek. Meg van egy nemzetközi kamionos chat, oda benéztem, minden nyelven mentek a szobák.
Szabad beírni a Mudatruckers teamspeak szerverének címét? Vannak magyar játékosok online mindig

Így fogok tenni😊 Feltettem Off-ban a kérdést, ha valaki segítene azt nagyon megköszönném, mert nem akarom a TeamSpeak-es szerencsétlenkedésemmel telespammelni a fórumot. Mégegyszer elnézést kérek a tegnapi "rendbontás" miatt is<#miaz>
Köszönöm!<#worship>
Légyszíves, ha nem a játékról írsz, akkor tedd spoilerbe!

Kösz, Bazsio, a te géped sem semmi.<#eljen>

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Köszi😊 Feltenni már feltettem, csak azon belül nem tudom hogyan tudok csatlakozni. De lehetséges, hogy már megtaláltam a megoldást Steam-en😛 Próbálkozom, aztán kiderül mennyire vagyok szerencsétlen<#nevetes1>
PDes
https://www.youtube.com/watch?v=IrJaP3y9JK0 , IP-t nem tudok 😊

Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.

Elnézést kérek, jogos a lecseszés. Többet nem fordul elõ😊 Viszont mivel még új vagyok a multiban szeretném megérdeklõdni valami hozzáértõtõl, hogy ez a TeamSpeak pontosan hogyan is mûködik? Csak hogy valamilyen módon tudjak kommunikálni én is az épp multiban lévõkkel. Nem volt még szerencsém korábban ehez a programhoz<#rolleyes>
Töröld az ilyen megnyilvánulásokat szépen!<#nezze>
EZ NEM CHAT BASZKI! Menjetek szobára vagy mit bánom én hová, de ne a fórumot szemeteljétek szét!!
Igen! Nektek szól Csabi1987 és cxaxoxc! Normális fórumozást kérek szépen!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Budapest is benne van, ha megvan hozzá a Going East. Én a Goldot vettem meg, így nekem benne van. Most épp úton vagyok Liége-be😛 Sajna Skype-om nincsen😞 Egyébként ti hogyan szoktatok kommunikálni multi közben? Mindenki Skype-ol? 😄
Hungarykum

egyébként nem kaptam semmi kódot 😊
szimplán megvettem az eredetit aztán elvileg steamrõl töltöttem le ennyi 😊
Valaki van most Budapesten? Én egy sárga-fehér Iveco Stralis-sal vagyok. Most próbálom meg elõször a multit, annyira nem értek hozzá😛