Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"You'll Never Walk Alone." LIVERPOOL FC!
Sikerült telepítenem a multi modot el is indult,de sajna a gyors fuvaroknál nem találok egyetlen melót sem!😞😞
Azért köszönöm mindenkinek a segítséget és válaszokat!

KÉP
Steamban klikk jobb gombal a játék ikonra, majt tulajdonságok, fent a Béták fül alatt válaszd ki az
1924 et. Ha lefrissítette, és fel van telepítve a multi akkor klikk a multi ikonra és megy. Ha nincs feltelepítve a multi akkor telepítsd. privátba azért átküldöm a fájlt.
Ennyi
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Valaki esetleg tudna segíteni akár itt akár privátba hogy hogyan tuok multi módba játszani??
STEAM en megvettem a játékot de azóta elakadtam picit!
Elõre is köszönöm
Bazsio, Punky, Gyurma, botto, Norby, Madonki <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#worship>#worship>
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Norby, Mandoki, Patrik <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Jó utat.<#vigyor2>#vigyor2>
Bazsio, 94Patrik94, Gyurma77, botto0604, Norby 646 <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Norby646:mindig lesz aki belerondít a játékodba,azoknak valami hiányzik a fejükben,talán az agyuk.<#conf>#conf>
A multit szüneteltetem egyelõre. Unom, hogy egy fuvart nem lehet végigcsinálni normálisan mert mindig jön egy debil, aki rommá tör.
Mudatruckers-es vagyok, ezért ez a szín, bár nem a szívem csücske a lila.<#idiota>#idiota> Majd keresek valami magyar VTC-t is, mert ez a nemzetközi szép és jó, csak az anyanyelv használata mégis más.<#vigyor2>#vigyor2>
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Hát jó, majd<#nevetes1>#nevetes1> kipróbálom, viszont most mintha javult volna. Mindenesetre köszi.
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Bazsio, Vajo, Patrik: Köszi srácok. <#worship>#worship>
Németországban az 5-ön valahol Mannheim mellett:
Bazsi, Gyurma, Patrik: Szép gépek! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Steam könyvtárba ETS2-re jobb klikk, béták fül és kiválasztod az 1.9.24.1s-t. 😊
Nekem meg egy olyan problémám lenne, hogy hétfõ óta akadozik a játék, néha elviselhetõbb, néha többet áll mint megy . <#violent>#violent> Városokba többet akad, ezt néha lehet észlelni, általában a városba belépéskor. Hétfõ elõtt még tökéletesen hibátlanul ment, de ez nem csak nekem, hanem a multizóknak is idegesítõ. Singlebe nem próbáltam. <#shakehead>#shakehead>
Válaszokat elõre is köszönöm! <#integet2>#integet2>
2 napja kezdtem multizni ma viszont játék közben lefagyott és kidobott a rendszer és a következõ írja ki amikor vissza akarok lépni. Unsoported game version detected. To play ets2mp you need to have ets2 1.9.24.1s. Steam relese. Na most nekem automatikusan frissitette így 1.10-esem van. De ha jól értelmezem akkor 1.9.24.1s verzió kellene. Szóval az 1.10s verzióval már nem fog menni? Töröljem le az egészet és régi verziót rakjak fel?
Köszi!
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Elérhetõ az 1.10-es patch. 😊

Gyurma, botto, bazsio, veress <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
[/url][/img]
Jó képek/gépek! <#eljen>#eljen>
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Épp ehhez hasonló

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !