Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy problémám. Miért nem lehet délebre vinni a térképet? Ezáltal a déli garázsokat nem lehet üzemeltetni.
a játék fejlesztõk elmondták hogy nem lehet multi-t csinálni a játékhoz, így néhány unatkozó lengyel megcsinálta... 😄DD
"Nulla tenaci invia est via"
Három kép az elmúlt napok történéseirõl:[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Mandoki Punky, Norby, Bazsio, Patrik, Botto: <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
A híd a második képen: Farøbroerne/E47/E55 Dániában
GoogleMaps képen

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
A bitly.com oldalról hogyan lehet letölteni? A TSM map-ot szeretném leszedni, de fogalmam sincs, hogy mit kell csinálni.
De ha valaki tud 1.8.2.5-höz Promodot, vagy TSM map-ot máshonnan, az is jó.
Választ elõre is köszi.
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Voltak idióták nálam is, de szerencsére problémamentes volt az út.
Egyébként észrevettem, hogy ha a többi kamionom közül kiválasztok egyet vezetni, akkor kb 3500 órát felszámol a cserére. Ez idõ alatt jönnek új fuvarok, na meg egy rakás pénz, ha vannak alkalmazottai az embernek.
Így kaptam ma 22 000 000-t. <#ticking>#ticking> <#idiota>#idiota>
Kicsit kidíszítettem belülrõl a Daf-ot.
Szép képek/gépek! <#taps>#taps>
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
terv szerint ezek lesznek majd javítva.. 😊
- A motor hangok nincsenek szinkronizálva.
- Az idõjárás nincs szinkronizálva.
- A fizetõkapuk nincsenek szinkronizálva.
- Garázs ajtók nincsenek szinkronizálva.
- A fuvarok nincsenek szinkronizálva.
- A légkürtök hangja ugyanaz mint a sima dudáé.
- Néhány helyrõl hiányzik az ütközés mentes zóna.
- Nincsenek jelölve a játékosok a térképen.
- Nincs sofõr a többi játékos kamionjában.
- Nem mozog a többiek pótkocsijának a kereke.
- Nincs fénycsóvája a többi játékos kamionjának.
Tudnátok abban segíteni, mit is jelent pontosan az hogy
A nyereg konfigurálható a physics.sii- fájlban.
A segítségeteket elõre köszönöm!
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
[/url][/img]
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Ezért is keresgéltem a híd után, de eddig semmit nem találtam.