Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.
Lenne egy problémám. Miért nem lehet délebre vinni a térképet? Ezáltal a déli garázsokat nem lehet üzemeltetni.
Hát igen mert ha az SCS csinálná sokkal jobb volna szerintem!<#nezze>
Szabi
mod

a játék fejlesztõk elmondták hogy nem lehet multi-t csinálni a játékhoz, így néhány unatkozó lengyel megcsinálta... 😄DD

"Nulla tenaci invia est via"

A multi valamelyik hivatalos betában van, vagy ez valami mod?
Sziasztok!
Három kép az elmúlt napok történéseirõl:[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Mandoki Punky, Norby, Bazsio, Patrik, Botto: <#eljen><#taps>
Ezt a videót "szeretettel" küldöm mindazon lámáknak, akik állatkodni járnak a multiba, elsõsorban azoknak a kedves Valakiknek (de boldogok lennének, ha hallanák...), akik a tegnapi hollandiai tömegkatasztrófát okozták:

Allig várom, hogy kijöjjön az új térképbõvítés! <#vigyor2>

A híd a második képen: Farøbroerne/E47/E55 Dániában

GoogleMaps képen
#39861 <#hehe>

Sordoran
A bitly.com egy url rövidítõ oldal, onnan nem lehet letölteni semmit. Arra használják, hogy az eredeti, nagyon hosszú, bonyolult linkeket jobban lehessen kezelni. TSM oldala, ProMods oldala, regisztrálsz rájuk és megkeresed a régebbi verziókkal kompatibilis verziót. TSM-et lehet máshonnan is tölteni, google a barátod, de ProMod csak a hivatalos oldalról (elvileg, gyakorlatilag biztos találsz máshol).

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Helló!
A bitly.com oldalról hogyan lehet letölteni? A TSM map-ot szeretném leszedni, de fogalmam sincs, hogy mit kell csinálni.
De ha valaki tud 1.8.2.5-höz Promodot, vagy TSM map-ot máshonnan, az is jó.

Választ elõre is köszi.
botto0604
Szép! <#eljen> Csak szerintem a sárga oldal spoilert szedd le.

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

macleody
Esküdni mertem volna, hogy légkürtöt hallottam, mert némelyik olyan hangos volt mintha a saját kürtöm szólt volna 😊
urfika
Sziasztok
<#worship>

urfika

Tirdi
Lehet, hogy a különbözõ hangok miatt hittem azt.
A DAF kamionoknak a rendes kürthangja ugyanaz mint a Thunder nevû légkürtnek.
Szabi
nem lehetetlen, de nem is túl valószínû, mindegyik kamionnak más a dudahangja, viszont a kürt hang nincs szinkronizálva, tehát nem hallhatnád mások kürtjét 😊

Tirdi
Szóval lehetetlen, hogy hallottam valaki légkürtjét légkürtnek? Tudtam már ezt a dolgot régen, de mégis úgy vettem észre, hogy szólnak azok a légkürtök.
Mai multis fuvarom <#vigyor2>
Voltak idióták nálam is, de szerencsére problémamentes volt az út.

Egyébként észrevettem, hogy ha a többi kamionom közül kiválasztok egyet vezetni, akkor kb 3500 órát felszámol a cserére. Ez idõ alatt jönnek új fuvarok, na meg egy rakás pénz, ha vannak alkalmazottai az embernek.
Így kaptam ma 22 000 000-t. <#ticking> <#idiota>

Szabi
a saját az jó, de a többiekét dudálásnak lehet csak hallani (még) 😄

macleody
Saját kamionnál is vagy csak a playereknél? Nem tudom most elindítani a játékot.
botto0604
Sziasztok! <#wave>

Kicsit kidíszítettem belülrõl a Daf-ot.

Szép képek/gépek! <#taps>

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

Szabi
a légkürt hangja még egyik verzióban se mûködött, az sima duda amit hallasz, a légkürt helyett is az szól 😊

macleody
A légkürt valami új hiba? Nálam eddig légkürt hangja volt. Némelyik úgy nyomja mint süket a csengõt.
Szabi
Jelenlegi hibalista a multi módban

terv szerint ezek lesznek majd javítva.. 😊

- A motor hangok nincsenek szinkronizálva.
- Az idõjárás nincs szinkronizálva.
- A fizetõkapuk nincsenek szinkronizálva.
- Garázs ajtók nincsenek szinkronizálva.
- A fuvarok nincsenek szinkronizálva.
- A légkürtök hangja ugyanaz mint a sima dudáé.
- Néhány helyrõl hiányzik az ütközés mentes zóna.
- Nincsenek jelölve a játékosok a térképen.
- Nincs sofõr a többi játékos kamionjában.
- Nem mozog a többiek pótkocsijának a kereke.
- Nincs fénycsóvája a többi játékos kamionjának.

gomze
Olvastam, mit tartalmaz az új 1.10-es patch.
Tudnátok abban segíteni, mit is jelent pontosan az hogy
A nyereg konfigurálható a physics.sii- fájlban.
A segítségeteket elõre köszönöm!

botto0604
<#eljen>

chilios
Nem megy valami konvoj ahova lehetne csatlakozni, esetleg valaki nem szeretne jönni velem?
Akkor majd megveszem!
tutuhawer
tesztelni kell, erõltetni, a szellemváros elég vicces. Az ütközõs város meg egyáltalán nem vicces, és épp itt a lényeg: nem vicces, hanem komoly, az új verzióban talán kiszûrheted a komolytalan játékosokat. Aztán idõvel meglátjuk a sebességkorlátozást is, az is komolytalan most, szóval erõltessék csak kicsit, azt mondom.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Tirdi
Leigében találkoztam szellemzóna nélküli városban. Jó nagy hülyeség. Lehetetlen meglenni.
Ez nem talált <#vigyor3>

tutuhawer
a frissítés óta nem léptem be, kérdezem, hogy még mindig csak lengyelben van kikapcsolva a teljes szellemváros vagy az unióban is átkapcsoltak ütközõs módba?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Tirdi
Bocsánat, képek:

Tirdi
Magyar Multiplayer Team konvoja. <#smile>

maujuri
Ha steamon van a gamed akkor érdemes ott megvenned majd. ha dobozossal játszol akkor dobozosan

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

tutuhawer
Én azt mondom, ha ügyesen foltozgatnak, meg bõvítenek, akkor meg is veszem a plusz területeket

maujuri
Jobban megnézve a játék könyvtárában a base.scs fájlt kibontva találtam egy térképet, és lõõõn mik vannak bejelölve. az eredeti, meg az elõzõ dlc útvonalai, és talán a következõé is???
[/url][/img]

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

És azt külön dobozba kapom meg??És meg kell vegyem?
maujuri
Ha hivatalos DLC akkor fizetõs. Kb 3000 ft

Ja az jó, hogy lesz DLC-de azt akinek megvan eredetibe az akkor nem kell megvegye ugye??

Itatás

Majd még elgurultam Frankfurtig és ott töltöm a hétvégét!

Misuka963
Oresundsbröni-híd esetleg,ha helyesen írtam le ?! 😄

Eszembe sem volt <#idiota>

Szabi
gondolom nem véletlenül kerestek skandináv tesztelõket.. 😊

Még nem írták, hogy merre mentek világot látni, de elég nagy vizes részek vannak a képeken, így lehet Skandináv lesz, de kitudja.
Ezért is keresgéltem a híd után, de eddig semmit nem találtam.

Köszönöm
Szabi
majd a skandinávban lesz 😄

Az új DLC térképbõvítésben lesz, de még nem jött ki. Ha minden jól megy, ezen az éven kijön.

Ez milyen vagy melyik DLC-ben van?