Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chilios
Nem igaz hogy ez annyira nehéz.

tutuhawer
Csaba,
nekem is 2 darab CD-lemezbõl áll a játékom. Soha elõ se vettem a 2 lemezt, csak a steamen aktiváltam a 2 kódot. Nálam nem így néz ki, mint nálad, egy játék van és kész. Frissítette automatikusan a játékomat a steam a legújabb verzióra, ahogy kell. Nálam nem ír ki mellé semmit, fõleg nem azt, hogy temporary, ami aggodalomra ad okot. Jelentése ideiglenes. Valami nem OK nálad, szerintem kezdj elölrõl minden telepítési folyamatot, de elõtte törölj le minden eddig feltett micsodát. Innen csak azt tudjuk megmondani, mi a helyes. Mi a szart nem láttuk sose, csak a helyes megoldást. Tedd újra az egészet helyesen, és menni fog.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

szerintem mindent jól csináltam még is ugyan az van
http://www.youtube.com/v/Qv2lPkE0b_8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Nyisd ki szemed, tártsd ki szád.

http://www.youtube.com/v/inLpWdAqNmk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
tutuhawer
és megbüntettél minket , mert rosszul lettünk a színtõl. <#wow3>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Sordoran
Nos érdekes karambolba keveredtem multiban ma. Konvojban haladtunk, de én pót nélkül, mert késõbb csatlakoztam utánuk. Az egyikük streamelte is, akivel ütköztem, ezért késõbb visszanéztem nála (fél perc stream csúszás), és totál mást láttunk:
- Én szemszögem: elkezdtem kielõzni a sort, tab-al néztem, hogy nincs más a közelben, és biztonságban végig is mentem mellettük, majd keresztezõdésben megálltam, igaz másik sávban az elsõ mellett. Ekkor bumm, repültem egyet én, és aki a második volt, aki streamelte a játékot.
- Nála, bár látszódott, hogy jövök, de nem elõztem ki, haladt elõre, majd a keresztezõdés elõtt bumm beleszálltam hátulról. Holott az én játékomban már rég mögöttem volt.
Nem tudom hova tenni az esetet, mert én nem hibáztam, nálam nem laggoltak õk, és elvileg én se, de majd újra visszanézem ha felkerül a stream teljesen. Szerencsére megbeszéltük, nincs gond, de azért bosszantó, hogy ilyen elõfordul. Jah, és büntetésül ezzel mentem utána velük <#idiota>:

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Elvileg jók, de ha mégsem, akkor azt jelzi a játék a konzolban és game_log-ban is.

tutuhawer
nem értem, mi a baj a steammel. Pont olyan, mint az origin. Egy kezdõlapnak tekinthetõ, ahonnan a különbözõ játékokat indítja a játékos.

Van egy ETS2 magyar szoba a teamspeaken, ahol a többi nemzet és a brazilok meg a lengyelek szobája is van, oda nekem nem kellett jelszó.

Szevasztok!

És mik a tapasztalatok a mod-okkal való kompatibilitásról? Vajon az 1.9.24.1s-sel használt modok futnak az 1.10.1 patch alatt is rendesen???
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Steambe ETS2 tulajdonságok -> Béták fül -> Legördülõ menü -> public_beta

PDes
Nem hinném. Csak azaz 1 megoldása van tudtommal. :)

Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.

Ördögpalanta62
a public_beta t tölsd le

Igen eredeti, csak az a baj hogy nem akarja letolteni a steam-et. Nem tudom meggyozni hogy szedje le. Anelkul nem lehetne?
Ki kellene venni a BETA verziókat..... Ne használjon onnan semmit, utána pedig a frissítést bekapcsolni...
botto0604
Szép estét!<#wave>

Alagútban:

Mindenkinek szép gépe van. Grat.<#eljen><#eljen><#eljen>

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

Sziasztok!
Esti gurulás

A pihenõben csak leültem és gondolkoztam!

Gyurma<#eljen>
Egy olyat szeretnék kérdezni, hogy TS-en az Ets2 Multi Magyarok! szobának mi a jelszava. Ha valaki itt vagy privátban tudna válaszolni az nagyon megköszönném.
PDes
Leírták már párszor, attól hogy "dobozos" még eredeti a játékod. Attól, hogy nem steamen vetted még játszhatsz multival igen. :) Nincs más dolgod mint steam-be megadni a kódot így aktiválod ott is.

Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.

Sziasztok, lenne egy olyan kerdesem hogy csak akkor lehet multizni ha steam-es a jatek? (az egyik haverom kerdezni, mert neki dobozos)
botto0604
Na, akkor úgy látszik, hogy foltozgatják rendesen. :D

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

Szabi
0.1.0.4.1 változások:
- Javítva a DLC festések miatti kifagyás.
- Javítva a force feedback hibák és az ffb miatti kifagyások.

"Nulla tenaci invia est via"

chilios
F11-et nyomd meg, akkor elõjön.
tutuhawer
VAN frissítés az a http://alpha.ets2mp.com/ oldalon. Lassan megy, de megy elvileg, hajrá

tutuhawer
passzolok, én friissítettem, a multiplayert is, és habár nem megy a játék, pont ugyanúgy nem, mint bárki másnak. 0.1.4.1-es verziót vár mindenki, várd meg te is, aztán meglátjuk

tutuhawer
még mindig szar. Írták, hogy lesz frissítés hamarosan , itt a facebookos felületet érdemes frissíteni. Nekem már idõm sok nincs, de nektek ajánlom

your client protocol version doses not much with server one.
Ez mit jelent?
Nektek se jó mér a multi?
Gilb3rto
nekem mûködik

Macbook Air M1 2020

Ezzel csak annyi a dolgom, hogy beaktiválom és kész? Vagy valahonnan valamit le is kell szednem, mert kerestem ilyet de nem találtam.

Válaszodat elõre is köszönöm.
Szevasztok!

És mik a tapasztalatok a mod-okkal való kompatibilitásról? Vajon az 1.9.24.1s-sel használt modok futnak az 1.10.1 patch alatt is rendesen???
Elõre is köszönöm a válaszokat.
tutuhawer
Egyelõre a hivatalos fórumot olvasom, mindenkinek hiba, kidob, szar, majd alakítanak valamit, be lesz ide linkelve, ha megy, gondolom

Külön DLC. A World Of Trucks profilodban kapsz egy kódot, azt kell steamen aktiválni, és kész is.

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erõd legyõzni a nehézségeket." Bruce Lee

kigyi
Mennek a szerverek engem viszont 2x levágott már :( Szal valami nem jó.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Misuka963
AI nem lesz még ?

Tirdi
A metál festés benne van az 1.10-ben, vagy egy külön DLC? Kicsit bonyolult dolgokat hallottam róla...
kigyi
Új verzió kell neki a szever egyenlõre nem fut ill. én fent vagyok, de nem csatlakozik... Dolgoznak a srácok...

kigyi
Valami tölthetõ bár gyök2-vel jön .)

Szabi
0.1.0.4 változások:

- Indult 2 új szerver, az Európai 2-es és az Észak-Amerika 1-es.
- Az adminok kaptak néhány hasznos új parancsot amivel könnyebb lesz rendet tartani.. :D
- A Multi már a a legfrissebb 1.10.1s játékverziót használja.
- A játékosok azonosítószáma megjelenik a tab-os listában. (a reportolás könnyítésére)
- A nevek immáron megjelennek az elhagyott pótkocsikon is.
- Új játékindító menü készült. (Valószínûleg a szerver kiválasztáshoz..)
- Az új festés dlc-ket is támogatja multi. (Metálfestés és a zászlós)
- Javították az eredeti játék ellenõrzését és újra bekapcsolták. (Most már talán nem okoz megint lag-okat és nem kell újra kikapcsolni.. Igen.. amióta megy a multi, végig ki volt kapcsolva.. :)
- Javították a kick-elés kódját is.
- Javítottak néhány hibát ami stabilitásgondokat eredményezett.
- A kirúgási idõt 10percre növelték az 5percrõl..

A szerver frissítés után tölthetõ lesz majd az új verzió..

(lemaradt az utolsó 2sor amikor átmásoltam ide, plusz átírtam a multis részt, így talán egyértelmûbb lesz, az elõzõt törölheti aki tudja, köszi :)

kigyi
Update alatt a kliens verzió gondolom kell pár perc míg feltöltik aztán tölthetjük és telepíthetjük :)

Má kigyütt?

Jól hangzanak a változtatások. Már csak letölteni kellene tudni<#nevetes1> Viszont ha támogatja az új festéseket is, akkor már az 1.10-es frissítés is kell neki. Jól gondolom?
Szabi
0.1.0.4 változások:

- Indult 2 új szerver, az Európai 2-es és az Észak-Amerika 1-es.
- Az adminok kaptak néhány hasznos új parancsot amivel könnyebb lesz rendet tartani.. :D
- A Multi már támogatja 1.10.1s játékverziót.
- A játékosok azonosítószáma megjelenik a tab-os listában. (a reportolás könnyítésére)
- A nevek immáron megjelennek az elhagyott pótkocsikon is.
- Új játékindító menü készült. (Valószínûleg a szerver kiválasztáshoz..)
- Az új festés dlc-ket is támogatja multi. DLCs. (Metálfestés és a zászlós)
- Javították az eredeti játék ellenõrzését és újra bekapcsolták. (Most már talán nem okoz megint lag-okat és nem kell újra kikapcsolni.. Igen.. amióta megy a multi, végig ki volt kapcsolva.. :)
- Javították a kick-elés kódját is.
- Javítottak néhány hibát ami stabilitásgondokat eredményezett.

Mikor lesz. Már a tsm map Nak új verziója talán most valami nagyot alkotnak hogy enyit kell várni rá segítséget elõre is köszönöm

Gondolom valamit frissíthetnek az SG-sek, aztán ilyenkor elõfordul sok furcsa dolog. Én se tudok velem mit csinálni.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

tutuhawer
az SG háttérképet kérded? Nálam jó.

tutuhawer
kösz az infót, zöld gomb nyomi nyomi

PDes
Csak nekem esik szét az oldal háttérképe? :D

<#idiota>

Szabi
néhány év alatt biztos el is készülnének az elsõ bétával.. :D

Hétvége hogy telik? :)
botto0604
Azért vedd figyelembe, hogy még alpha állapotban van!