52658
-
#42495 Bocsánat még 1 kérdés a multival kapcsolatban. Városokba vagy bárhova ahol sok ember van, ha beérek az addigi ~40fps-emből lesz kb 10 ami elég zavaró. Full grafon játtszom, ha visszaveszem low-ra akkor sincs több talán 20fps-nél (nem mértem) cserébe okádni tudnék a grafikától. Van vmi amivel lehet ezen kicsit segíteni (természetesen a másfél milliós gépen kívül)? -
#42494 Belekezdtem 1-be, azt sikeresen kitöröltem, azóta meg pihenőpályára tettem. :D Aztán csináltam egy willi betz-es skin-t, azóta meg multizok abba meg ugye nem mennek a modok. :)
Multiról jut eszembe. Tudja valaki, hogy a report rendszer hogy működik? Úgyértem nem arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan kell report-olni hanem arra, hogy miután reportoltál valakit, mi alapján döntik el, hogy van-e alapja a reportnak és repüljön a delikvens vagy sem és maradjon? Azért vagyok erre kíváncsi mert az idiótája szándékosan belém jön, szarrázúz, én reportolom, ő meg vígan játszik tovább. Még csak válasz se érkezett a reportra. Elmentem szervizbe, megjavítottam, kijövök a szervizből, jön a másik gyökér az is lezúz. ezek után még volt 1 ilyen okoska aki miután felkent a korlátra azzal érvelt, hogy ő laggol, és egyébként is kezdő. -
#42493 rakhatnának...? Pár napja írtam épp, hogy esélytelen, kizárt, nem megvalósítható, halott ötlet. Nem lesz forgalom a multiban, ezt mondták a fejlesztők. A steamen van 3 féle ets2 csoport is a magyaroknak, lehet csatlakozni, de senki se használta, amikor én még játszottam. Nekem pedig a teen speaknél bármi jobb, mert az lefagy a telefonomon. -
Azorasgs500 #42492 Nekem is tetszik az ötlet,ne értsd félre...Sőőőőt :)
De attól függetlenül rakhatnának be a fejlesztők forgalmat is a multiba,úgy még realisztikusabb lenne sztem...
Amúgy Multiba vannak fent magyar csapatok akikhez lehet csatlakozni? Vagy hogy müködik ez? -
#42491 értem, amit mondasz, de kinek mi a fontos: a single playerben full egyedül vagy évek óta és továbbra is egyedül leszel. Hát ki ne vágyna arra, hogy az itt fórumozó haverjával együtt menjen, vagy a virtuális céget beregisztrálja, online állapotban használja, a többiekkel együtt nyomja? Ez lesz a jövő, dolgoznak rajta. Van lehetőség reigsztrálni már az cégeket, rajta vezetni a sofőrök adatait stb stb és egy térképre lehet menni. Mekkora flash lenne egy 100 fős magyar céget irányítani majd Multiplayerben? Azért kell játszani a multival időről időre, mert az a legjobb visszajelzés a készítők felé, hogy van igény rá. /vagy 90-es gyári limiteres vagy száguldozósra van igény, az idő eldönti/ -
#42490 Igaz, hogy akkor lesz valós az MP3 is, amikor kijön az MP4? -
Axtros #42489 Igen, talán decemberre prognosztizálható. -
#42488 Én is várom, metál fény egyedi festéssel hogy álsz druszám? -
#42487 Na végre vmi életjel az új merciről. Már várom. :P -
Azorasgs500 #42486 A Multira most hogy mentek fel? Csak mert akárhova frissítem a játékot,akkor se jó neki....
-
Azorasgs500 #42485 Szerintem a Civil forgalom hiányzik belőle,így full üres az egész....
-
#42484 Sziasztok! Szépek a képek srácok!
Készülget az MP IV is!
-
hangacsi #42483 Azt elfelejtettem leírni, hogy ez független a multitól. -
hangacsi #42482 Vagy használd többet a kipufogóféket és a retardert, próbáld kímélni az üzemi féket és nem fogy el a levegő. Ez nincs összefüggésben a kamion állapotával, ez is a szimuláció része. De a Skrupi kolléga által leírt megoldás is jó a problémádra. -
#42481 köszi :) -
Skrupi #42480 Beállításokban a légfék szimulációnál vedd ki a pipát. -
#42479 -
#42478 Sziasztok. Multiban nálatok is elő jön ez, hogy alacsony a légnyomás? (100%-os a kamion szóval nem tudom mért csinálja ezt) Kicsit ideg tépő, hogy időről időre elő jön, mikor oda érek egy-egy lerakó állomásra... Kilépek és vissza aztán jó. -
#42477 szerintem a cél jó, elvégre vannak azok a barátságos, kedves, professzionális, hibátlan játékosok, akik gyorsan mennek, ők tudnak a barátaikkal tök gyorsan menni az egyik szerveren. Egész biztosan ők lesznek többen, lehetnek 10-20-30 ezren is talán. Akik meg sok adminnal, 90-nel , normális szimulátor jellegű, szerű körülmények közt kamiont vezetnének, mehetnek, mehetünk a másikra.
Kicsit ironikusan írtam az elejét, de akár benne lehet valamiféle trükk a mod készítői részéről is. Aki száguldozni akar, az mehet oda, de aki kamionosat akar játszani komolyabban, akár cég keretein belül, az tud jönni ide, erre a szerverre. Aztán meglátjuk, hol mennyien lesznek. -
#42476 Alapvetően nem rossz ötlet csak szerintem 4 szerverre kevesen vannak. EU #1-en ~3000 vannak és még így is nagyon sok a kihalt rész, vagy hogy csak 1-2 ember jár arra...most ha lesz ez mondjuk eloszlik akkor még kihaltabb lesz:/ -
#42475 Angyalom
-
#42474 szerintem ez így jó megoldás -
#42473 Most éppen tart egy szavazás a nemzetközi multiplayer fórumban, hogy legyen-e sebesség limiter a kamionokban vagy sem. Ez már egy hiteles szavazás, de gyorsan megoldja a kérdést a főnök: 4 szervert indít, limiterrel, sok adminnal, inkább szimulátor jelleggel, és egy no-limit, free roam, azaz szabad szellemű, kevesebb adminnal. USA és EU külön-külön. Érdekes ötlet, egy módon tudjuk meg, jó ötlet-e. -
Mandoki72 #42472 Szivesen. -
vajo #42468 Jelen. -
#42467 Te is gyere... :D
-
pokmike997 #42466
-
#42465 A multiplayer azért jó, mert együtt vagyunk,. együtt mehetünk is akár. Nem tök egyedül. AI nem lesz benne, tehát civil autó kizárt, mondták a főnökök. Privát szerverek sem lesznek, nem adják ki a kezükből a véres verítékkel elkészített munkájukat. Szerintem jó a multi, jók a programok, csak sok a köcsög. :D -
patr3k #42464
első képem itt :) -
Meridius #42463 Multiban van már AI forgalom? -
#42462 "Utolsó üzenet időpontja: 2014. 06. 18. 12:36" :D -
#42461 FÖLD hívja Vajo-t... Vajo jelentkezz!!!
-
Bazsio #42460 A multi jó volna ha volnának pirvát szerverek! -
BhityHD #42459 Szerintem valamit félreértettél. Nem azt írta, hogy mi van a multiban, hanem, hogy "abban mi a jó?". Ezután írta, hogy ott is áru szállítás van. Nem trollkodni akart, csak nemtetszését fejtette ki a multiplayer részleggel kapcsolatban (bevallom, nekem sem tetszik). Annyiban igazat adok neked, hogy ez minek kiírni ide? -
Bazsio #42458 Nézd a mindig csak én irok de akkor is ne írjál monológot.
Kamionozás arról szól, hogy FUVAROZUNK A pontból B pontba!Közbe betartva a szabályokat és figyelünk a környezetre, és időbe letesszük a letenni valót!!Mit kell ezen ennyit kérdezni??A valóság olyan mint a multi csak kicsit a valóságban normálisabbak a kollégák!Mert...mit akartál csinálni a multiban??Talán lövöldözni vagy kamiont lopni mint a History TV-ben az új sorozatban??
-
Skrupi #42457 Köszönöm szépen.
Adony felé menet.
Szép képek mindenkitől -
Bal0924 #42456 A multiban mi a jó?
Nem ugyan az, árut szállítasz és kész? -
#42455 Most ilyen :)
Angyalszemű
Szép gépek uraim -
szgabe #42454 Sziasztok! Arra tud valaki mod-ot, hogy csak az alap hullámos ponyvás trailer-ekből legyen sokféle benne és ezekből álljanak a fuvarok is? -
#42453 Egy kis multizás, egymagamban.