Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
idõvel talán javítják. Szerintema sok gyökér jönne szembe velem és direkt kibaszná a szemem a fénnyel, nekem jönne és aztán meg dunálna, feljelentene engem. Tuti ez lenne.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
a garázsok menedzselése menüben lehet ugrálni a garázsok közt, gépet váltani nem kell.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Realisztikus akkor lenne szerintem, ha a másik fényszoróját már messzirõl észrevenném éjjel vak sötétben. Erre kapunk ilyen halvány pislákolást. 😊
"a sok garázs miatt lehet gyorsan közlekedni ha messze tõled van konvoj amibe csatlakoznál"

Ezt hogy érted, mert nekem is egy rakás garázsom van, de nem tudok odaugrálni. Ha egy garázsban lévõ kamiont akarok vezetni, akkor mindig visszadob az elején választott város garázsába.

Vagy ez nálatok nem így megy?
tutuhawer
épp ma gondolkodtam, amikor megvettem a DAF-ot magamnak, hogy legyen, hogy milyen lehet például 3 monitoron. Jó nagy.A Premiumnál naná, hogy nagyobb, a Magnum egész fülkéje belefér a DAFba, belepróbálták, és nagynak is éreztem, mikor mentem vele. És mégis kicsi a képernyõn az egész, mert ha most meg beleülök, baromi nagy, tök furcsa érzés - nekem legalábbis. A képekre nyomom a zöldet.

Gilb3rto

Vártam a magyar konvojt de 21:30kor meguntam Amsterdam utána az A61-es-en a benzinkútnál lõttem a képet😊

Macbook Air M1 2020

Gilb3rto
lecseréltem, kövi a MAN amit kipróbálok😊

Macbook Air M1 2020

Viszem a palletát!
Amsterdamból Linzbe

Éjjel Németben

Dawe Milyen videókártyád van?GT740Ti?
SimaSuna
Gilbertóóó menj haza, részeg vagy.

3 monitor, Maszim festés..Scania? Hol a Volvo? : D
Gilb3rto
Enteriõr 😄😄😄

Várakozás a kollégára 😊

Tolassunk😊

Macbook Air M1 2020

tutuhawer
zöld gomb nyomi nyomi ismét
Ködben még annyit se látni, nagyon kemény. 70-nel mentem, így is majdnem elnéztem a lehajtót...

dawenine25
Hát akkor irány Itália 😄 Prágából Milánóba hosszú az út 😊

Ausztria egész szép hely 😊

"You'll Never Walk Alone." LIVERPOOL FC!

dawenine25
Irány Prága 😊

"You'll Never Walk Alone." LIVERPOOL FC!

Csak a kép erejéig voltam úgy rögtön be az index, és jobbra!
Sordoran
Mindenkinél sötét van, így realisztikus a játék. Ha elõre nem látsz, akkor kapcsolj távolsági fényszórókra. Mindig szélsõ sávban közlekedj, és így lesz helye annak aki elõz, ha meg sávot váltasz és nem elég a visszapillantó tükör, akkor az 5-össel válts kamerát, és nézz magad mögé. Nálam nem szokott gondot jelenteni ha elõznek engem, az kissé szar, hogy elõre alig látok távolsági nélkül, de kellõ figyelemmel az se gond, és mint mondtam, így realisztikus.

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

kigyi
Az a gondom, hogy nálam annyira sötét van éjjel és annyira nem látszik, ha valaki jön néha problémás amikor valaki megérkezik mögém és elõzni akar, mert nem látszik.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Misuka963
Akkor azért mész a középsõ sávba,mert nem lát senki.Ejnye-bejnye,szépen tarts egy kicsit jobbra ;D

tutuhawer
3 monájtor, királyság, jó képek. Persze a kép tartalma sajnálatos 😞 Tény, hogy Amsterdam-Rotterdam meg esetleg a Ruhr-vidék életveszély tud lenni. Mindig nézek alternatív útvonalakat, ha arrafele megyek.
A 3 monitorhoz teszem hozzá, hogy biztos nagy élmény, sõt én párszor átkapcsolhattam a lakásban 5.1-es hangra, az is dob az élményen nem is kicsit.

sure
"Pont olyan mint a multi "
<#nyes><#taps><#idiota><#duhos2>

Isten nem bottal, hanem VMware.

Folytatom a fuvart

Esti baktatás, jobban szeretek azért este menni vagy éjjel

Pont olyan mint a multi

Közel Amsterdam-hoz

Azt hittem ilyen csak nálunk van (Romániába)

Luspy<#eljen>
Mit pattogtok 17-es monitorom van!!<#buck><#beka2>
Luspy

Akinek jól megy 😄 Örülök az egy 22"-nak XD
Gilb3rto

Belsõ meg ilyen csak most már semmi virtuális tükröt nem használok, és SCANIA-t hajtok😊

Macbook Air M1 2020

Gilb3rto
F10 😊 ilyen felbontásban játszom 3 monitoron😊 5760*1080<#alien>

Macbook Air M1 2020

Tirdi
Mivel csináltál ilyen képet? <#vigyor0>
Ne is mond!
Tegnap este Rotterdam alatt volt meg is fogadtam csak akkor fogok multizni ha adminok lesznek, mert így nincs értelme. Este 9 fele elszabadultak az indulatok engem 3-szor tettek gallyra (total damage) ott megfogadtam soha többé csak ha admin van...
Sordoran
Sajnos nem az volt, csak egy map mód. Egyszerûbb, kevesebb terület és város mint a Promods-ban, így azt hittem ez már a DLC (kb. ilyennek képzelem el, SCS stílusú kihaltság<#eplus2>). Sorry.

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Sziasztok segitég kellene valaki gépcsodáján láttam magyar zászlot vagy sálat.Honnan lehet letölteni vagy hogyan lehet csinálni?
Gilb3rto

Amikor az idióták dugót csinálnak.....

Macbook Air M1 2020

tutuhawer

Sordoran
Ha jól láttam, már tesztelik az új DLC-t, legalábbis egy twitch streamban azon játszottak. Új utakat és táblákat már láttam, kíváncsi leszek milyen lesz. Ha felkerül felvétel majd linkelem videót.

Tirdi

Jó estét!

Megyünk Amsterdam-ba rizzsel

Mióta Logitech billentyûzetem és egerem van azóta sokkal jobb az irányítás
Misuka963
<#eljen>

KÖSZI A SEGÍTSÉGET😊
Szerintem valamelyik mód ütközik valamivel. Nálam is ez volt. Kipróbáltam, hogy mindet kikapcsoltam. Úgy tökéletesen lehetett nézelõdni mindenfelé. Aztán szépen egyesével visszakapcsolgattam õket, és kiszûrtem mi ütközik😊
Szevasztok
Tudna valaki segíteni abban hogy a térképet lhete e valahyog összébb húzni??
Görögországból és a spanyol portugál régióból alig látszik valami!
Lehet valahogy még kicsinyiteni vagy valahogy megfogni és félre húzni?
elõre is köszi
koszi mindenkinek 😊

Sordoran
Az elsõ 1-2 fuvart teljesítsd offline, ne multiban. Mivel a szerver határozza meg az idõt, ezért van az, hogy az elsõ fuvar késéssel teljesíthetõ, és utána nem találsz másikat. Ha ez megvan belépsz multiban és folytatod.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sõt, nem is kell új profilt kezdeni, annyi a lényeg, hogy ne legyen mod aktiválva. Én például egy fullos profilt használok multiban, ott úgysincs értelme karriert építgetni, mert sok ovis elrontja. Itt le lehet tölteni ha kell, sok garázs, kamion és pénz (a sok garázs miatt lehet gyorsan közlekedni ha messze tõled van konvoj amibe csatlakoznál).

Nézzetek át a restára ott le van pár dolog, hogy mi a teendõ vagy a multi fórumára.

Egyébként új profilnál érdemes levinni az elsõ néhány fuvart offline, majd hitelbõl tudsz venni vontatót és azután már lesz fuvarod.
Pedig jó lenne mert elég rossz hogy folyamatosan törlöm a profilt és újra csinálom reménykedve hátha

NagyiBMX
Még én se kaptam rá választ, de nem csak nálunk van ez a probléma. #40181

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Sziasztok!
Kéne egy kis segítség!
Olyankor mit kell csinálni, ha multiban nem látom a gyors fuvart? Az érdekes az, hogy én letudtam vinni egy fuvart, láttam is a többi fuvart, majd amikor leszállítottam, közölte velem a játék, hogy elkéstem és nincs gyors fuvarom?! Valaki tudna segíteni?

Tirdi
Ez mûködhet ETS2-ben is, kuplunggal? <#confused>
Elképesztõ, nagyon bírom ezeket a képeket! Remélem többet is tudsz feltenni! 😄. Amugy irhatok neked egy pm-et lenne egy kérdésem! 😄

"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"

Egy kis hazai... <#ravasz1>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Tirdi
Meg volt hirdetve, a Magyar Multiplayer Team FB csoportban. Miden nap van szervezve konvoj. <#vigyor4>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szívesen látunk ott mindenkit, gyertek, minden nap van konvoj. <#vigyor3>
tutuhawer
értem, köszi
A prohardverem lehet, rákérdezek, ott vannak szakik , meg esetleg autóversenyzõs topikokban, mi fán terem a két fajta kormány
Nekem Win7-tel nincs gondom, sajnos fel se tudom telepíteni, annyira régi a PC-m 😄 Gond egy szál se vele 😊