Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Ezt hogy érted, mert nekem is egy rakás garázsom van, de nem tudok odaugrálni. Ha egy garázsban lévõ kamiont akarok vezetni, akkor mindig visszadob az elején választott város garázsába.
Vagy ez nálatok nem így megy?

Vártam a magyar konvojt de 21:30kor meguntam Amsterdam utána az A61-es-en a benzinkútnál lõttem a képet😊
Macbook Air M1 2020

Ködben még annyit se látni, nagyon kemény. 70-nel mentem, így is majdnem elnéztem a lehajtót...
Ausztria egész szép hely 😊

"You'll Never Walk Alone." LIVERPOOL FC!
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
A 3 monitorhoz teszem hozzá, hogy biztos nagy élmény, sõt én párszor átkapcsolhattam a lakásban 5.1-es hangra, az is dob az élményen nem is kicsit.
<#nyes>#nyes><#taps>#taps><#idiota>#idiota><#duhos2>#duhos2>
Isten nem bottal, hanem VMware.
Belsõ meg ilyen csak most már semmi virtuális tükröt nem használok, és SCANIA-t hajtok😊
Macbook Air M1 2020
Tegnap este Rotterdam alatt volt meg is fogadtam csak akkor fogok multizni ha adminok lesznek, mert így nincs értelme. Este 9 fele elszabadultak az indulatok engem 3-szor tettek gallyra (total damage) ott megfogadtam soha többé csak ha admin van...
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Tudna valaki segíteni abban hogy a térképet lhete e valahyog összébb húzni??
Görögországból és a spanyol portugál régióból alig látszik valami!
Lehet valahogy még kicsinyiteni vagy valahogy megfogni és félre húzni?
elõre is köszi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként új profilnál érdemes levinni az elsõ néhány fuvart offline, majd hitelbõl tudsz venni vontatót és azután már lesz fuvarod.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Kéne egy kis segítség!
Olyankor mit kell csinálni, ha multiban nem látom a gyors fuvart? Az érdekes az, hogy én letudtam vinni egy fuvart, láttam is a többi fuvart, majd amikor leszállítottam, közölte velem a játék, hogy elkéstem és nincs gyors fuvarom?! Valaki tudna segíteni?
"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A prohardverem lehet, rákérdezek, ott vannak szakik , meg esetleg autóversenyzõs topikokban, mi fán terem a két fajta kormány
Nekem Win7-tel nincs gondom, sajnos fel se tudom telepíteni, annyira régi a PC-m 😄 Gond egy szál se vele 😊