52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Bazsio
    PL-F

Skrupi
    Zbalasz2
  • Szabi #42661
    Logitech oldaláról 10ezerért rendelhető G27 H váltó :)
  • tutuhawer #42660
    Nincs zöld gomb, ez marad:
  • zbalazs2
    Új színt kapott! :D

• tutuhawer #42658
    Bizony van megoldás rászerelni a váltót és a 3 pedált a DFGT-re , olvastam valahol annak idején, mikor nézelődtem a piacon. Aztán nyilván maradtam az olcsóbb megoldásnál, 40-45 000 a DFGT . Most meg kimondottan jól jön a sok gomb, és a két pedál is elég a Magnumba meg a Premiumba, én azokat nagyon szívesen hajtom. A DAF is 2 pedállal megy, könnyen vezethető gép, csak szarul néznek ki hátul a kábelek, ez óriási hiba. A Mercedest is lehet vezetni automata váltóval, de ott van 3 pedál, azt láttam, azt vezettem még.
  • fpurman
    Szia szép napot.
    Én is agyaltam a pár kormány között.
    Aztán szűkült a keret. G25 G27 és a DFGT.
    Ami a DFGT felé billenti a mérleget ,hogy vadi új annyiba kerül mint a használt G25
    Viszont ha nem tudsz kuplung és H váltó nélkül létezni akkor G25
    Tény élethűbb a g25 el játszani ,hogy kuplung fék gáz és H váltó. De szerintem erősen túl van árazva használtan. .
    Valamint ha neki feküdne egy szaki tutti rátudná a DFGT re eszkábálni a H váltót és a pedálsort.
  • Skrupi
  • tutuhawer #42655
    A PNG képre (bocs) kattintva ott a hivatalos oldal, szerintem nem semmi, hogy tempomat, retarder, váltó, ablaktörlő, lámpák, szinte minden elfér a kormányon, és mondom, nagyon hasonló mozdulatot tesz a játékos, mint a valóságban. Nyilván nem ez a valóság, de nagyon valóságos. :))
  • peta19901010
    Értem. Köszönöm mindkettőtök válaszát.
    Még gondolkodok, hogy mi vagy melyik legyen, de szerintem valamilyen formában lesz értesítés a döntés és/vagy eredményéről.
  • tutuhawer #42653
    Hey
    Én már korábban itt is, másik fórumokban is írtam, hogy kamiont vezetni szerintem ez a legjobb a sok gomb miatt. A kamionban is sok a gomb és nagyon hasonló helyre lehet kalibrálni őket. Aki versenyezni szeretne, a g25- és g27 közül választ, ahogy észrevettem.
    A sok gomb és annak eredetihez hasonló testreszabhatósága még nagyot ad a játékélményre szerintem
  • Szabi #42652
    attól függ, hogy mennyit akarsz rá költeni, így ebben a sorrendben drágulnak viszont egyre jobbak is :)
  • peta19901010
    Helló mindenkinek.
    Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék beruházni egy komolyabb kormányra de nem tudom milyen legyen. Mit ajánlanátok vagy van kettő, három ami szerintem mindenki ajánlana. Ezek közül szerintetek melyik legyen? Ezek a következők Logitech DFGT, Logitech G25, Logitech G27.
    Válaszotokat előre is köszönöm.
    Utoljára szerkesztette: peta19901010, 2014.08.30. 22:00:18
  • maujuri #42650
    Beállítások/Billentyűzet. Nekem is dfgt m van, valóban jó a vezetés.
  • szgabe
    Szevasztok!
    Végre vettem egy Logitech DFGT kormányt. Hát ég és föld a vezetés, pedig a joy-om se kutya.Viszont nem tudok rájönni, hogy hogy lehet beállítani a kormány gombjaira billentyűket és bill. kombinációkat. Ti biztos tudtok megoldást rá és nagyon megköszönném, ha segítenétek.
  • Bazsio
    Ma retrózok

• pokmike997

• Bazsio
    Elvégre úgy tudja, hogy jó sofőr vagyok nem valami......
    Kb így nézett
  • 94Patrik94
    Elhiszem
  • Bazsio
    Amikor az osztrák rendőr meglátott akkor engem nagyott nézett mert ismert és nem tudom mit gondolhatott!
  • 94Patrik94

Bazsio szerencsére nem voltam a közeletekbe
  • ÁlmosNagypapa
    Mondtam hogy nem tudok egérrel vezetni. De azért jó volt.
  • Bazsio
    Máma együtt vezetünk Nagypapával de....
    Amikor én elindultam, no problémó mentünk rendesen gondoltam, hogy jó fuvar lesz

De amikor lejárt a vezetési idő akkor cseréltünk és 1 Km után ez lett

• tutuhawer #42640
    nulla
  • zbalazs2
    Alakult egy kis dugó! :D

Vagyunk egy páran! :D
  • ÁlmosNagypapa
    Most így sikerült.
  • Laca54321
    sziasztok! a multinál a comand line-ba kell be írni valamit? Megcsinálom az első fuvart és ott vége is a történetnek, mert nem add többet:( Valaki segítene. Köszönöm.
  • Bazsio
    Szép lett hála nekem de az irások is jók te gyerek!
    De a Highline-t így írjuk le nem ahogy te
    De jó
  • Carl Davies
    Helló! Skinezésben szeretnék segítséget kérni! Youtubos vidi szerint csináltam egy skint Volvóhoz, de ilyen lett: http://kephost.com/image/oz9
    Szóval amire rá lett rakva eredeti skin, az mintha átlátszódna :S Meg a színét sem tudom változtatni ... Daf-hoz már csináltam , az is kicsit csíkos lett, de legalább tudtam színezni. Valaki segítsen, köszi.
  • ÁlmosNagypapa
    Sziasztok,úgy döntöttem mégis vissza jövök a fórumra és tovább játszom. Most egy ilyen gép sikeredett meg. (A legjobb barátom segítségével.)
    Utoljára szerkesztette: ÁlmosNagypapa, 2014.08.29. 21:20:28
  • Bazsio
    Aztat' én megveszem!!
  • Hungarykum
    Ennek is lesz dobozos változata úgy tudom.
  • Axtros
    Ez a Skandináv DLC csak Steam-en lesz megvásárolható, vagy lesz DVD-s verziója is, mint a korábbi Going East-nek?
  • Bazsio
    Hm, szép lesz.....
  • Hungarykum
    Néhány kép a Skandináv DLC-ből Linköping környékéről

• Carl Davies
    Megtaláltam már. Ha valaki kíváncsi lenne rá esetleg: Truck hitch
  • Carl Davies
    Helló! Olyan kérdésem lenne, hogy angolul hogyan keressek rá a kamion nyeregre?
  • Azorasgs500
    Ohhh...sikerült mégis.. Buta voltam mert csak egy helyen írtam át,közben meg volt vagy 10 féle profil.
    Alap állapotban akkor az Economy Resetnél 0,1 kell legyen? Csak mert most 1-es van,és mutat mindent !Előre is köszönöm!

• Atesz7878
    Valószínüleg nem tudja senki!!!!Ok!!!Viszlát!
  • Bazsio
    Mert??
  • ÁlmosNagypapa
    Sziasztok, jó volt veletek fórumozni (kivéve egy-két személyel) , sajnos többet nem játszom egy kis nézeteltérés miatt.
    Utoljára szerkesztette: ÁlmosNagypapa, 2014.08.29. 14:07:35