Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap este Rotterdam alatt volt meg is fogadtam csak akkor fogok multizni ha adminok lesznek, mert így nincs értelme. Este 9 fele elszabadultak az indulatok engem 3-szor tettek gallyra (total damage) ott megfogadtam soha többé csak ha admin van...
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Tudna valaki segíteni abban hogy a térképet lhete e valahyog összébb húzni??
Görögországból és a spanyol portugál régióból alig látszik valami!
Lehet valahogy még kicsinyiteni vagy valahogy megfogni és félre húzni?
elõre is köszi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként új profilnál érdemes levinni az elsõ néhány fuvart offline, majd hitelbõl tudsz venni vontatót és azután már lesz fuvarod.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Kéne egy kis segítség!
Olyankor mit kell csinálni, ha multiban nem látom a gyors fuvart? Az érdekes az, hogy én letudtam vinni egy fuvart, láttam is a többi fuvart, majd amikor leszállítottam, közölte velem a játék, hogy elkéstem és nincs gyors fuvarom?! Valaki tudna segíteni?
"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
A prohardverem lehet, rákérdezek, ott vannak szakik , meg esetleg autóversenyzõs topikokban, mi fán terem a két fajta kormány
Nekem Win7-tel nincs gondom, sajnos fel se tudom telepíteni, annyira régi a PC-m 😄 Gond egy szál se vele 😊
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Megoldottam a dolgot.. Nem a Logitech zavar be neki hanem a Windows. Valamit változtattak rajta és a Win7 alatt nem rendelkezik aláírással. Így a win7 mindig kérdezi akarod-e indítani bla bla. Logi profilerból el sem indul. Tehát kikapcsoltam a win7 ezen funkcióját és voálá... Máris mûködik a kormánnyal.
Még 1x köszi...
tutuhawer:
Sajnos ebben nem tudok segíteni neked. Én csak a Momot illetve a g25 öt ismerem a Logiból mivel ilyen kormányaim voltak/vannak. A g25 nek csak a váltójával volt gondom, az volt bontva illetve javítva.. Szóval a kormány szerkezetét nem ismerem sajnos.
Downhill!!
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Na, majd máskor.
Én véletlenül keveredtem oda épp láttam, hogy a benzinkútnál gyülekezõ volt és odapofátlankodtam.
Ami kérdés nekem: Ha megkérdezek egy G25-öt vagy G27-et használó játékost, akkor az õ tippje lehet-e hasznos nekem? Mennyiben tér el egymástól a két kormány belseje? Vágom, hogy 2 pedálom van nekem, ez egy különbség, de a százalékok beállítása stb stb eltérõ vagy hasonló a DFGT és a G-s széria közt?
A saját MAN-cim. 😊 <#vigyor2>#vigyor2>
És egy hangulatkép.
Bocsánat a sok képért. <#whatever>#whatever>
Jó, hogy visszajöttél!Nem baj ha kis idõre is!

* * * * * * * * * * * * * *
Brno-Mikulov között félúton
Ugyanez 2 hete "élõben"
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ha az 1.10.1.7-es verziójú játékhoz az kell tudsz rólla linket küldeni, vagy hogy hol találom meg?
Kösz elõre is.
Kormány témához annyi, chat, vagy menü nyitás után néha a váltó nem mûködik fölfele irányba, billentyûvel leváltok, és vissza, akkor javul meg.
Kérdésim:
Tényleg lehetséges olyan, hogy a multi törli a mod mappám tartalmát, olyankor ha nem pipálok be modot?
Mod parancsikont elfogad modnak?
Hogyan tudom ellenõrizni a modjaim, kompatibilisak-e a játékkal, anélkül, hogy mindegyiket kipróbálnám? (Kerekedõlátogatások, stb...)
Próbáld meg újra rakni a profiler-t.
Downhill!!
Tudnátok segíteni a multi telepítésénél? Mert bármit csinálok nem indítja el.
Telepítési hely: C😛rogram Files (x86)Euro Truck Simulator 2 Multiplayer
innen indít (vagy is a következõ lépésnél): C😛rogram Files (x86)SteamSteamAppscommonEuro Truck Simulator 2
játék jelenlegi verziója: 1.10.1.7, de próbáltam az 1.10.1-el is
server: Europe #1
és ezt írja ki mikor indítanám: Unsuported game version detected! To play ETS2MP you need to have ETS2 1.10.1s (Steam release)!
Mit rontok el? Kérlek segítsetek. Válaszotokat elõre is köszönöm.