Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megoldottam a dolgot.. Nem a Logitech zavar be neki hanem a Windows. Valamit változtattak rajta és a Win7 alatt nem rendelkezik aláírással. Így a win7 mindig kérdezi akarod-e indítani bla bla. Logi profilerból el sem indul. Tehát kikapcsoltam a win7 ezen funkcióját és voálá... Máris mûködik a kormánnyal.
Még 1x köszi...
tutuhawer:
Sajnos ebben nem tudok segíteni neked. Én csak a Momot illetve a g25 öt ismerem a Logiból mivel ilyen kormányaim voltak/vannak. A g25 nek csak a váltójával volt gondom, az volt bontva illetve javítva.. Szóval a kormány szerkezetét nem ismerem sajnos.
Downhill!!
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Na, majd máskor.
Én véletlenül keveredtem oda épp láttam, hogy a benzinkútnál gyülekezõ volt és odapofátlankodtam.
Ami kérdés nekem: Ha megkérdezek egy G25-öt vagy G27-et használó játékost, akkor az õ tippje lehet-e hasznos nekem? Mennyiben tér el egymástól a két kormány belseje? Vágom, hogy 2 pedálom van nekem, ez egy különbség, de a százalékok beállítása stb stb eltérõ vagy hasonló a DFGT és a G-s széria közt?
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
A saját MAN-cim. 😊 <#vigyor2>#vigyor2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És egy hangulatkép.
Bocsánat a sok képért. <#whatever>#whatever>
Jó, hogy visszajöttél!Nem baj ha kis idõre is!

* * * * * * * * * * * * * *
Brno-Mikulov között félúton
Ugyanez 2 hete "élõben"
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ha az 1.10.1.7-es verziójú játékhoz az kell tudsz rólla linket küldeni, vagy hogy hol találom meg?
Kösz elõre is.
Kormány témához annyi, chat, vagy menü nyitás után néha a váltó nem mûködik fölfele irányba, billentyûvel leváltok, és vissza, akkor javul meg.
Kérdésim:
Tényleg lehetséges olyan, hogy a multi törli a mod mappám tartalmát, olyankor ha nem pipálok be modot?
Mod parancsikont elfogad modnak?
Hogyan tudom ellenõrizni a modjaim, kompatibilisak-e a játékkal, anélkül, hogy mindegyiket kipróbálnám? (Kerekedõlátogatások, stb...)
Próbáld meg újra rakni a profiler-t.
Downhill!!
Tudnátok segíteni a multi telepítésénél? Mert bármit csinálok nem indítja el.
Telepítési hely: C😛rogram Files (x86)Euro Truck Simulator 2 Multiplayer
innen indít (vagy is a következõ lépésnél): C😛rogram Files (x86)SteamSteamAppscommonEuro Truck Simulator 2
játék jelenlegi verziója: 1.10.1.7, de próbáltam az 1.10.1-el is
server: Europe #1
és ezt írja ki mikor indítanám: Unsuported game version detected! To play ETS2MP you need to have ETS2 1.10.1s (Steam release)!
Mit rontok el? Kérlek segítsetek. Válaszotokat elõre is köszönöm.
A válaszokat elõre is köszönöm.
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Melyik command line? A chat, vagy ami indításkor kijön? És mire jó ez, mit is csinál?
Kellett valamit a mai nap folyamán frissíteni?
Mert offline-ra rak holott elvileg mûködik 2 szerver.
A játékom automatikus frissitésen van steamen tehát az frissül elvileg magától.
* Added support for the new DLCs available
* Added saving of command line.
* Other optimizations and improvements.
"Nulla tenaci invia est via"
Van ez a nagy akció, ha megveszem azt a csomagot, de az alapjáték megvan akkor mi van?
Egy "rajongó" lekapott 😊
Süt ránk a Napsugár 😄

"You'll Never Walk Alone." LIVERPOOL FC!
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Köszi de nem kérem, kitaláltam magamtól is.
A viccet félretéve: kell saját kamion, aztán lássuk, mit mutat akkor. A hivatalos fórumban is naponta megy a panaszkodás/okoskodás, miért nincs fuvar egyeseknek. Próbálni kell aludni, utazni, offline-ban simán menni, stb stb
Miért alvászavarod van? 😊
Az alváshoz nem is kell saját kocsi. Elég ha parkolókban állsz meg, és annak is azokon a részein, ahol felajánlja, hogy pihenhetsz. Rendszerint olyan részek, ahol már állnak más kocsik, vagy ez külön fel van festve, jól észrevehetõen.
"Most csináltam egy profilt. 0szintû vagyok."
Valahogy azért a többiek is megoldották. Lásd fent! 😊
Most csináltam egy profilt. 0szintû vagyok.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Segítség kellene!
Nem tudok játszani a multival.
Az elsõ fuvarom késéssel indul és nem kapok semmit vagy keveset a leszállításáért.
és utána nem kapok több szállítmányt.
Megálltam a játékban.
Valaki tud segíteni ebben?
Segítség!
1. Mikor csinálok egy új profilt, megkapom az elsõ fuvaromat. Az eleve késéssel indul, és mikor leszállítom utána nem kapok semmit. Ez rendben, de...
2. Miután elvittem a rakományt, utána nem kapok több szállítmányt, így megakadtam a játékban.
Valaki tud megoldást? (kiinduló városom Budapest lenne)